BRXX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRXX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.785.370

Publication

09/05/2011
ÿþ Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrunienterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I~I10IN693IVIIIYI*I~II

*139

nel

a. Bi

Sta

Il

Ondi~rnemingsnr : 0898:785.370: Benaming

~woiud) : Jahn Managemen

Rechtsvorm " > Besloten .vennootschap metbeperkte aarisprakefijkhei Zetel.: .: 31910 Kampenhoijt, Loverdal

nderwerp akte;: orttslág en benoeming van zaakvoerder ;naarrr

de statuten :- " _ ; :

Er blijkt uit een akte veüeden voor Filip JIJNIUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 26 april 2011 ~ te registreren dat f ?de buitengewone vennotenvergadering van de BVBA Jahn Management met maatschappelijke zetel te 1910 i Kampenhout, Loverdal 18, vallende onder het rechtsgebied Brussel en er ingeschreven in het register der rechtspersonen onder nummer 0898.786.370: heeft besloten

1) na kennisname van het ontslag ingediend door de zaakvoerder; de heer Frank Jatin, bij ontslagbrief van 16 februari laatst, het ontslag te aanvaarden .Werd benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur Mevrouw NOBËN Amoldine Marie, geboren te Bilzen op 24 februari 1948 `,'-pan Belgische nationaliteit; wonende te 3740 Bilzen, Groene Grachtlaan 16. Zij verklaarde het mandaat te aanvaarden:

.2) na kennisname en goedkeuring van het verslag van de zaakvoerder, houdende een omstandige Verantwoording van de voorgestelde wijzigingsvan het maatschappelijk doel ën waaraan een samenvattende stàat is gevoegd van de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31 maart 2011 het doel te wijzigen door artikel 4 van de statuten te vervangen door volgende tekst

"De vennootschap heeft als doel:

I. Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voorrekening van derden, of door deelname van derden:

-het verlenen van adviezen van management, financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en

algemeen bestuur; . .

-het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

-het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

-het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

-de aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, huur en verhuur, produktie en distributie van bouwmaterialen, natuursteen, kunststoffen, verwarmings- en sanitaire toestellen, verlichting, meubels, decoratie- en interieurartikels.

II. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen:

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. "

3) de naam van de vennootschap te wijzigen in "BRXX"

4) de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3520 Zonhoven, Senator Alfons Jeurissenlaan 1156

5) de statuten te vervangen door een nieuwe tekst die geldt als gecoördineerde tekst van de statuten: Artikel 1.: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "BRXX".

Artikel 2.: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3520 Zonhoven, Senator Alfons Jeurissenlaan 1156.

Artikel 3. : Doel

zie punt 2 hiervoor

Artikel 4. : Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

TITEL Il. - KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5.: Kapitaal

Het geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftigduizend Euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderd vijftig aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/ achttienduizend vijfhonderd vijftigste (1/18.550ste) van het kapitaal vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 9: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar te bepalen duur en steeds door de algemene vergadering afzetbaar.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder bezoldigd uitgeoefend.

Artikel 10. : Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en met inachtname van de wettelijke regeling inzake het tegenstrijdig belang.

Artikel 11. : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, met inachtname van de wettelijke regeling inzake het tegenstrijdig belang.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

Artikel 12. : Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

TITEL IV. - ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

Artikel 14. : Jaarvergadering - Buitengewone Algemene vergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de dertigste november om achttien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een zondag of een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 18. : Wijze van stemmen - Vertegenwoordiging

a)Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b)Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste vôôr de vergadering op de zetel besteld zijn.

TITEL V. JAARREKENING - BESTEMMING VAN DE WINST

Artikel 22. : Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Artikel 23.: Bestemming van de winst

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

:

:.I~li~üdél4 aan:.hèt BeEgisch ." StaatsEilád'

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de toepasselijke bepalingen van de vennootschappenwet.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

TITEL VI. - ONTBINDING - VERDELING NA VEREFFENING

Artikel 25. : Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F. Junius

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de expeditie van de notulen;

- het bijzonder verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat van actief en pasief per 31-03-2011 - lijst cfr. artikel 12 Wetboek van Vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.01.2011, NGL 14.02.2011 11033-0429-009
22/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 26.02.2010, NGL 15.03.2010 10067-0343-010
04/06/2015 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
17/07/2015 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
25/06/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
BRXX

Adresse
SENATOR ALFONS JEURISSENLAAN 1156 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande