BOUWBEDRIJF SCHOELS L. EN R.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWBEDRIJF SCHOELS L. EN R.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.753.730

Publication

18/04/2014 : TG062970
17/07/2014
ÿþ mod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IAP3 19 1 .111 II

1 Neergetego ler plue oer reetbanK y, koophandel Anfwerpen, afd. Ton garen

0 4 -07- 2014

De griffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 043t753.730

Benaming (voluit) : Bouwbedrijf Schoeis L. tet R.

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Bosstraat 95A

3830 Wellen

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

BOUWBEDRIJF SCHOELS L & R.

3830 WELLEN, BOSSTRAAT 95A

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Ondernemingsnummer 0431.753.730

ONTBINDING - AFSLUITING VEREFFENING

Heden, deze dertigste juni van het jaar tweeduizend veertien,

Voor mij, Meester Frank Wilsens, geassocieerd notaris, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid WILSENS 8( CLEEREN, met zetel te Wellen, Volmolensteeg 1, is gehouden:

Een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWBEDRIJF SCHOELS L. & R." met maatschappelijke zetel te 3830 Wellen, Bosstraat 95 A.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-Frederic WILSENS, alsdan te Wellen, op 1 juli 1987,:: gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 full 1987 onder nummer 870728/224.

Laatst gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris te Wellen op 17 oktober 2005, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 3 november volgende onder nummer 2005-11-03/0157912. Waarvan de statuten nadien niet meer gewijzigd werden.

Ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen onder nummer 0431.753.730.

Aanwezig is:

De heer SCHOELS Rudi Hubert, geboren te Hasselt op 7 juni 1964, echtgenoot van mevrouw BOES Linda:' Josephine Clemence, geboren te Hasselt op 16 februari 1964, samen wonende te 3830 Wellen, Bosstraat 95 K

Hij verklaart gehuwd te zijn te Wellen op 7 december 1984 onder het stelsel van de scheiding van goederen:: met een clausule van algehele gemeenschap blijkens huwelijkscontract verleden voor het ambt van notaris;: Jean-Frederic WILSENS, alsdan te Wellen, op 3 december 1984, gewijzigd met behoud van het stelsel van.: scheiding van goederen, krachtens akte verleden voor notaris Raoul VREVEN, alsdan te Sint-Truiden, op 13 juli ; 2005 Onder meer de clausule van algehele gemeenschap werd geschrapt.

Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven.

Houder van alle honderdvijftig (150) aandelen.

TOTAAL: honderdvijftig (150) aandelen.

De heer SCHOELS is benoemd tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap en bevoegd om de' vennootschap te vertegenwoordigen krachtens de betreffende artikelen van de statuten.

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer SCHOELS, voornoemd, om tien uur. UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

I. De voorzitter deelt mee dat er thans honderdvijftig (150) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

II. De voorzitter stelt vast dat er op heden honderdvijftig (150) aandelen aanwezig zijn, zodat geheel het; kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten': die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

III. De vergadering van vandaag de volgende agenda heeft:

1 Ontslag_ van formaliteiten tot bijeenroeping'

mod 11.1

2, a) Toelichting van het voorstel tot ontbinding in het verslag van de zaakvoerder, samen met een staat van activa en passiva.

b) Verslag van de bedrijfsrevisor,

c) Vervroegde ontbinding van de vennootschap.

3. Ontslag van de zaakvoerder.

4. Afgifte van de maatschappelijke goederen.

5. Kwijting aan de zaakvoerder,

6. Sluiting van de vereffening.

7. Bewaarplaats van de bceken.

8. Benoeming bijzondere gevolmachtigde.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend.

CONTROLE NOTARIS

Om te voldoen aan artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende

notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe

de vennootschap krachtens artikel 181, § I van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is, met name na

gemelde verslagen:

- verslag van de zaakvoerder;

- de staat van activa en passiva;

- het verslag van bedrijfsrevisor.

BESLISSINGEN

I. AFSTAND VAN DE FORMALITEITEN TOT BIJEENROEPING

De enige hier aanwezige vennoot en zaakvoerder, de heer SCHOELS, doet afstand van de formaliteiten tot

bijeenroeping zoals voorzien in de artikelen 268 en 269 van het Wetboek van vennootschappen.

II. VERSLAGEN

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van:

a) het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato 27 juni 2014, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 30 april 2014, gehecht;

b) verslag van de bedrijfsrevisor, EDO Bedrerevisoren, kantoor houdend te 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 36/3, de dato 27 juni 2014, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de tcestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. biens besluiten luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA BOUWBEDRIJF SCHOELS L. EN R.. met zetel te 3830 Wellen, Bosstraat 95 A, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 april 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 194.513,83 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 192.013,83 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Uit de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 april 2014 blijkt dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald, behoudens de kosten die verbonden zijn aan de ontbinding en de vereffening (erelonen en kosten van notaris, boekhouder/accountant en bedderevisor), welke werden betaald na het opmaken van de staat van activa en passiva, zodat beroep kan worden gedaan op de vereenvoudigde procedure van ontbinding en sluiting vereffening in één akte.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 april 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passive.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA BOUWBEDRIJF SCHOELS L. EN R. en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

0) Beslissing tot vervroegde ontbinding:

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden en te vereffenen met toepassing van artikel 184 § 5 Wetboek Vennootschappen.

III. ONTSLAG

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van de enige zaakvoerder.

AFGIFTE VAN DE MAATSCHAPPELIJKE GOEDEREN

De enige vennoot is door de uitoefening van zijn rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermcgen van deze vennootschap te ontvangen. Hij verklaart bijgevolg over te gaan tot terugname van het resterend actief, hetgeen hij verklaart te aanvaarden.

De vennoot verklaart dat er geen passiva meer zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 Wetboek Vennootschappen.

Er werden geen schulden gebudgetteerd voor de in vereffeningstelling en uiteindelijke vereffening, waarvoor de heer SCHOELS verklaart persoonlijk gehouden te zijn. De heer SCHOELS verklaart eveneens persoonlijk gehouden te zijn voor eventuele fiscale en/of sociaalrechtelijke schulden van de BVBA "BOUWBEDRIJF SCHOELS L. & R." voornoemd, die na heden zouden ontstaan of opeisbaar zouden worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

"

I.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

V. KWIJTING

De vergadering treedt de besluiten van dit verslag bij, keurt de rekeningen van de vereffening goed en geeft zonder enig voorbehoud algehele kwijting aan de heer SCHOELS voor zijn beheer ais zaakvoerder van de vennootschap.

VI. SLUITING VAN DE VEREFFENING

Gezien de afgifte van de goederen aan de vennoot en gezien er geen passive meer zijn luidens de staat van activa en passive als bedoeld in artikel 181 Wetboek Vennootschappen verklaart de vergadering der aandeelhouders de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte ; Aansprakelijkheid "BOUWBEDRIJF SCHOELS L. & R." definitief opgehouden heeft te bestaan.

VII. BEWAARPLAATS VAN DE BOEKEN VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en

gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 3830 Wellen, Broekstraat 1 B.

VIII. BENOEMING BIJZONDERE GEVOLMACHTIGDE

De algemene vergadering stelt als bijzondere gevolmachtigde aan teneinde de formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en/of administratieve en fiscale diensten, de heer David MEEKERS, optredende voor MEEKERS ACCOUNTANTS, met zetel te 3830 Wellen, Broekstraat 1 B, en al zijn aangestelden, met recht van incieplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om elk afzonderlijk alle formaliteiten te vervullen, zowel naar aanleiding van deze als vroegere ais toekomstige akten.

STEMMING

De beslissingen worden achtereenvolgens en afzonderlijk met éénparigheid van stemmen genomen. WAARNA DE ALGEMENE VERGADERING WORDT GEHEVEN

BEVESTIGING IDENTITEIT

De notaris bevestigt overeenkomstig de geldende wettelijke bepalingen, de naam, voornamen, plaats en datum van geboorte van de verschijner in deze.

De partijen van wie het rijksregisternummer in deze akte werd opgenomen verklaren zich hiermee akkoord. ONTSLAG VAN AMBTSHALVE INSCHRIJVING

De hypotheekbewaarder wordt ontslagen van het nemen van een ambtshalve Inschrijving bij de overschrijving van deze akte.

ARTIKEL 9 VENTOSEWET

De comparanten erkennen dat de werkende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan; de notaris opgelegd door artikel 9 § 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, , wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet mededelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman.

De comparant heeft hierop verklaard dat zich hier volgens hem geen tegenstrijdigheid van belangen

voordoet en dat hij aile bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houdt en deze aanvaardt.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

WAARVAN AKTE

Opgemaakt en verleden te Wellen, ter studie, waarbij de partijen verklaren en erkennen:.

I. dat deze akte integraal werd voorgelezen samen met de eventuele wijzigingen die werden aangebracht

aan het vooraf medegedeelde ontwerp;

2. dat de gehele akte door ondergetekende notaris werd toegelicht ten behoeve van de comparanten.

Na vervulling van alles wat hiervoor is vermeld, hebben de partijen getekend met ons, geassocieerd notaris.

Gelijkertijd neergelegd:

RECHTBANK KOOPHANDEL ANTWERPEN AFDELING TONGEREN

- expeditie

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan

- verslag van de bedrijfsrevisor

- cheque

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

14/06/2013 : TG062970
15/06/2012 : TG062970
17/06/2011 : TG062970
13/07/2009 : TG062970
24/06/2008 : TG062970
18/06/2007 : TG062970
03/11/2005 : TG062970
27/06/2005 : TG062970
09/06/2004 : TG062970
02/07/2003 : TG062970
10/08/2002 : TG062970
10/07/2001 : TG062970

Coordonnées
BOUWBEDRIJF SCHOELS L. EN R.

Adresse
BOSSTRAAT 95A 3830 WELLEN

Code postal : 3830
Localité : WELLEN
Commune : WELLEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande