BOULET

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BOULET
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.549.544

Publication

29/11/2013
ÿþ mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111H111,1611111

-------17Ondernemingsnr : 0430.549.544 Benaming (voluit) : BOULET

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lochtemanweg 122 3550 Heusden-Zolder

Onderwerp akte :Fusie door overneming - ontbinding

Uit een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op 15 november 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen

VASTSTELLING VAN DE FUSIEFORMALITEITEN.

De voorzitter verklaart met het oog op de geplande fusie door overneming dat de fusieformaliteiten zijn vervuld te weten:

Fusievoorstel:

Op 27 juni 2013 werd een fusievoorstel opgemaakt door de raad van bestuur van onderhavige vennootschap in het kader van een fusie door overneming overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het voorstel werd overeenkomstig de wettelijke bepalingen neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt op 2 september 2013, hetzij meer dan zes weken voor de huidige buitengewone algemene vergadering en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 september 2013 onder nummer 13139880.

Fusieverslag door de raad van bestuur:

De raad van bestuur van onderhavige vennootschap heeft op datum van 27 juni 20132013 een omstandig schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld, waarin de gegevens voorkomen waarvan sprake in het Wetboek van Vennootschappen.

Fusieverslag door de bedrijfsrevisor:

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FoedererDFD Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1000 Brussel, Clovislaan 82, vertegenwoordigd door de heer Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor, heeft als bedrijfsrevisor een omstandig schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld op datum van 17 september 2013, waarin de gegevens voorkomen waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van zijn verslag Luiden ais volgt:

'Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen, ter gelegenheid van de voorgenomen fusie van de B.V.B.A. MARIS TECHN!CS en NV BOULET, kunnen wij besluiten dat

1. Het fusievoorstel dat door de bestuursorganen in het gemeenschappelijk overleg is opgesteld op 27 juni 2013, de informatie bevat die door artikel 693 van het Wetboek van Vennootshappen word vereist.

2. De waarde van één aandeel B.V.B.A. MARIS TECHNICS 645,67 euro bedraagt en de waarde van één aandeel NV BOULET 35,87 aura bedraagt.

3. De vooropgestelde ruilverhouding van 0,0556 op redelijke wijze is vastgesteld op basis van de enige

passende waarderingsmethode beschreven in de respectievelijke fusieverslagen end ie de in onderhavig verslag

samengevat, onder voorbehoud van de eventuele impact van de voorraden en bestellingen in uitvoering in de

balansen van Maris Technics BVBA en BouletNVop 31 december2013,

Hasselt, 17 september 2013

B.V. o.v.v.e. C. V.B.A. FoedererDFKBedrifsrevisoren

Vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen, Bedrijfsrevisor"

Informatieverstrekkïno aandeelhouders:

Op de laatste bie. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

IA

Rechtbank van koophandel

19 tMV, 2013

Griffie

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle vereiste stukken, voorgeschreven door -artikel 697 van het Weiboek- vanVennootschappen, werden in de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders gesteld, om deze toe te laten gedurende één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

Belangrijke wiizigingen in actief en passief:

- De raad van bestuur van onderhavige vennootschap heeft zich ervan vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van haar vermogen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

- De zaakvoerder van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARIS TECHNICS" heeft de raad van bestuur van onderhavige vennootschap ingelicht dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de overnemende vennootschap sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en heden.

ONTBINDING ZONDER VEREFFENING MET HET OOG OP DE FUSIE DOOR OVERNEMING.

Vervolgens beslist de enige aandeelhouder de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "BOULET" door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARIS TECHNICS", overnemende vennootschap, overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg zal het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de naamloze vennootschap "BOULET' voor het geheel en onder algemene titel overgaan naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARIS TECHNICS" met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Lochtemanweg 122, BTW BE 0451,423.152 RPR Hasselt.

Alle rechten, plichten en verbintenissen vanaf 1 januari 2013 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

VOORSCHRIFTEN HYPOTHEEKWET.

In het overgenomen vermogen van de naamloze vennootschap "BOULET" zijn GEEN onroerende goederen begrepen.

Inpandgeving handelszaak

Uit een hypothecair getuigschrift gelicht op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt blijkt dat de handelszaak van de naamloze vennootschap "BOULET" belast is met een inschrijving in het voordeel van de naamloze vennootschap "KBC BANK", voor een bedrag van 99.157,41 Euro in hoofdsom en 9.915,74 Euro bijhorigheden, ingevolge onderhandse akte van 26 maart 2010, ingeschreven op 6 mei 2010 onder nummer 71-I-106.05.2010-04602 en dat ze voor het overige vrij en onbelast is.

In het overgenomen vermogen is voormelde schuldvordering inbegrepen.

Algemene voorwaarden.

1.De overnemende vennootschap -- zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARIS TECHNICS" verkrijgt de volle eigendom (en het genot) van de ingebrachte activa en passivabestanddelen vanaf de goedkeuring van het fusiebesluit door de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap. De activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap  de naamloze vennootschap BOULET" gaan boekhoudkundig met aile rechten en plichten per 1 januari 2013 over op de overnemende vennootschap. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2013 met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2, De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap, geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa- en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3. Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan, evenals de intellectuele eigendom van de overgenomen vennootschap en alle daaraan verbonden rechten.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar aangestelden, en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat, met uitzondering voor wat betreft de overgang van de intellectuele eigendom, enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

4. Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, zal door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard worden,

5. De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

6. De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden

aan haar handelszaak.

UITREIKING AANDELEN - RUILVERHOUDING - OPLEG IN GELD.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

"

mod 11.1

Overeenkomsüg de inhoud van het fusievoorstel en de fusieverslagen zouden er - rekeninghoudende met de ruilverhoudingsvoet van één aandeel "Boulet" voor nul komma nul vijf vijf zes (0,0556) nieuwe aandelen "Maris Technics" - voor de bestaande duizend vijfhonderd (1.500) bestaande "BOULET" aandelen, afgerond drieëntachtig (83) nieuwe "MARIS TECHNICS" aandelen uitgegeven moeten worden.

De enige vennoot verklaart zich akkoord met deze afronding van het aantal nieuw uit te geven aandelen, indien dit eveneens door de vergadering der aandeelhouders van de overnemende vennootschap "MARIS TECHNICS", beslist wordt.

Eveneens overeenkomstig het fusievoorstel en de fusieverslagen zullen de nieuw uitgegeven aandelen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARIS TECHNICS" en recht geven op een gelijke deelname in de winsten vanaf 1 januari 2013..

De toebedeling evenals de inschrijving van de nieuw uit te geven aandelen in het register van aandelen van de overnemende vennootschap, zal gebeuren door de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

De nieuw uit te geven drieëntachtig (83) aandelen komen toe aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, namelijk de naamloze vennootschap "GROUP MARIS".

Naar aanleiding van de fusie door overneming, zal er geen opleg in geld plaatsvinden.

OPSCHORTENDE VOORWAARDE.

De enige vennoot beslist dat de voorgaande beslissingen genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de fusie door overneming door de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARIS TECHNICS".

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Notaris Guido Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

y,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/09/2013
ÿþAsad wad 11.1

[1.1-1i~'.r! =~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

02-09-vt3 telugu'

Ondernemingsnr : 0430.549.544

Benaming

(voluit) ï Boulet

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel Lochtemanweg 122, 3550 Heusden-Zolder

(volledig adres)

Onderwerf, akte : Ontslag en benoeming bestuurder; Neerlegging fusievoorstel

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 30 januari 2013 blijkt:

1) Er wordt beslist te ontslaan als bestuurder met Ingang vanaf heden:

Fairplay BVBA, met maatschappelijke zetel te 3940 Hechtel-Eksel, In Den Brand 4, vertegenwoordigd door

Dhr. Koopmans Dirk.

2) Er wordt beslist te benoemen ais bestuurder voor een periode van zes jaar met ingang vanaf heden: Neopoints BVBA, met maatschappelijke zetel te 3940 Hechtel-Eksel, In den Brand 4.

Uit de notulen van het beraad van de zaakvoerder van Neopoints BVBA, gehouden op 30 januari 2013 blijkt dat Dhr. Koopmans Dirk, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, In den Brand 4, aangesteld werd als vaste vertegenwoordiger van Neopoints BVBA in Boulet NV, belast met de uitvoering van de opdracht als bestuurder in naam en voor rekening van Neopoints BVBA.

FUSIEVOORSTEL

Fusievoorstel dd. 27/06/2013 in het kader van de fusie van Maris Technics BVBA door overneming van

Boulet NV, zoals opgesteld door de respectievelijke bestuursorganen van beide vennootschappen:

1. INLEIDING

MARIS TECHNICS, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 3550 Heusden-Zolder, Lochtemanweg 122, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0451.423.152, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, Maris Group BVBA, met maatschappelijke zetel te 3550 Heusden-Zolder, Lochtemanweg 122, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0822.524.069, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Johan Maris, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Everselkiezel 115/1.

Optredend ais de "Overnemende Vennootschap".

EN

BOULET, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 3550 Neusden-Zolder, Lochtemanweg 122, Ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0430.549.544, hier vertegenwoordigd door haar bestuurders

-Neopoints BVBA, met maatschappelijke zetel te 3940 Hechtel-Eksel, In den Brand 4, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0465.958108, hier vertegenwoordigd door de heer Dirk Koopmans, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, ln den Brand 4.

-E.P.C. BVBA, met maatschappelijke zetel te 3550 Heusden-Zolder, Lochtemanweg 122, ingeschreven In de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0466.799.236, hier vertegenwoordigd door Maris Johan,

,wonende te 3550 Heusden--folder, Everselkiezel 115/j.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van darden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Maris Group BVBA, met maatschappelijke zetel te 3550 Heusden-Zolder, Lochtemanweg 122, ingeschreven In de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0822.524.069, hier vertegenwoordigd door de heer Maris Johan, wonende te 3550 Neusden-Zolder, Everselkiezel 1'15/1.

Optredend als de "Over te nemen Vennootschap".

VERKLAREN

Dat aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de beide vennootschappen ter goedkeuring zal worden voorgelegd, een voorstel tot fusie door overneming in de zin van artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de BVBA MARIS TECHNICS de NV BOULET overneemt.

Dat, overeenkomstig de bepalingen van artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen een fusievoorstel meet opgemaakt worden, dat ten minste de vermeldingen voorgeschreven door datzelfde artikel dient te bevatten.

Dat dit fusievoorstel dient te worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke bij de fusie betrokken vennootschap op de griffie van Rechtbank van Koophandel te Hasselt uiterlijk 6 weken voor de algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten en binnen de 15 dagen na neerlegging moet bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Dat, in uitvoering van bovenstaande wetsbepalingen, hierbij het fusievoorstel wordt voorgelegd als volgt.

2. RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

I. DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam: MARIS TECHNICS

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 3550 Heusden-Zolder, Lochtemanweg 122

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MARIS TECHNICS, waarvan de zetel gevestigd is te 3550 Heusden-Zolder, Lochtemanweg 122, ingeschreven in het register der rechtspersonen te Hasselt onder nummer 0451.423.152 werd opgericht bij akte verleden voor notaris Hendrik Hendrlckx te Heusden-Zolder op 29 november 1993, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 december daarna, onder nummer 931223-357 onder de naam "Elektro Maris", De statuten werden meermaals gewijzigd, en dit voor het laatst op 27 december 2006, ingevolge akte verleden voor notaris Guy Verlinden te Heusden-Zolder. Deze statutenwijziging is verschenen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 9 januari 2007 daarna, onder nummer 07005706.

De vennootschap stelt zich tot doel:

- De groot- en kleinhandel, de 1m- en export, de levering, plaatsing, het onderhoud en de fabricatie van elektrotechnische installaties, elektrisch materiaal, keukeninrichtingen en alarminstallaties, centrale verwarming op elektriciteit, koel- en vriesinstallaties, airconditioning en luchtverversing in de ruimste zin, grote en kleine huishoudtoestellen, wekKers en horloges, televisies en radiotoestellen, video- en hifiapparatuur, telefonieartikeien, computerapparatuur, software, netwerken, kasregisters, kopieermachines, kantoormachines alsmede alle aanverwante artikelen en onderdelen;

- De onderneming voor het uitvoeren van elektriciteitswerken, het leggen en lassen van kabels en diverse leidingen.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden als op commissie, zowel in het binnen- als in het buitenland, alle verrichtingen doen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks bevorderen.

Zij mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een Identiek of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich bezig houden met alle operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect verband houden met het maatschappelijk doel der vennootschap.

De vennootschap kan tevens optreden als bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen. Zij Kan zich borg stellen voor verbintenissen van derde. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

" Il. DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Naam; BOULET

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 3550 Heusden-Zolder, Lochtemanweg 122

De naamloze vennootschap BOULET, waarvan de zetel gevestigd is te 3550 Heusden-Zolder, Lochtemanweg 122, ingeschreven in het register der rechtspersonen te Hasselt onder nummer 0430.549.544, werd opgericht voor notaris Joseph Hougaerts te Tongeren op 26 februari 1987, bekendgemaakt in de bljlagen tot het Belgisch Staatsblad op 27 maart daarna, onder nummer 870327-33. De statuten werden meermaals gewijzigd, en dit voor de laatste keer op 27 januari 2010 ingevolge akte verleden door notaris Guy Verlinden te Heusden-Zolder, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 22 februari daarna, onder nummer 10027945.

De vennootschap heeft tot doel:

- Onderneming voor het plaatsen en de verkoop van alle elektrische en elektromechanische Installaties, zowel In gebouwen ais in nijverheidsinrichtingen, en van kunstwerken;

- Onderneming voor het plaatsen, verkoop en vervaardigen van alle brand- en diefstalmeldingsinstallaties;

- Onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken, en metalen schrijnwerk in kunststof, uitgezonderd hout;

Onderneming voor het plaatsen en verkoop van verlichting, drijfkracht, telefoon, alle elektrische huishoudtoestellen, en radio en TV installaties;

- Onderneming voor het plaatsen en de verkoop van elektrische verwarmingsinstallaties, het plaatsen van elektrische kabels met hun aansluitingen, alle elektrische buiteninstallaties en bovengrondse elektriciteitsleidingen;

- Algemene aanneming, het plaatsen en de verkoop van telefooncommunicatie, uitrusting en van databeheer;

- Onderneming voor het leveren en plaatsen van uitrustingen voor afstandsbediening, afstandscontrole en afstandsmetingen, uitrusting oor informatiebewerking en procesregeling, bliksemafleiders en ontvangstantennes;

- Groot- en kleinhandel in alle elektrische en elektronische toestellen, verlichtingsartikelen, elektrische materialen en benodigdheden, werkplaats voor herstelling van alle voornoemde materialen, groot- en kleinhandel in sierglaswerk, huishoudbenodigdheden, siervoorwerpen voor inrichting van gebouwen algemeen zowel in glas als in alle andere materialen;

- Het verlenen van advies op het gebied van beveiliging van het bedrijfsleven en aan de overheid en uitvoeren van taken van veiligheidscoördinator op werven nieuwbouw en verbouwing, dit voor de privé sector en openbare werken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten, De vennootschap mag ook op elke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een samenhangend of gelijkaardig doei hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

3. VERANTWOORDING VAN DE VOORGESTELDE VERRICHTING

De voorgestelde fusie door overneming is ingegeven door de volgende zakelijke overwegingen:

1, De aandelen van zowel de overnemende als de over te nemen vennootschap zijn rechtstreeks of onrechtstreeks volledig eigendom van dezelfde groep van personen en/of rechtspersonen.

2. De overnemende en overgenomen vennootschap zijn actief in dezelfde sector,

3. Door de fusie zal de groepsstructuur eenvoudiger en bijgevolg ook transparanter worden.

4. Door de fusie verdwijnt een rechtspersoon, wat kostenbesparend zal werken, De fusie zal niet alleen kostenbesparend werken en belemmerende onderlinge verrichtingen tussen beide vennootschappen wegwerken, maar het is bovendien en vooral de bedoeling om door de fusie één centrale, sterke en solvabele vennootschap te vormen om met gebundelde slagkracht en op een administratief en juridisch eenvoudigere manier de in de toekomst geplande investeringen te ondernemen en de verdere uitbouw van de activiteiten te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

I. AANDELEN VERDELING

Het maatschappelijk kapitaal van de Overnemende Vennootschap bedraagt 230.000,00 EUR. Het kapitaal

is vertegenwoordigd door 912 aandelen zonder melding van nominale waarde.

Er werden geen andere effecten uitgegeven.

Het maatschappelijk kapitaal van de over te nemen Vennootschap bedraagt 62.000,00 EUR. Het kapitaal is

vertegenwoordigd door 1,500 aandelen zonder melding van nominale waarde.

Er werden geen andere effecten uitgegeven.

IL RUILVERHOUDING

Het boekhoudkundig eigen vermogen van de overnemende vennootschap bedraagt 588.853,50 euro per 31 december 2012, als volgt samengesteld:

Kapitaal 230.000,00 ¬

Wettelijke reserve 23.000,00 ¬

Beschikbare reserves 335.853,50 ¬

Eigen vermogen 588.853,50 ¬

Op basis van dit eigen vermogen wordt de waarde per aandeel aldus bepaald op 588.853,50 euro / 912 aandelen = afgerond 645,67 euro.

Het boekhoudkundig eigen vermogen van de overgenomen vennootschap bedraagt 53.808,35 euro per 31 december 2012, ais volgt samengesteld:

Kapitaal 62.000,00 ¬

Wettelijke reserve 6.200,00 ¬

Belastingsvrije reserves 4.915,26 ¬

Beschikbare reserves 150.709,83 ¬

Overgedragen resultaat -170.016,74¬

Eigen vermogen 53.808,35 ¬

Op basis van dit eigen vermogen wordt de waarde per aandeel aldus bepaald op 53.808,35 euro / 1.500 aandelen = afgerond 35,87 euro.

De ruilverhouding is dan als volgt samengesteld; 35,87 euro 1645,67 euro = 0,0556 aandelen, met andere woorden één aandeel van de NV BOULET geeft recht op 0,0556 aandelen van de BVBA MARIS TECHNICS.

Op basis van de vastgestelde ruilverhouding worden er aldus 83 nieuwe aandelen van de BVBA MARIS TECHNICS gecreëerd.

III. OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

4. WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De 83 nieuw uit te geven aandelen van de overnemende vennootschap worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap NV BOULET a rato van 0,0556 aandelen van de overnemende BVBA MARIS TECHNICS, voor 1 aandeel van de over te nemen NV BOULET,

j' l

"

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De toebedeling evenals de inschrijving ervan in het aandelenregister van de overnemende vennootschap zal gebeuren door toedoen van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

5. DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de nieuwe aandelen uitgegeven door de overnemende vennootschap recht geven te delen In de winst is vastgesteld op 1 januari 2013.

Er worden geen bijzondere regelingen betreffende dat recht getroffen.

6. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2013.

7. DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AAN-DEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE HECHTEN HEBBEN ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd.

Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling worden uitgewerkt.

8. BIJZONDERE BEZOLDIGING VOOR DE COMMISSARIS  BEDRIJFSREVISOR

Aan CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1000 Brussel, Clovislaan 82, vertegenwoordigd door de heer Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor, wordt de opdracht gegeven om het verslag voorgeschreven door artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen op te maken.

De bijzondere bezoldiging zal worden toegekend aan de gebruikelijke tarieven van de bedrijfsrevisor voor dergelijke opdracht.

9. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSOR-GANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van het bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

I.P.C. BVBA

vertegenwoordigd door de heer Maris Johan

Bestuurder

MARIS GROUP BVBA

vertegenwoordigd door de heer Maris Johan

Bestuurder

Samen hiermee neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste biz. van l utk 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.04.2013, NGL 06.05.2013 13111-0069-018
13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 10.07.2012 12280-0498-018
21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 15.06.2011 11170-0593-017
17/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 16.08.2010 10408-0448-016
22/02/2010 : TG061682
06/10/2009 : TG061682
26/08/2009 : TG061682
18/08/2008 : TG061682
20/08/2007 : TG061682
29/08/2006 : TG061682
30/08/2005 : TG061682
05/10/2004 : TG061682
27/02/2004 : TG061682
03/09/2003 : TG061682
18/11/2002 : TG061682
03/10/2002 : TG061682
10/01/2002 : TG061682
21/07/2000 : TG061682
26/08/1999 : TG061682
18/07/1997 : TG61682
25/08/1995 : TG61682
01/01/1992 : TG61682
17/10/1989 : TG61682
27/03/1987 : TG61682

Coordonnées
BOULET

Adresse
LOCHTEMANWEG 122 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande