BENAT CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENAT CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.651.785

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.07.2014 14359-0591-011
03/12/2014
ÿþI 4.

iylod Word il.1

I t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" 1421, 2,

tc.. ~v?t;'.~i: l~i +~1fi+~ U~,r a ai." ,~. ,.

V. k~~li~~r~~l acd'r~.~?~~. 211;1 1ínçèP,r1

____....._-.......

21 -11- zon

pe grlftlerrGriffie

Ondernemingsnr : 0840.651.785

Benaming

(voluit) : Benat Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Smeetsstraat 68 - 3620 Lanaken

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

In de buitengewone algemene vergadering van 26 Juni JL werd besloten om met ingang van dezelfde datum de maatschappelijke zetel over te brengen naar volgend adres :

Op de Puin 7

3620 Lanaken

Aldus getekend te Lanaken, 31 juli 2014

De Heer Ben Machon, zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.08.2013 13505-0335-010
10/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudE aan he~ Belgisc Staatsbli 111111111111111111111111

*11169765*





Neergelegd ter griffu der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

27-10-2011

CI

De Hootdgriíiier, Griffie

Ondernemingsnr : ~ 6 51. YU5-

Benaming :

(voluit): BENAT CONSULTING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3620 Lanaken, Smeetsstraat 68

Onderwerp akte : OPRICHTING

I Er blijkt uit een akte verleden voor Emmanuël Boes, geassocieerd notaris te Lanaken, op I zesentwintig oktober tweeduizend en elf, dat:

1) De heer MACHON Ben Theo François, geboren te Hasselt op acht januari negentienhonderd zesenzeventig, echtgenoot van mevrouw POLFLIET Natacha, wonende te 3620 Lanaken, Smeetsstraat 68.

2) Mevrouw POLFLIET Natacha, geboren te Zottegem op tweeëntwintig juli negentienhonderd zesenzeventig, echtgenote van de heer MACHON Ben, wonende te Lanaken, Smeetsstraat 68,1 verzocht hebben de statuten authentiek vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij verklaren op te richten onder de naam: BENAT CONSULTING.

KAPITAAL  ONDERSCHRIJVING- VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) vertegenwoordigd door honderd

zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde, die elk één/honderd

zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters onderschreven a pari in speciën, als volgt:

1. door MACHON Ben, schrijft in eigen naam in op drieënnegentig (93) aandelen, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00);

2. door POLFLIET Natacha, schrijft in eigen naam in op drieënnegentig (93) aandelen, voor een

bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00).

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen.

De comparanten brengen volgende speciën in:

1. De heer MACHON Ben, drieduizend honderd vijfentwintig euro (¬ 3.125,00)

2. Mevrouw Polfliet Natacha, drieduizend honderd vijfentwintig euro (¬ 3.125,00). De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd vijftig euro (¬ ' 6.250).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap. Ondergetekende notaris, bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd in overeenstemming I met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Il. STATUTEN (UITTREKSEL)

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt BENAT CONSULTING.

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 3620 Lanaken, Smeetsstraat 68.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

! 1. Administratie, consultancy_en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend I het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en Î communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied Ivan planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

- het tussenkorren in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, ! bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband I 1 houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële; ! problemen; het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het? verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in, oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het; algemeen alles to doen wat deoprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn. 12. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder! meer erfpacht en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van! onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de! inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of ! I onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en ! onroerende goederen te bevorderen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle I verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere i roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten! rechtspersonen en ondernemingen. 14. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten ! echtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling m investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt. 5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of; I particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties I 3 verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen. aangaande !al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of] als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al Naar andere goederen, met inbegrip vans het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat er zelf belang bij heeft.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, I i financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of analoog is met het hare of van card is haar doel te bevorderen.

16. Het schatten en evalueren van onroerende goederen, schade en risico-experten.

7. Het verlenen in opdracht van eigenaars of medeeigenaars van alle diensten die verband houden I met het behoorlijk functioneren van gebouwen, zowel residentiële als niet residentiële gebouwen.

8. Algemeen welzijnswerk.

9. Productontwikkeling , onderzoek en ontwikkeling van allerhande producten.

10. Diverse administratie activiteiten; algemene dienstverlening voor particuleren.

11. Het geven van opleidingen , seminaries , workshops en lezingen.

12. De exploitatie van een webwinkel ; gegevensverwerking , webhosting en aanverwante activiteiten ; webportalen; overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie.

13. Handel in roerende goederen,_ importen export _handelsbemiddelin_g_ in roerende goederen,)

Voor- Luik B - vervolg

behouden algemeen assortiment.

aan het 114. Het verlenen van advies voor kredieten, leningen en beleggingen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband Î houden met haar does of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, met uitzondering van de verrichtingen op roerend en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

'"~éfgisch De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en ! manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Staatsblad Artikel vier - DUUR

I De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel vijf KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600).

I Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een I I nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die I belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met? uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere ' volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij I dezelfde bevoegd heidsoverdrachten doen.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de ! eerstvolgende werkdag.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere ! ! plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot' is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de I i vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds 1 één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel achttien - ONTBINDING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van del l activa onder de verschillende schuldeiser voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief ! vooreest aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de I aandelen terug te betalen.

I Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij ! voorrang de aandelen uit die inmeerdere mate zjn volgestort totdat ze op gelke voet staan met de































































Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Staatsblad

aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvulle dn é oproeping van kapitaal.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend

dertien, overeenkomstig de statuten.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie:

- de heer MACHON Ben, voornoemd;

- Mevrouw POLFLIET Natacha, voornoemd;

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich

daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Emmanuël Boes)

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte. 1

































Coordonnées
BENAT CONSULTING

Adresse
SMEETSSTRAAT 68 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande