AUTO+

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTO+
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.696.521

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 29.06.2014 14238-0223-013
07/02/2014
ÿþMod Wafd 11.1

Ir J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGgc Neergelegd ter gnitie dor

htbank v kc>~~,j7andel le TpNGERE~ I

3 t -01- 20111 2 4-ai- 201/I

BELGISCH ~TAAT~^' ' t" Gefle

19 37609+

Ondernemingsnr : 0862.696.521

Benaming

(voluit) : AUTO+

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3630 Maasmechelen, Boudewijnlaan 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bert VRANCKEN, Notaris te As op 17 december 2013, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aanspraKelijkheid AUTO* met maatschappelijke zetel te 3630 Maasmechelen, Boudewijnlaan 6, BTW 13E0862.696.521, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0862.696.521, die de volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  Kennisname van de belaste reserves, het uitkeerbaar bedrag en van de beslissing tot uikering van een tussentijds dividend

,..Deze algemene vergadering neemt ook kennis van de eenparige beslissing van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders van 15 december 2013 waarin werd beslist om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een (tussentijds) dividend voor een bedrag van tweehonderd vijfenveertigduizend negenhonderd en twee euro (¬ 245.902,00) in het kader van een overgangsregeling op basis van de recente wetswijziging, om bestaande reserves om te zetten in kapitaal tegen een tarief roerende voorheffing van tien procent (10%) in plaats van de toekomstige vijfentwintig procent (25%) vanaf 1 oktober 2014 (artikel 537 WIB92).

TWEEDE BESLUIT  Vaststelling tot uitkering van een dividend

Zoals voormeld in het eerste besluit stelt de buitengewone algemene vergadering vast dat de aandeelhouders beslist hebben om een (tussentijds) dividend uit te keren van tweehonderdvijfenveertigduizend negenhonderd en twee euro in toepassing van artikel 537, lste lid WIB92, doch dat het netto-dividend niet werd uitgekeerd bij gebrek aan voldoende liquide middelen,

Ingevolge deze dividenduitkering heeft elke aandeelhouder een schuldvordering jegens de vennootschap zoals uiteengezet in het bijzonder verslag van de zaakvoerders en het revisoraal verslag, waarnaar in de volgende besluiten wordt verwezen.

Eik van de voornoemde vennoten hebben uitdrukkelijk verklaard dit tussentijds dividend, afkomstig van de belaste reserves, overeenkomstig artikel 537 WIB92 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend door de aandeelhouders.

DERDE BESLUIT  kennisname verslag van de zaakvoerders en het revisoraal verslag inzake de inbreng in natura.

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van het college van zaakvoerders de dato 20 november 2013 waarin ondermeer wordt uiteengezet wat het oogmerk is van deze kapitaalverhoging (inbreng in kapitaal van een tussentijds uitgekeerd dividend in het kader van de programmawet van 28 juni 2013 en de circulaire van 1 oktober 2013). Verder neemt de vergadering ook kennis van het revisoraal verslag de dato 5 december 2013, opgemaakt door de BVBA THEO VAN HERCK BEDRIJFSREVISOR, vertegenwoordigd door de heer Theo Van Herck, bedrijfsrevisor te Wommelgem.

Het besluit van dit verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van AUTO+ BVBA bestaat uit een vordering ten laste van de vennootschap voor een totaal bedrag van 221.311,80 euro.

Ons verslag is opgesteld onder de volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

a)dat de algemene vergadering voorafgaand aan de kapitaalverhoging, beoogd in dit verslag, heeft besloten tot de toekenning van een dividend voor een bedrag van 245.902,00 euro in toepassing van de in artikel 537 WIB92 bedoelde procedure.

b)dat de algemene vergadering voorafgaand aan de kapitaalverhoging, beoogd in dit verslag, heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van de natuurlijke aandeelhouders.

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

d

E"

BIJ het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn.

De vergoeding van de inbreng in natura ten belope van 221.311,80 euro in kapitaal bestaat uit 4.046 aandelen van de vennootschap AUTO+ BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Wommelgem, 5 december 2013

THEO VAN HERCK BEDRIJFSREVISOR BVBA, vertegenwoordigd door Theo Van Merck, Bedrijfsrevisor." De vergadering besluit deze verslagen goed te keuren.

VIERDE BESLUIT  Kapitaalverhoging door inbreng in natura  aandelen

17e buitengewone algemene vergadering besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het maatschappelijk kapitaal van de BVBA AUTO+, thans bepaald op ¬ 20.000,00 te verhogen met een bedrag van TWEEHONDERDEENENTWINTIGDUIZEND DRIEHONDERD EN ELF EURO TACHTIG CENT (¬ 221.311,80), (overeenkomstig het uitgekeerde netto-dividend) door uitgifte van vierduizend zesenveertig (4.046) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde en genietende van dezelfde rechten en voordelen als de reeds bestaande aandelen en die in de eventuele winsten van de vennootschap zullen delen vanaf deze kapitaalverhoging.

De algemene vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt door een inbreng in natura van de voormelde schuldvorderingen (in rekening-courant) van de respectievelijke aandeelhouders jegens de

'. vennootschap. De berekening van het aantal nieuw uit te geven aandelen werd bepaald in het voormeld proces-

c verbaal van de bijzondere algemene vergadering en de voormelde verslagen van de zaakvoerders en de bedrijfsrevisor.

e Door deze kapitaalverhoging zal het geplaatste kapitaal van de vennootschap gebracht worden op TWEEHONDERDEENVEERTIGDUIZEND DRIEHONDERD EN ELF EURO TACHTIG CENT (¬ 241.311,80). VIJFDE BESLUIT -- inschrijving op de kapitaalverhoging-voorkeurrecht

De hoger vernoemde aandeelhouders verklaren, voor zover als nodig, hierbij uitdrukkelijk en individueel te verzaken aan de uitoefening van hun wettelijk voorkeurrecht.

17e voornoemde aandeelhouders verklaren vervolgens uitdrukkelijk, onder de hoger gestelde voorwaarden,

" te.willen inschrijven op deze kapitaalverhoging door inbreng van hun respectievelijke schuldvorderingen jegens de vennootschap waarbij ingetekend wordt op het hierna vermeld aantal aandelen: NVergoeding  aanvaarding

N De aldus onderschreven 4.046 nieuwe aandelen worden, als volstort, toegekend aan de aandeelhouders, die aanvaarden.

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te acteren, dat het maatschappelijk kapitaal ingevolge dit besluit werd gebracht op TWEEHONDERDEENVEERTIGDUIZEND DRIEHONDERD EN ELF EURO TACHTIG CENT (¬ 241.311,80) vertegenwoordigd door vierduizend achthonderd zesenveertig (4.846) aandelen op naam

et zonder vermelding van nominale waarde.

ZESDE BESLUIT  aanpassing aan het Wetboek van vennootschappen in zake de ontbinding en

ri) vereffening van vennootschappen

De buitengewone algemene vergadering besluit de statuten nog aan te passen aan de gewijzigde

" vennootschapswetgeving inzake de ontbinding en vereffening van vennootschappen (homologatie van het

mandaat van de vereffenaars door de rechtbank van Koophandel...),

ZEVENDE BESLUIT - aanpassing van de statuten

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de voormelde besluiten van de buitengewone

algemene vergadering zodat de artikelen 5 en 27 en 28 van de statuten worden gewijzigd als volgt:

"ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdeenveertigduizend driehonderd

0j) en elf euro tachtig cent (¬ 241.311,80).

et Het is vertegenwoordigd door vierduizend achthonderd zesenveertig (4.846) aandelen zonder nominale waarde die elk één/vierduizend achthonderd zesenveertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Historiek van het kapitaal:

De vennootschap werd oorspronkelijk opgericht met een kapitaal van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door 800 aandelen.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 17 december 2013 werd het kapitaal van de vennootschap verhoogd door een inbreng in natura met een bedrag van tweehonderdeenentwintigduizend driehonderd en elf euro tachtig cent (¬ 221.311,80), afkomstig van een dividenduitkering vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen op ¬ 241.311,80 met uitgifte van 4.046 nieuwe aandelen."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

V>o~or-

b`ellioudérri

aan het

Belgisch

Staatsblad

"ARTIKEL 27;

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij wijziging van statuten.

De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen zoals bepaald in dit Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 28:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik,of door de zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de vergadering. Hierbij moet de geldende regels van het Wetboek van Vennootschappen worden nageleefd die bepalen wanneer de vereffenaar(s) in functie treden, Zo kan de rechtbank eventueel zelf een vereffenaar aanduiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De rechtbank oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de al-gemene vergadering behoeven."

ACHTSTE BESLUIT  volmacht aan het bestuursorgaan  opdracht tot coördinatie van de statuten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten.

De vergadering geeft een bijzondere volmacht aan de notaris om een coördinatie van de statuten op te stellen en deze samen met een uitgifte van deze akte neer te leggen op de rechtbank van Koophandel te Tongeren,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van kapitaalverhoging dd. 18/1212013;

verslag van de zaakvoerder dd. 20/11/2013

- revisoraal verslag dd. 5/12/2013.

- gecoördineerde statuten;

Notaris Bert Vrancken te As

Op de laatste blz, van j utk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 29.07.2013 13353-0439-013
02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 29.06.2012 12225-0584-013
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 24.06.2011 11196-0160-013
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 29.07.2010 10353-0207-013
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 25.08.2009 09614-0226-013
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 20.06.2008 08250-0022-014
08/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.06.2007, NGL 06.08.2007 07536-0144-014
18/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 09.06.2006, NGL 11.08.2006 06628-0324-015
01/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 10.06.2005, NGL 30.06.2005 05387-3115-015

Coordonnées
AUTO+

Adresse
BOUDEWIJNLAAN 6 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande