AUSSIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUSSIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.597.664

Publication

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 22.08.2013 13441-0580-010
29/12/2011
ÿþ naad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bet IUII liii lUI liii.uI u

az *11196234*

Be

Sta

is





Ondernemingsnr : 0827.597.664 Benaming

(voluit) : AUSSIE

?.6" 9x 2O

HASSELT Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvoren : Handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3970 Leopoldsburg, Olmenweg 105

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 02 december 2011 blijkt dal de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "AUSSIE", met maatschappelijke zetel te 3970 Leopoldsburg, Olmenweg 105 bijeengekomen is en onder meer volgende besluiten heeft genomen :

Eerste besluit :

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de (voltallige) vergadering de Voorzitter van de vervulling van de formaliteiten van verslaggeving zoals voorzien bij artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen (in het.' kader van de hiervoor sub 2 van de agenda verroerde wijziging van het doel van de vennootschap).

Tweede besluit :

De vergadering besluit het doel van de vennootschap zoals omschreven in het artikel 3 van de statuten te' herformuleren als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

-het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins' verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten ondernemingen,; vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland;

-het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

-het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van vennootschappen en ondernemingen, het waarnemen van het mandaat van bestuurder en dagelijks bestuurder, of gemandateerde, het optreden als vereffenaar;

-haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste, zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

-het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen van onroerende goederen, evenals alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing. Handelingen als vastgoedmakelaar zijn uitgesloten;

De vennootschap kan aire verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, of die dit kunnen bevorderen.

Zij kan deelnemen in iedere onderneming die kan bijdragen tot haar ontwikkeling of deze kan bevorderen. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen of diensten uitvoeren of stellen, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De vennootschap mag als aval optreden, zich borg stellen, haar goederen en rechten in pand of in hypotheek geven tot waarborg van de uitvoering van alle, zelfs door derden aangegane, verbintenissen of verplichtingen.

De vennootschap mag zowel rechtstreeks als in de hoedanigheid van makelaar, commissionair, agent of tussenpersoon optreden.

De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in ver-richtingen, verenigingen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf of haar activiteiten te bevorderen, haar basisproducten te verschaffen of de afzet van haar producten en diensten te vergemakkelijken.

Alle vennoten zonder voorbehoud verklaren in te stemmen met de voorgenomen doelwijziging en verklaren. dat de formaliteiten (verslaggeving) voorzien door en voorgeschreven bij artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen geacht worden te zijn vervuld.

Laatste besluit : Bevoegdheden - Diversen.

Op de laatste blz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de vennoten met het oog op de uitvoering van de hierboven opgenomen besluiten.

De vergadering verleent bovendien aan de ondergetekende notaris de machtiging om de bijgewerkte volledige tekst van de statuten op te stellen en deze tekst overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, , neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor eensluidend analytisch UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de akte dd. 02 december 2011 en de gecoördineerde statuten. Getekend notaris Reginald Hage Goetsbloets, te Hasselt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 29.07.2015 15365-0156-011
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 22.07.2016 16342-0408-010

Coordonnées
AUSSIE

Adresse
OLMENWEG 105 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande