ATELIERS DOUMEN KINROOI

NV


Dénomination : ATELIERS DOUMEN KINROOI
Forme juridique : NV
N° entreprise : 444.208.431

Publication

23/05/2014
ÿþMod Word 11.1

Ondernemingsnr: 0444.208.431

Benaming

(voluit) : ATELIERS DOUMEN KINR001

iverkortj:

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Leuerbroek 1049, 3640 Kinrooi

(volledig adres)

Onderwerp akte: NEERLEGGING VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING

Neerlegging van het voorstel tot partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap overeenkomstig de artikelen 677, 743 en 744 van het Wetboek van Vennootschappen, door:

" De heer Erwin DOUMEN, vaste vertegenwoordiger van ERWIN DOUMEN bvba, met zetel te 3640 Kinrooi, Weertersteenweg 221

" De heer Patrick DOUMEN, vaste vertegenwoordiger van GOPAX INVESTMENT bvba, met zetel te 3640 Kinrooi, Weertersteenweg 219,

Bestuurders van de naamloze vennootschap ATELIERS DOUMEN KINR001, met zetel te 3640 Kinrooi, Leuerbroek 1049

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



y, kgptieritial Ant".,uipen, Tritrete

1n1,1CJI.

II 1111



II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.Betrokken vennootschappen  rechtsvorm  naam  zetel doel (Artikel 743, 1° W.Venn.)

partieel te splitsen vennootschap

Rechtsvorm

Naamloze vennootschap

Naam

ATELIERS DOUMEN KINR001

Zetel

Leuerbroek 1049, 3640 Kinrooi

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- Lichte metaalconstructie en het maken van metalen ramen en deuren, alsmede het plaatsen en leveren

ervan;

- Levering en plaatsen van wentelpoorten, industriepoorten, electrische aandrijvingen, rolluiken en

rolluikenpoorten, garageboxen, pvc-ramen en pvc-deuren en metalen tuinhuisjes;

Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen, kantelpoorten, garageboxen, aluminium en pvc-ramen,

rolluiken, voorzetramen, zonneweringen;

- Kleinhandel in sanitaire artikelen, kleinhandel in ijzerwerk, blikwaren en huishoudartikelen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Op de laatste biZ. van Luit( B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

z

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op aile wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken,

Kapitaal

Voorafgaand aan de partiële splitsing zal het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap (ATELIERS DOUMEN KIN R001 nv) verhoogd worden met E 62.000,00 door incorporatie van reserves en zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Het nieuwe kapitaal zal ten gevolge van de partiële splitsing in gelijke delen gesplitst worden zodat, na partiële splitsing, het kapitaal van elk van beide vennootschappen 62.000,00 bedraagt, zijnde 31.000,00 werkelijk gestort kapitaal en ¬ 31.000,00 geïncorporeerde reserves.

1.2.Nieuvv op te richten vennootschap

Rechtsvorm

Naamloze vennootschap

Naam

ADK-MSK

Zetel

Renkoven 3, 3680 Maaseik

Doel

" De aan en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export van allerhande poorten zoals, maar niet beperkt tot: wentelpoorten, industriepoorten, elektrische aandrijvingen, rolluiken en rolluikenpoorten, garageboxen, ramen en deuren en metalen tuinhuisjes

" Handelsbemiddeling in de meest ruime zin van het woord:

" Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen

" Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn cm de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel ln België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

2.Ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleg (Artikel 743, rW. Venn.)

De verriehting geeft aanleiding tot het toekennen van één aandeel van de naamloze vennootschap ADK-MSK voor één aandeel van de naamloze vennootschap ATELIERS DOUMEN

KIN R001. Gezien de specificiteit van de partiële splitsing, is er strikt genomen geen berekening van een ruilverhouding, maar enkel een toekenning aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap ATELIERS DOUMEN KINR001 van één aandeel in de naamloze vennootschap ADK-MSK voor één aandeel van de naamloze vennootschap ATELIERS DOUMEN KINR001.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De elementen vereist in artikel 731, 742, 743, 745 en 746, waar in het bijzonder het gebruik van verschillende evaluatiemethodes wordt toegelicht, zijn zonder voorwerp,

3.De wijze waarop de aandelen in de nog op te richten naamloze vennootschap worden uitgereikt (Art.. 743, 3° W.Venn.)

Het geplaatst kapitaal van de te splitsen naamloze vennootschap ATELIERS DOUMEN KIN R001 bedraagt momenteel ¬ 62.000,00, volledig volgestort en is vertegenwoordigd door 126 aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend 1/126ste van het maatschappelijk kapitaal.

Voorafgaand aan de partiële splitsing zal het kapitaal van ATELIERS DOUMEN KINR001 nv verhoogd worden met ¬ 62.000,00 door incorporatie van reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Het kapitaal van elke vennootschap zal na partiële splitsing ¬ 62.000,00 bedragen (¬ 31.000,00 werkelijk gestort kapitaal en E 31.0000,00 geïncorporeerde reserves), vertegenwoordigd door 126 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/1265te van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De verdeling onder de aandeelhouders van ATELIERS DOUMEN KINROOI nv van de aandelen van de nog op te richten vennootschap zal gebeuren door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan dat op het ogenblik van de partiële splitsing met het bestuur belast is,

4.De datum vanaf welke de aandelen van ADK-MSK nv recht geven te delen in de winst (Artikel 743, 4° W. Venn.)

De aandelen van de nieuw op te richten vennootschap zullen recht hebben te delen in de winst die verwezenlijKt wordt vanaf 01/01/2014 en dit ten aanzien van het overgenomen vermogen van de gesplitste vennootschap ATELIER DOUMEN KINR001 nv.

5.De datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nog op te richten naamloze vennootschap ADK-MSK (Artikel 743, 5° W. Vertn.)

Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen van de partieel te splitsen naamloze vennootschap ATELIERS DOUMEN KINR001 voor wat betreft het gedeelte dat wordt afgesplitst vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de nog op te richten naamloze vennootschap ADK-MSK.

6.De rechten die de nog op te richten naamloze vennootschap ADK-MSK toekent aan de aandeelhouders van de te splitsen naamloze vennootschap ATELIERS DOUMEN KINR001, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (Artikel 743, 6' W.Venn.)

De nog op te richten naamloze vennootschap ADK-MSK geeft geen aandelen noch

effecten uit waaraan bijzondere rechten verbonden zijn andere dan deze voorzien in de statuten.

7.Bezoldiging bedrijfsrevisor (Art. 743, 7° W.Venn.)

Er wordt voorgesteld toepassing te maken van de artikelen 746 voorlaatste lid en 749 W.Venn., letterlijk luidende als volgt:

Artikel 746 W.Venn.

In elke vennootschap wordt een schriftelijk verslag over het splitsingsvoorstel opgesteld hetzij door de

commissaris, hetzij, wanneer er geen commissaris is, door een bedrijfsrevisor of door een externe

accountant die de bestuurders of de zaakvoerders hebben aangewezen.

De commissaris, de aangewezen bedrijfsrevisor of de externe accountant moet inzonderheid verklaren of de

ruilverhouding naar zijn mening al dan niet redelijk is.

In deze verklaring moet ten minste worden aangegeven:

10 volgens welke methoden de voorgestelde ruilverhouding is vastgesteld;

20 of deze methoden in het gegeven geval passen en tot welke waardering elke gebruikte methode leidt;

tevens moet een oordeel worden gegeven over het betrekkelijke gewicht dat bij de vaststelling van de in

aanmerking genomen waarde aan deze methode is gehecht.

In het verslag worden bovendien de bijzondere moeilijkheden vermeld die er eventueel bil de waardering

esi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

zijn geweest.

De commissaris, de aangewezen bedrijfsrevisor of accountant kan ter plaatse inzage nemen van aile stukken die dienstig zijn voor de vervulling van zijn taak. Zij zijn gerechtigd van de vennootschappen die bij de splitsing betrokken zijn, te verlangen dat hen alle ophelderingen en inlichtingen worden verstrekt. Zij zijn tevens gerechtigd alle controles te verrichten die zij nodig achten.

Indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen hiermee hebben ingestemd, is dit artikel niet van toepassing.

Dit artikel is niet van toepassing wanneer de aandelen van elk van de nieuwe vennootschappen worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap.

Artikel 749 W, Venn.

De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 745 en 748 niet toe te passen, in zover dit laatste naar de verslagen verwijst, indien aile vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten,

In de agenda van die algemene vergadering wordt vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepaling toe te passen en worden het eerste en het tweede lid opgenomen.

De aandeelhouders van ATELIERS DOUMEN KINR001 nv zullen dienovereenkomst verzocht worden te verzaken aan de opmaak van de verslaggeving waarvan sprake in de artikelen 746 en 749 W.Venn.

Voor zover de aandeelhouders niet zouden verzaken aan hoger genoemde verslaggeving, wordt aan BRIERS, E3EKKERS & CO bv bvba, bedrijfsrevisoren met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 10, vertegenwoordigd door de heer Simon BRIERS, opdracht verleend om de verslaggeving waarvan sprake in artikel 746 W. Venn. op te stellen. De bedrijfsrevisor zal in voorkomend geval een afzonderlijke vergoeding ontvangen zoals overeen te komen met het bestuursorgaan en dit volgens de voor het bedrijfsrevisorenkantoor geldende tarieven.

8.Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen (Artikel 743, 8' W. Venn.)

Aan het bestuursorgaan van de partieel te splitsen naamloze vennootschap ATELIERS DOUMEN KINR001 en de nog op te richten naamloze vennootschap ADK-MSK worden geen bijzondere voordelen toegekend,

9.Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen (Artikel 743, 9° W Venn.)

Aan de nog op te richten naamloze vennootschap ADK-MSK worden de bestanddelen van het vermogen van de partieel te splitsen naamloze vennootschap ATELIERS DOUMEN KINR001 die verband houden met de activiteiten uitgevoerd in Maaseik (i.e, (groot)handel in en montage van allerhande poorten), toegescheiden conform de splitsingsbalans opgesteld op 31 december 2013.

De schulden en lasten van de partieel te splitsen naamloze vennootschap ATELIERS DOUMEN KINR001 die heden nog niet gekend zijn, zullen gedragen en betaald worden door de nog op te tichten naamloze vennootschap ADK-MSK.

De activiteiten van ATELIERS DOUMEN KINR001 nv worden momenteel uitgeoefend in Kirtrooi en in Maaseik, Alle activa en passiva die betrekking hebben op de activiteit die wordt uitgeoefend in Maaseik wordt afgesplitst en toebedeeld aan de nog op te richten naamloze vennootschap ADK-MSK

Teneinde discussie te vermijden aangaande de toescheiding van bepaalde vermogensbestanddelen van de naamloze vennootschap ATELIERS DOUMEN KINR001, ingeval de hierbij beschreven toescheiding geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen worden in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de naamloze vennootschap ADK-MSK toe te wijzen zijn, dan wel bij de naamloze vennootschap ATELIERS DOUMEN KINR001 blijven, toekomen aan de naamloze vennootschap ADK-MSK.

De op te richten vennootschap ADK-MSK zal derhalve alle activa bekomen waaromtrent geen duidelijke toescheiding is vast te stellen, alsook aile passive die niet duidelijk toegescheiden zijn aan de naamloze

' '

I

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

vennootschap ADK-MSK, ter gehele aflossing van de naamloze vennootschap ATELIERS DOLMEN KINR001.

De activa en passive vermogensbestanddelen in de partieel te splitsen naamloze vennootschap ATELIERS DOUMEN K1N001 die het voorwerp uitmaken van de partiële splitsing door oprichting zijn opgenomen ln een document genaamd "Beschrijving 8( verdeling van het vermogen° dat ais bage aan onderhavig voorstel wordt gehecht.

Het maatschappelijk kapitaal van ATELIERS DOUMEN KIN R001 nv zal voorafgaand aan de partiële splitsing verhoogd worden met ¬ 62.000,00 door incorporatie van beschikbare reserves.

De rechten, kosten en honoraria met betrekking tot de inbreng zijn ten laste van de vennootschap die eveneens de helft van de kosten van splitsing van de inbrengende vennootschap zal moeten dragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

10.Verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen naamloze vennootschap ATELIERS DOUMEN KINR001 van de aandelen van de nog op te richten naamloze vennootschap ADK-MSK, alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd (Artikel 743, 10° W.Venn)

De aandelen van de op te richten naamloze vennootschap ADK-MSK worden ais volgt

verdeeld onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen naamloze vennootschap ATELIERS

DOUMEN KINR001::

Elk aandeel van de naamloze vennootschap ATELIERS DOUMEN KINR001 geeft recht op één aandeel in de naamloze vennootschap ADK-MSK.

Voor ERWIN DOUMEN bvba voor GOPAX Investment bvba

Erwin Doumen Patrick Doumen

. _... _______ ........

Op de laatste blz,, van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/09/2014 : TG069949
19/08/2014 : TG069949
17/10/2013 : TG069949
01/08/2013 : TG069949
24/08/2012 : TG069949
17/01/2012 : TG069949
26/07/2011 : TG069949
28/12/2010 : TG069949
14/07/2010 : TG069949
13/07/2009 : TG069949
11/09/2008 : TG069949
07/07/2008 : TG069949
31/08/2007 : TG069949
31/08/2006 : TG069949
12/09/2005 : TG069949
15/10/2004 : TG069949
26/09/2003 : TG069949
16/09/2003 : TG069949
27/11/2002 : TG069949
22/09/2001 : TG069949
29/10/1999 : TG069949

Coordonnées
ATELIERS DOUMEN KINROOI

Adresse
LEUERBROEK 1049 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande