ASGARD INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ASGARD INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 884.983.656

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.09.2014, NGL 26.09.2014 14602-0145-014
28/10/2014
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT

21

BELG1SC



zuR Neerge g or gr o der rio an

. nantie! Anhverpen, ah. l'ongeren

Io- 213% 0 9 -IO- 20111

-1 STAI,TfiBLAD

gtiltieriffie

*14197389*

Vo beho aan Belg Staat:

Ondernemingsnr : Benaming 0884.983.656

(voluit) : (verkort): ASGARD INVEST

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: 3600 Genk, Bretheistraat 70

(volledig adres) ONTSLAG VAN EEN BESTUURDER EN DE GEDELEGEERDE BESTUURDERS  HERBENOEMING VAN DE BESTUURDERS - WIJZIGING VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID  AFSCHAFFING VAN DE CATEGORIEËN VAN AANDELEN  HERWERKING VAN DE STATUTEN

Onderwerp akte







Het blijkt uit een akte verleden voor meester Eric Gilissen, geassocieerde notaris te Hasselt, op 30 september', 2014, \rte registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "ASGARD INVEST", met zetel te 3600 Genk, Bretheistraat 70, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de bestuurders en de gedelegeerd bestuurder te wijzigen als volgt:

Dageliiks bestuur.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan een algemene directeur, al dan niet lid van de raad van bestuur, welke steeds optreedt samen handelend met een bestuurder. Indien deze persoon lid is van de raad van bestuur, draagt hij de titel van gedelegeerd-bestuurder.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten warden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd door:

het gezamenlijk optreden van ofwel, twee bestuurders, ofwel, -binnen het kader van het dagelijks bestuur- de gedelegeerd bestuurder/algemeen directeur samen met een bestuurder;

ofwel, wanneer een directiecomité werd aangesteld overeenkomstig voormeld artikel 15, door twee leden van het directiecomité, die gezamenlijk optreden in het kader van de uitvoering van de beslissingen genomen door het directiecomité.

TWEEDE BESLUIT  AFSCHAFFING VAN DE CATEGORIEËN VAN AANDELEN

Kennisname verslag van de raad van bestuur

De vergadering neemt kennis en bespreekt het verslag opgesteld door de raad van bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 560 Wetboek van vennootschappen waarbij deze voorstelt, met opgave van een omstandige verantwoording, om de verschillende bestaande categorieën van aandelen af te schaffen zodat alle aandelen tot een en dezelfde categorie zuilen behoren.

De aandeelhouders verklaren tijdig een kopie ontvangen te hebben van dit verslag van de raad van bestuur en doen, voor zover noodzakelijk, afstand van de formaliteiten zoals voorzien in artikel 535 Wetboek van vennootschappen omtrent de voorafgaandelijke toezending van dit verslag.

Afschaffing van de verschillende categorieën

De vergadering besluit de huidige categorieën van aandelen af te schaffen zodat vanaf heden de op heden zeshonderd zestig (660) aandelen toebehoren aan de aandeelhouders als volgt:

1/ de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MCH"; driehonderd dertig (330)

aandelen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

f 2/ de Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "PETER CROONEN":

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge driehonderd dertig (330) aandelen.

DERDE BESLUIT  HERWERKING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de bestaande statuten, in hun geheel, eenvoudigweg volledig te schrappen en te vervangen door volledig nieuwe statuten, zonder dat er daarbij wijzigingen worden aangebracht aan de naam, de zetel, de duur, het doel, het kapitaal, de datum van de jaarvergadering en het boekjaar, om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

HOOFDSTUK EEN - BENAMING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL DOEL  DUUR

ARTIKEL EEN - BENAMING.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Haar benaming luidt "ASGARD INVEST", Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestelorders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, zullen deze naam moeten bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding: "naamloze vennootschap" of de initialen "NV", leesbaar weergegeven.

ARTIKEL TWEE - ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Bretheistraat 70.

Hij zal bij beslissing van de raad van bestuur kunnen overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandstalig taalgebied of het tweetalig taalgebied Bresse! hoofdstad. Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel wordt bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad door de zorgen van de raad van bestuur. Deze zal er tevens op waken dat de taalwetgeving nageleefd wordt, welke ingevolge de verplaatsing van de zetel van toepassing zou zijn.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, bewaarplaatsen en handelskantoren oprichten in België en in het buitenland,

ARTIKEL 3- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ars in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

Het vervullen van tijdelijke of permanente leidinggevende taken met alle daarbij horende verantwoordeet eden en bevaegdneden n onctemerningen of andere organisaties.

Flet aanbieden van management advisory services op het vlak van general management, commercieel management, financieel magagement, human ressources, change management, distributie en logistiek en project management.

Het participeren in en financieel borgstellen voor bedrijven.

Flet aan- en verkopen van handelsgoederen in de meest ruime zin van het woord (trading). Het uitoefenen van een consultancy bedrijf alleen of met diverse partners uit verschillende functionele disciplines ten einde een globaal aanbod van services te kunnen aanbieden. Het uitoefenen van algemene audit-activiteiten.

De aanwerving, selectie, vorming en het ter beschikking stellen van personeel en directieleden.

Het plaatsen voor rekening van bedrijven van personeelsleden die werkloos geworden zijn ten gevolge van een reorganisatie.

Het verstrekken van advies inzake beleggingen en bet beheer van financiële patrimonia van derden.

De bemiddeling inzake krediet en leningen door makelaars en andere tussenpersonen.

Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren,

Projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Verhuur van eigen roerend en onroerend goed.

Bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden,

Flet verlenen in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars van onroerende goederen van aile diensten die noodzakelijk zijn voor bet behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan bet beheer wordt waargenomen.

Het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen.

Het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten, evenals de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek

Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media.

Het organiseren van congressen, seminaries, en dergelijke.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeid in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties van de financiële markten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijk-luidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De vennootschap kan eveneens borg staan voor derden of vennootschappen waarin de vennootschap participeert.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

ARTIKEL 4- DUUR.

De duur van de vennootschap is onbeperkt.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, welke genomen wordt met naleving van de vereisten voor een statutenwijziging, voor zover de wet geen andersluidende bepalingen bevat.

HOOFDSTUK TWEE - KAPITAAL - AANDELEN OBLIGATIES

ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zesenzestigduizend euro (66.000,00 EUR). Het is verdeeld in zeshonderd zestig (660) gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, die ieder één/zeshonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen

ARTIKEL ZES - TOEGESTANE KAPITAAL

Overeenkomstig artikel 603 van het Wetboek van Vennootschappen kan de algemene vergadering van de aandeelhouders, die beraadslaagt overeenkomstig artikels 558 en 560 van het wetboek van vennootschappen, toestemming geven aan de raad van bestuur om het kapitaal in één of meerder malen tot een bepaald bedrag te verhogen, in één of meerdere keren. Deze bevoegdheid kan slechts uitgeoefend worden gedurende vijf jaar, te rekenen vanaf de dag die door de wet als vertrekpunt is vooropgesteld. Zij kan worden vernieuwd.

ARTIKEL ZEVEN - NIET VOLGESTORTE AANDELEN - STORTINGSPLICHT.

Elke inschrijver op aandelen is verbonden voor het totale bedrag van zijn aandelen, niettegenstaande elke hiermee strijdige bepaling.

Indien niet volgestorte aandelen aan verscheidene personen in onverdeeldheid toebehoren, staat ieder van hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

Bijstorting of volstorting worden door de raad van bestuur opgevraagd op een door hem te bepalen tijdstip. Aan de aandeelhouder wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven. De aandeelhouder komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn en er is rente verschuldigd tegen de op dat tijdstip vastgestelde wettelijke rentevoet vermeerderd met vijftig ten honderd.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan volgens deze bepaling, bile de uitoefeníng van de daaraan verbonden rechten geschorst.

HOOFDSTUK DRIE - DE TITELS EN HUN OVERDRACHT

ARTIKEL NEGEN - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn, naar keuze van de aandeelhouder, op naam of gedematerialiseerd. De kosten van omzetting zijn ten koste van de aandeelhouder die het aanvraagt.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen op naam; elke aandeelhouder kart er inzage van nemen. Certificaten die de inschrijvingen in het register van aandelen op naam aantonen, zullen aan de titularissen van de aandelen overhandigd worden.

De stortingen te verrichten op de bij hun inschrijving niet volgestorte aandelen moeten geschieden op de door de raad van bestuur bepaalde tijdstippen.

De aandeelhouder, die na een voorafgaande kennisgeving van vijftien dagen, bij aangetekend schrijven betekend, verzuimt aan een opgevorderde storting op de aandelen te voldoen, is aan de vennootschap interest verschuldigd, berekend tegen de wettelijke rentevoet met ingang van de dag waarop de storting eisbaar is geworden.

De raad van bestuur kan bovendien, na een tweede kennisgeving die gedurende één maand zonder resultaat is gebleven, de aandeelhouder van zijn rechten vervallen verklaren en zijn aandelen aan een of meerdere door hem erkende verkrijgers doen verkopen, onverminderd het recht het nog verschuldigde, alsmede alle eventuele schadevergoedingen en interesten, van hem te vorderen. Elke opgevorderde storting wordt in mindering gebracht op de gezamenlijke aandelen van de aandeelhouders.

De raad van bestuur kan de aandeelhouders machtigen hun aandelen bij anticipatie vol te storten; in dit geval bepaalt hij de voorwaarden waartegen de vervroegde stortingen worden toegestaan.

ARTIKEL NEGEN BIS  OVERDRACHT VAN DE AANDELEN

De overdrachten en overgangen van aandelen aan derden, al dan niet aandeelhouder, worden onderworpen aan de bepalingen van dit artikel.

Dit artikel is van toepassing op alle effecten: aandelen, winstbewijzen of van rechten tot verwerving van of inschrijving op aandelen of winstbewijzen (daarin begrepen zijnde inschrijvingsrechten, warrants, converteerbare obligaties of obligaties met warrants) of van zakelijke rechten over aandelen. Warranthouders

t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge worden gelijkgeschakeld met aandeelhouders en omgekeerd voor de toepassing van dit artikel. Het begrip aandeelhouder dient in dit artikel geïnterpreteerd te worden als effectenhouder,

Worden begrepen als overdracht van effecten zoals van toepassing in dit artikel; elke overdracht, zowel om niet als tegen een vergoeding, of het vestigen van een zakelijk recht, met inbegrip van maar niet beperkt tot de inbreng in een vennootschap, een ruil, een overdracht in het kader van een fusie of splitsing, een gedwongen verkoop, vereffening, het toekennen van een optie of enig ander recht aan een derde of een gelijkaardige verrichting m.b.t. effecten.

Elke overdracht van effecten moet worden onderworpen aan een voorkooprecht en een volgrecht ten gunste van de overige aandeelhouders zoals hieronder bepaald.

Elke overdracht van aandelen, winstbewijzen of van rechten tot verwerving van of inschrijving op aandelen of winstbewijzen (daarin begrepen zijnde inschrijvingsrechten, warrants, converteerbare obligaties of obligaties met warrants) of van zakelijke rechten over aandelen (samen in dit artikel aangeduid als "effecten"), zij het onder bezwarende of ten kosteloze titel, vrijwillig of gedwongen, onder de levenden of bij overlijden, is onderworpen aan de volgende voorschriften:

9his.1. Vrije overdrachten.

In afwijking van artikel 9b1s.2 en 9bis.3. zullen volgende overdrachten aan geen enkele beperking onderworpen zijn, behoudens een kennisgeving aan alle andere effectenhouders.

- overdracht aan een vennootschap die rechtstreeks of onrechtstreeks onder controle staat van de overdrager of onder wiens contrais betreffende partij rechtstreeks staat, zoals gedefinieerd door artikel 5 van het wetboek van vennootschappen. Bij beëindiging van de controle over de gecontroleerde vennootschap of door de controlerende vennootschap, zal deze laatste de effecten terug overdragen aan de oorspronkelijke effectenhouder.

- overdracht aan ascendenten, descendenten en echtgenoten in het kader van een successieplanning of van een successie.

9bis.2. Voorkooprecht.

§1 De aandeelhouder die alle of een deel van zijn effecten aan een kandidaat ovememer wenst of verplicht is af te staan of over te dragen, moet deze wens of verplichting bij aangetekende brief tegen ontvangstbewijs meedelen aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de vennootschap, met vermelding van:

- de effecten waarvan hij de overdracht wenst of verplicht is te verwezenlijken;

- de aard van de overdracht;

- de identiteit en adres of benaming en maatschappelijke zetel van de voorgestelde ovememer, die te goeder

trouw dient te zijn;

- desgevallend de prijs van de voorgestelde overdracht of overname, de betalingsvoorwaarden en aile andere bedingen van de voorgestelde overdracht.

De Voorzitter van de Raad van Bestuur brengt binnen de tien dagen na het ontvangen van de voomoemde aangetekende Met bij aangetekend schrijven de overige aandeelhouders op de hoogte van de voorgestelde overdracht, houdende samenroeping van een vergadering van aandeelhouders van de vennootschap ten vroegste één maand en uiterlijk twee maanden na de datum van de mededeling door de aandeelhouder die de overdracht heeft voorgesteld.

Ter vergadering (die geen "algemene vergadering" is in de zin van de statuten van de vennootschap en/of het W. Venn.), die wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur van de vennootschap of in zijn afwezigheid de oudste aanwezige bestuurder of in afwezigheid van bestuurders door de oudste aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouder, delen de overige aandeelhouders mee of, en in welke mate, zij hun voorkooprecht (zoals hierna georganiseerd) uitoefenen.

Indien de aandeelhouders niet op de aldus samengeroepen vergadering verschijnen (hetzij in persoon hetzij bij vertegenwoordiger) of indien zij er geen beslissing meedelen, zullen zij onherroepelijk vermoed worden aan hun voorkooprecht te verzaken.

Het voorkooprecht wordt, indien er meer aanvaardingen zijn dan effecten waarvan de overdracht wordt voorgesteld, uitgeoefend naar evenredigheid van het effectenbezit van de eigenaars van effecten die het voorkooprecht uitoefenen, de effecten van de aandeelhouder die de overdracht van alle of een deel van zijn aandelen voorstelt, niet meegerekend. Het ondeelbaar restaantal dat niet in deze verhouding kan worden toebedeeld, wordt bij loting toebedeeld onder de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend. Zo het voorkooprecht wordt uitgeoefend voor minder effecten dan er effecten zijn waarvan de overdracht wordt voorgesteld, wordt dit ter vergadering door de voorzitter meegedeeld. De niet uitgeoefende voorkooprechten mogen alsdan warden uitgeoefend door de aandeelhouders die hun voorkooprecht wel hebben uitgeoefend, ten ware zij aan de uitoefening daarvan verzaken, wat zij onmiddellijk aan de voorzitter ter kennis dienen te brengen. De niet uitgeoefende voorkooprechten kunnen alsdan worden uitgeoefend door de aandeelhouders die in het kader van deze bijkomende ronde conform het voorgaande over een voorkooprecht beschikken en het wensen uit te oefenen. Desgevallend worden ze proportioneel onder hen verdeeld in functie van het aantal effecten dat zij bezitten, de effecten waarover zij ter vergadering een voorkooprecht hebben uitgeoefend niet meegerekend.

Het eventueel ondeelbaar restaantal dat niet in deze proportionele verhouding kan worden toebedeeld, wordt bij loting toebedeeld aan de aandeelhouders die de in eerste instantie niet uitgeoefende voorkooprechten hebben uitgeoefend.

Hierna gaat de vergadering onmiddellijk over tot het opstellen van een lijst met vermelding van de identiteit en adres of benaming en maatschappelijke zetel van diegenen die een voorkooprecht hebben uitgeoefend en het aantal effecten dat zij elk zullen overnemen.

P Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge §2 Effecten die worden overgedragen overeenkomstig één van de hierboven beschreven vormen van uitoefening van het voorkooprecht, zullen worden afgestaan of overgedragen aan de aandeelhouder, die het voorkooprecht heeft uitgeoefend tegen de hiernavermelde prijs, naargelang het geval".

- indien de door de overdragende aandeelhouder beoogde afstand of overdracht een koop-verkoop betreft en er een kandidaat koper is de prijs waartegen de kandidaat koper bereid was de effecten over te nemen, zoals blijkt uit de mededeling aan de Raad van Bestuur;

- indien de door de overdragende aandeelhouder beoogde afstand of overdracht geen koop-verkoop betreft of indien er geen kandidaat koper is >. de prijs die bij wijze van bindende derdenbeslissing wordt bepaald door een bedrijfsrevisor die wordt aangeduid door de overdragende aandeelhouder en de aandeelhouders, die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend, in gemeen akkoord, of, bij gebreke aan een dergelijk akkoord binnen een termijn van één week na de vergadering, waarvan sprake in §1, door een bedrijfsrevisor die op verzoek van de meest gerede partij wordt aangeduid door de voorzitter van het Instituut der Bedrijfsrevisoren of diens rechtsopvolger. De aldus aangeduide bedrijfsrevisor zal de prijs per effect op een bindende en definitieve wijze vastieggen ten aanzien van de overdragende aandeelhouder en de aandeelhouders, die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend, binnen een termijn van één maand na diens aanstelling. Binnen diezelfde termijn zal de bedrijfsrevisor de door hem vastgestelde prijs per aangetekend schrijven meedelen aan de betrokken aandeelhouders en de voorzitter van de Raad van Bestuur van de vennootschap. De kosten en erelonen van deze deskundige zullen door de vennootschap worden gedragen.

§3 Indien het voorkooprecht niet wordt uitgeoefend over alle effecten waarvan de overdracht werd voorgesteld, zullen alle effecten waarvan de overdracht werd voorgesteld, vrij mogen worden overgedragen of afgestaan aan de aangeduide kandidaat ovememer, doch enkel onder de voorwaarden meegedeeld aan de Raad van Bestuur naar aanleiding van de eerste kennisgeving. De voorzitter van de Raad van Bestuur zal de aandeelhouders hiervan ln kennis stellen.

De overdracht dient te worden gerealiseerd uiterlijk zes maanden na de initiële aanmelding aan de Raad van Bestuur.

§4 Bij eventuele strijdigheid tussen het voorgaande voorkooprecht en eventuele wettelijke beperkingen van dwingende aard of van openbare orde toepasselijk op het ogenblik van een voorgenomen overdracht, zal het voorgaande niet nietig zijn, doch zal het voorkooprecht worden toegepast binnen de aldus bestaande wettelijke beperkingen.

9bis.3. Volgrecht.

Elke bij toepassing van artikel 9bis.2. aan een voorkooprecht onderworpen overdracht van effecten is onderworpen aan de voorwaarde dat de kandidaat overnemer zich ertoe verbindt alle overige effecten van de vennootschap tegen dezelfde prijs te kopen ais deze waartegen de aandeelhouders conform artikel 9bis.2. hun voorkooprecht kunnen uitoefenen, zodat de eigenaar(s) van die aandelen de mogelijkheid heeft (hebben) om al zijn (hun) aandelen tezelfdertijd aan een dergelijke ovememer af te staan door een loutere aanvaarding van de aangeboden prijs en voorwaarden van dit aanbod.

De kandidaat overdrager moet in bijlage aan de aan de Raad van Bestuur te richten aangetekende brief conform Artikel 9bis.2., de desbetreffende schriftelijke verbintenis voegen van de kandidaat ovememer. De kandidaat overdrager is ertoe gehouden om in geval van niet eerbiediging van voorgaand volgrecht, op verzoek van de eigenaars van de overige aandelen, de aandelen van die laatste(n) zelf over te nemen aan dezelfde prijs ais deze waartegen de aandeelhouder conform artikel 9bis.2. hun voorkooprecht kunnen uitoefenen en aan dezelfde voorwaarden als overeengekomen met de derde ovememer.

Bij eventuele strijdigheid tussen het voorgaande volgrecht en eventuele wettelijke beperkingen van dwingende aard toepasselijk op het ogenblik van een voorgenomen overdacht, zal het voorgaande niet nietig zijn doch zullen de respectieve volgrechten worden toegepast binnen de aldus bestaande wettelijke beperkingen. ARTIKEL TIEN - ONDEELBAARHEID VAN DE TITELS

De titels zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap. De vennootschap kan alle rechten, met betrekking op aile titels waarover er twijfel zou kunnen bestaan betreffende de eigendom, het vruchtgebruik of de naakte eigendom, opheffen.

De mede-eigenaars evenals de vruchtgebruikers en naakte eigenaars zijn gehouden zich respectievelijk te laten vertegenwoordigen door een gemeenschappelijke lasthebber en er mededeling van te doen aan de vennootschap.

In geval er een vruchtgebruik bestaat, zal de naakte eigenaar van de titel, behoudens verzet, vertegenwoordigd worden ten overstaan van de vennootschap door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL ELF RECHTHEBBENDEN.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een aandeelhouder mogen, voor om het even welke reden, zegels laten leggen noch op de goederen, noch op de waarden van de vennootschap, en ze mogen noch de verdeling of veiling van de vennootschap vragen, noch bewarende maatregelen treffen, noch inventarissen vragen, noch zich op enigerlei wijze inmengen in het bestuur ervan.

Om hun rechten uit te oefenen, moeten zij zich op de inventarissen en maatschappelijke balansen en op de beslissingen van de raad van bestuur en van de algemene vergadering beroepen.

ARTIKEL TWAALF - TERUGKOOP VAN AANDELEN

De vennootschap kan zelf of door tussenkomst van een persoon die in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap optreedt, haar eigen aandelen of titels verwerven door aankoop of ruil, en dit overeenkomstig de voorschriften van artikels 620 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

HOOFDSTUK VIER - BESTUUR EN CONTROLE

ARTIKEL DERTIEN - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR



, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit minimaal twee (2) leden, al dan niet

aandeelhouder, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van

wie het mandaat ten allen tijde kan worden herroepen. Zij zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot

de nieuwe benoeming is overgegaan.

ARTIKEL VEERTIEN VOORZITTERSCHAP

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter benoemen.

ARTIKEL VIJFTIEN - BIJEENROEPING

De raad van bestuur vergadert na bijeenroeping en onder het voorzitterschap van haar voorzitter, of ingeval van afwezigheid of verhindering, van een bestuurder aangeduid door zijn collega's, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders erom verzoeken.

De bijeenkomsten worden gehouden op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

ARTIKEL ZESTIEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elke bestuurder kan per brief, telegram, telex, e-mail of fax, of door middel van elk ander schriftelijk document, volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen.

De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn. Deze volmachten worden aan het proces-verbaal gehecht.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit, doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, dit met uitzondering voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

De beslissingen van de raad van bestuur worden opgetekend in notulen. De leden die aanwezig waren bij de beraadslaging en de stemming, worden verzocht de notulen te ondertekenen, de afgevaardigden tekenen ondermeer voor de verhinderde of afwezige bestuurders.

Deze notulen worden ingelast in een bijzonder register. De volmachten werden eraan gehecht.

Bestaat de raad van bestuur 'Ut slechts twee leden, dienen zij beiden voor elke beraadslaging aanwezig te zijn, eventueel vertegenwoordigd zoals hierboven aangegeven. Kun beslissing dient bij unanimiteit genomen te worden, de stem van de voorzitter is niet doorslaggevend.

ARTIKEL ZEVENTIEN - BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan een algemene directeur, al dan niet lid van de raad van bestuur, welke steeds optreedt samen handelend met een bestuurder. Indien deze persoon lid is van de raad van bestuur, draagt hij de titel van gedelegeerd-bestuurder.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

De raad mag, binnen het kader van dit bestuur, eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer volmachthebbers, die al dan niet aandeelhouder zijn, toekennen.

ARTIKEL ACHTTiEN VERTEGENWOORDiGiNGSBEVOEGDHE1D

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college, de vennootschap in haar handelingen en in rechte. Zij handelt door de meerderheid van haar leden.

Buiten de algemene vertegenwoordiging door de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ook

vertegenwoordigd in haar handelingen en in rechte, tegenover derden als volgt:

het gezamenlijk optreden van ofwel, twee bestuurders, ofwel, -binnen het kader van het dagelijks bestuur- de gedelegeerd bestuurder/algemeen directeur samen met een bestuurder;

ofwel, wanneer een directiecomité werd aangesteld overeenkomstig voormeld artikel 15, door twee leden van het directiecomité, die gezamenlijk optreden in het kader van de uitvoering van de beslissingen genomen door het directiecomité.

Zij zijn niet gehouden tegenover derden een voorafgaandelijke beslissing van de raad van bestuur te verrechtvaarcilgen.

Anderzijds, is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door haar bijzondere volmachthebbers, binnen de perken van hun mandaat.

ARTIKEL NEGENTIEN - ONKOSTEN VAN DE BESTUURDERS

De algemene vergadering beslist of en in welke mate het ambt van bestuurder zal bezoldigd zijn met een vaste of variabele vergoeding, die op de algemene onkosten wordt geboekt.

De vergadering kan aan de bestuurders tevens zitpenningen toekennen die op de resultatenrekening komen. De raad van bestuur kan aan de bestuurders en directeurs met bijzondere functies of opdrachten vergoedingen toekennen die op de resultatenrekening komen.

ARTIKEL TWINTIG - VACANTE BETREKKING



" 1. Ingeval een betrekking van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge zijn vervanging te voorzien. De algemene vergadering zal op de eerstvolgende bijeenkomst overgaan tot de

definitieve benoeming.

ARTIKEL EENENTWINTIG - CONTROLE

De controle van de vennootschap wordt aan één of meer commissarissen, leden van het Instituut der

Bedrijfsrevisoren, opgedragen; deze worden door de algemene vergadering benoemd voor een hernieuwbare

termijn van drie jaar,

Daarentegen, in tegenstelling tot wat voorafgaat, indien de vennootschap beantwoordt aan de criteria voorzien

in artikel 141 van het wetboek van vennootschappen, is de benoeming van één of meer commissaris niet

verplicht.

Indien er geen commissaris werd benoemd, heeft elke aandeelhouder individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheden van de commissarissen, Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-

boekhouder, waarvan de vergoeding ten laste valt van de vennootschap ais hij aangeduid werd met

toestemming van de vennootschap of als deze vergoeding haar ten laste gelegd werd door een gerechtelijke

beslissing.

Op verzoek van één of meer aandeelhouders, moet de raad van bestuur de algemene vergadering

bijeenroepen teneinde te beraadslagen over de benoeming van een commissaris en zijn eventuele vergoeding

vast te stellen,

Het mandaat van de commissaris of commissarissen die aldus benoemd werden is maar herroepbaar tijdens

hun mandaat indien er een geldige reden toe bestaat.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG BEZOLDIGINGEN

De bezoldigingen van de eventuele commissarissen bestaan uit een vaste som die bepaald werd bij het begin

en voor de duur van het mandaat door de algemene vergadering, onverminderd artikel 134 van het wetboek

van vennootschappen.

Zij kunnen maar gewijzigd worden mits de toestemming van alle partijen.

De verwezenlijking van uitzonderlijke prestaties of van bijzondere opdrachten, mag maar vergoed worden met

bijzondere bezoldigingen en voorzover er rekening mee gehouden wordt in het beleidsverslag.

De vennootschap mag hun geen leningen of voorschotten toekennen, noch waarborgen geven afstellen in hun

voordeel.

HOOFDSTUK VIJF - ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

ARTIKEL DRIEËN-TWINTIG BIJEENKOMSTEN

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand juni om veertien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid ln de

bijeenroepingen,

ARTIKEL VIERENTWINTIG - BIJEENROEPING

De oproepingen tot de algemene jaarvergadering, die de agenda vermelden, worden opgesteld overeenkomstig

artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen. Deze oproeping dient te gebeuren per aangetekend

schrijven welk verstuurd wordt vijftien volle dagen vôôr de vergadering.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een

bijzondere volmachtdrager, die al dan niet aandeelhouder is.

De minderjarigen, onbekwaamverkfaarden en rechtspersonen kunnen vertegenwoordigd worden door hun

wettelijke of statutaire vertegenwoordigers. Elke getrouwde persoon wordt door zijn echtgenoot

vertegenwoordigd.

De raad van bestuur kan het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide

plaats worden neergelegd, vijf voile dagen vôôr de algemene vergadering.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en naakte eigenaars, de schuldeisers en de borgstellers zijn

gehouden zich respectievelijk te laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - BUREAU

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur

of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door een persoon aangeduid door de raad van bestuur. De

voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan. De vergadering verkiest twee stem opnemers. De

aanwezige bestuurders vervolledigen het bureau.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG - BERAADSLAGING

De vergadering mag maar beraadslagen over de punten die op de dagorde vermeld staan, behalve indien aile

aandeelhouders aanwezig zijn op de vergadering.

Behoudens de gevallen voorzien door de wet, worden de beslissingen, ongeacht het aantal der op de

vergadering bijeengebrachte aandelen, genomen bij meerderheid van stemmen,

Een aanwezigheidslijst die de naam van de aandeelhouders en het aantal van hun aandelen vernield wordt

ondertekend door elk van hen of door hun volmachthebber, vooraleer zij ter zitting gaan.

ARTIKEL DERTIG - PROCES-VERBALEN

De afschriften of uittreksels van de notulen die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd,

Worden door een bestuurder of een gedelegeerd-bestuurder ondertekend.

HOOFDSTUK ZES - INVENTARIS - MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN - DIVIDENDEN



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL EENENDERTIG - MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

ARTIKEL TWEEËNDERTIG - MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN

Op deze laatste dag maken de bestuurders een inventaris op, alsmede de jaarrekeningen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid, overeenkomstig de bepalingen van artikel 96 van het wetboek van vennootschappen.

Na lezing gehoord te hebben van het beleidsverslag door de raad van bestuur en van het verslag van de commissaris(sen), beslist de gewone algemene vergadering over de jaarrekeningen en, bij bijzondere stemming, over de ontlasting van de bestuurders en commissaris(sen).

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke voorzieningen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen enkele uitkering mag gedaan worden indien bij de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals ze blijkt uit de jaarrekeningen, of na een dergelijke uitkering, minder zou bedragen dan het volstorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die de wet of de statuten niet toelaten te verdelen. Met netto-actief wordt bedoeld het totaal van het actief zoals dit blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden, Het bedrag van de nog niet afgeschreven vestigingskosten en, behoudens uitzonderlijk geval, het bedrag van de nog niet afgeschreven onderzoeks- en ontwikkelingskosten zijn niet vervat in het netto-actief. ARTIKEL DRIEËNDERTIG - PUBLICATIE JAARREKENINGEN

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door één van de bestuurders op de Nationale Bank van België worden neergelegd.

Tegelijk daarmee worden de andere stukken voorgeschreven door artikel 98 en volgende van het wetboek van vennootschappen neergelegd.

Het jaarverslag wordt tegelijk met de jaarrekening neergelegd zoals bepaald is in de eerste alinea. Deze verplichting tot neerlegging van het jaarverslag geldt niet indien een ieder op de maatschappelijke zetel van de vennootschap inzage kan nemen van het jaarverslag en daarvan, zelfs op schriftelijke aanvraag, kosteloos een volledig of gedeeltelijk afschrift kan verkrijgen. Een gedeeltelijk afschrift bevat ten minste de gegevens bedoeld in artikel 94 van het wetboek van vennootschappen.

De vennootschap is niet verplicht het jaarverslag van de raad van bestuur neer te leggen indien zij hiertoe wettelijk niet verplicht is.

ARTIKEL VIERENDERTIG - INTE R I MDIVIDE N DE N

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, voorschotten op dividenden uitkeren, door aftrek van de winst van het lopend boekjaar. De raad stelt het bedrag van die voorschotten en de datum van uitbetaling vast,

Zij dient echter de voorwaarden van artikel 618 van het wetboek van vennootschappen na te leven. HOOFDSTUK ZEVEN - ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL VIJFENDERTIG - VERLIES VAN KAPITAAL

Wanneer, tengevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de eventuele ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld, overeenkomstig de wet.

Il. Wanneer het netto-actief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap van de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

ARTIKEL ZESENDERTIG - ONTBINDING - VERENIGING VAN ALLE AANDELEN

Buiten de clausules van wettelijke ontbinding, kan de vennootschap maar vereffend worden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt in de vorm en onder de voorwaarden vereist inzake statutenwijziging.

De vereniging van alle aandelen in de handen van één enkele aandeelhouder, brengt niet de vereffening van rechtswege mede, noch de gerechtelijke ontbinding van de vennootschap.

Indien na een termijn van één jaar, de vennootschap niet ontbonden is, noch verrijkt is met een nieuwe aandeelhouder, noch omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbintenissen die de vennootschap aangegaan heeft sinds de vereniging van alle aandelen in één hand tot op het ogenblik dat de nieuwe aandeelhouder de vennootschap vervoegd heeft of tot op het ogenblik dat haar ontbinding of omzetting gepubliceerd werd. ARTIKEL ZEVENENDERTIG - VEREFFENING

Ingeval van vereffening, wordt deze doorgevoerd door de raad van bestuur in functie op dat ogenblik of door één of meer vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering, ingevolge een beslissing van de vergadering,

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Te dien einde beschik(t)(ken) de vereffenaar(s) over de meest uitgebreide machten vermeld in de artikels 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval stelt de algemene vergadering de bezoldigingen van de vereffenaar(s) vast.

ARTIKEL ACHTENDERTIG - VERDELING

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van vereffening, wordt het netto-actief eerst aangewend voor de terugbetaling, in speciën of in effecten, van het volstorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd. Indien de aandelen niet allemaal in een gelijke verhouding werden volstort, zullen de vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op gelijke voet te steilen, ofwel door een bijkomend beroep te doen op fondsen ten leste van de titels die niet volstort werden, ofwel door voorafgaandelijke terugbetalingen in speciên ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort.

Het saldo wordt gelijk verdeeld tussen aile aandelen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

HOOFDSTUK ACHT - ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL NEGENENDERTIG

Voor alle betwistingen met betrekking tot de vennootschapsaangelegenheden en de uitvoering van onderhavige statuten, doen aile aandeelhouders, obligatiehouders, bestuurders, (commissarissen), directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, woonstkeuze op de maatschappelijke zetel, waar hun aile mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

DERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VIERDE BESLUIT  ONTSLAG EN HERBENOEMING BESTUURDERS

Ontslag

De vergadering neemt akte van het ontslag als bestuurder van de vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CROONEN ZONEN", voornoemd, vast vertegenwoordigd door de heer CROONEN Lodewijk, voomoerre

De eerstvolgende gewone algemene vergadering zal zich uitspreken over de volledige kwijting te verlenen aan de bestuurder voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

Herbenoeming

De vergadering herbenoemt de huidige bestuurders, hierbij aanwezig, als bestuurders van de vennootschap voor een termijn van 6 jaar te rekenen vanaf heden.;.

11 de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MCH", voornoemd, vast vertegenwoordigd door de heer CROONEN, Michel, voornoemd;

2/ de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PETER CROONEN", voornoemd, vast vertegenwoordigd door de heer CROONEN, Peter, voornoemd;

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Eric Gilissen.

Tegelijk hiermee neergelegd :

een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

de gecoördineerde statuten

verslag van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/11/2012
ÿþMod2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Naeiy:.:ne let ytmae tae rechtbank v, koophandel te TONGEREN

4 7 -11- 2012

De HoofdgriffierGriffie



[LMÁ ryl

B" ~



Ondernemingsnr : 0884.983.656

Benaming

(voiuit) : ASGARD INVEST

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bretheistraat 70 3600 Genk

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Met algemeenheid van stemmen beslist de algemene vergadering van 22/06/2012 om te benoemen tot bestuurders BVBA Croonen Peter, vertegenwoordigd door Croonen Peter en BVBA MCH, vertegenwoordigd door Croonen Michel en BVBA Croonen & Zonen, vertegenwoordigd door Croonen Lodewijk.

Het mandaat van de bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar tweeduizend en achttien.

De Raad van Bestuur heeft tot voorzitter van de Raad van Bestuur benoemd BVBA Croonen & Zonen, vertegenwoordigd door Dhr. Croonen Lodewijk. Tot gedelegeerd bestuurder worden benoemd BVBA MCH, vertegenwoordigd door Dhr. Croonen Michel en BVBA Peter Croonen, vertegenwoordigd door Dhr. Croonen Peter.

BVBA Peter Croonen

vertegenw. door Croonen Peter

Gedelegeerd bestuurder

BVBA MCH

vertegenw. door Croonen Michel

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.07.2011, NGL 31.08.2011 11534-0054-013
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 16.07.2010 10317-0531-013
20/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.07.2009, NGL 14.08.2009 09582-0341-012
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 30.06.2008 08332-0378-011
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 31.08.2015 15553-0498-014

Coordonnées
ASGARD INVEST

Adresse
BRETHEISTRAAT 70 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande