APOTHEEK CAILLIAU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK CAILLIAU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.051.285

Publication

13/01/2014
ÿþ Mad Word 01.1

a t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Reahlbankvankoephandel

0 2 JAN, 201't

re rits SELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0451.051.285.

Benaming

(voluit) : APOTHEEK CAILLIAU

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3560 Lummen, Genenbosstraat 127

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uittreksel uit de akte verleden op 17 december 2013 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft:

TWEEDE BESLUIT -- VOORAFGAANDE VERSLAGEN

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor die werden opgesteld onder de opschortende voorwaarde van de beslissing door de buitengewone algemene vergadering tot daadwerkelijke uitkering van de belaste reserves voor een bruto-bedrag van 473.000,00 euro.

De enige vennoot, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaart kennis te nemen van met name:

a) Het revisoraal verslag van 16 december 2013, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, voormeld, worden hierna letterlijk weergegeven:

"Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor, verklaart op grond van de uitge-voerde controles overeenkomstig de toepasselijke normen van het Insti-tuut der Bedrijfsrevisoren en de gedane vaststellingen in verband met de inbreng in natura bij kapitaalverhoging van de BVBA Apotheek Cailliau dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen uitgevaardigd door het Instituut der, Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandeleni ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder opschortende voorwaarde van de bekrachtiging van de dividenduitkering zoals voorgesteld in het bijzonder verslag van het bestuursorgaan van 16 december 2013 door de buitengewone vergadering van vennoten, en onder voorbehoud van de mogelijke impact van het resultaat van 2013 op de belaste reserves die deel uitmaken van de dividenduitkering;

4.de als tegenprestatie verstrekte vergoeding gebaseerd is op een akkoord tussen partijen;

5.wij ingevolge de gevolgde procedure niet in de mogelijkheid zijn om de wettelijke termijn van terbeschikkingstelling van ons verslag te eerbiedigen hoewel onze controles hierdoor niet beïnvloed werden. De vergoeding voor de inbreng bestaat uit

3.673 aandelen zonder nominale waarde van de BVBA Apotheek Cailliau toegekend aan mevrouw Cailliau Arlette.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van deze verrichting.

Hasselt, 16 december 2013

FoedererDFK Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111119111§11,11111111

1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste

Bijlagen bij het BelgisekSi tsblad13LD1V.2II1A--A. d Menite -belge

Voorbehouden

l aan het Belgisch Staatsblad

Vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen

Bedrijfsrevisor"

b) Het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, in het dossier van ondergetekende notaris

bewaard blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Beide verslagen worden door de vergadering goedgekeurd.

DERDE BESLUIT -- KAPETAALVERHOGING

a) Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met 425.700,00 euro om het van 18.600,00 euro op 444.300,00 euro te brengen door inbreng in natura van een schuldvordering in rekening-courant.

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van 3.673 nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de onderschrijving in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

b) Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens verklaart mevrouw CAILLIAU Arlette voornoemd, vertegenwoordigd als gezegd, haar schuldvordering ten belope van 425.700,00 euro in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn Ingeschreven.

c) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op 444.300,00 euro wordt gebracht en is vertegenwoordigd door 4.973 identieke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

VIERDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN OVEREENKOMSTIG DE GENOMEN BESLUITEN

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen: "Artikel 5. Kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdvierenveertigduizend driehonderd euro (¬ 444.300,00).

Het Es verdeeld in vierduizend negenhonderddrieënzeventig (4.973) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 114.973ste van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT TOEKENNING VAN BEVOEGDHEDEN AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Voorts verleent de vergadering aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZESDE BESLUIT  VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van CV met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Reynders & Co , BTW BE 0467.073.608, te 3800 Sint-Truiden, lndustriezone Schurhovenveld 3149, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get, Meester Herbert Houben, notaris)

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, coördinatie, verslaggeving.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/01/2015
ÿþMd Won/ 17.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





uhl

RECHTBANK ven KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 5 JAN. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0451.051.285

Benaming

(voluit) : APOTHEEK CAILLIAU

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Genenbosstraat 127 te 3560 LUMMEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 30/12/2014 blijkt: De bijzondere algemene vergadering beslist unaniem het volgende :

1. Te ontslaan als zaakvoerder en dit met ingang vanaf 31/12/2014 om 24.00 uur: Mevrouw CAILLIAU Ariette, wonende te Windmolenstraat 8 te 3600 Genk.

2. Te benoemen als zaakvoerder en dit met ingang vanaf 01/01/2015 om 0.00 uur: - BVBA FLOUIS, met maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Kazemelaan 18.

Uit de notulen van de vergadering van het college van zaakvoerders van BVBA FLOUIS, hierbovenvermeld dd. 29/12/2014 en de notulen van de vergadering van het college van zaakvoerders van Bvba MANAGEMENT THYS, met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Mooksteeg 62, dd. 28/12/2014 blijkt het volgende:

De heer Thys Bert, wonende te Mooksteeg 62 te 3530 Houthalen-Helchteren, is met ingang vanaf 01/01/2015 aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de vaste vertegenwoordiger Bvba Management Thys, hierboven vermeld, belast met de uitvoering van het zaakvoerdersmandaat in naam en voor rekening van Bvba Fiouls in Bvba Apotheek Cailliau.

Aangezien Dhr. Thys Bert zaakvoerder is in Bvba Management Thys en Bvba Management Thys zaakvoerder is in Bvba Fiouls is dusdanig aan de vereiste van artikel 61 W. Venn. voldaan.

De vaste vertegenwoordiger zal burgerechtelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk zijn alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen.

Aangezien de opdracht ais zaakvoerder een aanvang neemt op 01/01/2015 te, neemt ook de aanstelling als vaste vertegenwoordiger een aanvang op 0110112015,

BVBA FLOUIS

vertegenwoordigd door Bvba Management Thys,

vertegenwoordigd door De heer THYS Bert

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 14.06.2012 12177-0453-012
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 28.06.2011 11229-0089-012
14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 08.06.2010 10162-0091-012
15/04/2010 : HA085008
10/06/2009 : HA085008
24/06/2008 : HA085008
11/10/2007 : HA085008
01/07/2005 : HA085008
30/06/2004 : HA085008
25/07/2003 : HA085008
19/09/2002 : HA085008
23/08/2001 : HA085008
08/05/1996 : HA85008
28/10/1993 : HA85008

Coordonnées
APOTHEEK CAILLIAU

Adresse
GENENBOSSTRAAT 127 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande