AE.P.S. INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AE.P.S. INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 441.264.777

Publication

18/01/2013
ÿþ*13011344*

f&'

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE Neergelegd ter griffie der

2013 rechtbank y. koophandel te TONGEREN

ATSBLA

- 4 -01- 2013

De Hoofdgriffier riffie

-1

( AONI7EUR

11 -01-

BELGISCH ST

Ondernemingsar : 0441.264.777

Benaming : AE.P.S. INTERNATIONAL in vereffening

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3620 Lanaken, Meesjesstraat 12

Onderwerp akte: SLUITING VEREFFENING MET ONROEREND GOED

Er blijKt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, geassocieerd notaris te Lanaken, op éénentwintig december tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AE.P.S. INTERNATIONAL in vereffening", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT -- KENNISNAME VERSLAG VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering aanhoort het verslag van de vereffenaar met betrekking tot de vereffeningsrekeningen. De vergadering sluit zich aan bij de conclusies van voornoemd verslag.

Voornoemd verslag, inhoudende het verdelingsplan, werd goedgekeurd bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren op negentien december tweeduizend en twaalf,

TWEEDE BESLUIT  KWIJTING

De vergadering besluit aan de gewezen zaakvoerders en aan de vereffenaar algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat, en dit zonder enig voorbehoud.

DERDE BESLUIT -- DEFINITIEVE SLUITING

De algemene vergadering verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden ten huize van de vereffenaar van de vennootschap, die zich met de bewaring ervan gelast.

VIERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten.

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name de medewerkers van Kantoor Deloitte Fiduciaire, te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling. VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering

- verslag van de vereffenaar-eindafrekening

Op de laatste blz. van Link R vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/12/2012
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nec7imlod te ç,siuiCr dut

r3ciítbanlc y. i:oophkasldei to TONGEREN

3 0 -11- 2012

De Hoofdgriffier,

Griffie

-- 1 i

Voce

behoud

aan hF

Belgisr

Staatsb

i



r._._________________._.______._.____._______ Ondernemïngsnr :0441.264.777.._._._. Benaming : AE.P.S. INTERNATIONAL

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3620 Lanaken, Meesjesstraat 12

Onderwerp akte : ONTBINDING MET HET OOG OP INVEREFFENINGSTELLING  BENOEMING VEREFFENAAR - MACHTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, geassocieerd notaris te Lanaken, op dertien november tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Maasmechelen op dertien november tweeduizend en twaalf, boek 287, blad 40, vak 4, drie bladen, één verzending, ontvangen vijfentwintig euro (25 ¬ ), de e.a, Inspecteur i.o. get. R. RUTTEN, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AE.P.S. INTERNATIONAL", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  ONTBINDING

a) Voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de vennoten werd gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen:

- verslag van de zaakvoerders;

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, met name per zes november tweeduizend en twaalf;

- verslag van een bedrijfsrevisor, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB&B Bedrijfsrevisoren", met zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, gerechtelijk arrondissement Leuven, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0867.710.728 en gekend bij de B.T.W.-administratie onder het nummer BE 0867.710.728, vertegenwoordigd door de heer BLOEMEN Frank, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 06 november 2012, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AE.P.S. INTERNATIONAL", verklaart ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te B-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat :

RI De staat van activa en passiva per 6 november 2012, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft 806.134, 62 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 779, 644, 86 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

El ln deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

Q Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17

r juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid

wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4"

voor- Luik B - vervolg

Q,uc-n

aan het

Belgrscf

Staatsblad

artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van

vennootschappen.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone

Algemene Vergadering van de BVBA «AE.P.S INTERNATIONAL» en kan enkel gebruikt worden voor

de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 07 november 2092"

De comparanten ontslaan de notaris ervan een volledige lezing te geven van deze verslagen.

b) Bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

c) Besluit

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op haar invereffeningstelling. TWEEDE BESLUIT  BENOEMING VEREFFENAAR

De vergadering benoemt als vereffenaar, de heer MALFEYT Guy, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt

De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

DERDE BESLUIT  MACHTIGING BEVESTIGING BENOEMING

De vergadering machtigt de vereffenaar om bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel een verzoekschrift in te dienen tot bevestiging van de benoeming tot vereffenaar.

VIERDE BESLUIT  ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDER

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerders, zijnde de heer MALFEYT Guy en mevrouw ALMERING Irene, voornoemd. De vergadering besluit om over de kwijting van de zaakvoerders te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

VIJFDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en voor het uitoefenen van zijn mandaat.

De vergadering stelt als bijzondere gevolmachtigde aan, de medewerkers van Kantoor Deloitte Fiduciaire, te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get, Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering

- verslag van de bedrijfsrevisorizaakvoerder

- staat actief en passief

Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Bijlagen bij he

26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 24.07.2012 12328-0519-012
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 19.07.2011 11314-0362-012
13/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 31.08.2010 10537-0182-012
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.05.2009, NGL 18.06.2009 09264-0329-012
30/03/2009 : TG068218
23/10/2008 : TG068218
06/08/2008 : TG068218
31/07/2007 : TG068218
31/07/2006 : TG068218
06/10/2005 : TG068218
18/07/2005 : TG068218
19/07/2004 : TG068218
17/07/2003 : TG068218
02/01/2003 : TG068218
06/11/2002 : TG068218
24/10/2001 : TG068218
21/09/2000 : TG068218
29/10/1999 : TG068218
28/08/1996 : TG68218
20/07/1990 : TG68218

Coordonnées
AE.P.S. INTERNATIONAL

Adresse
MEESJESSTRAAT 12 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande