ADVOCATENKANTOOR INE VANBUEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR INE VANBUEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.269.644

Publication

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 03.07.2013 13258-0343-011
11/10/2012
ÿþZetel : Havenstraat 44 bus 2, 3500 Hasselt, België

(volledig adres)

©nderwerpfen'i akte :WIJZIGING ADRES MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Tekst:

Tijdens de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel op 26/07/2012 en waarop gans het maatschappelijk kapitaal aanwezig was, werd met éénparigheïd van stemmen de volgende beslissing genomen:

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar:

Berenbroekstraat 49

3500 Hasselt

Dit met ingang vanaf 01/08/2012.

Vanbuel Ine,

Zaakvoerder

Mod PDF 11.1

f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

191111.1811IN

02-10-2012

HASSELT

Griffie

©ndernemingsnr Benaming {voluit)

(verkort)

Rechtsvorm :

0838269.644

ADVOCATENKANTOOR INE VANBUEL

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelgkheld

Bijlagenbi,j.]a.et.B.elgisch_Staatsblad -11/10/2012-Annexes.du_Moniteur belge

Op de laatste blz. ven Luik B vermèlden : Rueff) : Naart "en hocdánighèld cran de'instrümenterende'nótáris, ht tziJ van de pers i(d)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

12/08/2011
ÿþ Mati 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l`

1.

fI1IfNN111j1111j1111

uN III

bel-aa Be Sta;

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

02 -08- 201Y

HAnaïife

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Q S3$ GL -1

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR INE VANBUEL

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 HASSELT, Havenstraat 44 bus 2

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Ivo VRANCKEN te Genk de dato 1 augustus 2011, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal worden neergelegd, blijkt dat er een vennootschap werd opgericht als volgt :

Oprichter : Mevrouw VANBUEL Ine, geboren te Hasselt op 1 januari 1983, (NN 83.01.01 060-11), echtgenote van de heer BYNENS Maarten, wonende te 2000 Antwerpen, Minderbroedersstraat 10 bus 11.

Artikel 1  Naam : De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: "ADVOCATENKANTOOR INE VANBUEL".

Artikel 2 -- Duur : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Artikel 3  Zetel : De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Havenstraat 44 bus 2.

Artikel 4  Doel : De vennootschap heeft tot doel:

- De uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten, mandaten en functies die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het publiceren van artikels en boeken, het geven van onderwijs, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten en het optreden onder meer als bestuurder, vereffenaar, bemiddelaar, of curator;

- De uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het beroep. van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Gemeenschap omschreven is;

- De vennootschap kan hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan;

- De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen samenwerken met andere advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties door economische samenwerkingsverbanden, Europese economische samenwerkingsverbanden of een ander samenwerkingsverband;

- De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen;

- De vennootschap kan alle onroerende goederen en rechten verwerven ten-einde deze geheel of gedeeltelijk als woon- en/of werkplaats ter beschikking te stellen van de zaakvoerder(s), venno(o)t(en) en hun familieleden.

Artikel 5  Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

INBRENG IN GELD - PLAATSING KAPITAAL : Het gehele kapitaal is geplaatst. Er werd op de honderd zesentachtig (186) aandelen ingeschreven door de oprichter tegen de prijs van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel.

Het totaal geplaatst kapitaal bedraagt bijgevolg achttienduizend zeshonderd (18.600,00 EUR), waarvoor honderd zesentachtig (186) aandelen werden toegekend.

De aandelen zijn volstort voor twee/derde, zodat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd (12.400,00 EUR) ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer 001-6459432-84 bij de BNP Paribas Fortis Bank te Kapellen, zoals ook blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 15 juli 2011 dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Artikel 10  Zaakvoerder : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot dienen te hebben en die worden aangesteld door de algemene vergadering die de duur van hun mandaat bepaalt.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Artikel 11  Bestuur : De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennoot-

" schappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming.

Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerders en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Artikel 12 Bijzondere volmachten : De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht. Inzake de toekenning van bevoegdheden aan deze bijzondere volmachthouders moeten de regels, eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, geëerbiedigd worden.

Artikel 14  Toezicht : Ieder vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen, op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Eventueel mag hij zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen daaromtrent.

Artikel 15  Jaarvergadering : De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste dinsdag van de maand juni om 20 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2013.

Artikel 22  Stemrecht : Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24 - één vennoot : Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 25 Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte, en wordt afgesloten op 31 december 2012.

Artikel 26 Bestemming van de winst  Reserve : De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door de geldende wetgevende bepalingen, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inacht-

" name van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Artikel 29 : Ontbinding : Ingeval van ontbinding van de vennootschap, zal na delging van de schulden en de

lasten van de vennootschap het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden tussen de vennoten

in evenredig-heid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ZAAKVOERDER:

De opgericht, in haar hoedanigheid van algemene vergadering, heeft besloten het aantal zaakvoerders voor

de eerste maal vast te stellen op één, en vooralsnog geen commissaris aan te stellen.

Wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd: mevrouw VANSUEL Ine, voornoemde oprichter.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

Notaris Ivo VRANCKEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

ti

r ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR INE VANBUEL

Adresse
BERENBROEKSTRAAT 49 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande