ADMONITUS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ADMONITUS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 535.857.791

Publication

02/07/2013
ÿþI

V bah ae Bel Stae

M

Mcd word tt.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0535 " S S'-?-

Benaming (voluit) : V.O.F. Admonitus

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel (volledig adres) : Kerkstraat 32/A - 3920 Lommel

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Nathalie Bovend'aerde te Zonhoven op 12 juni

2013, dat een vennootschap met volgende kenmerken werd opgericht :

OPRICHTERS.

1. De heer VANVELTHOVEN Peter Karel A, wonende te Lommel, Kerkstraat 32/A.

2. Mevrouw THIJS Ingrid Liza H, wonende te Lommel, Kerkstraat 32/A.

VORM EN NAAM.

De vennootschap is opgericht als vennootschap onder firma onder de benaming "V.O.F. Admonitus"

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

ZETEL.

De maatschappelijke zetel zal gevestigd worden te Lommel, Kerkstraat 32a. Hij zal bij beslissing van de zaakvoerder(s) kunnen overgebracht worden naar elke andere plaats in het Nederlandstalig landsgedeelte en in Brussel.

DOEL.

De vennootschap heeft als doel:

Het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, Organisatie, efficiëntie en toezicht, het, verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin, alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten In Belgische en/of buitenlandse vennootschappen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard. Het in de ruimste zin van het woord verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het beheer in de ruimste zin van het woord van onroerende goederen, daaronder: begrepen, het vestigen van zakelijke rechten, onroerende leasing, de huur,' verhuring, onderhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de. verbouwing, de aankoop, de oprichting en iedere verwerving en verkoop van onroerende goederen.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen inzake gehele of gedeeltelijke; overname van aandelen. In de ruimste zin van het woord, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalsbestuur.

Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, of In deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

1 1006A9*

lila

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

z i -II&- 2m3

Griffie

1-1A5GELT

'

Bijlagen-bij-het -Belgisch -Staatsblad =$21O7f20B = Airnrexes-dn Muilltarflïëtgë

-a Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge . Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

i KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500) en is verdeeld in vijfentwintig (25) participatiebewijzen van elk honderd euro (¬ 100). Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot, daartoe benoemd door de algemene vergadering.

Hij kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een éénparig besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat en laste komt van de vennootschap.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in en buiten rechte. De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden. Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap aangesteld:

De Heer Peter Vanveithoven, voornoemd, die aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich daartegen verzet.

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De erfgenamen en legatarissen van participatiebewijzen of de schuldeisers van een vennoot, minderjarigen en onbekwamen inbegrepen, zullen, onder geen enkel voorwendsel, het leggen van zegels kunnen eisen op de goederen en waarden van de vennootschap of om inventaris verzoeken, noch er de verdeling of liquidatie van vorderen, noch zich op enige wijze mengen in het bestuur van de vennootschap.

TOEZICHT.

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de vijfde van de maand mei om zeventien uur.

Indien deze dag op een zondag of op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Al de jaarvergaderingen worden, behoudens andersluidende bijeenroeping, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De oproeping geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste vijftien dagen voor de vergadering.

De zaakvoerder zal de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats bepaald in de oproepingsbrief, kunnen bijeenroepen telkens hij het nuttig oordeelt voor de vennootschap.

De vennoten worden uitgenodigd tot de algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste vijftien dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres. De oproeping vermeldt de agenda van de vergadering.

De algemene vergadering kan niet geldig beraadslagen noch besluiten dan wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Alle besluiten worden genomen met éénparigheid van stemmen. Elk participatiebewijs geeft recht op één stem.

De algemene vergadering der vennoten is bevoegd om te beraadslagen en besluiten te nemen over:

- de vaststelling van de jaarrekening;

- de bestemming van de beschikbare winst;

- de wijziging van de statuten;

- de benoeming, het ontslag van en de décharge aan de zaakvoerder;

- de vaststelling van de vergoeding van de zaakvoerder.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt.

BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig ;

december van ieder jaar,

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de

zaakvoerder de inventaris op alsmede de jaarrekening.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten,

de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de

vennootschap uit.

De algemene vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van de

winst Zij kan de winst geheel of gedeeltelijk bestemmen tot een reserve- of

voorzieningsfonds, of overdragen naar het volgend boekjaar.

Bij eventuele verdeling onder de vennoten zal dit noodzakelijkerwijze moeten gebeuren

naar evenredigheid van het aantal participatiebewijzen dat zij bezitten.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

1. Het eerste boekjaar begint op 12 juni 2013 en eindigt op 31 december 2014.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

3. Overeenkomstig art. 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de

comparanten naar aanleiding van onderhavige oprichting dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één der comparanten aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt en dit vanaf 1 februari 2013.

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Nathalie Bovend'aerde te Zonhoven

4. Voor-be ic dei ' aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd : * Uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " telaam en handtekening

Coordonnées
ADMONITUS

Adresse
KERKSTRAAT 32A 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande