ACCOUNTANTSKANTOOR JOS FRENSSEN

Divers


Dénomination : ACCOUNTANTSKANTOOR JOS FRENSSEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 442.593.578

Publication

19/05/2014
ÿþMO 2.0

ki Ji In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Vc

beha

aan

Belç

Staat

Neergelegd ter grlffle der rechtbank y. koophandel Antwerpen, afd, Tongeren

0 7 -05- 2014

Do grlffleiÇriffie



Ondernemingsnr : 0442.593.578

Benaming

(voluit) : Accountantskantoor Jos Frenssen

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (burgerlijke professionele vennootschap)

Zetel : 3680 Maaseik, Berkenlaan 22

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 05 mei 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der venno(o)t(en) van de burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Accountantskantoor Jos Frenssen", met zetel te 3680 Maaseik, Berkenlaan 22, volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: KWIJTING VOORMALIGE ZAAKVOERDER

De enige vennoot (de heer FRENSSEN Joseph Christiaan Alice Maria Frans, accountant, geboren te Maaseik op vijf augustus negentienhonderd vijftig, nationaal nummer 50.08.05-301.73, echtgenoot van mevrouw SCHROOTEN Maria Aldegonda Joanna, geboren te Maaseik op tien december negentienhonderd vierenvijftig, wonende te 3680 Maaseik, Berkenlaan 22) besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering volledige en algehele kwijting te geven aan zichzelf voor de uitoefening van zijn mandaat van zaakvoerder over de periode voor dewelke hem nog geen décharge verleend werd.

TWEETJE BESLUIT: GOEDKEURING VERSLAG VEREFFENAAR

Nadat voomoemde heer FRENSSEN Joseph lezing had gegeven van het door hem in zijn hoedanigheid van vereffenaar opgestelde verslag, besloot de vergadering dat verslag goed te keuren evenals de rekeningen van de vereffening dewelke reeds eerder gecontroleerd werden door de enige vennoot.

DERDE BESLUIT: AFGIFTE VAN DE MAATSCHAPPELIJKE GOEDEREN WAARONDER EEN ONROEREND GOED

De enige vennoot verklaarde dat blijkens het vonnis van de rechtbank van koophandel te Tongeren, derde kamer, de dato zesentwintig maart tweeduizend veertien het plan van de verdeling zoals opgesteld door hem in zijn hoedanigheid van vereffenaar en verwerkt in zijn verzoek neergelegd op achttien maart tweeduizend veertien, goedgekeurd werd.

De enige vennoot en zijn voornoemde echtgenote, mevrouw SCHROOTEN Maria, TUSSENGEKOMEN, zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, dan ook gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief (waaronder negenennegentig ten honderd (99 %) onverdeeld van nabeschreven onroerend goed) en eventueel passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaarden te aanvaarden.

BIJZONDER MANDAAT: De enige vennoot en zijn voornoemde echtgenote, mevrouw SCHROOTEN Maria, verklaarden uitdrukkelijk dat de financiële tegoeden en de eventueel fiscale tegoeden mogen uitgekeerd worden aan de tussen hen bestaande gemeenschap. Zij machtig den elkaar wederzijds dit te verwezenlijken, zo ook gaven zij elkaar wederzijds de opdracht betalingsopdrachten uit te voeren die zich na de afsluiting van de vereffening voordoen.

Onder de Stad MAASEIK, 1° afdeling, artikelnummer 09190

Het huis, thans nog volledig ingericht als kantoorruimte, op en met grond en aanhorigheden staande en gelegen Weertersteenweg 279, ten kadaster gekend of gekend geweest sectie A nummer 4251X12, met een oppervlakte van acht aren drieënveertig centiaren (08 a 43 ca).

Toepassing artikel 129, 2° Wetboek der Registratierechten

Voomoemde heer en mevrouw FRENSSEN-SCHROOTEN verzochten om toepassing van artikel 129, 2° Wetboek der Registratierechten, daar, ingevolge de afgifte van de maatschappelijke goederen van onderhavige vennootschap, de enige vennoot (= vermogensrechtelijk de gemeenschap bestaande tussen voornoemde heer en mevrouw FRENSSEN-SCHROOTEN), die sedert de oprichting van onderhavige vennootschap er onafgebroken vennoot van is geweest, ondermeer voorschreven onroerend goed verkreeg.

VIERDE BESLUIT: SLUITING VAN DE VEREFFENING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.





De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering over te gaan tot sluiting van de vereffening en gelastte ondergetekende notaris om de volledig bijgewerkte historiek neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren.

VIJFDE BESLUIT: KWIJTING AAN DE VEREFFENAAR

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering volledige en algehele kwijting te geven aan zichzelf voor het door hem uitgeoefende mandaat van vereffenaar van de vennootschap.

ZESDE BESLUIT: NEERLEGGING VAN DE STUKKEN

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering dat de boeken, documenten en andere bescheiden van de vennootschap zullen gedeponeerd worden ten huize van hemzelf, dit aanvaardend. Betreffende stukken zullen voor een termijn van ten minste tien jaar vanaf vijf mei tweeduizend veertien bewaard worden en er zal tevens de nodige zorg voor gedragen worden.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita lndekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der akte - kopij verslag vereffenaar - historiek

aan het

Belgisch

Staatsblad







Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 11.07.2013 13300-0253-011
18/01/2013
ÿþa

yr



Luik ,B x.



Mod20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NITEUR EELG

rechtbank v

? 1 -01- 2013

ISCH STAATSE

11

+13011343* BE-

L6

De Hoofdgriffier, Griffie



koophandel

E Neergelegd ter griffie der

te TONGEREN

- 4 -01- 2013

Ondernemingsnr : 0442393.578

Benaming

(voluit) : Accountantskantoor Jos Frenssen

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (burgerlijke professionele vennootschap)

Zetel : 3680 Maaseik, Berkenlaan 22

Onderwerp akte : Vrijwillige ontbinding met de vereffening als gevolg

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 07 december 2012, geregistreerd te Maaseik op 13 december 2012, vier bladen, geen verzendingen, boek 51645, blad 69, vak 5, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), de Ontvanger a.i. (get.) G. Leys, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der venno(o)t(en) van de burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Accountantskantoor Jos Frenssen", met zetel te 3680 Maaseik, Berkenlaan 22, volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: VRIJWILLIGE ONTBINDING MET DE VEREFFENING ALS GEVOLG

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering tot vrijwillige ontbinding van de burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Jos Frenssen" met de vereffening als gevolg.

TWEEDE BESLUIT: AANSTELLING VEREFFENAAR EN OMSCHRIJVING VAN ZiJN MACHTEN

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering de vereffeningsopdracht toe te vertrouwen aan zichzelf en verklaarde dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet. Zijn benoeming ais vereffenaar werd bevestigd door de Rechtbank van Koophandel te Tongeren bij machtiging gewezen op twintig december tweeduizend en twaalf. De vereffenaar kan alle rechtsgedingen voeren, hetzij ais eiser hetzij als verweerder, aile betalingen ontvangen, opheffing van inschrijving verlenen met of zonder kwijting, alle roerende waarden van de vennootschap te gelde maken, aile handelspapieren endosseren, dadingen of compromissen aangaan betreffende aile geschillen. Hij kan de onroerende goederen van de vennootschap openbaar verkopen indien hij de verkoop nodig acht voor de betaling van de schulden van de vennootschap,

Hij kan, maar alleen met machtiging van de algemene vergadering, verleend overeenkomstig artikel 184, het bedrijf of de handel voortzetten tot de tegeldemaking, leningen aangaan voor de betaling van de schulden der vennootschap, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap hypothekeren of in pand geven, de onroerende goederen, zelfs uit de hand, verkopen en het vermogen in andere vennootschappen inbrengen.

DERDE BESLUIT: WIJZIGING STATUTEN

ingevolge de ontbinding van de vennootschap met de vereffening als gevolg besloot de enige vennoot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coordinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

Aile artikelen, behoudens artikel 4 waarin het doel omschreven is, werden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1: De burgerlijke professionele vennootschap, hebbende de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar naam luidt: "Accountantskantoor Jos Frenssen".

Artikel 2: De vennootschap bestaat met ingang vanaf heden nog enkel in functie en voor de duur van haar vereffening.

Artikel 3: De zetel van de vennootschap, thans gevestigd te 3680 Maaseik, Berkenlaan 22, kan, zonder statutenwijziging, door een beslissing van de vereffenaar overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zef bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4: De vennootschap heeft tot (vereffenings)doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant, zoals omschreven in artikel 34 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van aile hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

e S Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge 2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3' het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten hij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

De vennootschap mag aile verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard.

Alvorens haar doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant aan het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheid van het Instituut hebben verkregen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van een buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en volgens de regels die in artikel 287 van het wetboek van vennootschappen gesteld zijn.

Artikel 5: Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) en is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één zevenhonderd vijftigste (1/750e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6: De vereffeningsopdracht is door de algemene vergadering van de vennoten toevertrouwd aan één vereffenaar. De vereffenaar kan aile rechtsgedingen voeren, hetzij als eiser hetzij als verweerder, alle betalingen ontvangen, opheffing van inschrijving verlenen met of zonder kwijting, aile roerende waarden van de vennootschap te gelde maken, aile handelspapieren endosseren, dadingen of compromissen aangaan betreffende alle geschillen. Hij kan de onroerende goederen van de vennootschap openbaar verkopen indien hij de verkoop nodig acht voor de betaling van de schulden van de vennootschap.

Hij kan, maar alleen met machtiging van de algemene vergadering, verleend overeenkomstig artikel 184, het bedrijf of de handel voortzetten tot de tegeldemaking, leningen aangaan voor de betaling van de schulden der vennootschap, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap hypothekeren of in pand geven, de onroerende goederen, zelfs uit de hand, verkopen en het vermogen in andere vennootschappen inbrengen.

Artikel 7: Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Artikel 8: De jaarvergadering wordt gehouden op de twaalfde van de maand april om twintig uur op de zetel van de vennootschap. Indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 9: Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op inititatief en onder de leiding van de vereffenaar.

Artikel 10: De rekeningen worden jaarlijks opgesteld door de zorgen van de vereffenaar conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11: Na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de algemene vergadering, legt de vereffenaar op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving. De vennoten beschikken over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Na goedkeuring van de vereffeningsrekening wordt aan de vereffenaar kwijting verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

VIERDE BESLUIT: ONTSLAG ZAAKVOERDER/HERROEPING PROCURATIE

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering zichzelf als zaakvoerder te ontslaan. Er kon hem nog geen kwijting verleend worden.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita Indekeu, notaris.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der akte - bijzonder verslag van de zaakvoerder - bedrijfrevisorisch verslag













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2012 : TGT000200
14/06/2011 : TGT000200
04/05/2010 : TGT000200
14/05/2009 : TGT000200
30/05/2008 : TGT000200
25/05/2007 : TGT000200
05/10/2005 : TGT000200
02/05/2005 : TGT000200
17/05/2004 : TGT000200
13/05/2003 : TGT000200
17/05/2001 : TGT000200
18/05/2000 : TGT000200
01/01/1997 : TGT200
01/01/1993 : TGT200
01/01/1992 : TGT200

Coordonnées
ACCOUNTANTSKANTOOR JOS FRENSSEN

Adresse
Zetel : 3680 Maaseik, Berkenlaan 22

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande