A.B.K. CREATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.B.K. CREATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.755.501

Publication

02/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad INS IN

11,1.illM1





Rechtbank van koophandel

1 8 DEC. 2013

Ire 1-1HS-"r

Griffie

Ondernemingsnr : 0443.755.501

Benaming

(voluit) : A.B.K. Creations

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Frankendijk 11 te3971 Lec ciloisburc

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering opgesteld op 05 december 2013 door notaris Godelieve BOURGEOIS-HENDRIX te Hechtel-Eksel, met standplaats te Eksel, met volgend registratielaas "Geregistreerd te Beringen I de 13 december 2013, boek 434 blad 78 vak 3, ontvangen: vijftig euro (50,00 euro), De Ontvanger a.i., getekend, E. Theunissen."

BLIJKT BLIJKT

dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A,B.K Creations", volgende besluiten eenparig hebben genomen:

EERSTE EN TWEEDE BESLUIT Doelwijziging

Bijzonder verslag van de zaakvoerder, opgesteld op 20 oktober 2013 conform artikel 287 van het wetboek van vennootschappen, bij de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel wordt gegeven; bij dit verslag werd een samenvattende staat gevoegd van de activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 september 2013, met overeenkomstig hiermee aanpassing van artikel 4 van de statuten als volgt:

"Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening voor derden, alleen of in participatie met derden:

- Projectontwikkeling voor de woningbouw.

- Projectontwikkeling voor kantoor-, industriële-, ambachtelijke-, KMO- en commerciële gebouwen.

- Projectontwikkeling voor infrastructuurwerken.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met

betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering.

- Beheer van residentiële gebouwen en de activiteiten van syndicus.

- Schatten en evalueren van onroerend goed.

- Grond- en ruilverkavelingen.

- De studie en het opmaken van plannen, ramingen, bestekken en offerten.

- Het innen van de huur voor residentiële en niet-residentiële gebouwen,

- De verwerving en de uitbating van brevetten en licenties.

- De verhuur van installaties, uitrusting en materiaal.

- Bouwen van individuele huizen.

- Optrekken van residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen.

- Onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien.

- Onderneming voor het uitvoeren van metselwerken,

- Onderneming voor het aanbrengen van chape.

- Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardiigde metalen constructiewerken.

- Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken.

- Onderneming voor het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden.

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

Alle voormelde omschrijvingen kunnen in de meest uitgebreide zin van de bewoordingen worden opgevat en

zijn niet beperkend.

Het ontwerpen, adviseren en uitvoeren van alle interieurwerkzaamheden, en meubileringswerken in de

ruime zin van het woord. Hierbij aansluitend, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hatzrl van de perso(o)nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

houden met de handel in meubelen, verlichtingsmateriaal, fantasieartikelen, artikelen bestemd voor uitrusting, inrichting en versiering van woningen als van andere gebouwen.

- Ontwerpbureau en opmaken van plannen voor interieurinrichting, voor privé-doeleinden in de meest ruime zin van het woord, alsook voor alle andere professionele doeleinden, zoals kantoor, winkel, horeca, industrie, beurzen en tentoonstellingen, showrooms, podia, standen en dergelijke meer.

- Ontwerpbureau voor meubels, design en decoratie, zowel voor privé als voor beroepsdoeleinden. Het fabriceren en monteren van alle timmer- en schrijnwerken, vervaardiging en renovatie van meubelen (alsook stoffering en verfraaiing), het volledig inrichten van interieurs. Dit bevat het inrichten van interieurs voor privé doeleinden, zoals leefruimtes, keukens, badkamers, slaapkamers en dergelijke meer. Dit bevat tevens het inrichten van interieurs voor professionele doeleinden, zoals winkels, kantoorruimtes, horecazaken, showrooms, podia, standen, tentoonstellingen en dergelijke meer.

- Het uitvoeren en ook de coördinatie van deze ontwerpen en projecten zowel in eigen naam als in onderaanneming.

- Groot- en kleinhande in allerhande interieurartikelen in de meest ruime zin, zoals: meubelen, decoratie- en designartikelen, sieraden, huishoudartikelen, kunstwerken, zowel nieuw als antiek, huishoudartikelen, elektrische toestellen, alle artikelen die verband houden met decoratie en verfraaiing en aanverwante. Deze lijst is niet limitatief.

- Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes via verschillende media, het ontwerpen van huisstijlen, logo's, websites, interieurs, het ontwerpen en plaatsen van binnen- en buitenreclameborden, panelen en displays, alsook het ontwerpen van publicitaire artikelen.

- Alle schrijnwerkerij en timmerwerken.

- De exploitatie van een houtzagerij en het vellen van bomen.

- Het plaatsen van houten skeletwoningen.

- Het vervaardigen en plaatsen van schrijnwerk in kunststof, aluminium en hout.

- Het vervaardigen en plaatsen van houten en kunststof vensterluiken.

- De fabricage en plaatsing van ijzerwerk, metalen en niet metalen luiken en poorten.

- De aan- en verkoop, de import en export, de groot- en kleinhandel, de fabricage, de montage, de assemblage, de afbraak, de verkoop op commissie en/of handelend als tussenpersoon van keukens, badkamers, sanitaire materialen, parketvioeren, ramen, deuren, rolluiken en alle aanverwante producten (onder andere elektrische keukenapparaten) en dit in de meest ruime zin.

- Het vervaardigen en plaatsen van keukens.

- De handel in hout, isolatiematerialen en bouwmaterialen in het algemeen.

- Diverse klusjesdiensten.

Handelsbemiddeling, aan- en verkoop, in elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal voor industrieel gebruik.

- Handelsbemiddeling, aan- en verkoop van alle klank- beeld en hifi-artikelen evenals aile huishoudartikelen van alle aard, alsook audio- en videoapparaten.

- Handelsbemiddeling, aan- en verkoop van alarminstallaties en bewakingssystemen tegen diefstal. - Handelsbemiddeling, aan- en verkoop in verlichtingsapparatuur,

- Het maken van lichtstudies in de ruimste zin van het woord.

- Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, de groot- en kleinhandel, de import, de export, de uitbating, de makelaardij en de commissie van om het even welke producten en goederen, onder andere alle producten en artikelen die in verband staan met de hoger vermelde activiteiten zoals zwembaden en toebehoren, sauna's, baden, stoombaden, jacuzzi's, allerhande fitnesstoestellen en alles wat te maken heeft met wellness,

- Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: het kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen, beheren, borgstellen, uitbaten en verwezenlijken, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen en expertises en dit met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten door vastgoedmakelaars.

- Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen.

- Consulting op het gebied van beheer en management,

- Consulting op het gebied van sales- en marketingmanagement,

- Het beheren van beleggingen, vermogen en participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contraotuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut.

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, evenals het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van es april

negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de

beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

- De verwerving en de uitbating van brevetten en licenties.

- Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als

commissionair.

- De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en

onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen,

verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het

doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich borg stellen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn."

DERDE BESLUIT Wijziging maatschappelijke naam

Wijziging van de maatschappelijke benaming van de vennootschap 'A.B.K. Creations' in 'intérieur à la carte'

en overeenkomstig hiermee aanpassing van artikel 1 van de statuten

VIERDE BESLUIT Toestaan van leningen

Besluit dat de vennootschap middelen mag voorschieten, leningen toestaan en zekerheden stellen met het

oog op het verkrijgen van aandelen door derden mits naleving van de voorschriften door de wet opgelegd en "

overeenkomstig hiermee aanpassing van artikel 11 van de statuten.

VIJFDE BESLUIT Algemene vergadering

Vaststelling dat de vennoten individueel kunnen verzaken aan de oproeping per aangetekende brief en dat

de termijn voor het ontvangen van de antwoorden ingeval van een schriftelijke vergadering minstens 20 dagen

dient te zijn voor de statutair vastgestelde dag voor de algemene vergadering en overeenkomstig hiermee

aanpassing van artikel 17 van de statuten.

ZESDE BESLUIT bepaling in verband met de ontbinding en ontheffing

Vervanging van de artikelen 24 tot en met 27 van de statuten door nieuwe bepalingen overeenkomstig de

gewijzigde wetgeving inzake de ontbinding en vereffening van vennootschappen alsmede de invoeging van de

artikel 27 bis betreffende de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte.

ZEVENDE BESLUIT - Machtiging

Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van voorgaande besluiten.

ACHTSTE BESLUIT  Machtiging coördinatie statuten

Machtiging aan juffrouw Maria del Carmen Andreo Costa, notarieel medewerkster, wonende te Houthalen-

Helchteren, Hooiweg 14 en aan juffrouw Lore Bellinkx, notarieel medewerkster, wonende te Overpelt, Klein-

Hobosstraat 10, tot coördinatie, ondertekening en neerlegging van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris Godelieve BOURGEOIS-HENDRIX

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte van statutenwijziging;

- gecoördineerde tekst der statuten..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid 4tan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 18.07.2013 13322-0234-010
10/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 06.08.2012 12390-0451-010
16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 03.06.2011 11153-0109-010
17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 10.06.2010 10172-0328-010
30/10/2009 : HA344307
10/06/2009 : HA344307
08/07/2008 : HA344307
22/08/2007 : HA344307
01/08/2007 : HA344307
22/07/2005 : AN344307
29/04/2005 : AN344307
25/10/2004 : AN344307
05/03/2004 : AN344307
04/08/2003 : AN344307
24/03/2001 : ANA064393
08/02/2001 : HA079594
05/07/2000 : HA079594
01/01/1997 : HA79594
01/01/1997 : HA79594
01/01/1997 : HA79594
01/01/1997 : HA79594
26/04/1991 : HA79594

Coordonnées
A.B.K. CREATIONS

Adresse
FRANKENDIJK 7 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande