A & B KMO-PARTNERS

BV CVBA


Dénomination : A & B KMO-PARTNERS
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 466.535.158

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 07.08.2014 14407-0583-017
28/02/2014
ÿþModWotc111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14053584*

ll

Neergelegd tor grifile der

rechtbank V. konphandol te TONGEREN

___. ..

18 -02- 2011t

Da Flooklgriffier, Griffie

Ondememingsnr 0466.635.158

Benaming

(voluit) : A&B KMO-Partners

(verkort) :

Rechtsvorm: Coöperatieve Vennootschap Met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21 bus 41

(volledig adres)

Onderwerp akte Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een onderhandse akte van 30 december 2013 dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden op de maatschappelijke zetel, die volgende besloten heeft:

* het veranderlijk deel van het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met 270,449,27EUR door inbreng in nature van vorderingen van de inbrengers naar aanleiding van de uitkering van de tussentijdse dividenden cfr. art. 537 VVIB'92;

* tegen uitgifte van 2.268 nieuwe aandelen niet dezelfde rechten als de aandelen die reeds in het bezit zijn van de resp. inbrengers.

Gelet op de aard van de inbreng werd mevrouw Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor, optredend voor de BVBA Ira Nicolaij Bedrijfsrevisor, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156 verzocht verslag uit te brengen over de verrichting. De conclusies van haar verslag van 20 december 2013 luiden als volgt:

"In verband met de geplande kapitaalverhoging bij de BV mat CVBA A&B KMO-PARTNERS met zetel te 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21 bus 41 werd het dossier van de inbreng in nature, bestaande uit dividendvorderingen voor een totaal bedrag van 270.449,28 EUR, welke ontstaan zijn ingevolge de tussentijdse dividenduitkering d.d. 12 december 2013, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige door artikel 537 WIB 1992 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering:

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

-de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 270.449,28 EUR, die ten minste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vorderingen;

-de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bedraagt 2.268 nieuwe, volstorte aandelen van de BV ovv CVBA A&B KMO-PARTNERS aan de inbrengers.

lk wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 20 december 2013.

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

NICOLA1J Ira,bedrijfsrevisor, [get.]

De vergadering stelt vast dat de inbreng, in natura gedaan, gelijk is aan de tussentijdse dividenden die, overeenkomstig artikel 537 WIB'92 (art. 6 van de Programmawet van 28/06/2013), onder afhouding van de roerende voorheffing van 10% aan de resp, aandeelhouders werden uitgekeerd.

Wemer Vanstipelen

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk neergelegd:

- verslag van de buitengewone algemene vergadering van 30 december 2013

- verslag van de BVBA ira Nicolaij bedrijfsrevisor van 20 december 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Bio: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/12/2014
ÿþ Mod Waa111 i

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



 vQergologtf tor $rlfflsdar reetbank y. koophandel Aninrpen, ald. Tongeren

1 4 -12- 2014 ---\

De grifiieGriffie

Ondernemingsnr : 0466.535.158

Benaming

(voluit) : A&B KMO-PARTNERS

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21 bus 41

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo Vrancken te Genk op 4 december 2014, dewelke binnen de wettelijke termijn ter registratie zal worden neergelegd, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A&B KMO PARTNERS", dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT: De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de raad van bestuur van 21 maart 2011 waarbij de zetel van de vennootschap werd verplaatst naar 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21 bus 41, met ingang vanaf 28 maart 2011 (Bijlagen Belgisch Staatsblad van 5 april 2011, onder nummer 11051147).

TWEEDE BESLUIT: De vergadering neemt kennis van de notulen van de raad van bestuur de dato 3 november 2014, waarbij toelichting wordt gegeven bij de hierna vermelde wijzigingen.

In het licht van de huidige wetgeving met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen, besluit de vergadering de huidige drie categorieën van aandelen, zijnde A, B en C, ieder met hun eigen rechten en verbintenissen, te wijzigen in die zin dat er nog slechts twee categorieën van aandelen bestaan, meer bepaald:

- aandelen van de categorie A, zijnde gewone aandelen;

- aandelen van de categorie B, zijnde aandelen zonder stemrecht.

Daarbij besluit de vergadering in de statuten op te nemen, teneinde aan de voormelde reglementering te blijven voldoen, dat de meerderheid van de aandelen van de categorie A steeds in het bezit dient te zijn van leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

De vergadering besluit geen bijzondere rechten toe te kennen aan de aandelen van de categorie B, zijnde de aandelen zonder stemrecht, De vergadering besluit beide aandelencategorieën gelijk te schakelen (o.m. qua dividenduitkering en scheidingsaandeel), behoudens op het vlak van het stemrecht, en de statuten in die zin aan te passen.

DERDE BESLUIT: De vergadering besluit de statuten aan te passen en te herwerken zodat deze statuten in overeenstemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die aan dit Wetboek werden doorgevoerd (de vereffeningsregeling,...)

VIERDE BESLUIT: Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de vergadering, met unanimiteit van stemmen, de nieuwe statuten van de vennootschap vast als volgt:

STATUTEN

Artikel 1 : Naam: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "A&B KMO-PARTNERS".

Artikel 2 : Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21, bus 41.

Artikel 3 : Doel: De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke bedrijvigheid van accountant en belastingconsulent, zoals bepaald door artikel 78 van de wet van eenentwintig februari negentienhonderd vijfentachtig en artikel 34 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig, en de burgerlijke bedrijvigheid van belastingconsulent, zoals bepaald in artikel 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig, evenals alle werkzaamheden die hiermee verenigbaar zijn.

De werkzaamheden van de accountant bestaan erin de volgende opdrachten uit te voeren:

1. alle boekhoudstukken nazien en corrigeren;

2. zowel privé- als gerechtelijke expertise met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen, alsook analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico' s;

"

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij dan de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

af 3, boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen organiseren en advies verstrekken inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge 4, de boekhouding van derden organiseren en voeren;

5, de in artikel 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig bedoelde werkzaamheden, met uitzondering van de in artikel 38, 3° bedoelde werkzaamheden voor ondernemingen, waarin hij opdrachten bedoeld in punt 6 en in artikel 37, eerste lid, 2° van laatstvermelde wet, verricht;

6, de opdrachten, andere dan deze bedoeld in punt 1 tot 5 en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de

wet is voorbehouden.

De functie van belastingconsulent bestaat erin:

1, advies te verstrekken in alle belastingaangelegenheden;

2, belastingplichtigen bij te staan in het nakomen van hun fiscale verplichtingen;

3, belastingplichtigen te vertegenwoordigen.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens de vennootschappenwet toevertrouwd

kunnen worden aan de accountant die ingeschreven is op het register van externe accountants.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het

doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de

uitvoeringsbesluiten, en voor zover ze in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep.

zij mag zowel in België als in het buitenland haar doel verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover

die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of belastingconsulent,

zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, in

aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele aard, die onder de

tuchtregeling vallen van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Artikel 4 : Duur: De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel 5 : Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is onbegrensd.

I-let vast gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder aanduiding van een

nominale waarde, met een fractiewaarde van een deel van het kapitaal gelijk aan het aantal uitgegeven

aandelen.

Naast aandelen die inbrengen vertegenwoordigen, kan geen enkel ander soort effecten onder welke

benaming dan ook, worden uitgegeven.

Een aantal aandelen dat overeenkomt met het vast gedeelte van het kapitaal zal te allen tijde moeten

onderschreven zijn.

Artikel 6 : Aandelen: De aandelen zijn op naam.

Er zijn twee categorieën van aandelen:

- een veranderlijk aantal aandelen van categorie A : deze aandelen met gewoon stemrecht geven recht op

een gewoon dividend

een veranderlijk aantal aandelen van categorie B : aan deze aandelen wordt geen stemrecht verleend, en

zij geven recht op een gewoon dividend

Alle aandelen moeten in handen zijn van leden van het Instituut van de Accountants en de

Belastingconsulenten of in handen van rechtspersonen die tot doel hebben het behartigen, bevorderen en

verdedigen van de algemene en professionele belangen van de zelfstandigen, de kleine en middelgrote

ondernemingen, natuurlijke en rechtspersonen, met activiteiten in handel, industrie, ambacht en

dienstverlening, de beoefenaars van een vrij beroep, de bedrijfsleiders, alsmede kleine en middelgrote instellingen, verenigingen en organisaties uit de niet-commerciële sector, dit in overeenstemming met artikel 6 van het KB van 4 mei 1999. Te allen tijde moet de meerderheid van de aandelen van categorie A in het bezit zijn van leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Indien één of meer personen die geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, als gevolg van overname of inbreng, over de meerderheid van de aandelen van de categorie A zou beschikken, dan wordt dit aantal automatisch en van rechtswege herleid tot een aantal dat lager is dan het aantal aandelen dat in het bezit is van de aandeelhouders die lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, waarbij het overtal aan aandelen van de categorie A automatisch en van rechtswege wordt omgezet in aandelen van de categorie B. Het aantal aandelen van de categorie A dat in het bezit is van personen die geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, wordt pro rata onder de betreffende aandeelhouders verdeeld, met dien verstande dat ieder van hen minstens één aandeel van de categorie A kan verwerven of behouden, behoudens andersluidende beslissing van de betrokken aandeelhouder(s). In voorkomend geval worden aantallen afgerond in het voordeel van de aandeelhouder met het grootst aantal aandelen van de categorie A.

Net aantal aandelen dat toebehoort aan elke aandeelhouder, met vermelding van de uitgevoerde stortingen, zat worden ingeschreven in een register dat zal worden bijgehouden op de zetel van de vennootschap, overeenkomstig de wet, en waarvan elke aandeelhouder of derde te allen tijde kennis zal kunnen nemen.

Artikel 14 : Aantal benoemingsvereisten: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minstens drie bestuurders, natuurlijke personen of rechtspersonen, van wie de meerderheid lid is van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten, ingeschreven op de deellijst van de externe accountants en/of de deellijst van de externe belastingconsulenten.

0e bestuurders die geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, of niet ingeschreven zijn op de deellijst van de externe accountants en/of externe belastingconsulenten van het

ae, Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, mogen op geen enkele wijze interveniëren in de uitoefening van de functie van accountant of belastingconsulent.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge Artikel 18 : Vertegenwoordiging: Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, handelend door de meerderheid van de leden, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door :

" twee bestuurders die gezamenlijk optreden

" de gedelegeerd bestuurder, individueel handelend.

Voor wat betreft de handelingen van dagelijks bestuur wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door iedere bestuurder die alleen kan optreden.

Bij gebrek aan wettelijke beschrijving van wat "dagelijks bestuur" omvat, worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend: alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid van een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Artikel 21 : Samenstelling en bevoegdheden

De algemene vergadering is samengesteld uit alle A aandeelhouders.

De beslissingen van de vergadering zijn bindend voor alle aandeelhouders, zelfs voor de afwezigen, degenen die tegenstemden en de aandeelhouders die uitsluitend aandelen van de categorie B zouden bezitten.

Artikel 22 : Vergaderingen: De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Dit dient te gebeuren op vraag van de aandeelhouders die samen minstens een vijfde van de aandelen bezitten. In dat geval, dient zij worden bijeengeroepen binnen de maand na de aanvraag.

De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de uitnodiging.

Artikel 24 : Volmachten: Elke aandeelhouder kan zich tijdens de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber op voorwaarde dat die zelf aandeelhouder is, onverminderd de wettelijk voorziene vertegenwoordigingsregeling betreffende rechtspersonen en onbekwamen. De lasthebber van een lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten dient tevens lid te zijn.

De volmacht moet worden verleend voor een welbepaalde agenda en/of vergadering, en indien uit het geschrift niet kan worden opgemaakt in welke zin de lasthebber behoort te stemmen, kan een van de opdracht afwijkend stemgedrag niet worden tegengeworpen aan de vennootschap.

Artikel 26 : Besluitvorming: De algemene vergadering kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige aandeelhouders of het aantal aandelen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen, met dien verstande dat minstens één A aandeelhouder aanwezig of vertegenwoordigd is.

De buitengewone algemene vergadering die moet beslissen over een wijziging van de statuten kan, behoudens in de door het Wetboek van Vennootschappen bepaalde gevallen, slechts geldig beraadslagen en besluiten indien de helft van de A aandeelhouders op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Is dit quorum niet bereikt, dan zal een tweede vergadering moeten bijeengeroepen worden die beraadslaagt en besluiten treft, zonder dat rekening moet gehouden worden met voormeld quorum.

Onverminderd het voormelde quorum zullen de leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten op iedere algemene vergadering over de meerderheid van de stemrechten beschikken. In voorkomend geval zullen de aanwezige stemrechten van de aandeelhouders, die geen lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, pro rata herleid worden, met dien verstande dat ieder van hen minstens één stem behoudt, behoudens andersluidende beslissing van de betrokken aandeelhouder(s).

Behoudens afwijkende statutaire of wettelijke bepalingen worden de besluiten van de algemene vergadering genomen met de meerderheden en volgens de regels die van toepassing zijn op de naamloze vennootschappen. Bij staking van stemming is het voorstel verworpen.

Voor de berekening van de vereiste meerderheid worden de onthoudingen, de blanco en de nietige stemmen, beschouwd als uitgebrachte stemmen.

Artikel 28 : Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Artikel 29 : Bestemming van het resultaat: Het batig saldo van de resultatenrekening, waarnaar de balans verwijst, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Deze winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

" vijf ten honderd (5%) van de nettowinst wordt voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze één tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

" vervolgens kan de Algemene Vergadering beslissen om de winst volledig uit te keren of geheel of gedeeltelijk te reserveren. Ingeval van beslissing tot volledige uitkering of gedeeltelijke reservering, wordt de uit te keren winst in gelijke delen verdeeld over alle aandelen.

Dividenden zijn betaalbaar op de plaatsen en de tijdstippen die door de raad van bestuur worden vastgesteld.

Artikel 30 : Vereffening: De vennootschap wordt in vereffening gesteld in de gevallen die zijn bepaald in de wet.

Ze zal van rechtswege worden ontbonden ingeval van verlies van de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent.

Na het vereffenen van alle schulden, lasten en vereffenings- of inbewaringgevingskosten die te dien einde werden gemaakt, zal het batig saldo in de eerste plaats dienen om het bedrag van het gestort kapitaal terug te betalen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de gedelegeerd bestuurder tot uitvoering van de genomen besluiten, meer bepaald om de nodige vermeldingen aan te brengen in het aandelenregister, overeenkomstig de herschikking van de aandelen zoals beschreven in de notulen van de raad van bestuur de dato 3 november 2014, en goedgekeurd door de bijzondere algemene vergadering van 28 november 2014.

Re vergadering geeft opdracht en volmacht aan de optredende notaris om een uitgifte van huidig proces  verbaal en een ontledend uittreksel op zegel te deponeren op de griffie van de rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Tongeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

,~ , e

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid ,tan rt¬ instrumenterende notaris, hetzij van de persn(o)nteni bevoegd de rechtsperscnn ten aanzien van derden te verlegenwoordrgen

Verso Naam en handtekening

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 03.07.2013 13268-0160-017
05/09/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOH 2.7

itat j7D. in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Htteiyeiee WI yriiiiu uei

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 7 -08- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie



Ondernemingsnr : 0466.535.158

Benaming

(voluit) : A&B KMO-PARTNERS

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21 bus 41

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

De gewone algemene vergadering van 01 juni 2012 heeft beslist om ontslag te verlenen aan de heer Roland Uittenhove, wonende te 9750 Zingem, A. Amelotstraat 44, als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 01 juni 2011.

Op voordracht van de houders van aandelen van categorie A, werd in zijn plaats benoemd, de heer Mark De Boevere, accountant, wonende te 3600 Genk, Grotestraat 163, en dit voor een termijn die aanvangt op 01 juni 2011 en een einde zal nemen na de jaarvergadering gehouden in het jaar 2016.

Hij heeft zijn benoeming aanvaard. Zijn mandaat is onbezoldigd,

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur ais college handelend door de meerderheid van de leden, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door ofwel twee bestuurders die gezamenlijk optreden, ofwel de gedelegeerd bestuurder, individueel handelend.

Voor wat betreft de handelingen van dagelijks bestuur wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door iedere bestuurder die alleen kan optreden.

Wemer Vanstipelen

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 02.07.2012 12257-0273-018
20/10/2011
ÿþMpC 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111 11111 11111111V fl111111111111111111 11V III

*11159114*



l eergeieg s er g ii ie eer rechtbank v. koophandel le TONGEREN

10-IO-2011 f;

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0466.535.158

Benaming

(voluit) : A&B KMO-PARTNERS

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21 bus 41

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

De gewone algemene vergadering van 03 juni 2011 heeft beslist om ontslag te verlenen aan mevrouw Peggy Neuen, wonende te 3520 Zonhoven, Donkeindeweg 108, als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 03 juni 2011.

Op voordracht van de houders van aandelen van categorie A, werd in haar plaats benoemd, de heer Joost Deldycke, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Geverslaan 16, en dit voor een termijn die aanvangt op 03 juni 2011 en een einde zal nemen na de jaarvergadering gehouden in het jaar 2016.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college handelend door de meerderheid van de leden, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door ofwel twee bestuurders die gezamenlijk optreden, ofwel de gedelegeerd bestuurder, individueel handelend.

Voor wat betreft de handelingen van dagelijks bestuur wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door iedere bestuurder die alleen kan optreden.

Aangezien de heer Joost Deldycke, bovenvermeld, geen lid is van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, noch ingeschreven is op de deellijst van de externe accountants enlof externe belastingconsulenten van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, mag hij, conform de statutaire bepalingen, op geen enkele wijze interveniëren in de uitoefening van de functie van accountant of belastingconsulent.

Werner Vanslipelen

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/02/2015
ÿþMod Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

RReergelegd ser griffie der recirktbank v. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

11 -02- 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



*15029374*

De griffieiGriffie





Ondernemingsar : 0466.535.158

Benaming

(voluit) : A&B KMO-Partners

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21 bus 41

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Blijkens haar verslag d.d. 12 januari 2415 heeft de algemene vergadering beslist om tot bijkomende

bestuurder te benoemen, de heer Daniel Eysenbrandts, met woonplaats te 2970 Schilde, Sint-Jobsteenweg 81,

die verklaarde het mandaat te aanvaarden.

Het bestuursmandaat neemt aanvang op 12 januari 2015, en wordt onbezoldigd uitgeoefend zolang de

algemene vergadering niet anders beslist.

De raad van bestuur bestaat vanaf heden uit volgende leden:

-Werner VANSTIPELEN, wonende te 3520 Zonhoven, Donkeindeweg 108.

-Daniël EYSENBRANDTS, met woonplaats te 2970 Schilde, Sint-Jobsteenweg 81.

-Mark DE BOEVERE, wonende te 3600 Genk, Schabartstraat 9 bus 11.

-Joost DELIJYCKE, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Geverslaan 16.

Artikel 18 van de statuten, bepaalt dan als volgt:

"Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college,

handelend door de meerderheid van de leden, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig

vertegenwoordigd door :

.twee bestuurders die gezamenlijk optreden

<le gedelegeerd bestuurder, individueel handelend."

De raad van bestuur heeft daarop volgend beslist om de heer Daniël Eysenbrandts, voornoemd, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur.

Voor eensluidend uittreksel,

Daniël Eysenbrandts

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 19.09.2011 11549-0593-017
05/04/2011 : HAT000690
30/06/2010 : HAT000690
07/10/2009 : HAT000690
29/06/2009 : HAT000690
31/07/2008 : HAT000690
21/05/2008 : HAT000690
21/08/2007 : HAT000690
01/08/2006 : HAT000690
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 23.06.2015 15209-0544-017
06/07/2005 : HAT000690
26/07/2004 : HAT000690
05/07/2004 : HAT000690
03/07/2003 : HAT000690
03/08/2002 : HAT000690
12/07/2001 : HAT000690
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 20.07.2016 16354-0023-017

Coordonnées
A & B KMO-PARTNERS

Adresse
JAARBEURSLAAN 21, BUS 41 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande