ZWIJNAARDE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ZWIJNAARDE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 458.689.541

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 28.02.2014, NGL 28.03.2014 14079-0532-014
03/10/2012
ÿþMotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IRRIMM ni

Qndernemingsnr : 0458689541

Benaming

(voluit) : ZW1JNAARDE

(verkort):

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : Gentsesteenweg 23 bus 1 - 9420 Erpe-Mere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering - Vaststelling omzetting aandelen aan' toonder in aandelen op naam - Wijziging datum jaarvergadering -

TLJ Verlenging en wijziging boekjaar - Aanpassing van de statuten aan de gedane vaststelling/ genomen beslissingen - Benoeming bijkomende bestuurder

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren :

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF.

Op twintig september.

Werd de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden der aandeelhouders van de Naamloze

Vennootschap "Zwijnaarde", met zetel te 9420 Erpe-Mere, Gentsesteenweg 23 bus 1, ingeschreven in het

>11 rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer 0458.689.541 en heb-bende als',

B.T.W.-nummer : BE-0.458.689.541

Opgericht bij akte verleden voor notaris Christiaan Uytterhaegen te Wetteren op negentien augustus negentienhonderd zesennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijf september]

N : erna onder nummer 228 en waarvan de statuten sedert gemelde oprichting eenmalig werden gewijzigd bij akte:'

verleden voor genoemde notaris Christiaan Uytterhaegen op 9 juni 2005, bekendgemaakt ais gemeld op 24 juni'

Nerna, onder nummer 05089984.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 10 uur onder Voorzitterschap van de heer Philippe Brantegem, hierna

genoemd.

De voorzitter duidt aan als secretaris mevrouw Koll Marie Sybille, hierna genoemd.

et Gezien de beperkte samenstelling van de vergadering wordt beslist geen verder bureau te vormen. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

e Zijn aanwezig de volgende vennoten die verklaren, al dan niet vertegenwoordigd zoals nagemeld, houder te

et

zijn van de aandelen na hun identiteitsgegevens/verschijningsformule vermeld

1.De naamloze vennootschap DARTA", met zetel te 9260 Wichelen (Wichelen),

Bogaert 2, ingeschreven in het rechtpersonenregister nummer 0452.660,495 en onderworpen aan de

'pip B,T.W. onder nummer 452.660.495.

Tij Opgericht onder een andere benaming bij akte verleden voor notaris Katharina Wygaerts, destijds te

Oudenaarde, op vijf mei negentienhonderd vierennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch, Staatsblad van twee juni erna onder nummer 470

Waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden en voor de laatste maal bij akte verleden voor notaris Christiaan Uytterhaegen te Wetteren op éénendertig december tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de' ' bijtagen bij het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig januari tweeduizend en tien onder nummer 10013469.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar gedelegeerd bestuurder, de heer: et

e Brantegem Philippe Jozef Germain, geboren te Aalst op twaalf november negentienhonderd zevenenvijftig,

wonende te Wichelen, Bogaert 2, tot zijn voormelde hoedanigheid van bestuurder benoemd bij beslissing van, de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders de dato éénendertig december tweeduizend en negen tot zijn gemelde hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder benoemd bij beslissing van de raad van bestuur de dato éénendertig december tweeduizend en negen, beide beslissingen bekendgemaakt als voormeld op vijfentwintig januari 2010, onder nummer 10013469.

Houdster van 450 aandelen van de vennootschap.

2. Mevrouw KOLL Marie Sibylle Theo Therese Jean Ghislaine, geboren te Sint-Truiden op 10 maart 1959,' ' wonende te Sint-Truiden, Gorsem, Gorsemdorp 2.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 4 SEP, 2012

DENDVAIDNDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Houdster van 450 aandelen van de vennootschap.

Totaal ; negenhonderd (900) aandelen, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van tweehonderd drieëntwintigduizend honderd en vier euro zeventien cent (¬ 223.104,17) vertegenwoordigende. UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te akte ren

I. Dat huidige algemene vergadering werd bijeengeroepen met de volgende dagorde

Punt 1 : Vaststelling afschaffing van aandelen aan toonder en invoering van aandelen op naam en een aandelenregister,

Punt 2 :. Verlenging en wijziging boekjaar om het te verlengen tot en met 31 augustus 2013 en het voortaan te laten lopen van de eerste september van ieder jaar tot en met de éénendertigste augustus van ieder erop volgend jaar.

Punt 3 : Wijziging datum jaarvergadering naar de laatste vrijdag van de maand februari om 15 uur.

Punt 4 : Aanpassing van de statuten van de vennootschap aan de gedane vaststelling en aan de genomen beslissingen als volgt :

-schrapping van de eerste zin van artikel 7 van de statuten en vervanging ervan door volgende tekst "De aandelen van de vennootschap zijn op naam.

Er wordt op de zetel een aandelenregister gehouden met de juiste aanduiding van elke vennoot, van het getal hem toebehorende aandelen en van de gedane stortingen.

De eigendom van de aandelen op naam wordt bewezen door de inschrijving in gezegd register.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van effecten.'; de overige tekst van artikel 7 blijft behouden;

-schrapping in de tekst van artikel 18 van de statuten van de woorden "de tweede zaterdag van de maand

februari" en vervanging ervan door volgende woorden "de laatste vrijdag van de maand februari om 15 uur'; -schrapping van de tekst van artikel 27 van de statuten en vervanging ervan door de woorden "Het boekjaar

vangt aan op één september van ieder jaar en eindigt op éénendertig augustus van het erop volgend jaar." Punt 5 : Benoeming tot bijkomende bestuurder.

Il. De voorzitter zet vervolgens uiteen

- er blijkt dat alle bestaande aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn;

- om geldig te kunnen besluiten over de onderwerpen van de agenda, moeten de besluiten worden genomen met de meerderheden als voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Het bureau heeft vastgesteld dat alle aandeelhouders stemgerechtigd zijn, zodat de algemene vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten.

Aile aandeelhouders én huidige bestuurders der vennootschap (te weten : de naamloze vennootschappen Polysoc en Darta beiden met als vaste vertegenwoordiger genoemde heer Brantegem) zijn hier aanwezig of vertegenwoordigd en verzaken daarmee aan de normaal ten aanzien van hen te verrichten oproepingsformaliteiten zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en desgevallend de statuten van de vennootschap.

Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de Voorzitter wordt nagegaan en ais juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde. De Voorzitter zet de redenen uiteen die aanleiding hebben gegeven tot voormelde punten van de dagorde. De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen :

Punt één : Vaststelling afschaffing van aandelen aan toonder en invoering van aandelen op naam en van een aandelenregister.

De vergadering stelt vast dat alle aandelen van de vennootschap op naam zijn en niet langer aan toonder sedert 19 december 2011 zoals blijkt uit het voorgelegde aandelenregister naar aanleiding van het verlijden dezer aan ondergetekende notaris en de aanwezige aandeelhouders/bestuurders.

Het bestuursorgaan van de vennootschap alsook de aandeelhouders en ondergetekende notaris hebben vastgesteld dat de formaliteiten tot inschrijving van de aandelen op naam in een register van aandelen werden uitgevoerd en dat de aandelen werden omgezet in aandelen op naam voor 1 januari 2012, zoals blijkt uit documenten met semi-vaste dagtekening waarvan kopies bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris

Punt twee  Verlenging en wijziging boekjaar,

De vergadering beslist het lopende boekjaar te verlengen tot en met eenendertig augustus tweeduizend dertien. De vergadering beslist dat het boekjaar voortaan zal lopen telkens van de eerste september van ieder jaar tot en met de eenendertigste augustus van ieder erop volgend jaar.

Punt drie  Wijziging datum jaarvergadering.

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen, De vergadering beslist dat de jaarvergadering in de toekomst zal plaatsvinden, telkens op de laatste vrijdag van de maand februari om 15 uur. De eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Punt vier Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen.

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan de genomen beslissingen zoals voorgesteld in punt 4 van de agenda.

Punt vijf ; Benoeming bijkomende bestuurder.

De vergadering beslist te benoemen tot bijkomende bestuurder van de vennootschap met ingang te rekenen vanaf vandaag en voor een periode tot en met de dag van de jaarvergadering te houden in het jaar 2017 :

Voorbehouden abn het Belgisch Staatsblad

_den amloze vennootschap GËCOK; met maatschappe-fjke zetel te 3800-Sint-Truiden, Stationsstraat 2 bus 014, met als ondernemingsnummer 0,435.589.584, die alhier vertegenwoordigd door 2 van de 3 bestuurders van de vennootschap (te weten genoemde heer Brantegem en genoemde mevrouw Kali) verklaart gemeld mandaat te aanvaarden en aan te stellen tot vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van gezegd mandaat " genoemde mevrouw Koll, die verklaart gemeld mandaat van vaste vertegenwoordiger te aanvaarden én niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen de uitoefening van gezegd mandaat verzet.

De uitoefening van gemeld mandaat zal onbezoldigd zijn behoudens andersluidende latere beslissing van de algemene vergadering der aandeelhouders.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-coördinatie der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien vert derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaiaosae* hl

Rechtbank van koophandel

(11 AUG. 2012

te HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0458.689.541

Benaming

(voluit) : ZWIJNAARDE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 3800 SINT-TRUIDEN, STATIONSSTRAAT 2 BUS 014

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De raad van bestuur heeft met eenparigheid van stemmen beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 3800 Sint-Truiden, Stationsstraat 2 bus 014 naar:

9420 ERPE-MERE, GENTSESTEENWEG 23 BUS 1 en dit vanaf 1 april 2012.

Dada NV

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Brantegem Philippe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.03.2012, NGL 23.03.2012 12069-0172-014
17/05/2011
ÿþOndernerningsnr : 0458.689.541

Benaming

(voluit) : Zwijnaarde

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stationsstraat 2 bus 014, 3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders - herbenoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering d.d. 12/02/2011 om 10 uur:

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist:

- het ontslag als bestuurder van mevr. Kolt Marie Sibylle te aanvaarden vanaf 12 februari 2011. Er zal haar kwijting worden verleend voor de uitoefening van haar mandaat in de eerstvolgende jaarvergadering te houden in 2012.

- Polysoc NV, met maatschappelijke zetel te 1040 Brussel, Avenue Nestor Plissait 28, te benoemen als nieuwe bestuurder voor een periode van 6 jaar, meer bepaald tot na de algemene vergadering te houden in 2017. De raad van bestuur van Polysoc NV heeft beslist de heer Brantegem Philippe te benoemen als vaste vertegenwoordiger om het bestuur in naam en voor rekening van Polysoc NV waar te nemen in Zwijnaarde NV.

- Darta NV, met maatschappelijke zetel te 9260 Wichelen, Bogaert 2, te herbenoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar, meer bepaald tot na de algemene vergadering te houden in 2017. De raad van bestuur van Darta NV heeft bij besluit de dato 8 juni 2005 de heer Brantegem Philippe benoemd als vaste vertegenwoordiger om het bestuur in naam en voor rekening van Darta NV waar te nemen in Zwijnaarde NV.

Het mandaat als bestuurder van Check NV en haar vaste vertegenwoordiger Brantegem Philippe heeft een einde genomen op 31 december 2009, tengevolge van de fusie door overname met Darta NV.

Uittreksel uit de vergadering van de raad van bestuur d.d. 12/02/2011 om 11.00 uur:

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist Darta NV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, dhr. Brantegem Philippe, te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar, tot na de algemene vergadering te houden in 2017.

Darta NV,

Gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger dhr. Brantegem Philippe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Med 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1II lII N ~0 YI III 11111111173 I

* IIY

*1174 0

be a Bi str

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 5 415- 2O11

1-1a á ~r~~ie

01/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 12.02.2011, NGL 22.02.2011 11043-0415-014
02/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 13.02.2010, NGL 23.02.2010 10053-0029-014
18/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 14.02.2009, NGL 10.03.2009 09073-0279-012
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 01.03.2008, NGL 25.03.2008 08082-0335-012
03/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 30.03.2007, NGL 30.04.2007 07131-0095-009
10/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 25.03.2006, NGL 04.04.2006 06103-1304-011
24/06/2005 : DE057206
19/04/2005 : DE057206
28/05/2004 : DE057206
03/04/2003 : DE057206
12/03/2003 : DE057206
26/10/2001 : DE057206
11/04/2001 : DE057206
21/03/2000 : ANA022788
05/09/1996 : DE52819
07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 31.08.2015, GGK 26.02.2016, NGL 29.02.2016 16055-0005-013

Coordonnées
ZWIJNAARDE

Adresse
GENTSESTEENWEG 23, BUS 1 9420 ERPE-MERE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande