XPOWER INVESTMENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XPOWER INVESTMENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.768.909

Publication

07/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i

" 1509

IVu ~., ~  ~1. '":1, ~ ,--

~, ~ ~~`.~ ~. :e,~+

2 6 -1~L;" - 20i5 ctI-rO.'iN K VAN

KOflP~~rfftëw:1_fiE CENT

Ondernemingsnr : 639., 1623, .002

Benaming

(voluit) : XPower Investments

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Beervelde, Toleindestraat 7 / 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte, opgesteld door mij, Meester Joost Eeman, notaris te Gent, op 16 juni 2015 blijkt dat volgende personen zijn samengekomen:

1. De heer DE GROOTE Andy Cyriel Leon, RR 7910.23 257-06, geboren te Dendermonde op 23 oktober 1979, wonende te 9260 Serskamp, Galgenberg 14, ongehuwd.

2. De heer KEYMEULEN Michel José, RR 64.07.15 087-80, geboren te Aalst op 15 juli 1964, wonende te

9660 Brakel, Schudewee 16, ongehuwd

En een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "XPower

Investments", waarvan de statuten luiden als volgt:

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zij

draagt de benaming "XPower Investments"

Artikel ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9080 Beervelde, Toleindestraat 71101.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verstrekken aan ondernemingen, vennootschappen en natuurlijke personen van alle dienstenen adviezen, onder meer op financieel, technisch, commercieel, fiscaal, juridisch vlak en op het gebied van administratie, management en informatica. Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en van aile technieken, dit alles in verband met het technisch, commercieel, administratief, financieel, economisch en algemeen beheer van ondernemingen;

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, de huur en verhuur van om het even welke goederen. II.VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ." .), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen

en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

t f

}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals bijvoorbeeld het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

IIL BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan verder activiteiten uitvoeren in zowel industriële ais andere (financiële) sectoren met betrekking tot informatica-oplossingen, Hierbij wordt begrepen (niet limitatieve opsomming)

- het verlenen van consultancy en opleiding;

- projectbeheer inzake ICT;

- het installeren, verkopen, aankopen, ontwikkelen en onderhouden van informatica-producten (zowel

hardware als software);

- aanverwante zaken zoals licenties, expertise en dergelijke en het commercialiseren ervan;

- Elektrotechnische installatiewerken uitvoeren;

- E-commerce platform(en) runnen waarbij allerhande zaken verhandeld kunnen worden;

- Ontwerpen en programmeren van allerhande computerprogramma's;

- Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten;

- Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer;

- Webp~ortalen;

Beheer van computerfaciliteiten;

- Het uitdenken en realiseren van alle onderwerpen en projecten die zich in de sfeer bevinden van de multimedia;

- Alle realisaties met betrekking tot drukwerk, grafische vormgeving en illustraties;

Deze opsomming is aanduidend en niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard, De vennootschap kan, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen onder meer opdrachten van bestuur of vereffenaar Zij mag zich borg stellen voor andere ondernemingen met al of niet gelijkaardige activiteiten. De zaakvoerder(s) islzijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerend of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen aan alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België en in het buitenland, waarvan het doel analoog is met het hare of er enig verband mee heeft. Daartoe kan de vennootschap samen werken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg -van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Artikel 5,- KAPITAAL,

e a ;ip Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 (achttien duizend zeshonderd euro).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Het wordt vertegenwoordigd door 186 (honderd zesentachtig) aandelen op naam, zonder nominale waarde,

die ieder één/ honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Artikel 7.- AANDELEN IN ONVERDEELDHEID OF BEZWAARD MET VRUCHTGEBRU1K.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeet-baar. De onverdeelde eigenaars, moeten

zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet

gebeurd is worden de rechten die aan deze aande-len verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming be-reikt worden, dan kan de bevoegde rechter op

verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoe-men om de betrokken rechten uit te

oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Onverminderd hetgeen bepaald wordt in artikel acht, zullen, wanneer het aandeel toebehoort aan blote

eigenaars en vruchtgebruikers, alle rechten, inbegrepen het stem-recht, uitgeoefend door de

vruchtgebruiker(s).

Artikel 7bis. AARD AANDELEN

De aandelen zijn onderverdeeld in twee categorieën:

1) Categorie A: Op deze aandelen kan enkel worden ingeschreven door enerzijds de oprichters en anderzijds personen die worden voorgesteld door de aandeelhouders van categorie A, en die voorts, na goedkeuring van de algemene vergadering van de vennootschap, toegelaten worden tot de toetreding in de vennootschap.

2) Categorie B: Op deze aandelen kan enkel worden ingeschreven door enerzijds de oprichters en anderzijds personen die worden voorgesteld door de aandeelhouders van categorie B, en die voorts, na goedkeuring van de algemene vergadering van de vennootschap, toegelaten worden tot de toetreding in de vennootschap.

Deze categorieën van aandelen geven volgende rechten en verplichtingen aan de vennoten:

1) Categorie A:

a.Elk aandeel geeft recht op één stem op de algemene vergadering.

b.De aandelen geven recht op dividenden.

c.De voorzitter van het college van zaakvoerders wordt aangeduid onder de aandeelhouders uit categorie A.

d. Uit de aandeelhouders van deze categorie kan één zaakvoerder benoemd worden.

e.Aanwezigheidsquorum: Elke algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen indien voldoende

zaakvoerders respectievelijk aandeelhouders van de categorie A aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

2) Categorie B:

a.Elk aandeel geeft recht op één stem op de algemene vergadering,

b.De aandelen geven recht op dividenden,

c.Uit de aandeelhouders van deze categorie kan één zaakvoerder benoemd worden,

d. Aanwezigheidsquorum: Elke algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen indien voldoende

zaakvoerders respectievelijk aandeelhouders van de categorie B aanwezig of vertegenwoordigd zijn

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING,

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om 18 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene -'vergadering van vennoten mag bijeengeroe-pen worden

telkens ais het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bij-eenge-roepen worden door het bestuursorgaan of de

commissarissen en moeten bijeengeroe-pen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het

maatschappelijk kapitaal verte-genwoor-Bigen. De -ver-gaderingen van vennoten worden gehouden op de

zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 20: BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is én behoudens voor de hierna gemelde beslissingen:

-Het aanduiden van de vaste vertegenwoordiger in het kader van bestuursmandaten die de holding

opneemt;

-Het aangaan van leningen, financieringen, leasings en rentings bij banken en kredietverstrekkers;

-Het aangaan en opzeggen van overeenkomsten met dienstverstrekkers, zoals zelfstandige medewerkers,

boekhouders, verzekeringsmaatschappijen, huurovereenkomsten, onderhoudscontracten, en dergelijke;

-investeringen, beleggingen en desinvesteringen voor een waarde groter dan ¬ 5.000,00 (vijfduizend euro);

-Stellen van waarborgen, geven van zekerheden;

-Wedden van bestuurders;

-Beslissingen waarbij er een persoonlijk belang bestaat in hoofde van een bestuurder;

-Het bepalen van de modaliteiten en voorwaarden van dienstverlening.

i

I I

Voor-

Vehouen

aan het

Belgisch Staatsblad

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat verder handelt zoals een

raadsvergadering. De aandeelhouders van categorie A stellen een voorzitter van dit college aan, die een

doorslaggevende stem heeft met betrekking tot de voormelde beslissingen.

Evenwel indien er slechts twee zaakvoerders zijn, zullen zij eveneens beschouwd worden als een college en

zullen zij voor de voormelde beslissingen optreden en beslissen als een college. Ook hierna zullen de

aandeelhouders van categorie A een voorzitter van dit college aanstellen, die een doorslaggevende stem heeft

met betrekking tot de voormelde beslissingen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden,

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22; VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

als verweerder.

Evenwel is altijd de handtekening van de zaakvoerder van categorie A vereist in geval van de volgende

beslissingen:

-Het aanduiden van de vaste vertegenwoordiger in het kader van bestuursmandaten die de holding

opneemt;

-Het aangaan van leningen, financieringen, leasings en rentings bij banken en kredietverstrekkers;

-Het aangaan en opzeggen van overeenkomsten met dfenstverstrekkers, zoals zelfstandige medewerkers,

boekhouders, verzekeringsmaatschappijen, huurovereenkomsten, onderhoudscontracten, en dergelijke;

-Investeringen, beleggingen en desinvesteringen voor een waarde groter dan E 5.000,00 (vijfduizend euro);

-Stellen van waarborgen, geven van zekerheden;

-Wedden van bestuurders;

-Beslissingen waarbij er een persoonlijk belang bestaat in hoofde van een bestuurder;

-Het bepalen van de modaliteiten en voorwaarden van dienstverlening.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het

Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor

onbepaalde duur, bevoegd zoals vermeld in artikel tweeëntwintig:

- de heer Andy De Groote, voornoemd.

- de heer Michel Keymeulen, voornoemde

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEK-'JAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zef worden afgesloten op eennendertig

december tweeduizend zestien (31/12/2016).

EERSTE JAAR`'VERGA-'DERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zeventien (2017).

AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De Algemene Vergadering besluit om de heer Michel Keymeulen, voornoemd, aan te stellen als vaste

vertegenwoordiger ingeval de vennootschap een bestuursmandaat in andere vennootschappen zou opnemen.

De zaakvoerder werd door de ondergetekende notaris voldoende ingelicht omtrent de wenselijkheid deze

benoeming te laten bekrachtigen van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en of in

hoofde van de bestuurde vennootschapE

VOLMACHT BTW- ONDERNEMINGSLOKET

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan BVBA 1D-FISC, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder ondernemingsnummer 0890.375.569 en zetel te Dendermondsesteenweg 121 9230 Wetteren, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een BTW-nummer en de aansluiting bij het Ondernemingsloket .

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 januari 2015 tot op heden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Joost Eeman te Gent op 24 juni 2015

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
XPOWER INVESTMENTS

Adresse
TOLEINDESTRAAT 7, BUS 101 9080 BEERVELDE

Code postal : 9080
Localité : Beervelde
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande