WILSO - CLEANING CONSULT EN SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILSO - CLEANING CONSULT EN SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.052.971

Publication

19/12/2012
ÿþc-" Mod Wo[d tt.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0871.052.971

Benaming

(voluit) : WILSO - CLEANING CONSULT & SERVICES

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : VERENIGDE NATIESTRAAT 29 - 9320 AALST

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSLUITING VEREFFENING

1. Verslag van de vereffening

, Bij vonnis van 22/10/2012 verklaarde de zesde kamer van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde

zich akkoord met de verdeelstaat. De vereffenaar geeft toelichting omtrent de gestelde handelingen en verstrekt een volledig boekhoudkundig overzicht en verklaart tevens dat alle gelden conform het verdeelplan werden uitgekeerd.

2. Controle van de informatie en goedkeuring

De vergadering neemt kennis van de verstrekte gegevens en keurt alle handelingen van de vereffenaar, zonder opmerkingen eenparig goed en verleent ontlasting aan de vereffenaar, de Heer Willy De Ridder,

3. Afsluiting van de vereffening

De vergadering beslist tot afsluiting van de vereffening en de definitieve ontbinding van de vennootschap.

De boekhouding zal gedurende vijf jaar bewaard worden op het adres van de vereffenaar: Willy De Ridder,' Verenigde Natiestraat 29 - 9320 Aalst

Aalst, 8 november 2012

Willy De Ridder

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

i

u

i

woor- behouder

aan het Belgisch Staatsblat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; telaam en handtekening.

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 30.08.2012 12481-0292-008
15/06/2012
ÿþOndernemingsnr : 0871.052.971

Benaming

(voluit) : WILSO-CLEANING CONSULT EN SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9320 Aalst (Nieuwerkerken), Verenigde Natiesstraat, nummer 29. (volledig adres)

Onderwerp akte : Invereffeningstelling - ontslag en kwijting aan de zaakvoerder - aanstelling van een vereffenaar - omschrijving van de machten van de vereffenaar - volledige herwerking van de statuten van de vennootschap, om ze in overeenstemming te brengen met de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht, de genomen beslissing(en) en de nieuwe toestand van de vennootschap - voimacht(en):

Blijkens akte, verleden door notaris Benjamin VAN HAUWERMEIREN, te Lede (Oordegem), op twaalf april tweeduizend en twaalf, heeft de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "WILSO-CLEANING CONSULT EN SERVICES", niet maatschappelijke zetel gevestigd te 9320 Aalst (Nieuwerkerken), Verenigde Natiesstraat, nummer 29, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0871.052.971 RPR (rechtspersonenregister) Dendermonde, opgericht blijkens akte verleden door notaris Stéphane Meert, te Erpe, op drieëntwintig december tweeduizend en vier, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van eenentwintig januari tweeduizend en vijf onder referentie nummer 05013843, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen: AFHANDELING AGENDA:

Punt 1: Voorstel tot ontbinding van de vennootschap - verslag van het bestuursorgaan de dato negenentwintig maart tweeduizend en twaalf, bevattende toelichting omtrent het voorstel tot ontbinding, met staat van actief en passief niet ouder dan drie maanden - verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor over gemelde staat van actief en passief, de dato twaalf april tweeduizend en twaalf - ontbinding en invereffeningstelling:

-De vergadering neemt kennis van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, de dato negenentwintig maart tweeduizend en twaalf, waarin het voorstel tot ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap wordt toegelicht, samen met een staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per negenentwintig februari tweeduizend en twaalf.

-Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, zijnde de Heer PARMENTIER Guy, met kantoor gevestigd te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghslei, nummer 12A, zijnde de bedrijfsrevisor aangewezen door het bestuursorgaan van de vennootschap, met navolgende besluitvorming over de staat van activa en passiva, toestand per negenentwintig februari tweeduizend en twaalf, opgesteld op twaalf april tweeduizend en twaalf en dit conform de bepalingen van artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen:

"Besluit: onthoudende verklaring

in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, heeft het bestuursorgaan van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Wilso-Cleaning Consult en Services" een boekhoudkundige staat afgesloten op 29 februari 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 41.773,25 EUR en een netto-actief van 38.573,25 EUR.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, onthouden wij ons m.b.t. het feit of de boekhoudkundige staat op de juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap omwille van materiële onzekerheden hoger vernoemd in ons verslag.

Tevens lijken de vooruitzichten van de vereffening ons uitermate aleatoir, zodat het ons niet mogelijk is op een redelijke wijze te bepalen in welke mate deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft, dit omwille van het feit dat het ons onduidelijk is of alles werd geboekt via de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

ktt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13306488*

b~ a B st

~N4 +v,r1t,Iif9K

0 6 lUki 2012

DENDE#-i!`..:ONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

t + ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Verder kunnen wij ons niet uitspreken over de juistheid van de geboekte rekening-courant."

-De leden van de vergadering erkennen hierbij een afschrift van voormelde verslagen met voormelde staat van activa en passiva ontvangen te hebben, bijgevolg volledig kennis te hebben van hun inhoud en hierover geen opmerkingen te hebben.

Voormelde verslagen en staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

-Nà grondig onderzoek van de aan de vergadering voorgelegde verslagen en staat van actief en passief, bevestigt en stelt ondergetekende notaris vast dat de vennootschap alle wettelijke formaliteiten en rechtshandelingen heeft vervuld opgelegd in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

-De vergadering beslist, nà kennisname van voornoemde verslagen van het bestuursorgaan en de aangewezen bedrijfsrevisor en voorzegde verklaring van de notaris, om de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

Punt 2: Ontslag en kwijting aan de enige zaakvoerder van de vennootschap:

-De vergadering ontslaat de enige zaakvoerder van de vennootschap en verleent hem hierbij kwijting voor het door hem tot op heden gevoerde bestuur.

-Voor zoveel als nodig wenst deze vergadering evenwei nog te verduidelijken dat de enige zaakvoerder actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen, en dat zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar van de vennootschap.

-De eerste algemene vergadering nà het definitief worden van het ontslag van de enige zaakvoerder zat zich uitspreken over het verlenen van kwijting aan zelfde enige zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat voor wat betreft de periode tussen vandaag en het definitief worden van zijn ontslag.

Punt 3: Aanstelling van een vereffenaar - omschrijving van de machten van de vereffenaar:

-De vergadering beslist de hiernavolgende persoon als vereffenaar van de vennootschap aan te stellen, met name: de Heer DE RIDDER Willy Jean, geboren te Aalst op negenentwintig maart negentienhonderd vierenvijftig, wonende te 9320 Aalst (Nieuwerkerken), Verenigde Natiesstraat, nummer 29.

-Zo de bevoegde Rechtbank van Koophandel weigert over te gaan tot de bevestiging van de benoeming of homologatie van de Heer DE RIDDER Willy Jean, voornoemd, stelt de vergadering voor de hiernavermelde persoon als vervangende vereffenaar van de Heer DE RIDDER Willy Jean te benoemen, met name: Mevrouw GOETVINCK Sonja Flora Marcella, geboren te Aalst op zevenentwintig mei negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 9320 Aalst (Nieuwerkerken), Verenigde Natiesstraat, nummer 29, echtgenote van de Heer DE RIDDER Willy Jean, hogergenoemd.

-Aan de vereffenaar wordt de volledige bevoegdheid verleend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

-Aan de vereffenaar zijn derhalve alle bevoegdheden toegekend omschreven in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

-De vereffenaar treedt in functie vanaf de bevestiging van zijn benoeming of homologatie door de bevcegde Rechtbank van Koophandel.

-De in functie getreden vereffenaar dient zich te schikken naar de bepalingen van de artikelen 189bis en 190 §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

-De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Punt 4: Volledige herwerking van de statuten van de vennootschap, om ze in overeenstemming te brengen met de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht, de genomen beslissing(en) en de nieuwe toestand van de vennootschap:

Ingevolge voormelde genomen beslissingen, waaronder de invereffeningstelling van de vennootschap, daarbij rekening gehouden met de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht en de nieuwe toestand van de vennootschap, beslist de vergadering om de statuten van de Vennootschap volledig te herwerken als volgt:

STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP:

TITEL i. BENAMING  ZETEL  DOEL DUUR:

ARTIKEL 1: AARD - NAAM:

De vennootschap, opgericht blijkens akte verleden door notaris Stéphane Meert, te Erpe, op drieëntwintig december tweeduizend en vier, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig januari tweeduizend en vijf onder referentie nummer 05013843, is in vereffening.

De vennootschap draagt de naam "WILSO-CLEANING CONSULT EN SERVICES" en iedere wijziging van de naam van een vennootschap in vereffening is verboden.

ARTIKEL 2: ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9320 Aalst (Nieuwerkerken), Verenigde Natiesstraat, nummer

29.

De zetel van de vennootschap mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de

Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, worden overgebracht naar iedere andere plaats in Vlaanderen of tweetalig

Brussel.

De vennootschap mag ook bij beslissing van de zaakvoerders) exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

ARTIKEL 3: DOEL :

De vennootschap heeft tot doel:

-het verwerven van klanten, opstellen van overeenkomsten en advies verlenen omtrent onderhouds- en

schoonheidsproblemen, handelsbemiddeling omtrent alle onderhoudswerkzaamheden.

" t y ) De vennootschap za! aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de

verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen

maar bevorderend zijn,

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze

in alle vennootschappen, ondernemingen die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die

van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor

derden, aandeelhouders of bestuurders, evenals hun leningen, voorschotten, en kredieten toestaan, met

respect voor de wettelijke beperkingen.

ARTIKEL 4: DUUR:

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur en bestaat met ingang van twaalf april tweeduizend

en twaalf enkel nog voor haar vereffening.

TITEL Il, KAPITAAL:

ARTIKEL 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is bij de oprichting vastgesteld op tweeëntwintigduizend

(22.000 E) EURO, vertegenwoordigd door tweeëntwintig (22) aandelen zonder nominale waarde die elk

één/tweeëntwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen,

ARTIKEL 6: VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALVERHOGING :

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 28 van deze statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot

telt, moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar

evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van vijftien dagen te rekenen van de dag

van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in

een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Bij kapitaalverhoging door inbrengen anders dan in geld zijn dezelfde regels van toepassing indien aile

vennoten aan zodanige kapitaalverhoging kunnen deelnemen.

ARTIKEL 7: AARD VAN AANDELEN:

De aandelen zijn steeds op naam en zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend:

-de juiste aanduiding van elke vennoot en het aantal aandelen hem toebehorende;

-de gedane stortingen;

-de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door een zaakvoerder en de verkrijgers in geval van overgang bij overlijden.

Overdracht en overgang gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in dit register, Iedere vennoot en derde belanghebbende mag van het register kennis nemen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn opgeschort.

Wanneer het aandeel toebehoort aan naakte eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruikers.

ARTIKEL 8: REGELING VAN DE OVERDRACHT VAN AANDELEN:

Behoudens hetgeen bepaald is in artikelen 25 tot en met 27 van deze statuten in geval de vennootschap slechts êén vennoot telt gelden de volgende regels :

-De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden

en ook niet overgaan wegens overlijden dan met de instemming van ten minste de helft van de vennoten, in het

bezit van ten minste drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. -Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan: -aan een vennoot;

-aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater;

-aan bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn.

Bij weigering van overdracht wordt gehandeld overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen.

TITEL III. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE:

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 29, 30 en 31 van de statuten in geval de vennootschap

slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

ARTIKEL 9: BESTUURSORGAAN:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten

Zij worden benoemd in de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité,

van een directieraad of van een raad van toezicht, dan benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders,

bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die gelast wordt met de

uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door een enkele kennisgeving gericht aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van één van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

ARTIKEL 10: TEGENSTRIJDIG BELANG:

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 31 van deze statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt gelden de volgende regels

-Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet dit mededelen aan de andere zaakvoerders voor het college van zaakvoerders een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van het college van zaakvoerders.

-Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

ARTIKEL 11; BESTUURSBEVOEGDHEID:

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ARTIKEL 12: VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID:

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ARTIKEL 13: VERGOEDING VAN ZAAKVOERDERS:

De algemene vergadering van de vennoten bepaalt bij eenvoudige meerderheid de gebeurlijke bezoldiging van de zaakvoerders die op de rekening der algemene kosten wordt aangerekend.

ARTIKEL 14: CONTROLE:

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering van de vennoten:

-hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

-hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING:

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 33 van deze statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 15: GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand juni, om twintig (20) uur,

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden..

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te

besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten

inhoudt,

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten..

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in

de uitnodiging aangeduid.

De beslissing met betrekking tot de gcedkeuring van de jaarrekening kan drie weken uitgesteld worden

tijdens de zitting van de algemene vergadering.

ARTIKEL 16: BIJEENROEPING:

De zaakvoerder kan zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een

buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen

wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen.

Wanneer alle aandeelhouders, obligatiehouders, zaakvoerders en commissarissen aanwezig zijn of geldig

vertegenwoordigd zijn, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten, zonder dat de

formaliteiten inzake oproeping voorzien in het Wetboek van vennootschappen werden nageleefd. Deze

algemene vergadering kan dan rechtsgeldig beraadslagen voor zover zij er unaniem mee instemt de algemene

vergadering te houden zonder oproeping en akkoord gaat met de voorgestelde agenda.

Schriftelijke besluitvorming:

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de

vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering

behoren.

ARTIKEL 16/BIS: OPROEPING TOT DE ALGEMENE VERGADERING:

De verplichting tot oproeping per aangetekende brief van de vennoten en zaakvoerders tot de algemene

vergadering, zoals voorzien in artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen, zal niet dienen vervuld te

worden indien de op te roepen personen aanwezig zijn op de algemene vergadering en voor zover alle

vennoten akkoord gaan met de agenda.

ARTIKEL 17: STEMRECHT:

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken.

TITEL V, INVENTARIS -- JAARREKENING:

ARTIKEL 18: BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de

inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

Voor zover door de wet vereist, stelt de zaakvoerder bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft

van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening, waarbij een getrouw overzicht wordt

gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van

het boekjaar hebben plaatsgevonden, en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een ernstig nadeel zouden

berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de

vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden.

De jaarrekening moet binnen dertig (30) dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd,

door toedoen van de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België worden neergelegd.

ARTIKEL 19: WINSTBESTEMMING:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de

afschrijvingen zijn afgetrokken, evenals de te voorziene vennootschapsbelasting maakt de zuivere winst van de

vennootschap uit.

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd (5 %) voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

De algemene vergadering beslist over de verdere winstbestemming.

TITEL VI, ONTBINDING  VEREFFENING:

ARTIKEL 20: ONTBINDING:

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die

beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het

maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee

(2) maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten

worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-aktief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ARTIKEEL 21: BENOEMING VAN VEREFFENAARS:

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde, alles onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde Rechtbank van Koophandel

De vereffenaars beschikken over aile machten, genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

ARTIKEL 22; VEREFFENING:

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

ARTIKEL 23; KEUZE VAN WOONPLAATS:

Iedere houder van aandelen op naam, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die zijn woonplaats en of zetel in het buitenland heeft, wordt geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hen aile handelingen geldig kunnen worden betekend of bekendgemaakt, zonder dat de vennootschap een andere verplichting heeft dan deze ter beschikking van de geadresseerde te houden. Een kopie van deze betekeningen en bekendmakingen zal eveneens ter informatie worden verzonden aan de woonplaats van de geadresseerde in het buitenland,

TITEL VII, BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

ARTIKEL 24: ALGEMENE BEPALING:

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL 25: OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN:

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

ARTIKEL 26: OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER OVERGANG VAN AANDELEN:

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele erfgerechtigde overgaan, vervalt de

nalatenschap aan de staat en wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden. In dat geval wijst de

Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, op verzoek van iedere belanghebbende, een vereffenaar aan. ARTIKEL 27: OVERGANG VAN AANDELEN WEGENS OVERLIJDEN:

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden,

indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen ira eigendom bepaald in artikel 8 van deze statuten niet van toepassing.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die fret vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit ARTIKEL 28: KAPITAALVERHOGING  VOORKEURRECHT:

indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 6 van deze statuten niet van toepassing.

ARTIKE=L 29: ZAAKVOERDER  BENOEMING:

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden ARTIKEL 30: ONTSLAG:

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

ARTIKEL 31: TEGENSTRIJDIG BELANG:

1) In geval een derde tot zaakvoerder benoemd werd dan, is artikel 10 van deze statuten toepasselijk. Wanneer er meerdere zaakvoerders benoemd zijn waaronder de enige vennoot, dan is artikel 10 van deze statuten toepasselijk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

2) Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, ken' hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd,

Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen~

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is, worden de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het hierboven bedoeld stuk.

ARTIKEL 32: CONTROLE:

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alla bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 14 van deze statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

ARTIKEL 33: ALGEMENE VERGADERING:

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetei van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen, Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

ARTIKEL 34: KWIJTING:

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is kan hem kwijting verleend worden.

ARTIKEL 35: VERWIJZING:

De vennoten zullen zich gedragen naar de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen mochten deze in strijd zijn of komen met deze statuten en naar de aanvullende bepalingen van zelfde Wetboek voor zover daarvan niet wordt afgeweken in de statuten,

Punt 5: Volmacht(en);

-De vergadering machtigt hierbij en voor zoveel als nodig het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen.

-De vergadering verleent vervolgens en voor zoveel als nodig aan ondergetekende notaris alle machten om de volledig herwerkte tekst van de statuten van de vennootschap te ondertekenen en neer te leggen ter griffe van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake~

-De vergadering verleent bij deze tenslotte bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de hierna vermelde (rechts)persoon, met name: de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ID-Fisc", met zetel gevestigd te 9230 Wetteren, Dendermondsesteenweg, nummer 121, dragende het ondememingsnummer 0890.375.569, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

De vergadering verklaart bovendien dat zij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

KOSTEN: .

Het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de

vennootschap komen of worden gebracht wegens onderhavige buitengewone algemene vergadering van de

vennoten, bedraagt duizend tweehonderd drieënvijftig EUR en vijfentachtig CENT (¬ 1.253,85), Belasting over

de Toegevoegde Waarde inbegrepen.

Aangezien voormelde agenda uitgeput is, wordt de vergadering gesloten.

Voor ontledend uittreksel,

Benjamin VAN HAUWERMEIREN, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd;

-afschrift PV van de buitengewone algemene vergadering van 12 april 2012;

-coördinatie statuten;

-verslag bestuursorgaan + staat van actief en passief, niet ouder dan 3 maanden;

-verslag bedrijfsrevisor;

-bevestiging benoeming vereffenaar -- beschikking B/200112  21/05/2012  Rechtbank van Koophandel te

Dendermonde.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 30.09.2011 11560-0056-007
23/05/2011
ÿþPgril Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vc behc

aar Bei! Staa

GRIFFIE REC4TBÀNK

VAN KOOPHANDEL

1 t 05. 2011

DENDEcPiffié]NDE



Ondernemingsnr : 0871.052.971

Benaming

(voluit) : WILSO - CLEANING CONSULT EN SERVICES

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verenigde Natiestraat 3 te 9320 Aalst

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

II a ii nii uiiiiuiii ius

Bij beslissing van het stad Aalst dd. 03/05/2011, blijkt dat wegens hernummering, de maatschappelijke zetel op heden in de "Verenigde Natiesstraat 29 te 9320 Aalst" gelegen is.

Aldus opgesteld te Aalst op 03/05/2011.

De Ridder Willy,

zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd: origineel attest gemeente dd. 0310512011, inzake hernummering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 18.06.2010 10195-0180-006
17/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 13.07.2009 09407-0373-006
13/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.07.2008, NGL 07.08.2008 08546-0026-006
27/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.07.2007, NGL 21.08.2007 07584-0376-006
25/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.08.2006, NGL 24.08.2006 06666-5316-010

Coordonnées
WILSO - CLEANING CONSULT EN SERVICES

Adresse
VERENIGDE NATIESTRAAT 29 9320 AALST (NIEUWERKERKEN)

Code postal : 9320
Localité : Nieuwerkerken
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande