WILLEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILLEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.627.240

Publication

29/09/2014
ÿþ MOd 11.f

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14177021*

I Il

1111

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

18 SEP. 2014

AFDELlarGtaNDERMONDE

Ondernemingsnr :0883.627.240

Benaming (voluit) :WILLEM BVBA

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Heiendestraat 105 te 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :ONTBINDING-IN VEREFFENING STELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door mij, Jean Matthys, notaris' te Lokeren, op 4 september 2014, neergelegd ter registratie, dat del buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WILLEM BVBA", met ondernemingsnummer 0883.627.240, bijeengekomen is en :

Volgende formaliteiten die door de vennootschap moeten worden vervuld heeft vastgesteld:

a) op 28 augustus 2014 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd éen staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 03 september 2014 heeft de heer Georges Koslowski, vennoot-bedrijfsrevisor van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA CONSCIUS Bedrijfsrevisoren te Sint-Niklaas, Gentsebaan 71A bus 101, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Besluit

Ondergetekende, Burg. CVBA Conscius Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, vennoot-bedrijfsrevisor, werd op 28-08-2014 aangesteld door de heer Willem Hofman, zaakvoerder van de BVBA WILLEM om in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, verslag uit te brengen over de boekhoudkundige staat afgesloten op 30-06-2014 van de BVBA WILLEM. Deze boekhoudkundige staat houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en heeft een balanstotaal van f 29.784,04 en een netto actief van e 19.976,75.

Ondergetekende bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhevig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, daar naar zijn mening de staat van activa en passiva

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Luik B vervolg

per 3- 0-06-2014 - op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld -

volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die

datum in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes

gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de

aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Sint-Nikleas, 3-09-2024

Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, Vennoot-Bedrijfsrevisor"

Na behandeling van de agenda, volgende besluiten heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

1/De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het vennootschappen. Bij het verslag van de zaakvoerders is activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 juni 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.,

2/De vergadering besluit dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WILLEM BVBA" gevestigd te 9160 Lokeren, Heiendestraat 105, voortijdig ontbonden wordt, en in vereffening treedt vanaf heden.

3/De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de zaakvoerder, de heer HOFMAN Willem, voornoemd, van rechtswege ontslagnemend is

4/De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar de heer HOFMAN Willem, voornoemd, hier aanwezig, welke zijn mandaat aanvaardt.

Indien de benoeming van deze vereffenaar niet gehomologeerd wordt door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt als vervangende vereffenaar benoemd, mevrouw Goethals Brigitte, eveneens voornoemd, hier aanwezig en aanvaardende.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notarie wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd. De vergadering verleent alle machten aan notaris Jean Matthys te Lokeren, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt desgevallend samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

5/ De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

van

Wetboek

een

staat van

Voor.

behouden aan het

w r Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing' van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

6/Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen :

- vervanging van artikel 1 door de volgende tekst :

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "WILLEM BVBA, in vereffening".

- vervanging van artikel 4 door de volgende tekst :

"De vennootschap bestaat met ingang van heden enkel nog voor haar vereffening."

7/De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

8/De vergadering verleent bijzondere volmacht aan A & B Partners Accountants, AB Partners Waas en Dender, te 9140 Elversele, Nieuwe Steenweg 62, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

SLOT Van al hetwelk ondergetekende notaris deze notulen heeft opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean Matthys.

Hiermee neergelegd: uitgifte akte, verslag revisor, verslag zaakvoerder met aangehechte staat activa en passiva, homologatievonnis.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

24/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 26.11.2013, NGL 18.12.2013 13690-0157-014
22/10/2013
ÿþA (CYT Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1I as13160 68*ui iu i~uuiii

>

V beh

aa

Bel Staf

VAN K~OPHANt7ÉL

1 1 OXT, 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0883627240

Benaming

(votkit) : WILLEM

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HEIDENDESTRAAT 105, 9160 LOKEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Volgende beslissing werd genomen door de algemene vergadering van 30 september 2013:

Het ontslag per 30 september 2013 van mevrouw Goethals Brigitte als zaakvoerder wordt aanvaard. Er wordt haar kwijting verleend voor het uitgeoefende manaat.

Mevrouw Goethals behoudt wel haar aandelen in de vennootschap, maar zij zal geen enkele activiteiten meer uitvoeren.

Getekend

Hofman Willem, zaakvoerder-aandeelhouder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 20.12.2012 12672-0395-014
08/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.12.2011, NGL 05.12.2011 11628-0437-014
22/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 17.12.2010 10635-0505-014
22/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 16.12.2009 09891-0389-014
26/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.12.2008, NGL 19.02.2009 09052-0042-014
01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.06.2015, NGL 26.01.2016 16027-0596-011

Coordonnées
WILLEM

Adresse
HEIENDESTRAAT 105 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande