WEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 422.235.852

Publication

02/04/2014 : GE131281
22/10/2014
ÿþmod 11.1

[-L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : HERDISA

-------------

Ondernemingsnr : 0422.235.852

NEERGELEGD

18 OKT, 2014

RECHTM

GENT

KOOPHAN ,E "AN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Steenvoordestraat 184

9070 Destelbergen (Heusden)

Onderwerp akte :NAAMSWIJZIGING VERPLAATSING ZETEL - VERLENGING BOEKJAAR EN VERPLAATSING JAARVERGADERING KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING DOEL - OMZETTING NV IN BVBA ONTSLAGEN -

BENOEMINGEN

.; gr blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen,

op dertig september tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

naeettoze vennootschap "Herdisa" volgende beslissingen heeft genomen:

A. de benaming der vennootschap te wijzigen in WeSt.

B.De vennootschap besiist om de zetel der vennootschap vanaf heden over te brengen naar 9041 Gent (Oostakker),

Sehnutstraat 8

O. het huidig lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 01 oktober 2013 uitzonderlijk niet zal eindigen op 30

september 2014, doch verlengd wordt tot 30 juni 2015.

Oe vergadering beslist bovendien dat in het vervolg het boekjaar zal aanvangen op 01 juli van ieder jaar en eindigen op

30 juni van het daaropvolgende jaar.

D. ingevolge de beslissing genomen bij de behandeling van het derde punt van de agenda de datum van de

il jaarvergadering te verplaatsen naar de derde vrijdag van de maand december om zestien uur, De eerstkomende

jaarvergadering op deze nieuwe datum zal aldus gehouden worden in het jaar 2015.

g.de juridische vorm van de vennootschap te veranderen en deze van een besloten vennootschap met beperkte

.;

aansprakelijkheid aan te nemen.

De aandeelhouders van de NV ontvangen thans evenveel nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid in ruil voor de oude aandelen van de NV.

Overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de raad van bestuur van de NV een verslag

opgemaakt omtrent het voorstel tot omzetting van de NV in een BVBA.

De staat van activa en passive, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, is gehecht aan dit verslag.

Door de raad van bestuur van de NV werd de heer Luc ADAMS, kantoor houdende te 9840 De Pinte, Polderdreef 23,

,j aangesteld als accountant, teneinde verslag uit te brengen over de voormelde staat van activa en passive.

:" Dit verslag opgemaakt op 29 september 2014, houdt in ais besluit:

"5. CONCLUSIE

uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, hebben wij, in overeenstemming met de

toepesselijke controlenormen van het Instituut der Accountants en Belastingconsulenten, de voorgenomen omvorming van de i; NV "I-IERDISA" tot de BVBA "WeSt"onderzocht. Uit de steel van activa en passive per 31 augustus 2014 blijkt een netto-actief van 132.259,47 EUR.

o Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van hel netto-actief, zoals

.;

blijkt uit de staat van activa en passive per 31 augustus 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld,

heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bil de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

ln overeenstemming met de controlenomen van het Instituut van Accountants & Belastingconsulenten die toepasbaar zijn op deze omzetting, zijn onze controlewerkzaamheden niet van deze aard dat zij een volledige controle inhouden. Deze controle houdt geen certificatie van onzentwege

il 1-luidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te De Pinte op 29 september 2014,

Luc ADAMS

Accountant IAB

Volgt de handtekening

elagen

 Kopie van het Bijzonder Verslag van de bestuurders de dato 26 september 2014 in uitvoering van artikel 778 van het

Wetboek van Vennootschappen."

Beide voormelde verslagen en staat van activa en passive worden goedgekeurd door de vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11:1

De nieuwe tiéàkitéK ieriiièiotiCtià-13-rriei beperkte aansprakelijkheid zal de boekingen en de boekhouding "Ïá'n' -dé iid.driiI6z" vennootschap voortzetten; zij behoudt het ondernemingsnummer van de NV bij de Kruispuntbank Ondernemingen te Gent onder nummer 0422.235.852 en het BTW-nummer BE0422.235.852.

De omzetting gebeurt op basis van de staat van activa en passiva afgestoten per 31 augustus 2014, zoals omschreven is in het hierboven vermeld verslag van de accountant

Aire verrichtingen gedaan vanaf zelfde datum zullen geacht te zijn gedaan voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, namelijk voor wat bette de boekhouding en de sociale bescheiden.

Uit fiscaal oogpunt wordt uitdrukkelijk bedongen dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WeSt geen nieuwe vennootschap is, maar wel de voortzetting van de vennootschap die onder de vorm van een naamloze vennootschap reeds vroeger bestond.

Er wordt uitdrukkelijk bedongen dat de omzetting fiscaal neutraal gebeurt en dit op het vlak van de BTW, registratierechten en directe belastingen.

F. het kapitaal te verminderen met tweeënveertigduizend euro (¬ 42.000,00), om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op twintigduizend euro (¬ 20.000,00), zonder vernietiging van aandelen en door inboeking van deze kapitaalvermindering op de rekening-courant van de enige vennoot.

G. overeenkomstig artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen, de vermindering van het kapitaal waarvan sprake in de zesde beslissing, slechts effectief zal mogen worden doorgevoerd dan na verloop van een termijn van twee maanden lopende vanaf de publicatie van een uittreksel uit deze akte in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en voor zover gedurende deze periode geen enkele schuldeiser zijn vorderingen heeft laten kennen, vorderingen die ontstaan zijn voor deze bekendmaking en nog niet vervallen zijn.

De vergadering behoudt zich aile rechten voor om tot de effectieve vermindering van het kapitaal over te gaan door het overhandigen van speciën aan de aandeelhouders of via uitgifte van gecertifieerde cheques of via bankoverschrijvingen op naam van de aandeelhouders of via boeking op rekening courant van de aandeelhouders.

De verschijners verklaren dat zij volledige kennis hebben van alle verslagen waarvan hierboven sprake, vc5(5r het verlijden dezer.

Alle verslagen zullen samen met een expeditie van dit proces-verbaal ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent worden neergelegd.

H. de statuten van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te leggen, met onmiddellijke aanpassing van het doel der vennootschap zodat de vennootschap vanaf heden de activiteiten als doel zal hebben, zoals deze letterlijk beschreven staan in punt 8. van de agenda: als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

Onderneming en exploitatie van eender welk afval en transport.

Het ophalen, de in ontvangstneming en het ter bestemming brengen voor eigen rekening en voor rekening van derden (door middel van containers of andere transportmiddelen) van goederen, grondstoffen en afvalstoffen.

Het beheer van de overlaadstations, de behandeling, de sortering en/of de eliminatie van huishoudelijk afval en eender welk andersoortig afval, het beheer van sorteer- en breekinstallaties.

Het verkopen van gesorteerde en/of behandelde afvalstoffen.

De aankoop en de verkoop van recuperatie en nieuwe grondstoffen, recuperatiematerialen en bouwmaterialen in de ruimste zin.

Het uitoefenen van watergebonden activiteiten, het beheer van laad- en loskade.

Het verpakken, persen, hakselen, schredderen, malen, enzovoort en aanverwante handelingen van grond- en afvalstoffen in de ruimste zin.

Overige diverse transporten voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Onderneming voor tuinaanleg, het ontwerpen van tuinen en parken, het onderhoud van tuinen, het aanleggen en onderhoud van hoven, parken, beplantingen en sportterreinen, aanleggen van opritten, terrassen en waterpeilen, leggen van kasseien, betonklinkers en aile andere types van betegeling, het verrichten van aile typen van grondwerken, de verbetering van gronden en alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks enig verband hebben met de tuinbouw, boom- of plantenteelt of tuinarchitectuur, aan- en verkoop en verhandelen van aile verwante producten.

De import, de export, de groot- en kleinhandel van en de handelsbemiddeling in aile tuinbouwproducten en tuinbouwbenodigdheden, in bloemen en planten, gereedschapswerktuigen, drogisten] artikelen en onderhoudsproducten en benodigdheden in de ruime zin van het woord.

De uitbating van allerhande drank- en eetgelegenheden, zoals taverne, bar, café, brasserie, sandwichbar, snackbar, spijshuis, verbruikerssalon, feestzaal, restaurant en traiteurdienst in de ruimste zin van het woord.

De aankoop, de verkoop, de groot- en kleinhandel, import en export van aile dranken (alcoholische en niet-alcoholische dranken) en voedingswaren en alles wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt, inclusief de thuisbezorging daarvan.

De aankoop en de verkoop van aile onbebouwde en bebouwde onroerende goederen van aile aard en voor aile bestemmingen, het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van elle onbebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van aile gebouwen en constructies bij middel van aile technieken en in aile stadia van afwerking.

Het huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en bebouwde onroerende goederen.

Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, alsook van een merend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening.

Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen van en ln aile vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedniven, ln het algemeen met betrekking tot het bedriffsbeheer, managementsacivies, het voeren van marketingcampagnes en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap mag aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders en/of bestuurders, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen."

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

r,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek vennootschappen, heeft de raad van bestuur van de vennootschap een

verslag opgemaakt omtrent de verantwoording van de aanpassing en uitbreiding van het doel.

De staat van activa en passive, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, is gehecht aan dit verslag.

De verschijners verklaren dat zij volledige kennis hebben van voormeld verslag vaár het verlijden dezer.

I. alsdan de statuten artikelsgewijs vast te leggen als volgt:

Naam ; WeST

Zetel: 9041 Gent, Oostakker, Schoustraat 8

Duur: Onbepaald.

Kapitaal Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd

vijftig (1.250) aandelen zonder vermelding van waarde.

Boekjaar; vangt aan op één juli van elk haar om te eindigen op dertig juni van elk daaropvolgend jaar.

Reserves winstverdeling vereffening : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten

honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke

reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-

winst.

Bij ontbinding / vereffening worden aile activa van de vennootschap gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders

beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door

bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders,

bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering

van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van

openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens

die handelingen waarvoor volgens het Wetboek vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan

een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk

gegeven te worden.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn regelen deze onder mekaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

Tegenstrijdig belang

De zaakvoerder die rechtstreeks of on rechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met het

belang van de vennootschap, stelt de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de

verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in

rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde

vertegenwoordiger.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, zowel in België als in het

buitenland :

Onderneming en exploitatie van eender welk afval en transport.

Het ophalen, de in ontvangstneming en het ter bestemming brengen voor eigen rekening en voor rekening van derden

(door middel van containers of andere transportmiddelen) van goederen, grondstoffen en afvalstoffen.

Het beheer van de overlaadstations, de behandeling, de sortering en/of de eliminatie van huishoudelijk afval en eender

welk andersoortig afval, het beheer van sorteer- en breekinstallaties.

Het verkopen van gesorteerde en/of behandelde afvalstoffen.

De aankoop en de verkoop van recuperatie en nieuwe grondstoffen, recuperatiematerialen en bouwmaterialen in de

ruimste zin.

Het uitoefenen van watergebonden activiteiten, het beheer van laad- en loskade.

Het verpakken, persen, hakselen, schredderen, malen, enzovoort en aanverwante handelingen van grond- en afvalstoffen

in de ruimste zin.

Overige diverse transporten voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Onderneming voor tuinaanleg, het ontwerpen van tuinen en parken, het onderhoud van tuinen, het aanleggen en

onderhoud van hoven, parken, beplantingen en sportterreinen, aanleggen van opritten, terrassen en waterpartijen, leggen van

kasseien, betonklinkers en alle andere types van betegeling, het verrichten van aile typen van grondwerken, de verbetering

van gronden en aile handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks enig verband hebben met de tuinbouw, boom- of

plantenteelt of tuinarchitectuur, aan- en verkoop en verhandelen van alle verwante producten.

De import, de export, de groot- en kleinhandel van en de handelsbemiddeling in alle tuinbouwproducten en

tuinbouwbenodigdheden, in bloemen en planten, gereedschapswerktuigen, drogisterij artikelen en onderhoudsproducten en

benodigdheden in de ruime zin van het woord.

De uitbating van allerhande drank- en eetgelegenheden, zoals taverne, bar, café, brasserie, sandwichbar, snackbar,

spijshuis, verbruikerssalon, feestzaal, restaurant en traiteurdienst in de ruimste zin van het woord.

De aankoop, de verkoop, de groot- en kleinhandel, import en expert van alle dranken (alcoholische en niet-alcoholische

dranken) en voedingswaren en alles wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt, inclusief de thuisbezorging

daarvan.

De aankoop en de verkoop van aile onbebouwde en bebouwde onroerende goederen van alle aard en voor aile

bestemmingen, het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van aile onbebouwde

onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van aile

technieken en in alle stadia van afwerking.

Het huren, verhuren, leasen en uitbaten op aile mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en bebouwde

onroerende goederen.

Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een onroerend

patrimonium, alsook van een roerend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

t

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Alle-actiViteiten-ïeri een"fi-oüdSte-iin ââiâChaPPij-en-Ïiárnérijkhe-t-re-rWenien,-ia-n-lic31-:"én verkopen, bkiéien-Ji'ot----wearde brengen van alle participaties, aandelen van en in aile vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het

bedrijfsbeheer, managementsadvies, het voeren van marketingcampagnes en ar wat daarmede rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders en/of bestuurders, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te

vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

De vennootschap kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Jaarvergadering : de derde' vrijdag van de maand december om zestien uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten

vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen Is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij werdt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

J.De vergadering aanvaardt het ontslag van de nog enige overblijvende bestuurder van de NV, met name:

a) Mevrouw doet, Sarah Francine Theo, [Rijksregister nummer: 72.02.17-068.75], voornoemd; wiens mandaat eindigt op heden;

b) Neemt kennis van het van rechtswege ophouden van het mandaat van de ondertussen overleden bestuurder, met name De Heer Cloet, Herman Lucien Jules, [Rijksregister nummer: 43.07.08-013.20], voornoemd, wiens mandaat is geëindigd op 12 mei 2014,

en verleent hen, voor zoveel als mogelijk, volle kwijting en ontlasting voor hun bestuur.

K.De algemene vergadering beslist te benoemen tot eerste niet-statutaire zaakvoerder, voor de duur van de

vennootschap:

De Heer Steenbeke, Werner Willy Mariette, ongehuwd, geboren te Sint-Amandsberg op 13 november 1972, [Rijksregister nummer : 72.11.13-071.61], wonende te 9041 Gent (Oostakker), Schoutstraat 8.

die dit mandaat uitdrukkelijk aanvaardt, en welk mandaat onbezoldigd is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

L.De zaakvoerder verleent bijzondere volmacht voor het vervullen van aile formaliteiten inzake het

rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan de Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Het Accountantskantoor" Soenen & Partners, te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan 36, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Tegelijk hiermede neergelegd: Mek Van der Straeten

expeditie proces-verbaal Notaris

verslag van de raad van bestuur verslag van de bedri'fsrevisor

elhOrete't tltA ittLVICkeA.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

08/05/2013 : GE131281
04/05/2012 : GE131281
12/05/2011 : GE131281
05/05/2011 : GE131281
04/05/2010 : GE131281
08/05/2009 : GE131281
16/09/2008 : GE131281
16/05/2008 : GE131281
10/05/2007 : GE131281
04/05/2006 : GE131281
31/03/2006 : GE131281
15/03/2005 : GE131281
01/06/2004 : GE131281
07/04/2004 : GE131281
22/10/2003 : GE131281
16/04/2003 : GE131281
12/01/2002 : GE131281
27/09/2000 : GE131281
21/09/2000 : GE131281
22/04/2000 : GE131281
17/01/1995 : GE131281
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 28.01.2016 16034-0109-012
03/01/1989 : GE131281
03/01/1989 : GE131281
01/01/1986 : GE131281

Coordonnées
WEST

Adresse
SCHOUTSTRAAT 8 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande