WEBA ONLINE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WEBA ONLINE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 534.848.793

Publication

25/07/2013
ÿþ Mod weidl 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*13116156*

ir

r

NEERGELEGD

t G ALI 2013

i3ECHTBqq04.11 FF l!AN KOOPHANDeer#elâBNT

Ondernemingsnr : 0534848793

Benaming

(voluit) : WEBA ONLINE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetei : Meirebeekstraat 52, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Uit de notulen van de Raad van Bestuur dd. 31/05/2013 blijkt dat dhr. Simon Dewitte, wonende te 9800 Deinze, Meirebeekstraat 52 tot gedelegeerd bestuurder benoemd werd.

Simon Dewitte,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/06/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(

bel I u

ai

BE

Sta









*13087839*

NEERGELEGD 31 MEI 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDF&MIGENT

Ondernemingsnr : sze,14 -$u$ .40 j

Benaming (voluit) :Weba Online

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Meirebeekstraat 52

9800 Deinze (Bachte-Maria-Leerne)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit de akte verleden voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met dei', rechtsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN,i: VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter;( 27, op negenentwintig mei tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat:

1. De heer Dewitte, Dirk Stefaan Albert Jozef, gedomicilieerd en verblijvende te 9800 Deinze (Sint-Martens-i[ Leerne), Smissestraat 25.

2, Mevrouw Dewitte, Godelieve Gabrielle Maria Paula, gedomicilieerd en verblijvende te 9890 Gavere, Nijverheidsstraat 7.

3. De heer Dewitte, Stefaan Paul Joseph, gedomicilieerd en verblijvende te 9800 Deinze, Monseigneurs Maerelaan 20.

zijn verschenen en een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de benaming "Weba Online", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze (Bachte-Maria-Leeme), Meirebeekstraat 52, waarvan het geplaatst; maatschappelijk kapitaal tweeënzestigduizend zeshonderd veertig euro (¬ 62.640,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend tachtig (1.080) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Oo deze duizend tachtig (1.080) aandelen wordt als volgt ingeschreven in Geld:

Dathetbedra ten belo e van de vols i ebijzondere rekenin

g, p tort ng, god poneerd werd op een g, geopend op;

naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 449 van de Wetboek van Vennootschappen bijl: pqi ING België NV.

Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank, op 28 mei 2013, wordt aan ondergetekende notaris,

i overhandigd en blijft in zijn dossier bewaard.

i -Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van tweeënzestigduizend zeshonderd veertig euro (¬ 62.640,00)

tot haar beschikking heeft..

De te publiceren statuten luiden als volgt: (bij uittreksel)

i ARTIKEL EEN: RECHTSVORM - NAAM

i De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap aangenomen, onder de benaming "Weba;;

Online".

Deze benaming dient steeds voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden "naamloze vennootschap" of

de afkorting "NV",

ARTIKEL TWEE: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze (Bachte-Maria-Leerne), Meirebeekstraat 52.

De zetel kan te allen tijde bij beslissing van de raad van bestuur op een andere plaats in Nederlandstalig of,

tweetalig landsgedeelte van België worden gevestigd, mits bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch:

Staatsblad en rekening houdend met de vigerende taalwetten.

i;

,P_e_Ygrffl isçhap _kan inBelgje e_n inhet buitenland adr[liri ratieve zetels en kansaren _opriçhfen_, ____ ,___ : Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

1, aan de heer Dewitte Dirk: driehonderd zestig aandelen. 360

2, aan mevrouw Dewitte Godelieve: driehonderd zestig aandelen. 360

3. aan de heer Dewitte Stefaan: driehonderd zestig aandelen. 360

SAMEN: duizend tachtig aandelen. 1.080

De comparanten verklaren en erkennen vervolgens:

Dat elk aandeel volledig is volgestort.

mod 11.1

ARTIKEL DRIE: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- De vervaardiging, vertegenwoordiging, invoer, doorvoer en uitvoer van en de handel onder gelijk welke vorm met inbegrip van de verkoop via internet in alle goederen en diensten in verband met de bouwnijverheid en de meubelnijverheid, de binnenhuisinrichting en de kunsthandel.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm en in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaar, het uitoefenen van opdrachten en functies.

De vennootschap mag alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en/of onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doet hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in de Europese Unie ais daarbuiten.

De vennootschap kan in eigen naam en voor eigen rekening een onroerend vermogen aanleggen, oordeelkundig uitbouwen, valoriseren en beheren en alle verrichtingen doen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken ervan, inbegrepen het sluiten van overeenkomsten van onroerende leasing als !essor of lessee.

De vennootschap kan in eigen naam en voor eigen rekening een roerend vermogen aanleggen, oordeelkundig uitbouwen, valoriseren en beheren en alle verrichtingen van welke aard ook doen met betrekking tot dit roerend vermogen.

ARTIKEL VIER: DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan zij om het even wanneer worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend en besluitend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

ARTIKEL VIJF: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend zeshonderd veertig euro (¬ 62.640,00), vertegenwoordigd door duizend tachtig (1.080) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

ARTIKEL ZES: AARD DER AANDELEN

De volgestorte aandelen van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder.

Aandelen die nog niet zijn volgestort blijven steeds op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam, dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan effectenhouder overhandigd.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

In geval van een elektronisch register van aandelen zal een nieuwe afdruk gemaakt worden na iedere wijziging. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam, Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

ARTIKEL NEGEN: SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, tenzij de wetgeving terzake een kleiner aantal toelaat, al dan niet aandeelhouders, natuurlijke of rechtspersonen, benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders.

Het mandaat is hernieuwbaar en kan te allen tijde herroepen worden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V

Voor-e behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

}

Voor-

Sehoudén aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de uittredende en niet herkozen bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn aandeelhouders, vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, Hij kan onder zijn leden een ondervoorzitter kiezen. De raad van bestuur kan een secretaris aanstellen die geen bestuurder moet zijn.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

ARTIKEL ZESTIEN: BEVOEGDHEDEN

De raad van bestuur is bevoegd om namens de vennootschap hoegenaamd aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor overeenkomstig de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ARTIKEL ZEVENTIEN: DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon toekennen, die op hun beurt, onder eigen verantwoordelijkheid, welbepaalde bevoegdheden mogen subdelegeren.

De raad van bestuur is gemachtigd, bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Directiecomité

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

ARTIKEL ACHTTI EN: VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Zonder afbreuk te doen aan de uitoefening van de in voorgaand artikel bedoelde overdrachten van bevoegdheid, wordt de vennootschap ten opzichte van derden in rechte, vertegenwoordigd als eiseres of ais verweerster en voor alle daden, zelfs die van beschikking, door:

- hetzij de raad van bestuur ais college;

- hetzij door de gedelegeerd bestuurder, zijnde een lid van de raad van bestuur aan wie de vertegenwoordigingsmacht werd overgedragen, alleen handelend;

- hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk handelend.

De ondertekenaars moeten ten opzichte van derden geen rekenschap geven van een voorafgaandelijke beslissing van de raad van bestuur.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG: STEMRECHT

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL VIERENTWINTIG: DATUM ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering komt van rechtswege samen de derde maandag van de maand juni om tien uur.

Ingeval deze dag een feestdag is, dan wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. ARTIKEL ACHTENTWINTIG: BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december van elk jaar. ARTIKEL NEGENENTWINTIG: RESERVES - RESULTATEN

Het positief balanssaldo, na aftrek van alle algemene kosten, sociale lasten en noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit, Op de nettowinst wordt er vijf percent afgehouden voor het wettelijk reservefonds.

Deze afhouding houdt op verplicht te zijn zodra het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De rest kan worden verdeeld onder de aandeelhouders, naar rato van het aantal aandelen die zij bezitten, na eventuele toekenning van emolumenten aan de bestuurders.

De algemene vergadering kan eveneens, met gewone meerderheid van stemmen, beslissen dat de winsten geheel of gedeeltelijk worden toegewezen aan gewone of buitengewone reservefondsen of dat ze naar het volgend boekjaar worden overgebracht,

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

ARTIKEL EENENDERTIG: ONTBINDING  VEREFFENING

In geval de vennootschap om welke reden ook wordt ontbonden, dan zal de vereffening gebeuren door toedoen van de leden van de op dat ogenblik fungerende raad van bestuur, tenzij de algemene vergadering te dien einde één of meerdere vereffenaars aanstelt, van wie zij de bevoegdheid en vergoedingen bepaalt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders,

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De netto activa, na aanzuivering van heel de maatschappelijke passiva, worden gebruikt voor de terugbetaling van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo van de netto activa wordt eveneens onder elk maatschappelijk aandeel verdeeld.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verenigen de comparanten, aanwezig, zich en verklaren, met unanimiteit, de volgende overgangsbepalingen aan te nemen, die slechts gevolg zullen ressorteren vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, te weten op het ogenblik van de neerlegging van een uittreksel van de akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

1. Afsluiting van het eerste boekiaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal

worden afgesloten op 31 december 2014.

2. De eerste iaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden de derde maandag van de maand juni 2015.

3. Samenstelling van de organen

Het aantal bestuurders wordt in het begin vastgesteld op drie. Tot bestuurder worden benoemd, voor een

termijn, die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van juni 2018:

- De heer Dewitte, Simon Matthias Jozef Raf, gedomicilieerd en verblijvende te 9800 Deinze, Meirebeekstraat 52;

- De heer Dewitte, Theo André Hans Jozef, gedomicilieerd en verblijvende te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurie), Oude Vierschaarstraat 58;

- Mevrouw Lesage, Anne Mieke Jeanne Nicole, gedomicilieerd en verblijvende te 9800 Deinze, Smissestraat

25,

Hun opdracht wordt niet vergoed.

4. Biizondere volmachten

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALASKA KORTRIJK  IEPER", met zetel te 8510 Kortrijk-Marke, Engelse Wandeling 76, ondememingsnumrner 0448.680.725, RPR Kortrijk, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde aan te vragen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Koortt ehouden aan liet Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
WEBA ONLINE

Adresse
MEIREBEEKSTRAAT 52 9800 BACHTE-MARIA-LEERNE

Code postal : 9800
Localité : Bachte-Maria-Leerne
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande