VP PROJECTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VP PROJECTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 835.805.448

Publication

30/07/2013
ÿþr

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\INNIMIS

Ondememingsnr : 0835805448 Benaming

(voluit) : VP Projects (verkort) :

NEERGELEGD

i 9 -19-2013

RECHTBANK VAN

KOOPHA.TeliffileTE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : ZANDVOORDESTRAAT 35 - 9052 ZWIJNAARDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 30 APRIL 2013 GEHOUDEN OP DE ZETEL

De vergadering beslist om met ingang van 01 juni 2013 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar.

Blokstraat 26

9890 DIKKELVENNE

Pede Virginie

Zaakvoerder

Op de laatste biz. von Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/05/2011
ÿþMod2.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 7 -04- 2011



REG`rjK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

110

*11069565'

VI

beh, aai Bel~ Staa

Ondernemingsnr : O $ 35 805 4.4

Benaming

(voluit) : VP PROJECTS

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : ZANDVOORDESTRAAT 35 - 9052 ZWIJNAARDE

Onderwerp akte : OPRICHTING

Artikel één :

Tussen de ondergetekenden :

t) Pede Virginie

wonende te Zandvoordestraat 35, 9052 Zwijnaarde

en

2)Pede Véronique

wonende te Hundelgemsesteenweg 320-3, 9820 Merelbeke

Wordt bij deze een vennootschap onder firma opgericht, onder de maatschappelijke benaming : VP Projects.

Artikel twee :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Zandvoordestraat 35, 9052 Zwijnaarde. De over-bren-'ging van de zetel naar een andere plaats kan door de algemene vergadering met meerder-heid van stemmen besloten worden.

Artikel drie :

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, het verlenen van technische dienstverlening in de ruimste zin van het woord ; zij mag zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen die op haar hierboven vermeld maatschappelijk doel betrekking hebben en in bijzonderheid :

-Advies, ontwerp en begeleiding inzake public relations, media, communicatie, marketing, bedrijfsvoering, reclame, publiciteit en commerciële topics; alle activiteiten ivm reclamewezen, uitbating van een publiciteitsagentschap, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media, het ontwerpen van publicitaire films, het ontwerpen van publicitaire artikelen.

-Administratieve prestaties, secretariaatswerk en overige zakelijke dienstverlening

-Advies en consultancy, het bijstaan en vertegenwoordigen van personen en ondernemingen, computerservices, secretariaatswerk.

-Een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels- en sociale aangelegenheden, juridische en fiscale adviesverlening en advies in bedrijfsbeheer.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en diensten. -Het leiden van verkoopteams en het uitvoeren van verkoopsactiviteiten voor alle soorten producten, diensten, materialen, enz.

-Het uitbaten en organiseren van vormingen, voordrachten, seminaries, cursussen, manifestaties en evenementen, verblijven, opleidingen en workshops.

-Handelsbemiddeling, groothandel en kleinhandel in producten, goederen en materialen, al dan niet verband houden met bovenstaande activiteiten.

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in't kort tussenpersoon in de handel.

-Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

-Het beheren van vermogens van roerende en onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkavelen van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel vier :

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd aanvang nemende op heden. Zij mag ontbonden warden door beslissing van de algemene vergadering, genomen met meerderheid van de drie vierden der bestaande belangen in het kapitaal.

Artikel vijf :

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op duizend euro (1.000 euro).

Het kapitaal is volledig onderschreven en volstort door en Pede Virginie voor negenhonderd negenennegentig euro (999,00 euro), en door Pede Véronique voor één euro (1,00 euro).

Artikel zes :

Buiten de geschreven toestemming van de medevennoten, in het bezit van drievierden van het kapitaal, mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap noch geheel, noch gedeeltelijk overdragen, noch last geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel zeven :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, te benoemen door de statuten of door de algemene vergadering.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschap-pelijk doel.

Al wat door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in de handelingen of in rechte.

Het mandaat van zaakvoerder(s) wordt niet vergoed, tenzij andere beslissing genomen door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van het kapitaal.

Artikel acht :

Het bestuur van de vennootschap wordt thans toegekend aan één zaakvoerder, zijnde mevrouw Pede Virginie.

De duur van haar mandaat is onbeperkt en haar afzetting kan slechts plaats hebben om emstige redenen. De zaakvoerders beschikken over al de bevoegdheden die hen door de statuten worden toegekend.

De zaakvoerders worden onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap ; zij beschikken over de maatschappelijke handtekeningen voor alle daden van dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kunnen zij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Hun handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

Artikel negen :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Het overlijden of het aftreden van de zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van één dezer gebeurtenissen stelt onmiddellijk een einde aan de functie van een zaakvoerder.

Artikel tien :

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder. Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet de vennoot die de meeste deelbewijzen bezit, de algemene vergadering bijeenroepen binnen de maand na het neerleggen van de functie, om in zijn vervanging te voorzien.

Artikel elf :

Het maatschappelijk boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2011.

Artikel twaalf :

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris opmaken overeenkomstig de wet.

Artikel dertien :

Het batig saldo van de jaarrekening, na de aftrek van de algemene onkosten van alle aard, gebeurlijke interesten aan de schuldeiservennoten, bezoldigingen van de zaakvoerder en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Deze nettowinst, na vorming van de reserves door de vennoten besloten, zal tussen deze laatste verdeeld worden, in evenredigheid met hun deelneming in het kapitaal.

De algemene vergadering kan echter elke andere wijze van verdeling van de winst aannemen, bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Artikel veertien :

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling der winsten. Nochtans kan de vergadering bij gewone meerderheid elke andere wijze van toewijzing van het verlies beslissen.

Artikel vijftien :

Ieder jaar, de derde vrijdag van juni om 15 uur, voor de eerste maal in 2012, moet de jaarvergadering gehouden worden. Zij moet plaats hebben in het arrondissement waar de zetel gevestigd is ; op de maatschappelijke zetel zelf, of op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven. In geval bovenvermelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering worden gehouden de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal tot doel hebben : de goedkeuring van de jaarrekening, alsmede de verdeling van de winst.

Ieder vennoot heeft het recht de algemene vergadering der vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen bij aangetekende brief, tenminste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven. Deze brief moet de dagorde vermelden.

In alle vergaderingen is het stemrecht van ieder vennoot evenredig met zijn aandeel in het kapitaal. Ten gebreke aan ander beding dan de statuten, worden de beslissingen bij eenvoudige meerderheid getroffen.

Artikel zestien :

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan tussen de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overleden vennoot zullen enkel in speciën hun deel kunnen opeisen dat aan de overledene toekomt volgens de laatste jaarrekening opgemaakt voor het overlijden. Daarenboven zullen zij deel

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

hebben in de winsten of verliezen van het lopend jaar, vastgelegd overeenkomstig artikel 13 en 14, na sluiting' van de eerste jaarrekening na het overlijden, mits alleen rekening te houden met de tijd gedurende welke de overleden vennoot nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De erfgenamen descendenten van de vennoten zullen nochtans als vennoot dienen aanvaard te worden op hun eenvoudig verzoek.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in drie jaren, bij drie gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal geschieden binnen de drie maanden volgende op het opmaken van de eerste jaarrekening na het overlijden.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen een vennoot, zijn weduwe of erfgenamen de zegels mogen doen leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welkdanige wijze.

Artikel zeventien :

In geval van ontbinding, om welkdanige reden, van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de zaakvoerders op het ogenblik in functie. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt bij artikel 79 e.v. van de samengeschakelde wetten op de handelsvennootschappen geregeld ; bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder daartoe de bewilliging van de algemene vergadering te moeten vragen.

Artikel achttien :

De netto-opbrengst van de vereffening zal tussen de vennoten verdeeld worden, in diezelfde evenredigheid als deze in artikel 13 hierboven voorzien.

Artikel negentien :

Alle moeilijkheden of geschillen tussen de partijen met betrekking tot de interpretatie of uitvoering van onderhavige overeenkomst, zullen verplichtend door de scheidsrechters moeten geregeld worden. Elk der partijen zal een scheidsrechter aanduiden. Deze zullen, desgevallend een bijkomende scheidsrechter aanduiden, zodat in elk geval, het college een onpaar aantal scheidsrechters bevat.

Bij gebrek aan akkoord over deze aanduiding, zal de laatste scheidsrechter door de Heer Voorzitter van de Rechtbank van Gent aangeduid worden. Ditzelfde zal gebeuren op aanvraag van de meest naarstige partij, indien één der partijen zijn scheidsrechter niet binnen een tijdperk van 10 dagen, volgende op de notificatie van het beroep op scheidsrechterlijke beslissing, zou aangeduid hebben.

De scheidsrechters hebben tot taak als bemiddelaars te beslissen over gezegde geschillen en alle punten, die er rechtstreeks mee verband houden en die de partijen oordelen hen te moeten voorleggen.

Deze scheidsrechters zullen over de meeste uitgebreide machten beschikken, en vrijgesteld zijn van de formaliteiten van rechtspleging.

De beslissing zal uitgesproken worden binnen de twee maanden te rekenen van de samenstelling van het scheidsrechterlijk college.

Indien het echter noodzakelijk zou blijken, en op beslissing van de meerderheid van de leden van dit college, zal de hierboven genoemde termijn met maximum één maand verlengd worden.

Deze beslissing zal aan de partijen door een bij ter post aangetekende brief bekend gemaakt worden. Deze mededeling zal als uitspraak gelden en zal voor de partijen het karakter hebben van een vonnis geveld in laatste aanleg.

De scheidsrechterskosten zullen door de verliezende partij gedragen worden.

Als één der partijen zich niet aan de beslissing onderwerpt, zal deze, overeenkomstig de voorschriften van artikel duizend twintig en duizend éénentwintig van het wetboek betreffende de burgerlijke rechtsvordering, voor exequatur neergelegd worden, en gelijk welkdanige kosten van registratie, rechten of andere, zullen door de partij die de neerlegging van de beslissing zal noodzakelijk gemaakt hebben, gedragen worden.

Gedaan te Zwijnaarde op 03/01/2011 in drie exemplaren.

Pede Virginie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VP PROJECTS

Adresse
ZANDVOORDESTRAAT 35 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande