VOLES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VOLES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.548.905

Publication

17/11/2014
ÿþMotl Word 11.1

`" ,

1- 17: ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0823.548.905

Benaming Voles

: Y oles

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Cedronbeekstraat 15 - 9190 Stekene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 31 oktober 2014:

Op 31 oktober 2014 is overeenkomstig art. 719 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerders van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld waarvan hierna de tekst volgt:

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.DE BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID DR. E. VAN AELST, ANESTHESIST, MET MAATSCHAPPELIJKE ZETEI. TE CEDRONBEEKSRAAT 15, 9190 STEKENE Deze vennootschap is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0832.620.284, niet onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Frank Muller te Stekene op negen en twintig december tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig januari tweeduizend en elf onder nummer 2011-01-2010010086. De statuten werden later niet gewijzigd.

Namens haar tekent:

1)Ellen Van Aelst, Hooimanstraat 24, 9112 Sinaai, NN 78.05.20-280-17, zaakvoerder Zij wordt hierna ook de "overnemende vennootschap" genoemd.

2.DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID VOLES, MET MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE CEDRONBEEKSRAAT 15, 9190 STEKENE

Deze vennootschap is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0823.548.905 en ais BTW-belastingplichtige onder het nummer BE 0823.548.905. Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kelles-Lo (Leuven) op één maart tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twaalf maart tweeduizend en tien onder nummer 2010-03-12/0037233. De Statuten werden later niet gewijzigd. Namens haar tekenen:

1)Stijn De Knop, Pauwstraat 9, 9120 Melsete, NN 78.06.11-243-40, zaakvoerder

2)Eugène De Knop, Zittert 68, 1730 Asse, NN 48.05.16-311-68, zaakvoerder

Zij wordt hierna ook de "overgenomen vennootschap" genoemd.

in aanmerking nemende dat de zaakvoerders van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van Voles BVBA met toepassing van de artikelen 671 ev. van het Wetboek van Vennootschappen zal overgaan op de vennootschap

Dr. E. Van Aelst, Anesthesist BV BVBA, verbinden de zaakvoerders van genoemde vennootschappen zich

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening,

I111flI IIIII IINI01

*14208031*

i N

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

05 tin. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

ertoe jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de vennoten van deze vennootschappen.

Aldus wordt het volgende vastgesteld:

(a)De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen: De fusie zal doorgevoerd worden tussen:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. E, Van Aelst, Anesthesist, met maatschappelijke zetel te 9190 Stekene, Cedronbeekstraat 15, die luidens artikel 3 van de statuten het hierna gestelde doel heeft:

"-de uitoefening van de geneeskunde, meer in het bijzonder de anesthesie, reanimatie en intensieve zorgen en pijntherapie.

Alle klinische, functionele en technische onderzoeken in deze domeinen.

Iedere medische, klinische, technische of heelkundige behandeling van aandoeningen in deze domeinen. De geneeskunde zelf wordt evenwel uitgeoefend door de arts zelf en niet door de vennootschap.

Tevens het behouden en aanscherpen van de wetenschappelijke kennis door zelfstandig wetenschappelijk werk en door het volgen van wetenschappelijke seminaries, congressen, voordrachten en dergelijke, naast het doorgeven van kennis door het geven van onderwijs en door publicatie.

De vennootschap mag geen overeenkomsten afsluiten die verboden zijn aan de arts, met een andere arts of met een derde.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook verwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, roerende, onroerende of financiële aard, welke rechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. De vennoten oefenen hun volledige medische activiteiten uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

Het uitoefenen van deze activiteiten door de artsen-vennoten impliceert onder meer de inning van de erelonen door en voor de vennootschap.

De vennootschap realiseert haar doel door de activiteiten van de vennoot, arts. De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Ten dien einde mag zij alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

Ten dien einde mag zij technisch, verpleegkundig of administratief personeel in dienst nemen en mag zij alle medische apparatuur en accommodatie, dienstig voor voornoemde praktijk, aankopen, huren of invoeren. In hetzelfde kader mag zij eveneens een medisch secretariaat oprichten, gelast met inning en de verdeling van de erelonen.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten worden uitgeoefend in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline.

Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot, arts, in de uitoefening van zijn beroep, gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot, arts, de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking."

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Voles, gevestigd te 9190 Stekene, Cedronbeekstraat 15, die luidens'artikel 4 van de statuten het hierna gestelde doel heeft:

"Verrichten van adviesdiensten op het gebied van kwaliteitsmanagement, veiligheids- en arbo-management, milieumanagement, risicomanagement, interim-management en algemeen, management, alles in de ruimste zinvan het woord, het detacheren van personeel, het drijven van handel in goederen, het in- en exporteren van goederen, het verlenen van diensten en het voeren van management, het oprichten, het beheer voeren, het samenwerken met en het deelnemen in casu cuo besturen van andere vennootschappen, ondernemingen,

fondsen en vermogens van derden en de financiering daarvan, het sluiten van overeenkomsten, het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

exploiteren en verhandelen van bepaalde activiteiten, het beleggen van vermogens in effecten, onroerend goed en (hypothecaire) vorderingen, het aangaan van periodieke schuldverplichtingen en het beleggen van de op die wijze verkregen gelden, het zich ten behoeve van derden in welke vorm dan ook sterk maken, het geven van trainingen en het geven van opleiding, het aankopen, verkopen, verbeteren, uitrusten, inrichten, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, beheren, bouwen, omvormen, uitbaten en in waarde brengen van alle onroerende goederen, het beheer van een patrimonium waarnemen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook alle hier voor niet voorziene verrichtingen waartoe onroerende goederen aanleiding kunnen geven. Deze opsomming is niet beperkend. Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden. Het verlenen van management, intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden van benodigdheden, materiaal, hard- en software,het beheren, kopen en verkopen van aandelen als holdingvennootschap, het waarnemen van mandaten in rechtspersonen en ondernemingen. Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijk en bestuurlijke voorschriften. Deze aanduiding en opsomming zij niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris. De vennootschap mag aile roerende en onroerende, industriële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, en deelnemen op alle mogelijk wijzen in andere vennootschappen of ondernemingen."

(b)Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 30 september 2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

(c)De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Er worden dan ook geen maatregelen voorgesteld.

(d)Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap en van de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

(e)Overige bepalingen:

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap en de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap verklaren kennis genomen te hebben van de wettelijke verplichting overeenkomstig artik 671 e.v. van het Wetboek Vennootschappen, voor elke bij de fusie betrokken vennootschap, om het fusievoorstel ten minste zes weken voor de algemene vergaderingen van de vennoten die over de fusie moeten besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen neer te leggen.

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling om al het nodige te doen voor de voornoemde neerlegging van dit fusievoorstel bij de bevoegde griffie en over te gaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, wordt verleend aan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VMW Accountants, te 2060 Antwerpen, Bredastraat 140 B301.

Opgemaakt te Stekene op 31 oktober 2014 in 6 exemplaren. Elk bestuursorgaan van de bij de fusie betrokken vennootschappen erkent drie door of namens alle bestuursorganen, getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er twee bestemd zijn om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de respectievelijke vennootschappen.

Dr. E. Van Aelst, Anesthesist BV BVBA

vertegenwoordigd door

haar zaakvoerder

Ellen Van Aelst

Voles BVBA

vertegenwoordigd door

haar zaakvoerder

Stijn De Knop

Voles BVBA

vertegenwoordigd door

haar zaakvoerder

Eugène De Knop

+ ,Voor-

,, behouden

aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 09.07.2013 13298-0434-011
16/01/2015
ÿþICI

mod 11.1

~` 1 In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

,~~~~~~bij g~ p~

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFEL RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

0 6 JAN. 2015

AFDELING DENr1#f1IONDE

15 0786

Ondernemingsar : 0823.548.905

Benaming (voluit) : VOLES

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Cedronbeekstraat 15

(volledig adres) 9190 Stekene

Onderwerp(en) akte : FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN ÉÉN HAND OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, te Gent, afdeling Dendermonde.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse,; notaris te Antwerpen, op 29 december 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering besloot tot de fusie door vereniging van alle aandelen in één hand (hierna de "Fusie") van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VOLES", rechtspersonenregister Gent afdeling Dendermonde 0823.548.905, met zetel te 9190 Stekene, Cedronbeekstraat 15 (de "Overgenomen Vennootschap"), door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. E. VAN AELST, ANESTHESIST", rechtspersonenregister Gent afdeling Dendermonde 0832.620.284, met zetel te 9112 Sint Niklaas (Sinaai), Hooimanstraat 24, (de "Overnemende Vennootschap"), docr de overgang van het gehele; vermogen, zowel de rechten ais de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende; Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de dato 5 november 2014 (hierna het "Fusievoorstel") op 17; november 2014 neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel Gent afdeling Dendermonde in de respectieve vennootschapsdossiers van de Fuserende Vennootschappen, als gevolg; waarvan de Overgenomen Vennootschap werd ontbonden.

Vanuit boekhoudkundig oogpunt, werden al de handelingen van de Overgenomen Vennootschap gesteld vanaf 30 september 2014 om 24,00 uur, derhalve met boekhoudkundige retroactiviteit, geacht te zijn verricht; voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief vermogen, is overgegaan naar de Ovememende Vennootschap onder algemene titel, met aile rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. De vergadering stelde vast dat, ingevolge het besluit tot Fusie en de ontbinding van de Overgenomen Vennootschap er een einde is gekomen aan het mandaat van de zaakvoerders in de Overgenomen Vennootschap, te weten:

1/ de heer DE KNOP Stijn, geboren te Dendermonde op 11 juni 1978, wonende te 9120 Beveren, Pauwstraat 9;

21 de heer DE KNOP Eugène Antoine André, geboren te Etterbeek op 16 mei 1948, wonende te 1730 Asse, Zittert 68.

4. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten ;, vennoctschap met beperkte aansprakelijkheid "VMW ACCOUNTANTS", rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0476.384.915, met zetel te 2060 Antwerpen, Bredastraat 140 B301, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer tel leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap ais; handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of; nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als; naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene: vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen: tegenover elle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

Op de laatste blz. van Luik 9 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" ,,

Voor-

,. behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 11.07.2012 12294-0318-011

Coordonnées
VOLES

Adresse
CEDRONBEEKSTRAAT 15 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande