VIVA B

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIVA B
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.793.813

Publication

27/10/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
24/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/12/2011
ÿþ MA 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fl ~ Eisca 2017

Griffie

*iiisaaM9

11

Ondernemingsnr : O f44 Vt93 gÀ3

Benaming (voluit) :VIVA B

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Machelgemstraat 29 te 9630 Zwalm (Robost)

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte

Tekst :

Uittreksel uit een akte verleden door Meester JEAN-LUC PEÊRS,I notaris te Vilvoorde, op twaalf december tweeduizend en elf.

Oprichters: 1. De Heer VAN NEROM Freddy Philippe Francis, geboren! te Watermaal-Bosvoorde op elf juni negentienhonderd éénenzestig, nationaal! nummer 61.06.11 415-93, echtgenoot van Mevrouw VINCENT Marie Thérèse, wonende te 8450 Bredene, Brusselstraat 16 bus 301.

2. Mevrouw VINCENT Marie Thérèse, geboren te Etterbeek op dertig januari negentienhonderd drieënzestig, nationaal nummer 63.01.30 398-32, echtgenote van de Heer VAN NEROM Freddy Philippe Francis, wonende te 8450 Bredene, Brusselstraat 16 bus 301.

3. Mevrouw VAN NEROM Romina Emilienne Emerentia, geboren tel Anderlecht op zestien oktober negentienhonderd vierentachtig, nationaal) nummer 84.10.16 324-60, ongehuwd, wonende te 1570 Galmaarden, Hoogstraat!

44

4. De Heer BREES Brecht, geboren te Halle op achtentwintig oktober

negentienhonderd vijfentachtig, nationaal nummer 85.10.28 087-55, ongehuwd,

wonende te 1570 Galmaarden, Hoogstraat 44.

Vorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: "VIVA B"

Maatschappelijke zetel Machelgemstraat 29 te 9630 Zwalm

(Roborst)

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening het management van de meest diverse! activiteiten in de horeca-sector, alsmede de exploitatie en uitbating van! tavernes, restaurants, feestzalen en hotels, in de meest uitgebreide zint Ivan het woord. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie,! inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze,! een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in buitenland, waarvan het maatschappelijk doel! identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake del secundaire markten, het statuut van en het toezicht op dei jbeleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadvieseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of opl

Op de laalste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Luik B - vervolg

Voorbehouden

aan het ~BËE,~ÉSEi" ]_~ Staatsblad

reeks, belangen-nemen in] Iwaarborg van eigen verbintenissen)

derden borg stellen, onder meer! geven, inclusief de eigen!

als bestuurder,:

'gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtst andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot als tot waarborg van verbintenissen van door haar goederen in hypotheek of in pand te (handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële,! financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks! of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard! zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door! middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden!

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur! vanaf vijftien december tweeduizend en elf.

Maatschappelijk kapitaal Het geplaatst kapitaal bedraagt!

achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00). Het is gesplitst in honderd! (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk! één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De honderd (100) aandelen die gans het kapitaal vertegenwoordigen! werden allen in geld en tegen pari volledig ingeschreven en volgestort ten! belope van honderd (100) procent.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle! handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking! van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van twaalfduizend vijfhonderd (12.500,00) euro° overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer-! ders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij! bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de! omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Algemene vergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt! gehouden de laatste donderdag van de maand mei om achttien uur op de! maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van) bijeenroeping, en voor de eerste maal in tweeduizend dertien.

Boekjaar: Van eerste januari tot éénendertig december van elk jaar.I Evenwel zal het eerste maatschappelijk boekjaar lopen tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Buitengewone algemene vergadering.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, komt bijeen de eerste buitengewone algemene vergadering die volgende besluiten neemt :

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, komt bijeen de eerste buitengewone algemene vergadering die volgende besluiten neemt.

1) De algemene vergadering beslist:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie;

1. Mevrouw VINCENT Marie Thérèse, voornoemd;

2. Mevrouw VAN NEROM Romina Emilienne Emerentia, voornoemd, die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door! een besluit dat zich daartegen verzet.

duur. c. het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde!





Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B-vervolg

2) De vergadering besluit dat het eerste boekjaar zal lopen totl

éénendertig december tweeduizend en twaalf. f

3) De vergadering besluit dat de eerste jaarvergadering zalf plaatsgrijpen in het jaar tweeduizend dertien.

4) De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan dei Heer VAN dEN NESTE Alexis, wonende te 1650 Beersel, Nering 14, met del mogelijkheid van indeplaatstelling om alle mogelijke formaliteiten tel vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het: ondernemingsloket en/of B.T.W.- en Registratiekantoor en/of bij alle] administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen,: inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle: beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

I

J

"

d. het mandaat van de zaakvoerders niet te vergoeden, behoudens! :andersluidend besluit van de algemene vergadering. i

e. geen commissaris te benoemen.

1 i

i

1

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Jean-Luc PEÊRS, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

uitgifte van de akte;

Coordonnées
VIVA B

Adresse
MACHELGEMSTRAAT 29 9630 ZWALM

Code postal : 9630
Localité : Beerlegem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande