VHS EVENTS

Association sans but lucratif


Dénomination : VHS EVENTS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 550.884.180

Publication

28/04/2014 : RUBRIEK OPRICHTING (NIEUWE RECHTSPERSOON, OPENING BIJKANTOOR, ENZ...)
behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

0 -Q

Z3 0

Z3 -a

co 0 X 0

M 4303985*

Ondememingsnr : 0550884180

Benaming

(voluit) : vzw VHS Events

(afgekort) : vzw VHS Events

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Kapiteinsstraat 51

9080 Lochristi

België

Onderwerp akte : Oprichting

OPRICHTING VZW VHS Events

STATUTEN

Heden, op 18 april 2014,

Neergelegd

Griffie

O 00 CM

_ço

CO CO

■4—'

&> 0

-I—'

_ç0

zijn volgende oprichters, stichtende leden, samengekomen en hebben zij de VZW VHS Events opgericht: 1. VAN HERREWEGE AMELIE, KAPITEINSSTRAAT 51, 9080 LOCHRISTI,

93.02.09-396.40

2. VAN STEENBERGHE CEDRIC, SINT-MARGRIETESTRAAT49A, 9981 SINT-MARGRIETE,

93.03.30-113.88

3. VAN HERREWEGE SANDER, KAPITEINSSTRAAT 51, 9080 LOCHRISTI,

95.12.25-219.43

4. VAN DE WOESTIJNE WOUTER, BISDOMSTRAAT 55 , 9982 SINT-JAN-IN-EREMO,

94.05.16-349.16

Artikel 1. - Naam, oprichters en zetel

De vereniging wordt genoemd VZW VHS Events, en is opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan te allen tijde ontboden worden.

Het dienstjaar valt samen met kalenderjaar.

De vereniging verwerft rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop de statuten, de akten aangaande de benoeming van de bestuurders en, in voorkomend geval van de personen die gemachtigd zijn om de vereniging te vertegenwoordigen, neergelegd zijn ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9080 LOCHRISTI aan Kapiteinsstraat 51, en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Gent.

De plaats van vestiging kan bij eenvoudige beslissing van de Algemene Vergadering worden gewijzigd.

Artikel 2. - Doel 2.1

De vereniging heeft tôt doel:

het creëeren van een goed gevoel en levendigheid binnen een stad of gemeente, we onderlijnen hierbij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

_Çp

0 -Q

Z3 0

-I—«

CO 0 X 0

O 00 CM

_Ç0

-i—>

CO CO

-I—'

-I—'

_ç0

Luik B -vervolg

het bruisende karakter van de plaats;

het bevorderen van de onderlinge contacten tussen individuen die actief zijn in een stad of gemeente;

en zal daarbij onder meer volgende activiteiten ontwikkelen:

het organiseren van en deelnemen aan activiteiten dewelke tôt doel hebben de middenstand, handel en

welvaart in een stad of genmeente te promoten en te ondersteunen;

het organiseren van activiteiten waarop het brede publiek kan kennis maken met de actieve individuen in

een stad of gemeente.

De Raad van Bestuur is bevoegd om de aard en de draagwijdte van het doel van de vereniging te interpreteren.

De verenging is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voorzover deze in

overeenstemming zijn met het doel omschreven in het eerste lid en voorzover de winst gebruikt wordt om dit doel

te bereiken.

Zij kan aile roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en eralle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Zij kan daartoe aile nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit

ailes zowel in binnen- als in buitenland.

Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland.

De vereniging is door haar leden gemachtigd om hun belangen te verdedigen in elke geschil dat haar doelstelling in het gedrang zou kunnen brengen.

Artikel 3. - Leden 3.1

Het aantal leden is onbeperkt met een minimum van drie vaste leden.

De vereniging telt twee categorieën leden: de vaste leden en de toetredende leden. De Raad van Bestuur kan evenwel bij gewone meerderheid beslissen een derde catégorie leden toe te voegen: de ereleden.

De hoedanigheid van vast lid kan worden toegekend aan natuurlijke personen en rechtspersonen die voldoen aan de toelatingsvoorwaarden.

De Raad van Bestuur van de vereniging oordeelt over de verzoeken tôt toelating bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

De verzoeken tôt toelating dienen te gebeuren per brief. De genomen beslissing dient niet verantwoord te worden en is onherroepelijk.

De vaste leden zijn de leden die over de ruimste rechten beschikken binnen de VZW, waaronder stemrecht in de Algemene Vergadering. Zij zijn onderworpen aan de rechten en plichten die de Wet hen verleent.

De hoedanigheid van een toetredend lid kan toegekend worden aan natuurlijke en rechtspersonen die aansluiten bij het maatschappelijk doel, maar die niet aan de voorwaarden voldoen om de hoedanigheid van vast lid te verkrijgen.

De Raad van Bestuur oordeelt bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen over de verzoeken tôt toekenning van de hoedanigheid van toetredend lid die aan haar worden gericht.

De verzoeken tôt toelating kunnen gebeuren per brief. De genomen beslissing dient niet verantwoord te worden en is onherroepelijk.

De toetredende leden bezitten uitsluitend rechten en plichten die hen uitdrukkelijk door de statuten of het eventueel op te stellen huishoudelijk règlement worden toegekend. Zij hebben geen stemrecht in de Algemene Vergadering.

De Raad van Bestuur kan eveneens bij gewone meerderheid

beslissen om aan deze catégorie van leden een jaarlijks lidgeld te vragen, beslissen hoe hoog dat lidgeld dan zal bedragen.

De Raad van Bestuur kan bij gewone meerderheid beslissen een derde catégorie leden toe te voegen: de

ereleden.

De ereleden hebben een louter ondersteunende functie. Zij hebben geen stemrecht in de Algemene Vergadering, en hebben uitsluitend de rechten en plichten die hen uitdrukkelijk door de statuten of het eventueel op te stellen huishoudelijk règlement worden toegekend.

Het is de Raad van Bestuur die bij gewone meerderheid: kan beslissen om deze catégorie van leden toe te voegen,

kan beslissen of er al dan niet een jaarlijks lidgeld moet worden betaald door deze catégorie van leden, zal beslissen hoe hoog dat lidgeld dan zal bedragen.

Elk lid dient al volgende voorwaarden te voldoen:

a) de statuten van de vereniging aanvaarden, b) bij te dragen bij het nastreven van het doel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

_Çp

0 -Q

Z3 0

-I—«

Z3 "D

CO 0 X 0

O 00 CM

_Ç0

-i—>

CO CO

-I—'

-I—'

_ç0

Luik B -vervolg

c) het betalen van het jaarlijks lidgeld indien dit verschuldigd is.

Leden die nalaten het (eventuele) lidgeld te betalen na een termijn van vier weken volgend op een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven, worden van rechtswege geacht ontslagnemend te zijn.

Ieder lid kan zijn ontslag indienen. Het ontslag moet minstens drie maanden voor het einde van het lopend dienstjaar worden ter kennis gebracht door middel van een aangetekend schrijven gericht aan de Raad van

Bestuur.

Het ontslag wordt effectief op de laatste dag van het dienstjaar waarin het rechtsgeldig werd gegeven. De Raad van Bestuur kan op verzoek of op eigen initiatief, bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, beslissen de opzeggingstermijn in te korten en/of het ontslag op een vroegere datum effectief te laten worden. De génome beslissing dient niet verantwoord te worden en is onherroepelijk. Tijdens de duur van de opzegging blijft het ontslagnemend lid de rechten genieten en moet hij/zij de plichten naleven die eigen zijn aan het lidmaatschap. Ontslagnemende leden kunnen geen aanspraak maken op enig gedeelte van het maatschappelijk bezit van de vereniging. Het ontslagnemend lid blijft de (eventuele) vervallen bijdragen verschuldigd.

De uitsluiting van een lid kan slechts geschieden in de vormen en onder de voorwaarden door de wet bepaald, en wanneer het lid op ernstige wijze tekort komt aan de verplichtingen die krachtens de statuten op hem/haar rusten, of indien het lid de verwezenlijking van het doel vrijwillig belemmert.

De uitsluiting van een lid kan enkel worden uitgesproken door de Algemene Vergadering met een twee derde meerderheid van de stemmen van de aanwezige leden, en dit nadat aan het lid de mogelijkheid werd geboden om te worden gehoord.

De uitsluiting neemt een aanvang op de datum van de beslissing.

Uitgesloten leden kunnen geen aanspraak maken op enig gedeelte van het maatschappelijk bezit van de vereniging. Het uitgesloten lid blijft de (eventueel) vervallen bijdragen verschuldigd.

De Raad van Bestuur kan, bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, een lid schorsen indien het op ernstige wijze tekort komt aan de verplichtingen die krachtens de statuten op hem/haar rusten, of indien het lid de verwezenlijking van het doel vrijwillig belemmert.

De Raad van Bestuur zal de duur van de schorsing bepalen, die evenwel niet verder kan reiken dan tôt de eerstvolgende Algemene Vergadering.

Aile beslissingen betreffende toetreding, uittreding, schorsing of uitsluiting van leden worden door de Raad van Bestuur ingeschreven in het register van de leden, dat op de zetel van de vzw wordt gehouden, binnen acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis is gesteld.

Artikel 4. - Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering bestaat uit aile vaste leden, waarbij elk vast lid:

beschikt over één stem,

zich mag laten vertegenwoordigen door een ander vast lid, met dien verstande dat elke vast lid slechts

houder kan zijn van één volmacht.

De Algemene Vergadering bezit de bevoegdheden die haar bij wet of bij deze statuten uitdrukkelijk worden toegekend. Zij is ondermeer bevoegd voor:

de wijziging van de statuten,

benoeming en afzetten van bestuurders,

benoeming en afzetting van commissarissen (en het bepalen van hun bezoldiging ingeval bezoldiging

wordt toegekend, en van de duur van hun mandaat), het goedkeuren van de rekeningen en van de begroting, de kwijting aan de bestuurders en commissarissen,

de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk, het opstellen van een règlement van inwendige orde, de uitsluiting van een lid,

de ontbinding van de vereniging.

De bevoegdheden die niet bij wet of bij statuten zijn toebedeeld aan de Algemene Vergadering, behoren toe aan

de Raad van Bestuur. 4.3

De gewone Algemene Vergadering wordt jaarlijks samengeroepen in de loop van het eerste trimester ten einde de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting voor het lopend jaar goed te keuren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

_Çp

0 -Q

Z3 0

-I—«

Z3 "D

CO 0 X 0

O 00 CM

_Ç0

-i—>

CO CO

-I—'

-I—'

_ç0

Luik B -vervolg

Een buitengewone Algemene Vergadering kan door de Raad van Bestuur worden samengeroepen telkens als het belang van de vereniging het vereist.

De Raad van Bestuur is ertoe gehouden een buitengewone Algemene Vergadering samen te roepen, telkens wanneer ten minste één vijfde van de leden er schriftelijk om verzoekt.

De Algemene vergadering wordt samengeroepen door de Voorzitter van de Raad van Bestuur per gewone post en/of per mailbericht.

Wanneer de Voorzitter van de Raad van Bestuur verhinderd is, kan de oproeping tevens geschieden door de secretaris of door de gedelegeerd bestuurder.

De oproeping worden ten laatste tien dagen voor de vergadering verstuurd.

De oproeping omvat de agenda van de vergadering, dewelke wordt bepaald door de Raad van Bestuur en bij de oproepingsbrief wordt gevoegd.

Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden, wordt op de agenda gebracht.

Indien aile vaste leden op de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kunnen bijkomende agendapunten behandeld worden onder de rubriek "Varia".

De vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid, door de secretaris, of bij diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De Voorzitter wijst een secretaris aan ingeval de secretaris van de Raad van Bestuur afwezig is.

De Algemene Vergadering kan geldig beslissen als minstens de helft van het aantal (vaste) leden aanwezig of vertegenwoordigd is, met uitzondering voor de gevallen waar de wet of de statuten een ruimere aanwezigheid

vereisen.

Voor een wijziging van de statuten is vereist dat twee derde van de leden aanwezig zijn.

Indien er niet voldoende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan er een nieuwe Algemene Vergadering samengeroepen worden, met dezelfde agenda, die geldig kan beslissen ongeacht het aantal aanwezig of vertegenwoordigde stemmen. Deze tweede Algemene Vergadering dient minstens vijftien dagen na de eerste gehouden te worden.

Behalve wanneer de wet van 27 juni 1921 of deze statuten uitdrukkelijk anders vermelden, kan de Algemene Vergadering geldig beslissen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de Voorzitter, of van de secretaris of gedelegeerd bestuuder die hem vervangt, doorslaggevend.

Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt in de vorm van notulen, dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd en vervolgens wordt ondertekend door de Voorzitter, de secretaris en de leden die het

wensen.

Deze verslagen worden bijgehouden in een speciaal register dat wordt bewaard op de zetel van de vereniging,

zodat aile leden er kennis kunnen van nemen.

Uittreksels uit het verslag bestemd voor derden worden ondertekend door de Voorzitter of door twee bestuurders. De besluiten van de Algemene Vergadering kunnen aan de leden en belanghebbende niet-leden mondeling of bij gewone brief ter kennis gebracht, dit ailes onverminderd de door de wet voorgeschreven bekendmakingen.

Artikel 5. - Raad van Bestuur 5.1

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die bestaat uit:

minstens drie natuurlijke of rechtspersonen, wanneer de vereniging meer dan drie leden telt, minstens twee natuurlijke of rechtspersonen, wanneer de vereniging niet meer dan drie leden telt.

Het aantal vaste leden dat deel uitmaakt van de Raad van Bestuur moet evenwel lager zijn dan het aantal vaste leden van de Algemene Vergadering.

De leden van de Raad van Bestuur worden verkozen voor een termijn van zes jaar.

Wanneer het een bestuurder om welke reden ook, definitief onmogelijk wordt om zijn mandaat te vervullen, kan de Raad van Bestuur in zijn vervanging voorzien. Deze aanstelling/vervanging moet evenwel op de eerstvolgende Algemene Vergadering worden bekrachtigd.

De benoeming, het ontslag en de afzetting van een bestuurder wordt binnen één maand voor publicatie overgemaakt aan het Belgisch Staatsblad.

De leden van de Raad van Bestuur worden niet bezoldigd. Zij kunnen eventueel een vergoeding van hun kosten bekomen, mits voorafgaandelijke goedkeuring van de uitgave door de Raad van Bestuur.

De Raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Deze treden in functie ten laatste één maand nadat zij werden benoemd.

De voorzitter en de secretaris zijn automatisch voorzitter en secretaris van de Algemene Vergadering.

De Raad van Bestuur kan beslissen om bijkomende functies in het leven te roepen en om personen ter uitvoering

van deze functies te benoemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

_Çp

0 -Q

Z3 0

-I—«

Z3 "D

CO 0 X 0

O 00 CM

_Ç0

-i—>

CO CO

-I—'

-I—'

_ç0

Luik B -vervolg

De Raad van bestuur wordt samengeroepen door de Voorzitter of door minstens twee bestuurders. De oproeping worden per gewone post of per mail verstuurd, ten laatste 10 dagen voor de vergadering. De oproeping bevat de agenda voor de vergadering, die wordt opgesteld door de Voorzitter. Ieder lid van de Raad van bestuur heeft evenwel het recht punten op de agenda te laten plaatsen.

De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de Voorzitter en bij diens afwezigheid door de secretaris, of wanneer beiden afwezig zijn, door het oudst aanwezige bestuursraadslid.

De Raad van Bestuur vergadert geldig wanneer de helft van de bestuurders aanwezig zijn en beslist bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezig bestuurders, behoudens hetgeen anders is bepaald in de statuten. De Raad van Bestuur kan enkel beslissingen nemen aangaande die punten die op de agenda voorkomen. Bij staking van stemmen is de stem van de Voorzitter van de Raad van Bestuur, of van de persoon die hem vervangt doorslaggevend.

Wanneer een bestuurder verhinderd is om een vergadering van de Raad van Bestuur bij te wonen, kan hij zich voor deze vergadering laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder. Elke bestuurder kan slechts één andere bestuurder vertegenwoordigen.

Elke bestuurder kan zich laten bijstaan door een deskundige wanneer hij, ten laatste vijf dagen voor de vergadering, de andere bestuurders daarvan in kennis stelt per gewone post of per mail.

Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd en vervolgens wordt ondertekend door de Voorzitter.

Deze verslagen worden bijgehouden in een speciaal register.

Uittreksels uit het verslag bestemd voor derden worden ondertekend door de Voorzitter of door twee bestuurders. Artikel 6. - Bevoegdheden Raad van Bestuur

De Raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigd haar bij aile gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Het is de Voorzitter van de Raad van Bestuur die de vereniging vertegenwoordigd op het hoogste niveau.

De Raad van Bestuur treedt op als eiser of verweerder in aile rechtsgedingen en beslist over het al dan niet

aanwenden van rechtsmiddelen.

De Raad van Bestuur bepaalt het beleid ter verwezenlijking van het doel.

De Raad van Bestuur is bevoegd voor aile handelingen, van bestuur en van beschikking, niets uitgezonderd, met inbegrip van het vervreemden, zelf om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, zelf met beding van dadelijke uitwinning, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, voor aile handels- en bankverrichtingen.

Aile bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de Algemene Vergadering, worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

In elke geval legt de Raad van Bestuur elke jaar de ontwerpbegroting voor het volgende jaar voor aan de Algemene Vergadering, alsook legt de Raad van Bestuur de rekeningen van het voorafgaand dienstjaar ter goedkeuring voor.

De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden ol aan een gevolmachtigde derde.

Artikel 7. - Gedelegeerd bestuurder

De Raad van Bestuur kan een gelegeerd bestuurder benoemen, de zijn onbezoldigde mandaat kan overdragen aan een andere bestuurder, en die met het dagelijks bestuur wordt belast. De gedelegeerd bestuurder is van rechtswege lid van de Raad van Bestuur.

De gedelegeerd bestuurder verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent namens de vereniging aile kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoer, post, bank, spaarkas en aile andere dergelijke ondernemingen of diensten. Hij staat in voor de handelingen van het dagelijks bestuur waaronder wordt begrepen die bestuurshandelingen die de noden van het dagelijks leven van de vereniging uitmaken, en/of die zowel wegens hun gering belang als wegens de nood aan een snelle oplossing geen optreden van de Raad

van Bestuur verantwoorden. 7.3

Voor zaken van dagelijks bestuur volstaat de handtekening van de gedelegeerd bestuurder.

Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdrachten vallen, is de vereniging slechts verbonden door de handtekening van twee bestuurders samen, waaronder de gedelegeerd bestuurder.

De opdracht van de gedelegeerd bestuurder eindigt door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting door de Raad van Bestuur, en door verlies van lidmaatschap.

De gedelegeerd bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur en kan eveneens te allen tijde door Raad van Bestuur ontslagen worden. Artikel 8. - Huishoudelijk règlement

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

_Çp

0 -Q

Z3 0

-I—«

Z3 "D

CO 0 X 0

O 00 CM

_Ç0

-i—>

CO CO

-I—'

-I—'

_ç0

Luik B -vervolg

De Raad van Bestuur kan een huishoudelijk règlement opstellen en/of wijzigen, en dit ter goedkeuring voorleggen aan de Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering kan wijzigingen aan dit règlement aanbrengen, bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Artikel 9. - Begrotingen, rekeningen

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tôt 31 december.

Bij het einde van elk boekjaar sluit de Raad van Bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar en maakt de begroting voor het volgend jaar op.

Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan niet als dividend of anderszins aan de leden worden uitgekeerd.

Artikel 10. -Actief, ontbinding en vereffening

10.1

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreken daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening.

10.2

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, die:

of een gelijkaardig doel als deze vereniging nastreeft,

of een goed doel nastreeft dat verband houdt met het welzijn van de mensen.

Zijn er verscheidene zodanige verenigingen, dan maakt de Algemene Vergadering een keuze of verdeelt zij de activa naargoedvinden.

Zijn er geen, dan worden de goederen overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, waarvan het doel het hierboven omschreven doel nabij komt.

10.3

De vereniging kan nooit gehouden zijn tôt méér dan het totaal van haar netto-actief. Artikel 11.- Algemeen / Overgangsbepaling

11.1

De leden van de Raad van Bestuur, evenals de gedelegeerd bestuurder, verbinden de verenging enkel in het kader van de uitoefening van hun mandaat.

11.2

Voor ailes waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921 en de gebruiken inzake de verenigingen van toepassing.

11.3

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting, zijnde 17 april 2014 tôt 31 december 2014. Aldus goedgekeurd te LOCHRISTI op 17 april 2014 in twee exemplaren waarvan er één bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging en waarvan het andere wordt neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

VAN HERREWEGE AMELIE, KAPITEINSSTRAAT 51, 9080 LOCHRISTI (Secretaris

VAN STEENBERGHE CEDRIC, SINT-MARGRIETESTRAAT49A, 9981 SINT-MARGRIETE (Gedelegeerd bestuurder)

VAN HERREWEGE SANDER, KAPITEINSSTRAAT 51, 9080 LOCHRISTI (Lid)

VAN DE WOESTIJNE WOUTER, BISDOMSTRAAT 55, 9982 SINT-JAN-IN-EREMO (Lid)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VHS EVENTS

Adresse
KAPITEINSSTRAAT 51 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande