VGV CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VGV CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.708.753

Publication

10/10/2014
ÿþ*e ~``~~`F~ ~ ^ l u f& Mod Word 11.1

E

Voor-

behoudon aan het Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffe van de akte

neergeifegCVOn

!/II/IIiIihfII/flhI//Ifl/I/I/I/I/I/I//4/Ip/II,01 01;?`. 2014

~~~~ j griffie ~

*14184959* ~ van de Neoel" landsta[ige

echtbank van koo~~i~ndel 6rt,~,g(

BALEGEMSTRAAT 20

9860 OOSTERZELE (BALEGEM)

Balegem, 1 september 2014

Zaakvoerder Zaakvoerder

WEMA NV A & P TEAM BVBA

VAN DER HEYDEN Hugo VANDERCAMMEN Pascal "

ngQn oN

Ondernemingsnr : 0500 708 753

Benaming

(voluit) : VGV CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Guida Gezellestraat 126, 1654 SEERSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING

Uit het verslag van de zaakvoerders dd. 01.09.2014 blijkt dat, met ingang van 01.09.2014, het adres van de maatschappelijke zetel alsmede van de exploitatiezetel gewijzigd wordt in :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/11/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305894*

Neergelegd

09-11-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0500708753

Benaming (voluit): VGV CONSTRUCT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1654 Beersel, Guido Gezellestraat 126

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING - BENOEMING - VOLMACHT

Uittreksel uit de akte van oprichting verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae te Brussel, op 9 november 2012.

1. de naamloze vennootschap WEMA, met maatschappelijke zetel te 9500 Moerbeke, Kuiperstraat 43, onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BTW BE 434.321.854 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0434.321.854. In de oprichtingsakte vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder de heer VAN dER HEYDEN Hugo Jan Bertha, wonende te 1570 Galmaarden (Tollembeek), Sint Leonardusstraat 25.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « A & P TEAM » met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Sint Annadreef 68b, onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BTW BE 888.903.842 en ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0888.903.842.

In de oprichtingsakte vertegenwoordigd door haar zaakvoerders Mevrouw Anja GOOSSENS en de heer Pascal Vandercammen, wonende te 1755 Gooik, Groenstraat 10.

hebben een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, waarvan de statuten onder meer vermelden wat volgt:

Artikel 1. Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam  VGV CONSTRUCT .

Artikel 2. Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1654 Beersel, Guido Gezellestraat, 126. (...)

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

- Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen en exploitatie met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, promotie, makelarij en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- Het aannemen en coördineren van algemene bouwwerken in de meest brede zin.

- De bemiddeling bij aankoop, verkoop, verhuur en beheer van alle onroerende goederen, inbegrepen syndicuswerkzaamheden.

- Ontwerpen, plaatsen en coördineren van inrichtingen van winkels, horecazaken, kantoren, showrooms, uitstalramen en decors, alsook inrichtingen van privéwoningen en appartementen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap mag alle onderzoekswerkzaamheden ondernemen in verband met producten en procedés, alsook patenten, brevetten en merken verwerven, uitbaten en verkopen.

- Het uitvoeren van studie-, organisatie- en adviesverleningsopdrachten, alsook alle ondersteunende diensten inzake informatica-, handels- en management- aangelegenheden voor ondernemingen, instellingen en organisaties in de ruimste zin, alsmede allerhande consultancy opdrachten van zowel technische als niet technische aard.

- De uitbating van een advies-, teken- en ontwerpbureau.

- Invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop, verkoop, verhuur, distributie, ontvangst, expeditie, opslag, vervoer, bewaring, in- en uitklaring, makelarij, vertegenwoordiging, promotie, voorlegging, behandeling, verwerking, verzorging, klein- en groothandel van handelsgoederen, producten en diensten.

- Tussenpersoon in de handel, alle mogelijke vertegenwoordigingen.

- Het participeren in of zich op andere wijze interesseren in, managen, structureren, opzetten, beheren en vereffenen van allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, al dan niet met een verschillend doel.

- Het uitvoeren van renovatie- en restauratiewerken.

- Het uitvoeren van afbraak- en sloopwerken.

De vennootschap mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, in binnen- en buitenland.

Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap

alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De zaakvoerders zijn in college ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/100ste van het maatschappelijk kapitaal. (...)

Inschrijving - Volstorting

De oprichters verklaart dat zij onmiddellijk inschrijven op de 100 aandelen, tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (EUR 186,00) per aandeel en dat zij deze aandelen hebben afbetaald tot beloop van tweeënzestig euro (EUR 62,00) per aandeel, door een overschrijving op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank als volgt:

- de naamloze vennootschap WEMA, vertegenwoordigd als voormeld, verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VGV CONSTRUCT en

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « A & P TEAM »,

vertegenwoordigd als voormeld, verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VGV CONSTRUCT Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. De vennootschap zal bijgevolg de beschikking hebben over een som van zesduizend tweehonderd euro (EUR 6.200,00).

Artikel 11: Opsplitsing van aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen zijn ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het aandeel is aangewezen.

Artikel 13: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 14: Bevoegdheden

Het bestuur heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Artikel 15: Vertegenwoordigingsmacht

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, dienen zij steeds allen samen op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist.

Artikel 17: Algemene Vergadering

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 18: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 19: Wijze van uitoefening van het stemrecht

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan elke vennoot zich op een vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot.

De vennoten mogen hun stem niet schriftelijk uitbrengen.

Artikel 20: Eénparige en schriftelijke besluiten

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 22: Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. (...) Artikel 23: Winst

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

Luik B - Vervolg

Slot- en (of) overgangsbepalingen

De oprichter neemt volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter

griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

3. De oprichters stellen aan als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: hun mandaat is onbezoldigd behalve tegenstrijdigd beslissing van de algemene vergadering.

1) De naamloze vennootschap "WEMA", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN DER HEYDEN Hugo Jan Bertha, voornoemd.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A & P TEAM", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer VANDERCAMMEN Pascal, wonende te 1755 Gooik (Strijland), Groenstraat 10.

7. Bijzondere Volmacht

Bij deze wordt aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "FIDUCIAIRE VAN LOEY & PATTEET", rechtspersonenregister Antwerpen 0439.300.528, met zetel te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 47 A, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 31.08.2016 16536-0084-010

Coordonnées
VGV CONSTRUCT

Adresse
BALEGEMSTRAAT 20 9860 BALEGEM

Code postal : 9860
Localité : Balegem
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande