VERHOEVEN & CO

Divers


Dénomination : VERHOEVEN & CO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 447.257.201

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.04.2014, NGL 25.07.2014 14369-0560-012
07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.09.2013 13612-0299-012
22/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

~FiEi=F[I~ F-t~C;t s JANK

VAN KOOPHANDEL

1 1 APR. 2013

DENDEWONDE

~ - I

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiac

Ondernemingsnr : 044725720/

Benaming

(voluit) : Verhoeven & Co

(verkort) :

Rechtsvorm : Bugerlijke Vennootschap ovv Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Industrielaan 27 bus 31 te 9320 Erembodegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering 01104/2013

Alle aandeelhouders zijn aanwezig, derhalve is de vergadering rechtsgeldig samengesteld. Op de agenda staat volgend punt :

- Veplaatsing van de maaschappelijke zetel naar Brusselse Steenweg 165 bus 11 te 9300 Aalst. Dit agendapunt te zijn afgehandeld, wordt de vergadering gesloten.

Verhoeven Peter

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 28.09.2012 12589-0502-012
18/05/2012
ÿþModWord11.1

u,

Ondernemingsnr : 0447.257.201.

Benaming

(voluit) : VERHOEVEN & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9320 Aalst-Erembodegem, Industrielaan 27 bus 31

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMVORMING NAAR EEN BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER VORM VAN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP  WIJZIGING DOEL  MACHTEN.

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 2 mei 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "VERHOEVEN & Co", met zetel te 9320 Aalst-Erembodegem, Industrielaan, 27 bus 31, volgende beslissingen genomen heeft :

la/Verslag

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter lezing te geven van het verslag van de raad van bestuur waarin de wijziging van het doel van de vennootschap op een omstandige wijze wordt verantwoord; aan dit verslag is een staat gehecht, die de actief- en passief toestand van de vennootschap samenvat, afgesloten per 31 maart 2012. De aandeelhouders erkennen een kopij van deze documenten te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Een kopij van deze documenten zal aan huidige akte gehecht blijven.

lb/Wiiziging van het doel van de vennootschap

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen; bijgevolg beslist zij artikel 3 der statuten door volgende tekst te vervangen:

"De vennootschap heeft tot burgerlijk doel haar vermogen gevormd door inbrengen en aanwassen en bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, te beheren, oordeelkundig uit te breiden en eventueel op optimale momenten, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen, te realiseren.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet bemeubeld.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in het algemeen, alle financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de aankoop, de verkoop, de overdracht, de ruiling en het beheer van roerende waarden, aandelen, deelbewijzen van vennootschappen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en rechten; de deelneming onder gelijk welke vorm in alle industriële, commerciële, landbouw-, financiële, onroerende vennootschappen en ondernemingen, bestaande of op te richten, alsmede alle investeringen, financiële verrichtingen, met uitzondering van deze door de wet voorbehouden aan de depositobanken en de private spaarkassen. Meer bepaaldelijk mag de vennootschap bij wijze van aankoop, ruiling, inbreng, intekening, vaste opname, aankoopoptie of op gelijk welke andere wijze, alle titels, waarden, schuldvorderingen en onlichamelijke rechten verkrijgen; deelnemen aan alle verenigingen en fusie; haar aandelen- en participatieportefeuille beheren en in waarde stellen, onder meer bij middel van beheer, toezicht, controle, documentatie, financiële of andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen heeft; deze waarden verwezenlijken of vereffenen bij middel van overdracht of op andere wijze.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de p rso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iu *12091085*

bel at Be Sta

III

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I.

VAN KOO Pi~

07 MEI 2012

DENC+ Di'~'l_~1_

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend."

2/Wijzigingvan de aard van de vennootschap

De vergadering stelt vast dat door de wijziging van het doel van de vennootschap, hetwelk van burgerlijke aard is, de vennootschap wordt omgevormd tot een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Bijgevolg beslist de vergadering artikel 1 der statuten als volgt aan te passen:

Artikel 1: dit artikel wordt door volgende tekst vervangen

"De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt: "VERHOEVEN & Co"."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte, verslag van de raad van bestuur, staat van actief en passief, coördinatie.

i

BylagenTiij Tie Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voár-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Frederic_CAUDRON, Tim HERZEEL

Op de laatsul $ dënietarjeAq : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) (P ~?gd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Hogeweg 3 b - 9320 Erembodeg

a aa en handtekening

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)-5-878 55 85 email: info@notariscaudron.be

11/01/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0447.257.201.

Benaming

(voluit) : VERHOEVEN & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9320 Aalst-Erembodegem, Industrielaan 27 bus 31

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING AANDELEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 22 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "VERHOEVEN & Co", met zetel te 9320 Aalst-Erembodegem, Industrielaan, 27 bus 31, volgende beslissingen genomen heeft :

1/ Convers ie

De vergadering beslist de aard van de aandelen te wijzigen; bijgevolg worden de honderd twintig (120) aandelen aan toonder omgezet in honderd twintig (120) aandelen op naam.

De vergadering beslist binnen dit kader aan de raad van bestuur de opdracht te geven een aandelenregister op te stellen waarin het aandelenbezit van iedere aandeelhouder zal worden vermeld. De aandelen aan toonder zullen in ruil voor de vermelding in het aandelenregister door toedoen van de raad van bestuur worden vernietigd.

Zij beslist bijgevolg :

-de eerste alinea van artikel 9 aan te passen en te vervangen door volgende tekst :

"De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen voorzien door de wet.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de

eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke

titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten."

-Onder punt b) van artikel 9, de derde alinea te schrappen.

2/Herbenoeming bestuurders

De vergadering beslist met ingang op heden, te herbenoemen tot bestuurders van de vennootschap voor

een hernieuwbare termijn van zes jaar :

1/ Mevrouw VERHOEVEN An, wonende te 9470 Denderleeuw, Liefkenshage 9.

2/ De heer VERHOEVEN Peter, wonende te 1790 Affligera, Langestraat 213.

3/ Mevrouw DE GEYTER Clotilde, wonende te 9320 Aalst (Erembodegem), Dreefstraat, 7.

Vervolgens beslist de vergadering Mevrouw An Verhoeven en de heer Peter Verhoeven, beiden voornoemd, te herbenoemen tot gedelegeerde bestuurders voor een hernieuwbare termijn van zes jaar, welk mandaat zal eindigen na de jaarvergadering van tweeduizend zeventien.

De aldus herbenoemde bestuurders zijn hier aanwezig en verklaren deze opdracht uitdrukkelijk te aanvaarden. Hun functies zullen eindigen na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zeventien.

De mandaten zijn kosteloos, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering hieromtrent.

~iw 111

*12008825"

111

GRIFFIE F ECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 9 DEC 2011

DENDERMONDE

Griffie

Billagen lyjhet Bulgisclt Staatsblad _1 1101>2022 =Aiinëxës du N1bnitëûr tielge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

Frederic CAUDRON, Tim HERZEEL

OgeasSélc FdeL lit n : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Hogeweg 3 b - 9320 Erembodegem (Aaie bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

tNo : Naam en handtekening.

Tel, +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 78 55 855

e-mail: info Cenotariscaudron.be

11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 05.08.2011 11385-0077-012
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 23.07.2010 10337-0095-012
08/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.08.2009 09727-0104-013
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.04.2008, NGL 27.06.2008 08301-0167-013
13/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 05.07.2007 07372-0115-013
18/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 14.06.2006, NGL 14.07.2006 06473-4607-014
31/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.04.2005, NGL 30.05.2005 05182-4906-012
02/08/2004 : AA060733
07/05/2004 : AA060733
02/06/2003 : AA060733
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.04.2015, NGL 31.08.2015 15558-0277-013
05/07/2002 : AA060733
03/04/2001 : AA060733
05/06/1999 : AA060733
01/01/1995 : AA60733
18/01/1994 : AA60733

Coordonnées
VERHOEVEN & CO

Adresse
BRUSSELSE STEENWEG 165, BUS 11 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande