VARENDRIES

CVBA


Dénomination : VARENDRIES
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 846.530.183

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 26.06.2014 14231-0542-012
29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 23.08.2013 13458-0202-014
21/06/2012
ÿþOndernemingsnr : %L- ,

Benaming

(voluit) : VARENDRIES

(verkort)

Rechtsvorm : Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Eikvarenweg 1 te 9031 Drongen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Chris Celfis, notaris te Brasschaat, vervangende haar

ambtsgenoot Hans De Decker te Brasschaat, wettelijk belet op 16 mei 2012, geregistreerd zes bladen één verzending te Brasschaat, Registratie II op 23 mei 2012. Boek 189, blad 25, vak 05, Ontvangen: 25,- ¬ . De eerstaanwezend inspecteur (getekend) J. Rombouts, dat 11. de heer SCHATTEMAN Edwig, Josephus Maria, arts wonende te 9031 Drongen, Varendrieskouter 151, 21. mevrouw BRUGGEMAN Petra Irène, arts, wonende te 9031 Drongen, Droogveldeweg 6 en 3/. de heer SCHATTEMAN Arne Antoon François, student, wonende te 9031 Drongen, Varendrieskouter 151, een vennootschap hebben opgericht ais volgt:

1. Rechtsvorm: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming: Varendries (artikel 1)

2, Duur: onbepaald (artikel 4)

3. Zetel: Eikvarenweg 1 te 9031 Drongen

4. identiteit oprichters: zie boven

5. kapitaal: onbeperkt. Het vast gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) (artikel 5), ter gelegenheid van de oprichting volledig volstort door inbreng in geld,

6. samenstelling: honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde maar met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (111868) deel van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal. (artikel 5)

7. begin en einde boekjaar: telkens van één januari tot eenendertig december van ieder kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt van 1 mei 2012 en eindigt op 31 december 2012, met dien verstande dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters en dit

vanaf 1 juli 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid

heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60

en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. (overgangsbepaling) 8, Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt :

a) voor het aanleggen van de wettelijke reserve, zoals de wet voorschrijft

b) er kan eventueel een dividend worden toegestaan op het deel van het gestorte kapitaal. Het dividend mag ik geen geval hoger zijn dan dit vastgesteld conform het Koninklijk Besluit van acht januari negentienhonderd tweeënzestig tot vaststelling van de voorwaarden tot erkenning van de nationale groeperingen van cooperatieve vennootschappen en van de coöperatieve vennootschappen voor de Nationale Raad voor de Coöperatie.

c) het overschot reserveren of overdragen (artikel 33)

9. Bestuur De leiding van de vennootschap berust bij één bestuurder of meer bestuurders, die niet noodzakelijk vennoot moeten zijn en die benoemd worden door de Algemene Vergadering.

De duur van het mandaat van de bestuurders en het aantal bestuurders wordt vrij bepaald door de Algemene Vergadering. (artikel 17). Het bestuursorgaan is met de meest uitgebreide macht bekleed voor aile handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor

die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd

is. Het bestuursorgaan is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig kunnen zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet, de statuten of het inwendig reglement alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wafd 11.1

,Ltzet.~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HhIIII IILIflUIHI I II

*12109987*

V, beh aa Bel Staa

Bi

NEERGELEGD

12 -06- 2012

KOQPFiME G NT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Aldus heeft het bestuursorgaan de macht om, ondermeer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen:

alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, ondermeer roerende of onroerende goederen in huur te nemen of te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en aile diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan; leningen aan te gaan, het vermogen van de vennootschap geheel of ten delen in pand te geven of met hypotheek te bezwaren, met afstand van hypotheek, voorrecht en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren, dadingen en minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap, in rechte op te treden namens de vennootschap, de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren; de hem verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkt lastgeving aan een lasthebber die niet noodzakelijk een vennoot of bestuurder moet zijn. (artikel 20)

Aangesteld als gewone niet-statutaire bestuurders zijn de heer SCHATTEMAN Edwig, voornoemd, mevrouw BRUGGEMAN Petra, voornoemd en de heer SCHATTEMAN Ame, voornoemd, allen voor

onbepaalde duur.

10. Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 23)

11. Doek De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; In het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3)het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen; waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of

Vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haat maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.(artikel 2)

12. Jaarvergadering

op de laatste woensdag van de maand juni om 12.30 uur van ieder jaar op de zetel van de vennootschap

Buitengewone algemene vergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens het belang van de vennootschap dit vergt. Hij moet een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen telkens een

commissaris, een met de controle betaste vennoot, of één of meer vennoten die één derde van de aandelen bezitten, erom verzoeken, en dit op voorwaarde dat ze de te bespreken agendapunten opgeven. De vergadering moet worden gehouden binnen de maand van het verzoek, (artikel 30). De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien (2013).

Volmacht wordt verleend aan;

MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, gevestigd te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114,

niet recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het aanvragen en/of wijzigen of schrappen van het ondememingsnummer en de gegevens van de kruispuntbank van

ondernemingen, en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van alle fiscale aangiften, zoals inzake BTW en Directe belastingen, en het verrichten van alle overige formaliteiten bij de betrokken administraties, waaronder de diensten van de sociale zekerheid.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

v' V



" Voor-

...-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Voor analytisch uittreksel 9

Notaris Chris Celïs



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VARENDRIES

Adresse
EIKVARENWEG 1 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande