VANDENBROUCKE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDENBROUCKE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.255.527

Publication

03/06/2011
ÿþLuik B

Mo0 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1111111111111111111111111111111

" iios33ea+

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

0446.255.527

B.V.B.A. Vandenbroucke in vereffening

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 9160 Lokeren, Everslaarstraat 159

Onderwerp akte : Afsluiting van de vereffening

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 19 mei 2011 blijkt dat de algemene vergadering heeft beslist:

1. KENNISNAME EN GOEDKEURING VAN VEREFFENINGSREKENINGEN.

De enige aandeelhouder neemt kennis van de vereffeningsrekeningen die hem door de vereffenaar werden'

voorgelegd. De aandeelhouder keurt de vereffeningsrekeningen unaniem goed.

2. BESPREKING VAN HET VERSLAG VAN DE VEREFFENAAR.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar over de door hem gestelde vereffeningsvernchtingen, dat door hem werd neergelegd op de zetel van de vennootschap samen met alle' bewijsstukken.

3. KWIJTING AAN DE VEREFFENAAR.

De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de vereffenaar voor de door hem vervulde'

" opdracht.

4. AFSLUITING VAN DE VEREFFENING.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de B.V.B.A. VANDENBROUCKE in: vereffening, ingeschreven in het Register voor Rechtspersonen te Dendermonde onder het nummer 0446.255.527, met maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Everslaarstraat 159, definitief opgehouden heeft te: bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de: vennootschap gedurende vijf jaar.

5. CONSIGNATIE VAN GELDEN EN/OF WAARDEN. "

Aangezien alle schulden werden vereffend, beslist de aandeelhouder unaniem dat er geen consignatie dient'' te gebeuren van gelden en/of waarden.

6. BEWARING VAN DE BOEKEN EN BESCHEIDEN.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende ten minste vijf jaar zullen bewaard blijven:

op nagemeld adres: Everslaarstraat 159 te 9160 Lokeren.

7. VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN.

Er wordt eveneens volmacht verleend aan de vereffenaar om het nodige te doen voor de neerlegging van: de notulen van de vergadering met een uittrekel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, op de'; griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Register voor Rechtspersonen. Tevens geeft de vergadering de opdracht aan de vereffenaar om de formaliteiten in verband met de fiscale aangiften te verrichten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Vandenbroucke Paul

vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/04/2011
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblai

Md 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gr-111-1-1b

VAN KOOPHANDEL

28" 03. 2011

DENDERMONDE

+uosaasa"

flndernerningsnr : 0446.255.527

Benaming

(voluit) : B.V.B.A. VAN DENBROUCKE

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9160 Lokeren, Everslaarstraat 159

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding - aanstelling vereffenaar

Uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Filip Van der. Cruysse, met standplaats te Lokeren, op vijfentwintig februari tweeduizend en elf, blijkt dat de algemene: vergadering heeft beslist:

EERSTE BESLUIT :

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van :

a.het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder op tien januari tweeduizend en elf, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en'. passief afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op éénendertig december tweeduizend en tien gehecht;

b.het verslag van de heer Marc Wauters, bedrijfsrevisor, door de zaakvoerder aangewezen, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Diens besluiten luiden als volgt :

"6 BESLUITEN

Voorgaande uiteenzetting laat ons toe als volgt te besluiten:

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de Raad van Bestuur van de BVBA `Vandenbroucke' een boekhoudkundige staat afgesloten per 31 december 2010 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 10.577,28 EUR en een netto actief van -- 61.182,40 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele; normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze staat de toestand volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar.

Wij maken een algemeen voorbehoud met betrekking tot eventueel nakomende latente schulden inzake vennootschapsbelasting, BTW en bedrijfsvoorheffing voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk: achten.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de ontbinding van de BVBA 'Vandenbroucke', en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend. Opgemaakt te Dendermonde, 16 februari 2011

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door haar aansprakelijke vennoot,

de heer Marc Wouters

Kerkstraat 2, 9200 Dendermonde..."

Na onderzoek, heeft de ondergetekende notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

c.Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden.

Ze bestaat vanaf heden nog enkel voor haar ontbinding.

TWEEDE BESLUIT.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De algemene vergadering beslist vervolgens als vereffenaar aan te stellen : de heer VANDENBROUCKE Paul, wonende te 9160 Lokeren, Everslaarstraat 159, die alhier bevestigt niet getroffen te zijn door enig verbod en verklaart te aanvaarden.

Deze benoeming geschiedt onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De heer VANDENBROUCKE Paul wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar te ondertekenen.

DERDE BESLUIT.

De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen ondertekend worden door de vereffenaar.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

VIJFDE BESLUIT.

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de heer VANDENBROUCKE Paul, wonende te 9160 Lokeren, Everslaarstraat 159, als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf heden en verleent hem kwijting voor de binnen zijn mandaat gestelde bestuurshandelingen.

ZESDE BESLUIT.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coordinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

- vervanging van artikel één van de statuten door volgende tekst: "De vennootschap draagt de naam "B.V.B.A. VANDENBROUCKE" in vereffening en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap is van burgerlijke aard."

- vervanging van artikel twee van de statuten: "De vennootschap bestaat met ingang vanaf vijfentwintig februari tweeduizend en elf enkel nog voor haar vereffening."

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De opschortende voorwaarde vervat in het tweede besluit werd vervuld ingevolge vonnis uitgesproken door de zesde kamer van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde op éénentwintig maart tweeduizend en elf, waarbij de aanstelling van de heer VANDENBROUCKE Paul als vereffenaar werd gehomologeerd.

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal;

- coördinatie van de statuten;

- afschrift vonnis homologatie benoeming vereffenaar.

Voor.

behóuden

ne het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Link B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vers©: Naam en handtekening

09/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.02.2011, NGL 03.03.2011 11051-0355-016
28/12/2010 : DET000268
04/06/2010 : DET000268
10/06/2009 : DET000268
02/06/2008 : DET000268
05/06/2007 : DET000268
02/06/2005 : DET000268
03/06/2004 : DET000268
28/05/2004 : SNT000268
13/06/2003 : SNT000268
12/06/2001 : SNT000268
09/06/2000 : SNT000268
01/01/1993 : SNT268
09/07/1992 : SNT268
23/01/1992 : SNT268

Coordonnées
VANDENBROUCKE

Adresse
EVERSLAARSTRAAT 159 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande