VAN THORRE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAN THORRE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.254.008

Publication

09/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.03.2011, NGL 08.08.2011 11381-0170-015
09/05/2011
ÿþ MOA 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*11069562'

NEERGELEGD

CH{-T~~5'ç'~ANK VAN

,ti ML TE GENT I

KOO

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9870 Zulte, Bauterstraat, 21

Onderwerp akte MET FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNEMING VAN EEN 100 DOCHTERVENNOOTSCHAP - NOTULE VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP



Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op veertien april tweeduizend en elf, aangeboden ter registratie zoals blijkt uit navolgend relaas : "geregistreerd, zes bladen, geen renvooien, te Izegem, op achttien april tweeduizend en elf, Reg. 5, Boek 256, Blad 26, Vak 14, ontvangen vijf en twintig euro. De EA Inspecteur Luc De Moor".

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "VAN THORRE", opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de benaming "INDUSTRIELE BUISLEIDINGEN VAN THORRE", bij akte verleden voor Notaris Marc Van Hauwaert, te Waregem, op 13 december 1989, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 januari daarna, onder het nummer 900109-140, waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Marc Van Hauwaert, te Waregem, op 10 april 1992, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 mei daarna, onder het nummer 920507131, waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Marc Van Hauwaert, te Waregem, op 29 december 1992, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 januari 1993, onder het nummer 930123-606, waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Albert Cloet, te Oostrozebeke, op 24 oktober 1995, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 november daarna, onder het nummer 951117-304 en van één en twintig december negentienhonderd vijf en negentig onder het nummer 951221-213, waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Albert Cloet, te Oostrozebeke, op 26 maart 2001, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 april daarna, onder het nummer 20010418-244, gehouden op veertien april tweeduizend en elf heeft beslist wat volgt:

1. Kennisname en bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige vennoot, de Besloten Vennootschap met Bepertke Aansprakelijkheid "BEPA VAN THORRE", met zetel te 9870 Zulte, Bauterstraat, 21, B.T.W.-BE 0447.157.924 (RPR Gent), verklaart dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking was en waarvan de enige vennoot kosteloos een afschrift kon bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 4 februari 2011 door de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap en de zaakvoerder van de overnemende vennootschap in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent op 10 februari 2011 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van van 22 februari daarna, onder nummer 11028805 voor wat betreft de overgenomen vennootschap en onder nummer 11028804 voor wat betreft de overnemende vennootschap.

De enige vennoot bevestigt in haar hoedanigheid van houder van alle aandelen op naam, uiterlijk één: maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel: in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige venoot erkent tevens dat zij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en, documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

a.De fusievoorstellen;

b.De jaarrekening van de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken

is;

2. 1) Fusie door overneming door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BEPA VAN THORRE" en vermogensovergang.

Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt door de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap en de zaakvoerder van de overnemende vennootschap op 4 februari 2011 en dat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

0439.254.008

VAN THORRE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Gent, op 10 februari 2011 en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 februari daarna, onder nummer 11028805.

Instemming met de verrichting waarbij de Besoten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BEPA VAN THORRE", zijnde de overnemende vennootschap, de Naamloze Vennootschap "VAN THORRE", zijnde de overgenomen vennootschap, bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel, over op de ovememende vennootschap en wordt, op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vergadering tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2) Boekhoudkundige datum

Vaststelling overeenkomstig het fusievoorstel, dat vanuit boekhoudkundig oogpunt alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2011 beschouwd worden als zijnde voltrokken voor rekening van de overnemende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de overnemende vennootschap zullen zijn gebeurd.

3) Bevoorrechte aandelen of effecten

Vaststelling dat er in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten zijn, waaraan

bijzondere rechten werden toegekend.

4) Bijzondere voordelen voor de bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

5) Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

Goedkeuring van de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap. De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen bevat tevens:

-alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingscontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. Ondergetekende notaris wordt ervan ontslaan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten, evenals de voorwaarden waaronder ze dienen geréaliseerd te worden, op te nemen;

-Alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen wennootschap partij is als huurder of verhuurder;

-Alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

-Wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft, die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap, zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelde en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap.

In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap "VAN THORRE", voornoemd, geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf 14 april 2011 door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de ovememende vennootschap.

6) Boekhoudkundige verwerking

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Verzoek aan ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van? de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

3. Vaststelling dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

1, de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan,

2. de overdracht aan de ovememende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

4. Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de':. overnemende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap.

5. Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan elk lid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen.

Als bijzondere gevolmachtigden wordt aangesteld, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie volmacht wordt verleend om via een ondernemingsloket alle formaliteiten te vervullen en documenten te tekenen met betrekking tot de inschrijving, wijziging en schrapping van de gegevens van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en met betrekking tot haar BTW-registratie:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FIDUCIAIRE VANDER PAELT", met zetel te 8700 Tielt, Meulebeeksesteenweg 65, alsmede al haar zaakvoerders, aangestelden en werknemers.

6. Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de bestuurders van de

overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN:

- Afschrift proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 14 april 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2011
ÿþVo. beho

aan

Belg Staat:

Mod 20

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

10 FEB. 2011

VAN

KOOPHANDEL TE CENT "

[III Mn I

*11028805*

iu

Ondernemingsnr : 0439.254.008

Benaming

(voluit) : VAN THORRE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9870 ZULTE (MACHELEN), BAUTERSTRAAT 21

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE NV "VAN THORRE" DOOR DE BVBA "BEPA VAN THORRE"

De gedelegeerd bestuurder

Voor de BVBA BEPA VAN THORRE,

Patrick VAN THORRE

vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/09/2010 : KO120123
10/06/2010 : KO120123
15/06/2009 : KO120123
14/08/2008 : KO120123
27/07/2007 : KO120123
04/07/2007 : KO120123
04/07/2005 : KO120123
23/03/2004 : KO120123
24/06/2003 : KO120123
03/08/2001 : KO120123
17/05/2001 : KO120123
16/05/2000 : KO120123
20/05/1999 : KO120123
23/01/1993 : KO120123
01/01/1993 : KO120123
01/01/1992 : KO120123
09/01/1990 : KO120123

Coordonnées
VAN THORRE

Adresse
BAUTERSTRAAT 21 9870 MACHELEN(O-VL)

Code postal : 9870
Localité : Machelen
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande