VAN OORD BELGIUM

Divers


Dénomination : VAN OORD BELGIUM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 629.936.707

Publication

13/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

11-05-2015

Griffie

*15308024*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0629936707

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

VAN OORD BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm :

Naamloze vennootschap

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 4 mei 2015 en neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Dendermonde vóór de vervulling van de formaliteit van registratie, dat:

1) de besloten vennootschap naar Nederlands recht Van Oord Dredging and Marine Contractors B.V., KvK-nummer 24193233, met zetel te Schaardijk 211, 3063 NH Rotterdam (Nederland), met Belgisch R-bis nummer 0629.779.725; en

2) de besloten vennootschap naar Nederlands recht Van Oord Nederland B.V., KvK-nummer

18106742, met zetel te Schaardijk 211, 3063 NH Rotterdam (Nederland), met Belgisch R-bis

nummer 0629.780.022,

een naamloze vennootschap hebben opgericht met de naam : Van Oord Belgium.

ZETEL. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9240 Zele, Spinnerijstraat 14F.

DOEL. De vennootschap heeft ten doel:

a. het ontwerpen, aannemen en uitvoeren van haven-, bagger- en grondwerken en van werken op bouwkundig en ander gebied, zulks in de ruimste zin;

b. het vervaardigen van  en de handel in  materialen en materieel, welke benodigd zijn voor of in verband staan met de sub a. bedoelde werken, alsmede het verhuren van dit materieel;

c. het aanleggen, ophogen en gereedmaken van wegen en terreinen, alsmede het exploiteren van zanderijen en grinderijen;

d. het oprichten van-, het deelnemen in- en het financieren van vennootschappen of ondernemingen;

e. het samenwerken met-, het besturen van-, het voeren van directie over- en het verlenen van adviezen en andere diensten aan vennootschappen of ondernemingen;

f. het opnemen en verstrekken van geldleningen;

g. het verstrekken van zekerheden voor schulden en andere verplichtingen van de vennootschap of andere vennootschappen of ondernemingen die met haar in een groep verbonden zijn;

h. het verkrijgen, exploiteren, administreren en vervreemden van (register)goederen, waaronder begrepen drijvend materieel; en

i. het verkrijgen, exploiteren en vervreemden van industriële en intellectuele eigendomsrechten,

en het verrichten van alles dat met het hiervoor genoemde verband houdt of daartoe bevorderlijk kan

zijn, alles in de ruimste zin van het woord.

DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het ogenblik van het verkrijgen

van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro

(¬ 61.500,00). Het wordt vertegenwoordigd door zesduizend honderd vijftig aandelen, zonder

nominale waarde, die elk één/ zesduizend honderdvijftigste (1/6.150ste) van het maatschappelijk

kapitaal vertegenwoordigen.

Onderwerp akte :

Spinnerijstraat 14 Bus F 9240 Zele

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen werden tegen pari en in geld onderschreven.

Elk aandeel is volledig volgestort.

Bankattest. De inbrengen in geld werden gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de bank BNP PARIBAS FORTIS. Een bewijs van deze deponering de dato 30 april 2015 werd overhandigd aan ondergetekende notaris.

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. Directiecomité. De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, bestaande uit meerdere leden, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op de handelingen die door de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De raad van bestuur oefent het toezicht op dit directiecomité uit. De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité.

Wanneer een rechtspersoon tot lid van het directiecomité wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wanneer een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoort, dient het lid de raad van bestuur hierover in te lichten. Enkel de raad van bestuur zal bevoegd zijn om deze beslissing of verrichting goed te keuren. De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, - hetzij door twee bestuurders samen optredend,

- hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Binnen het kader van de bevoegdheden van het directiecomité, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van twee leden van het directiecomité.

Zij is bovendien geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden die handelen binnen het kader van hun mandaat.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering der aandeelhouders wordt jaarlijks gehouden op 25 juni om 15.00 uur. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk, per telegram, telex of faxbericht gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats ten minste vijf volle dagen vóór de algemene vergadering neergelegd worden.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun lasthebbers verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. WINSTVERDELING. De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen. VEREFFENING. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

SLOTBEPALINGEN:

Benoemingen:

a) Werden tot bestuurders benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die

gehouden zal worden in het jaar 2020:

. de heer SCHAART Jan, wonende te Magdalena 43, 6671 CP Zetten (Nederland) ;en

. de heer de GROOT Jacobus Martinus, wonende te Nieuwe Plantage 89, 2611 XM Delft

(Nederland).

b) Werd tot commissaris benoemd: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met

maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Kleetlaan 2, ondernemingsnummer 0446.334.711, met als

vaste vertegenwoordiger de heer Ömer Turna, bedrijfsrevisor.

Eerste boekjaar en gewone algemene vergadering:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2016.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2017, overeenkomstig de

statuten.

VOLMACHT. De AD-MINISTERIE BVBA, vertegenwoordigd door de heer Adriaan de Leeuw of de

heer Ronan De Ruyte, werd aangesteld als bijzondere gevolmachtigde, met macht van

indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen te handelen, om de nodige formaliteiten te vervullen

voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en de kruispuntbank van

ondernemingen, via een ondernemingsloket, en bij de B.T.W.-administratie.

RAAD VAN BESTUUR

Werden aangesteld als gedelegeerd bestuurders: de heer SCHAART Jan en de heer de GROOT

Jacobus, beiden voornoemd; en

Werd aangesteld als algemeen directeur: de heer DE RUYTE Ronan, wonende te 9190 Stekene,

Sint-Jozefslaan 47.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging : Uitgifte, vier volmachten.

I.RAES, geassocieerd notaris.

22/05/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0629.936.707

Benaming

(voluit) : VAN OORD BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Spinnerijstraat 14F, 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte Voorstel tot partiële splitsing overeenkomstig artikel 677 en artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen

(Uittreksel uit het splitsingsvoorstel dd. 8 mei 2015)

1.RECHTSVORM - NAAM- DOEL ZETEL VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

1.1.De splitsende vennootschap: CET-De Meyer NV

CEI-De Meyer NV werd opgericht onder de benaming "CEI CONSTRUCT", bij akte verleden op 19 mei 1994 voor notaris Frank Depuyt te Sint-Jans-Molenbeek, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 juni 1994 onder nummers 940610-59 en 60.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 3 juni 2009 bij akte verleden voor notaris Frank Depuyt te Sint-Jans-Molenbeek, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 december 2009 onder het nummer 09176827.

De maatschappelijke zetel van CEI-De Meyer NV is gelegen te Antoon Van Osslaan 1 bus 2, 1120 Brussel (Neder-over-Heembeek). Zij heeft de rechtsvorm gekozen van een naamloze vennootschap en draagt de naam "CEI-De Meyer",

Het maatschappelijk doel van CEI-De Meyer NV luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel het ontwerpen, aannemen en uitvoeren, in België en in het buitenland, van om het even welke werken die behoren tot de bouwnijverheid en de -- in de meest uitgebreide zin  daarbij horende aanverwante gebieden en dit voor alle industriële, openbare en privé bestemmingen.

Zij kan alle werken ondernemen in verband met de constructie, de montage, de herstelling of de renovatie van gebouwen van om het even welke aard, van kunstwerken, van wegen en spoorwegen, van installaties voor de toevoer van water en van gas, van alle leidingen zowel boven  als ondergronds inbegrepen de doorboringen en doorpersingen, Zij kan eveneens alle aannemingen met betrekking tot alle waterbouwkundige, bagger-, hei- en grondwerken, lichten van scheepswrakken, droogleggingen, slib- en waterbehandelings- en zuiverings- installaties of andere installaties uitvoeren.

Die opsomming is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap kan eveneens alle grondstoffen, producten, aannemersmateriaal en gereedschap met betrekking tot het vernielde doel verkrijgen, vervreemden, vervoeren, uitbaten, er handel in drijven en er de fabricage van ondernemen. Zij kan eveneens alle octrooien of octrooivergunningen nemen en uitbaten met betrekking tot dergelijke toestellen, toebehoren en materialen.

De vennootschap mag aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

15 73 09

flhIi

Cl ITSANK VAi

KOOPHANDEL GENT

12 MEI 2015

AFDELING DENDERMONDE

i~ritrie  T--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over aile verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.".

Het huidig maatschappelijk kapitaal van CEI-De Meyer NV bedraagt twintig minoen euro (20.000.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door eenentwintig miljoen vierhonderdvierenveertig duizend driehonderdvierenzestig (21.444.364) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, De aandelen zijn ingedeeld in twee klassen. De aandelen genummerd van 1 tot en met 8.041.636 en van 10.722.183 tot en met 21.444.364 vormen de klasse A aandelen. De aandelen genummerd van 8.041.637 tot en met 10.722.182 vormen de klasse B aandelen.

Het boekjaar van CEl-De Meyer NV gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders wordt ieder jaar gehouden op de laatste woensdag van de maand april om 14u30.

De raad van bestuur is samengesteld als volgt:

" De heer Paul Depreter (bestuurder klasse A);

" DE-Consult BVBA (bestuurder klasse A), vertegenwoordigd door de heer Guido De Cock (vaste vertegenwoordiger);

" Buildways BVBA ((gedelegeerd) bestuurder klasse A), vertegenwoordigd door de heer Marc Peeters (vaste vertegenwoordiger).

" De heer Jan Schaart (bestuurder klasse B);

" De heer Jacobus Martinus de Groot (bestuurder klasse B). 1.2.De overnemende vennootschap: Van Oord Belgium NV

Van Oord Belgium NV, met met maatschappelijke zetel te Spinnerijstraat 14F, 9240 Zele en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Dendermonde).

Van Oord Belgium NV werd opgericht op 4 mei 2015 bij akte verleden voor notaris Frank Depuyt te Sint-Jans-Molenbeek. De nodige stappen voor de neerlegging en publicatie in het Belgisch Staatsblad werden ondernomen.

De maatschappelijke zetel van Van Oord Belgium NV is gelegen te Spinnerijstraat 14F, 9240 Zele. Zij heeft de rechtsvorm gekozen van een naamloze vennootschap en draagt de naam "Van Oord Belgium".

Het maatschappelijk doel van Van Oord Belgium NV luidt als volgt:

"De vennootschap heeft ten doel:

a.het ontwerpen, aannemen en uitvoeren van haven-, bagger- en grondwerken en van werken op

bouwkundig en ander gebied, zulks in de ruimste zin;

b.het vervaardigen van -- en de handel in  materialen en materieel, welke benodigd zijn voor of in verband

staan met de sub a. bedoelde werken, alsmede het verhuren van dit materieel;

c.het aanleggen, ophogen en gereedmaken van wegen en terreinen, alsmede het exploiteren van

zanderijen en grinderijen;

d.het oprichten van-, het deelnemen in- en het financieren van vennootschappen of ondernemingen;

e.het samenwerken met-, het besturen van-, het voeren van directie over- en het verlenen van adviezen en

andere diensten aan vennootschappen of ondernemingen;

f.het opnemen en verstrekken van geldleningen;

g.het verstrekken van zekerheden voor schulden en andere verplichtingen van de vennootschap of andere

vennootschappen of ondernemingen die met haar in een groep verbonden zijn;

h.het verkrijgen, exploiteren, administreren en vervreemden van (register)goederen, waaronder begrepen

drijvend materieel; en

i.het verkrijgen, exploiteren en vervreemden van industriële en intellectuele eigendomsrechten, en het

verrichten van alles dat met het hiervoor genoemde verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de

ruimste zin van het woord".

Het huidig maatschappelijk kapitaal van Van Oord Belgium NV bedraagt eenenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00 SUR) en wordt vertegenwoordigd door zes duizend honderdvijftig (6.150) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van Van Oord Belgium NV gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders wordt ieder jaar gehouden op 25 juni om 15 uur. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

De raad van bestuur is samengesteld als volgt

" De heer Jan Schaart (gedelegeerd bestuurder);

" De heer Jacobus Martinus de Groot (gedelegeerd bestuurder).

2.RUILVERHOUDING / OPLEG IN GELD

2.1.Ruilverhouding

Teneinde de ruilverhouding te kunnen bepalen, wordt de waarde van de partieel af te splitsen vermogensbestanddelen van CEI-De Meyer NV gewaardeerd op grond van de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde. Op basis van deze waardering blijkt dat de weerhouden waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen 3.409.803,69 EUR bedraagt.

De waarde van de vennootschap Van Oord Belgium NV werd in het kader van deze partiële splitsing bepaald op basis van de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde. Dit levert een totale te weerhouden waarde van 61.500,00 EUR.

Op grond van de weerhouden evaluatiemethode wordt de ruilverhouding als volgt berekend:

CEI-De Meyer NV Van Oord Belgium NV

Boekhoudkundige eigen vermogenswaarde 3.409.803,69 EUR 61.500,00 EUR

Aantal aandelen 21.444.364 6.150

Intrinsieke waarde Bedrijfstak Bagger per aandeel CEI-De Meyer NV 0,159006986 EUR

Intrinsieke waarde aandeel Van Oord Belgium NV - 10 EUR

De ruilverhouding tussen CEI-De Meyer NV en Van Oord Belgium NV wordt bijgevolg bepaald op 0,01590069861 (zijnde 0,159006986 EUR/10 EUR). Onder de toegepaste ruilverhouding worden er 0,01590069861 aandelen Van Oord Belgium NV uitgereikt voor elk aandeel CEi-De Meyer NV ten belope van het af te splitsen gedeelte van CEI-De Meyer NV.

Dit betekent dat als vergoeding voor het totale afgesplitste vermogen van CEI-De Meyer NV er in principe 340.980,368847 afgerond 340.980 aandelen Van Oord Belgium NV uitgereikt moeten worden aan de aandeelhouders van CEI-De Meyer NV,

2.2.Opleg in geld

Er zal geen opleg in geld aan de aandeelhouders van CEL De Meyer NV worden toegekend,

3.WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN VAN OORD BELGIUM NV WORDEN UITGEREIKT

De 340.980 nieuwe aandelen Van Oord Belgium NV die worden uitgereikt ter vergoeding van een gedeelte van het vermogen van CEI-De Meyer NV, zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen van Van Oord Belgium NV.

Zij zullen worden uitgereikt door de raad van bestuur van Van Oord Belgium NV aan de aandeelhouders van CE1-DE Meyer NV.

De raad van bestuur van Van Oord Belgium NV zal hiertoe onmiddellijk na de beslissing tot partiële splitsing de nodige inschrijvingen doen in het register van aandelen van Van Oord Belgium NV.

4.DATUM VAN WINSTDEELNAME

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst van Van Oord Belgium NV vanaf 1 januari 2015. Er zal geen bijzondere regeling zijn betreffende dit recht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

5.BOEKHOUDKUNDIGE DATUM

De datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap CEl-De Meyer NV, voor wat betreft de af te splitsen vermogensbestanddelen, boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van Van Oord Belgium NV is 1 januari 2015.

6.BIJZONDERE RECHTEN

Daar de aandeelhouders van CEI-De Meyer NV geen speciale rechten hebben en CEI-De Meyer NV geen effecten andere dan aandelen heeft uitgegeven, is deze bepaling niet van toepassing.

7.BIJZONDERE VOORDELEN

Er zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de bestuurders van CEI-De Meyer NV en Van Oord Belgium NV.

8.BEZOLDIGING COMMISSARIS

PwC Bedrijfsrevisoren BCVBA, met maatschappelijke zetel te Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, vertegenwoordigd door de heer Peter van den Eynde, bedrijfsrevisor, heeft de opdracht gekregen om het verslag voor CEI-De Meyer NV op te stellen waarvan sprake is in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen. De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht, in onderling overleg bepaald, bedraagt 5.000,00 EUR, excl. BTW.

EY Bedrijfsrevisoren BCVBA, gevestigd te Joe Englishstraat 52, 2140 Antwerpen vertegenwoordigd door de heer Omer Turna, bedrijfsrevisor, heeft de opdracht gekregen om het verslag voor Van Oord Belgium NV op te stellen waarvan sprake is in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen. De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht, in onderling overleg bepaald, bedraagt 4.500,00 EUR, excl. BTW.

9.BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN VAN OORD BELGIUM NV OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

Ten gevolge van de partiële splitsing zullen de hieronder beschreven activa en passiva, rechten en verplichtingen, hierin begrepen elke latente schuld of verplichting, die betrekking hebben op de Bedrijfstak Bagger van CEI-De Meyer NV afgesplitst worden naar Van Oord Belgium NV, op basis van de situatie per 31 december 2014, zoals opgenomen in bijlage 1. Een overeenkomstig deel van het kapitaal en de reserves van CEI-De Meyer NV zal eveneens worden overgedragen aan Van Oord Belgium NV.

De af te splitsen activa van CEl-De Meyer NV kunnen als volgt worden samengevat: EUR

Materiële vaste activa 59.946,93

Financiële vaste activa400,00

Voorraden en bestellingen in uitvoering 5.704.204,68

Vorderingen op ten hoogste een jaar 808.853,54

Vordering op bedrijfstak "Bouw" 18.813,76

Geldbeleggingen 5.161.488,46

Liquide middelen 481.658,11

Overlopende rekeningen 9.090,38

Totaal actival2.244.455,86

De af te splitsen schulden van CEI-De Meyer NV kunnen als volgt samengevat worden:

EUR

Voorzieningen en uitgestelde belastingen 118.504,32

Schulden op ten hoogste één jaar 8.716.147,85

Totaal schulden8.834.652,17

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het af te splitsen eigen vermogen van CEl-De Meyer NV kan als volgt samengevat worden: EUR

Ka pitaal2.490.106,57

Wettelijke reserve 249.010,66

Belastingvrije reserves 63.537,25

Overgedragen winst 607,149,21

Totaal eigen vermogen3.409.803,69

Wij verwijzen naar bijlage 1 voor een gedetailleerde bespreking van de over te dragen activa en passiva, die integraal deel uitmaakt van dit voorstel van partiële splitsing.

Voor zover de als bijlage 1 beschreven verdeling van het vermogen niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die tengevolge van nalatigheid niet in de opsomming van de toegekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukKelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan CEI-De Meyer NV, dit gelet op de bepalingen van artikel 729 van het Wetboek van vennootschappen.

Het eigen vermogen van CEI-De Meyer NV per 31 december 2014 kan als volgt worden samengevat:

Kapitaal: 20.000.000,00

Wettelijke reserve: 2.000.000,00

Belastingvrije reserves: 510.317,54

Overgedragen resultaat: 4.768.101,30

Totaal: 27.278.418,84

De afgesplitste vermogensbestanddelen zullen als volgt aangerekend worden op het kapitaal en de reserves:

Blijft in CEl-De Meyer NV Wordt afgeboekt in CEl-De Meyer NV

Toevoeging in Van Oord Belgium NV

EUR EUR EUR

- Kapitaal

- Wettelijke reserve

- Belastingvrije reserves 17.509.893,43

1.750.989,34

446.780,292.490.106,57

249.010,66

63.537,252.490.106,57

249.010, 66

63.537,25

- Overgedragen winst 4.160.952,09 607.149,21 607.149,21

Eigen vermogen 23.868.615,15 3.409.803,69 3.409.803,69

10.VERDELING VAN DE NIEUWE AANDELEN EN VERANTWOORDING

De 340.980 nieuwe aandelen van Van Oord Belgium NV die ten gevolge van de partiële splitsing van CEI-De Meyer NV zullen worden gecreëerd, worden als volgt verdeeld onder de aandeelhouders van CEI-De Meyer NV:

" BAM.BE NV: 298.357 aandelen;

" Van Oord Dredging and Marine Contractors BV: 42.623 aandelen;

" BAM Technics 5A:0 aandelen; en

'Michel J. Collignon: 0 aandelen.

11,PRO FISCO BEPALING

De partiële splitsing door overneming van de Bedrijfstak Bagger van CEI-De Meyer NV door Van Oord Belgium NV zal worden verwezenlijkt onder het fiscaal regime van artikel 117, § 2 en artikel 120, alinea 3 van het Wetboek der Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten, artikel 11 en artikel 18, paragraaf 3 van het

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en artikel 211 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen.

4

De partiële splitsing beoogt als dusdanig geen fiscale voordelen of fiscale optimalisatie in hoofde van de betrokken vennootschappen.



12. VOLMACHT



Dit splitsingsvoorstel zal voor elk van de betrokken vennootschappen worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. De betrokken vennootschappen verlenen daartoe volmacht aan de BVI3A Ad-Ministerie, vertegenwoordigd door de heer Adriaan de Leeuw, teneinde de formaliteiten te vervullen voor de neerlegging van het splitsingsvoorstel op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel (hierin begrepen de ondertekening van de publicatieformulieren en andere hiermee verband houdende documenten).

Jacobus Martinus de Groot

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2015
ÿþ-rpn\

Mod Word 11.1

_y_ ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 9 JUNI 2015

AFDELING DENDERMONDE Griffie

Ondernemingsnr : 0629.936.707

Benaming

(voluit) : VAN OORD BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel : Spinnerijstraat 14F, 9240 Zele

(volledig adres)

On " erwerp akte : Handtekeningsbevoegdheden

(Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur d.d. 19 juni 2015)

De raad van bestuur heeft op datum van de oprichtingsakte van de Vennootschap, i.e. 4 mei 2015, de heer Ronan De Ruyte benoemd in overeenstemming met artikel 11 van de statuten, tot algemeen directeur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



De raad van bestuur wenst, in het kader van deze benoeming enkele bevoegdheden vast te leggen. Meer, bepaald beslist de raad van bestuur om met ingang van heden, de volgende handtekeningsbevoegdheden toe te kennen:

II.Alle documenten die de Vennootschap in de meest ruime zin verbinden en die betrekking hebben op de baggeractiviteiten zijn geldig ondertekend:

-zonder bedragsbeperking door een persoon van lijst A met een persoon van lijst B;

-wanneer die verbintenissen het bedrag van 250.000 EUR niet overschrijden, door een persoon van lijst A of

lijst B met een persoon van lijst C.

2.De offertes, bestekken en inschrijvingen die betrekking hebben op de baggeractiviteiten en waarvan het bedrag 2.000.000 EUR niet overschrijdt, zijn daarenboven rechtsgeldig ondertekend door een persoon van lijst A of lijst B met een persoon van lijst C.

3.De aannemings-, onderaannemings-, huur, koop- en verkoopovereenkomsten, de contracten van dienstverlening en verzekeringscontracten, alsook alle andere gelijkaardige overeenkomsten of aktes die betrekking hebben op de baggeractiviteiten en waarvan het bedrag 200.000 EUR niet overschrijdt, zijn daarenboven geldig ondertekend door een persoon van lijst C,

4.Aanwervingen en ontslagen van het personeel verbonden aan de baggeractiviteiten:

-De aanwervingen en ontslagen van het bediendenpersoneel, met uitzondering van het direotiepersoneel waarvoor steeds de handtekening van twee bestuurders vereist is, zijn geldig ondertekend door een persoon van lijst A met een persoon van lijst B;

-De verantwoordelijken van het arbeiderspersoneel en de werfleiders mogen de aanwervingen en ontslagen, alsook de sociale documenten die betrekking hebben op het arbeiderspersoneel alleen ondertekenen.

Onverminderd bovenvermelde bepalingen, worden alle andere documenten en dagelijkse briefwisseling die betrekking hebben op de baggeractiviteiten geldig ondertekend door een persoon van lijst A, lijst B of lijst C.

Re personen die in toepassing van voornoemde bepalingen gemachtigd zijn tot handtekenen zijn: lijst A:



-De heer Jan Schaart, Magdalena 43, 6671 CP Zetten, Nederland;

-De heer_dacobus Martinus. de Groot, Nieuwe Plantage 89, 2611 XM_Delft, Nederland._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lijst B:

-De heer Ronan De Ruyte, Sint-Jozefslaan 47, 9190 Steken,

Lijst C:

-De heer Eddy Caluwé, Stuivenberglaan 105, 2800 Mechelen.

Jacobus Martinus de Groot

Gedelegeerd bestuurder

x Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

.ie

e







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2015
ÿþmod 11.1

111111111#11111

y

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL. GENT

10 M U 2015

AFDELiNC'~-,,~DF~I~ûERMONDE

t

if Ondernemingsnr: 0629936707

Benaming (voluit) : Van Oord Belgium

(verkort) : Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Spinnerijstraat 14 bus F 9240 Zele

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNEMING -- PROCES-VERBAAL VAN DE

;; VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Frédéric de GRAVE, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke= vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE ' GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 30 juni 2015 en neergelegd op de griffie van de. Rechtbank van Koophandel te Gent v66r de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de buitengewone algemene= vergadering van de naamloze vennootschap Van Oord Belgium, waarvan de zetel gevestigd is te 9240 Zele, Spinnerijstraat 14 bus F, beslist heeft :

;, 1. overeenkomstig het splitsingsvoorstel ;

- voor wat betreft de naamloze vennootschap "CEI  De Meyer", met maatschappelijke zetel te 1120 Brussel (Neder-over-; Heembeek), Antoon Van Osslaan 1/bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, onder het; ondememingsnummer 0452.702.265, hierna kortweg "de te Splitsen Vennootschap " genoemd: neergelegd op de griffie; !í van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel van Brussel, op 11 mei 2015, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het: Belgisch Staatsblad van 22 mei 2015, onder nummer 15073596; en

voor wat betreft de naamloze vennootschap "Van Oord Belgium", met maatschappelijke zetel te 9240 Zele Spinnerijstraat 14F, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde, onder het< ondernemingsnummer 0629.936.707, hierna kortweg "de Verkrijgende Vennootschap" genoemd; neergelegd op de griffe; van de rechtbank van koophandel van Gent, afdeling Dendermonde, op 12 mei 2015, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het; Belgisch Staatsblad van 22 mei 2015, onder nummer 15073409,

over te gaan tot partiële splitsing waarbij CEI-De Meyer NV, met maatschappelijke zetel te Antoon Van Osslaan 1 bus; ;, 2, 1120 Brussel (Neder-over-Heembeek) en ondernemingsnummer 0452.702.265, zonder op te houden te bestaan, aan Van?: '` Oord Belgium NV, haar bedrijfstak Bagger overdraagt.

De besluiten van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Kleetlaan 2, ; ondernemingsnummer 0446.334.711, en gevestigd te Joe Englishstraat 52, 2140 Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer timer Turna, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikels 602 en 730 van het Wetboek van ; vennootschappen, luidel letterlijk als volgt;

"7 Conclusie ': Op basis van ons onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, besluiten wij;; met betrekking tot het voorstel inzake een Partiale Splitsing van de baggeractiviteiten ("Bedrijfstak Bagger") van CEI-De; Meyer NV in Van Oord Belgium NV, dat:

, * het voorstel inzake Partiale Splitsing zoals aangenomen door de bestuurders en neergelegd op datum van 12 mei 2015,; voldoet aan de vereisten van het artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen;

* de methode volgens dewelke de verdeelsleutel is vastgesteld, zoals die in ons verslag is beschreven, welke gebaseerd is; i; op de netto eigenvermogenswaarde van de ingebrachte activa en passiva, aanvaardbaar is. De wijze waarop de; verdeelsleutel is vastgesteld aanvaardbaar is in het kader van een Partiële Splitsing waarbij de nieuwe aandelen rechtstreeks; worden toegekend aan de meerderheidsaandeelhouders van CEI-De Meyer NV, zowel voor als na de splitsing;

* de vastgestelde verdeelsleutel met een uitgifte van 340.980 nieuwe aandelen van Van Oord Belgium NV als redelijk kan,; ' worden beschouwd in de gegeven omstandigheden.

Aangezien de bestuurders beslist hebben om boekhoudkundige retroactiviteit toe te passen, zal de waarde van de activa en;,

passiva gelijk zijn aan deze op de datum van de staat van activa en passiva op 31 december 2014. ;.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de;. rechtmatigheid en billijicheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is,

- -J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

oor-beouden aan het Belgisch Staatsblad

4

f&

fi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 731 §1 van het Wetboek van

vennootschappen met betrekking tot de Partiële Splitsing van CEI-De Meyer NV, Het huidig controleverslag mag niet voor

andere doeleinden aangewend worden.

Antwerpen, 28 mei 2015

= EY Bedrijfsrevisoren BCVBA

Vertegenwoordigd door

(handtekening)

Omer Turna

Vennoot

Handelend in naam van een BVBA

Ref.: 150T0257"

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de Verkrijgende Vennootschap volgens de opdeling en de

modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel en haar bijlage 1,

° Ten gevolge van de partiale splitsing zullen de hieronder beschreven activa en passiva, rechten en verplichtingen, hierin

begrepen elke latente schuld of verplichting, die betrekking hebben op de Bedrijfstak Bagger van de te Splitsen

Vennootschap afgesplitst worden naar de Verkrijgende Vennootschap, op basis van de situatie per 31 december 2014,

zoals opgenomen in bijlage 1 van het splitsingsvoorstel. Een overeenkomstig deel van het kapitaal en de reserves van de te

Splitsen Vennootschap wordt eveneens overgedragen aan de Verkrijgende Vennootschap,

De af te splitsen activa van de te Splitsen Vennootschap kunnen als volgt worden samengevat:

EUR

Materiële vaste activa 59.946,93

Financiële vaste activa 400,00

Voorraden en bestellingen in uitvoering 5.704.204,68

Vorderingen op ten hoogste een jaar 808.853,54

Vordering op bedrijfstak "Bouw" 18.813,76

Geldbeleggingen 5.161.488,46

Liquide middelen. 481.658,11

Overlopende rekeningen 9.090,38

Totaal activa 12.244.455,86

De af te splitsen schulden van de te Splitsen Vennootschap kunnen als volgt samengevat worden:

EUR

Voorzieningen en uitgestelde belastingen: 118,504,32

Schulden op ten hoogste één jaar 8.716.147,85

Totaal schulden 8.834.652,17

Het af te splitsen eigen vermogen van de te Splitsen Vennootschap kan als volgt samengevat worden;

EUR

Kapitaal 2.490.106,57

Wettelijke reserve 249,010,66

Belastingvrije reserves 63.537,25

Overgedragen winst 607.149,21

Totaal eigen vermogen 3.409.803,69

Voor een uitvoerige en gedetailleerde beschrijving van de overgedragen delen van het vermogen van de te Splitsen Vennootschap wordt verwezen naar het verslag van de bedrijfsrevisor, het splitsingsvoorstel en de bijlage 1 bij het splitsingsvoorstel.

Er worden geen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de Verkrijgende Vennootschap. Er worden vier schepen, verbonden aan de bedrijfstak Bagger, overgedragen aan de Verkrijgende Vennootschap.

De unieke Europese scheepsidentificatienummers van deze elevatorbakken zijn

CEI 2401 officieel scheepsnummer 06504004 CEI 2402 -- officieel scheepsnummer 06504005 CEI 2403  officieel scheepsnummer 06504006 CEI 2404  officieel scheepsnummer 06504007

Deze schepen zijn vrij, zuiver en onbelast van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen of overschrijvingen, en maken het voorwerp uit van geen enkel hypothecair mandaat of andere last.

Voor zover de hierna beschreven verdeling van het vermogen niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning' voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van nalatigheid niet in de opsomming van de toegekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de te Splitsen Vennootschap, dit gelet op de bepalingen van artikel 729 van het Wetboek van vennootschappen,

Vergoeding, Naar aanleiding van de partiële splitsing in de Verkrijgende Vennootschap, worden driehonderd veertigduizend negenhonderd tachtig (340.980) nieuwe aandelen gecreëerd, die alle volledig volgestort zijn en geen nominale waarde hebben.

Deze nieuwe aandelen zullen van hetzelfde type zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van de Verkrijgende Vennootschap en genieten in de winst vanaf 1 januari 2015, met inbegrip van de winst uit i verrichtingen die de te Splitsen Vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 januari 2015 voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap.

Zij zullen allen worden toegekend a rate van nul komma nul één vijf negen nul nul zes negen acht zes één (0,01590069861) nieuwe aandelen van de Verkrijgende Vennootschap voor één (1) bestaand aandeel van de te Splitsen Vennootschap, onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld toegekend.

Alle handelingen verricht door de te Splitsen Vennootschap sinds 1 januari 2015, zullen worden beschouwd, vanuit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening "

mod 11.1

boekhoudkundig standpunt en vanuit het standpunt van de directe belastingen, als zijnde uitgevoerd voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap.

Binnen de Verkrijgende Vennootschap zijn geen aandelen die bijzondere rechten toekennen gecreëerd gewordén.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden,

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders van de betrokken vennootschappen. De 340.980 aandelen werden toegekend aan haar twee meerderheidsaandeelhouders, zijnde 298.357aandelen aan de naamloze vennootschap BAM.be, ' met zetel te 1120 Brussel (Neder-over-Heembeek), Antoon Van Osslaan 1, ondernemingsnummer 0439552431 én 42:623 aandelen aan de besloten vennootschap naar Nederlands recht Van Oord Dredging and Marine ,Contractors; B.V.; KvK-nummer 24193233, met zetel te Schaardijk 211, 3063 NH Rotterdam (Nederland), met Belgisch R-bis nummer 0629.779.725.

Deze nieuwe aandelen zijn alle vollédig volgestort en hebben geen nominale waarde.-

De raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap zal hiertoe onmiddellijk na de beslissing tot partiële splitsing de nodige inschrijvingen doen in het register van aandelen van de Verkrijgende Vennootschap.

2, het kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap te vermeerderen met een bedrag van twee miljoen vierhonderd negentigduizend honderd en zes komma zevenenvijftig euro (2.490.106,57 EUR) om het te verhogen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) tot twee miljoen vijfhonderd eenenvijftigduizend zeshonderd en zes komma zevenenvijftig euro (2.551.606,57 EUR) door het creëren van driehonderd veertigduizend negenhonderd tachtig (340,980) nieuwe aandelen van hetzelfde type als de bestaande aandelen, zonder opleg in geld en die dezelfde rechten en ; voordelen bieden als de bestaande aandelen sedert 1 januari 2015.

Daarnaast, beslist de vergadering dat de afgesplitste vermogensbestanddelen als volgt aangerekend worden op het kapitaal en de reserves:

Blijft in de te Splitsen Wordt afgeboekt in de Toevoeging in de

Vennootschap te Splitsen Verkrijgende Vennootschap

Vennootschap

EUR EUR EUR -

- Kapitaal 17.509.893,43 2.490.106,57 2.490.106,57

- Wettelijke reserve 1.750.989,34 249.010,66 249.010,66

- BeIastingvrije 446.780,29 63.537,25 63.537,25

reserves

- Overgedragen winst 4.160,952,09 607.149,21 607.149,21

Eigen vermogen 23.868.615,15 3.409.803,69 3.409,803,69

3. de statuten van de vennootschap te wijzigen door vervanging van artikel 5 de volgende tekst:

"Artikel 5. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen vijfhonderd eenenvijftigduizend zeshonderd en zes komma

zevenenvijftig euro (2.551.606,57EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd zevenenveertigduizend honderd dertig (347.130) aandelen, zonder nominale

waarde, die elk één/ driehonderd zevenenveertigduizend honderd dertigste (11347.130510) van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen."

4. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren,

5. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AD-MINISTERIE, vertegenwoordigd door de heer Adriaan de

Leeuw, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen te

handelen, teneinde al het nodige te doen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister,

bij het ondernerningsloket en bij de B,T.W,-administratie ingevolge hetgeen voorafgaat.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

! Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, twee volmachten, drieverslagen, verzaking, historiek+ coördinatie.

Fr.dc GRAVE, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAN OORD BELGIUM

Adresse
Zetel : Spinnerijstraat 14 bus F 9240 Zele

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande