VAN DEN BERGH RUDI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DEN BERGH RUDI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.159.614

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.07.2014 14351-0163-012
15/10/2014
ÿþMQd Word 11.1

1T ,.. 77 7:7; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111M11,1,fil111111

uhef.HE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

06 OKT, 2014

AFDELING DENDEame_

....... f

Ondernemingsnr ; 0457.159.614

Benaming

(voluit) : VAN DEN BERGH RUDI

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9140 Temse, Hoogkamerstraat 108 S

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING  VEREFFENING IN ÉÉN AKTE  VOLMACHT

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Notaris Philippe Verlinden, te Sint-Niklaas, op , negenentwintig september tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN DEN BERGH RUDI", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Hoogkamerstraat 108 8, ondememingsnummer 0457.159.614, RPR ' Gent afdeling Dendermonde, werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT Verslagen

a) voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen, evenals van de staat van activa en passive van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschap-ipen, ter beschikking van de aandeelhouders werd gesteld, vergezeld van de overige ter zake dienende documenten zoals bepaald hierna:

-verslag van de zaakvoerder de dato 23 september 2014:

-verslag van de bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN", met maatschappelijke zetel Ie 9051 Sint-Denys-Westrem (Gent), Kortrijksesteenweg 1126, MW BE 0423.109.644, RPR Gent afdeling Gent, vertegenwoordigd door de heer Jan MOENS, bedrijfsrevisor, de dato 26 september 2014;

-staat van activa en passive, die niet meer dan drie maanden voordien is vastge-.steld;

-een bewijs van betaling van aile schulden aan derden die blijken uit de afgeleverde staat van activa en passive (dit onder de vrm van rekeninguittreksels);

-verklaring uitgaande van de zaakvoerder dat er geen andere schulden zijn dan deze die opgenomen zijn in de staat van activa en passive;

-verdelingsplan met berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto-aandeel van de enige vennoot ln de vereffening,

b)bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 §4 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is,

De bestuurders, hier aanwezig, verklaren aan de notaris dat er geen bijzondere over-'eenkomsten bestaan waaraan de vennootschap zich dient te houden bij haar ontbin-.ding.

c) besluit

d)De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt:

"3 Besluiten met voorbehoud

In het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van VAN DEN BERGH RUDI BVBA, met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Hoogkamerstraat 108 S, een staat van activa en passive opgesteld per 16 september 2014, die

rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van

....

Op de laatste Diz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

32.494,27 EUR en een netto-actief van 25.538,85 EUR. De staat van activa en passive op datum van 15 september 2014 werd opgesteld overeenkomstig artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001.

Uit de controlewerkzaamheden die werden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden dcor de vereffenaar, c.q. de zaakvoerder.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van circa 1.933,35 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Wij formuleren een voorbehoud voor mogelijke kosten voortvloeiend uit fiscale en juridische aangelegenheden, die ons niet bekend zijn op de datum van ondertekening van ons verslag. Naar verklaard door de zaakvoerder zijn er op heden geen hangende geschillen, noch claims tegen de venncotschap.

Er werd geen verklarende bijlage inzake de rechten en verplichtingen buiten balans voorgelegd

Dit verslag werd opgesteld met het oog op de ontbinding van de BVBA VAN DEN BERGH RUDI en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Gent, 26 september 2014

FIGURAD Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

Ann Van Vlaenderen

Vennoot"

De bestuurders van de vennootschap hebben verklaard dat zich geen wijzigingen hebben vcorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen.

TWEEDE BESLUIT - Ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte

Na lezing van voormelde verslagen, besluit de vergadering om de vennootschap te ont-tinden en haar in vereffening te stellen, met ingang van heden.

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk om te verzaken aan de termijnen en formaliteiten voorzien dcor artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en de vennootschap te ontbinden met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart dat het Wetboek van vennootschappen voorziet dat een ont-tinding en vereffening in één akte slechts mogelijk is indien cumulatief voldaan is aan volgende voorwaarden:

-er wordt geen vereffenaar aangeduid;

-aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

-aile aandeelhouders zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

-indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig artikel 181 §1, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, maakt het verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

-de terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf.

Vervolgens neemt de vergadering volgende besluiten;

-De vergadering besluit om geen vereffenaar aan te duiden.

-De vergadering besluit dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald.

-De vergadering stelt vast dat alle aandeelhouders aanwezig zijn op onderhavige vergadering en eenparig

er mee instemmen dat de vennootschap ontbonden en vereffend wordt in één akte.

-De terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf, zoals blijkt uit het derde

besluit hierna.

De vergadering besluit vervolgens verder te gaan met de sluiting van de vereffening. De hier aanwezige bestuurders nemen hiervan kennis.

De bestuurders van de vennootschap verklaren dat zij kennis hebben genomen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, hetwelk stipuleert dat zij ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd, bij gebreke aan de benoeming van (een) vereffenaar(s).

DERDE BESLUIT - GOEDKEURING JAARREKENING

De voorzitter legt aan de algemene vergadering de jaarrekening afgesloten per drieëntwintig september

tweeduizend veertien voor.

Woor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De enige vennoot verklaart een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben. De zaakvoerder van de vennootschap verklaart uitdrukkelijk dat er op heden geen schulden ten aanzien van derden meer zijn. De algemene vergadering onderzoekt de jaarrekening en besluit deze zonder enig voorbehoud goed te keuren,

VIERDE BESLUIT - Goedkeuring van de verdeling van het netto verdelingssaido en overname van de resterende activa bestanddelen  mandaat betaling roerende voorheffing.

De vergadering besluit, op basis van voormelde staat van actief en passief de dato 15 september 2014, waarbij rekening werd gehouden met de afhouding van de voorziene liquidatiekosten( ¬ 6.955,42), het res-'terend actief van de vennootschap ten befope van achttien duizend vijfhonderd drieëntachtig cura drieënveertig cent (¬ 18.583,43) uit te keren aan de enige vennoot.

De enige vennoot verklaart de hem toegekende activa te aanvaarden.

De liquidatiebelasting dient te worden voldaan.

In dit licht verleent de vergadering volmacht aan de heer Rudiger VAN DEN BERGH, voornoemd, tot betaling van de roerende voorheffing en de verdeling van het netto-aandeel ten behoeve van de enige vennoot in de vereffening.

De vergadering besluit vervolgens uitdrukkelijk opdracht te geven aan de financiële instellingen KBC, ING en BNP Paribas Fortis om alle bestaande tegoeden bij deze financiële instelling rechtstreeks over te schrijven op rekening van de enige venncot die door deze laatste zal worden opgegeven. De heer Rudiger VAN DEN BERGH, voornoemd, verklaart hierbij uitdrukkelijk aile mogelijke navorderingen van belastingen en taksen te zullen betalen. Eventuele teruggaven van belastingen en taksen zullen hem eveneens toekomen,

VIJFDE BESLUIT - Sluiting vereffening

Gelet op de afgifte van de goederen, zowel actief ais passief, aan de enige vennoot en gelet op de verbintenis tot persoonlijke tenlasteneming van de eventuele latente, niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met het aandelenbezit, verklaart de algemene vergadering de afrekening voor gesloten.

Voor zoveel als nodig verklaart de enige vennoot dat hij alle toekomstige activa en passiva, aire rechten en verplichtingen van de vennootschap overneemt.

De vergadering stelt vast dat aile gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas,

De vergadering besluit dat de vereffening hierbij als beëindigd wordt beschouwd en dat de vereffening hierbij wordt afgesloten.

De vergadering besluit dat de boeken en de documenten van de ontbonden en vereffen-ide vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden te 9140 Temse, Burggravestraat 18,

ZESDE BESLUIT - Vaststelling beëindiging mandaat zaakvoerder

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de zaakvoerder beëindigd is inge-ivolge de ontbinding van de ,

vennootschap en de sluiting van haar vereffening.

De vergadering besluit om de zaakvoerder algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn

mandagt en dit zonder enig voorbehoud.

ZEVENDE BESLUIT  BIJZONDERE MACHTIGING

De algemene vergadering besluit om de heer Rudiger VAN DEN BERGH, voornoemd, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde om in naam en voor rekening van de vennootschap alle bankrekeningen op naam van de vennootschap, af te sluiten.

ACHTSTE BESLUIT - Volmacht

De vergadering verleent geen bijzondere volmacht om de schrapping van de vennootschap bij de Ondernemingsloketten, in de Kruispuntbanlç voor Ondernemingen en bij de Administra-die van de Belasting over de Toegevoegde Waarde aan te passen, voor zover als nodig, en hiertoe aile administratieve stukken en documenten te ondertekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte en uittreksel van de akte, verslag van het bestuursorgaan en

bedrijfsrevisor, met staat-van activa en passiva

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 23.09.2013 13594-0310-012
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 30.08.2012 12520-0390-012
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.07.2011 11356-0353-011
17/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.08.2010, NGL 11.08.2010 10405-0342-010
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.07.2009, NGL 04.09.2009 09749-0284-013
29/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 22.07.2008 08451-0057-013
06/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.06.2007, NGL 02.07.2007 07341-0189-012
27/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 19.06.2006, NGL 25.07.2006 06526-3556-015
28/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 12.09.2005, NGL 23.09.2005 05703-5249-015
10/08/2004 : SN056028
07/07/2004 : SN056028
13/08/2003 : SN056028
26/07/2002 : SN056028
24/07/2001 : SN056028
08/03/2001 : SN056028
20/08/1999 : SN056028
01/03/1996 : SNA8096

Coordonnées
VAN DEN BERGH RUDI

Adresse
HOOGKAMERSTRAAT 108 S 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande