VAN CAESTER JURGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN CAESTER JURGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.293.202

Publication

17/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.03.2014, NGL 08.03.2014 14062-0135-014
13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.03.2013, NGL 11.03.2013 13059-0376-014
05/08/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VAN CAESTER JURGEN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9550 Herzele, Sleistraat 8

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Veronique Laloo te Sint-Lievens-Esse (gemeente Herzele), op één augustus tweeduizend en elf, ter registratie, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met de naam "VAN CAESTER JURGEN" werd opgericht.

1. Rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN CAESTER JURGEN".

2. Zetel: 9550 Herzele (Woubrechtegem), Sleistraat 8.

3. Duur: Opgericht voor onbepaalde duur.

4. Identiteit oprichter:

De heer VAN CAESTER Jürgen, dakwerker, geboren te Zottegem op elf maart negentienhonderd vierenzeventig, en echtgenote mevrouw QUINTYN Anja Lydia Francine, geboren te Asse op acht mei negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 9550 Herzele (Woubrechtegem), Sleistraat 8.

5. Kapitaal  aandelen - volstorting:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het kapitaal.

6. Samenstelling maatschappelijk kapitaal - Aandelen.

De heer en mevrouw Van Caester-Quintyn, comparanten voornoemd, verklaren volgend goed in de vennootschap te brengen :

Een handelszaak, gekend onder de naam "Jürgen Van Caester", gevestigd te 9550 Herzele (Woubrechtegem), Sleistraat 8, eigendom van de gemeenschap bestaande tussen de oprichter en zijn echtgenote, waarvoor de inbrenger, ingeschreven is in het Rechtspersonenregister te Oudenaarde onder nummer 0882.438.593.

De inbreng omvat alle bestanddelen van de handelszaak, met name : de handelsnaam en het uithangbord, de industriële, literaire en artistieke eigendomsrechten en licenties, de concessies, het huurrecht of ieder ander recht op de bedrijfsruimte, de uitrusting, de machines, het rollend materieel, het gereedschap en het materieel, de grondstoffen en de koopwaar, het meubilair, de schulden, vorderingen en lopende overeenkomsten.

Bijzonderheden van de inbreng.

De netto-waarde van de handelszaak wordt, volgens een staat van activa en passiva, opgemaakt op 31 juli 2011 en welke aan deze akte gehecht blijft, geschat op : ACTIEF :

*11304797*

0838293202

Griffie

Neergelegd

03-08-2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Immateriële vaste activa : één euro (¬ 1)

Materiële vaste activa : honderd negentienduizend achthonderd en negen euro (¬ 119.809,00)

Voorraden en bestellingen in uitvoering : duizend euro (¬ 1.000,00)

Liquide middelen : nihil

TOTAAL ACTIEF : honderd twintigduizend achthonderd en tien euro (¬ 120.810,00) PASSIEF :

Financiële schulden : negentigduizend driehonderd negenennegentig euro drieënveertig cent (¬ 90.399,43)

TOTAAL PASSIEF : negentigduizend driehonderd negenennegentig euro drieënveertig cent (¬ 90.399,43)

NETTO ACTIEF : dertigduizend vierhonderd en tien euro zevenenvijftig cent (¬ 30.410,57)

De inbreng gebeurt door de overname van het volledig actief en het volledige passief.

De inbrenger verklaart dat de door hem ingebrachte handelszaak vrij is van elke inschrijving.

De vennootschap verkrijgt vanaf heden de volle eigendom en het genot van de ingebrachte handelszaak.

De inbrenger verbindt zich jegens de vennootschap tijdens zijn lidmaatschap, en na zijn eventueel uittreden, gedurende een periode van één jaar te rekenen van zijn uittreding, zich te zullen onthouden van enige werkzaamheid die aan de ingebrachte zaak clientèle zou kunnen onttrekken.

Hij bedingt volgens artikel 1121 van het burgerlijk wetboek, dat de vennootschap jegens de schuldeisers van de ingebrachte zaak verbonden is tot nakoming van haar verbintenissen en verplichtingen; de vennootschap zal tegenover de inbrenger tot vrijwaring gehouden zijn tegen iedere vordering van die schuldeisers.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de inbrengers elk drieënnegentig (93) volgestorte aandelen toegekend, alsmede een schuldvordering op de vennootschap in rekening-courant van elfduizend achthonderd en tien euro zevenenvijftig cent, hetzij aan elk der beide comparanten een vordering van van vijfduizend negenhonderd en vijf euro negenentwintig cent (¬ 5.905,29).

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van één augustus tweeduizend en elf en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

8. Betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling na vereffening van het overblijvende saldo: wettelijke bepalingen.

9. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd.

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

Aanstelling zaakvoerder: 1/ aantal zaakvoerders: twee; 2/ zaakvoerders: als eerste niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd: 1. de heer Van Caester, en 2.

mevrouw Quintyn, beiden voornoemd, die verklaarden hun opdracht te

aanvaarden. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

10. Er werd geen commissaris benoemd. De aandeelhouders hebben het toezichtrecht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

11. Doel:

De Vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor

eigen rekening of voor rekening van derden en/of als tussenpersoon, en dit in

zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettlijke

bepalingen of reglementeringen :

Alle dakwerken en alle werken op het gebied van schrijnwerkerij.

Dit omvat ondermeer :

" De onderneming voor het bedekken van gebouwen met ongeacht welk materiaal onder meer met dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen en voor het plaatsen van daken van non-ferromaterialen en van zinken dakvensters.

" De onderneming voor lood- en zinkwerk, het waterdicht maken en bedekken van daken en dakterassen met onder meer asfalt en teer.

" De onderneming voor de uitvoering van timmerwerk en schrijnwerk van hout, van kunststof of van metaal.

" Het uitvoeren van herstellingswerken en onderhoudswerken of deze werken laten uitvoeren.

" Het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten.

" Het plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen.

" Het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten.

" Het verlenen van dienstprestaties, van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, produktie en ontwikkeling en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

" Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen.

Binnen dit kader:

" overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende goederen, materialen en benodigheden, tegoeden en/of vorderingen.

" overgaan tot het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verbouwen, in erfpacht geven, opstalrecht verlenen, in huur nemen of leasen van onroerende goederen al dan niet bemeubeld.

" Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben. Deze diensten kunnen geleverd worden krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten of vereffenaar van andere vennootschappen kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door een zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder gelijk welke vorm: zij kan zich borg stellen of aval verlenen, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van van verbintenissen van derden, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, inclusief de eigen handelszaak en in de ruimste zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan de

depositobanken, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieondernemingen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of van welke aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, uit te breiden of te bevorderen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

12. Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur en voor de eerste maal in 2013.

Toelating tot de Algemene Vergadering van Aandeelhouders en uitoefening stemrecht: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

Tegelijk hiermede neergelegd : Uitgifte van de akte, verslag van de zaakvoerders, verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.03.2015, NGL 11.03.2015 15059-0231-014

Coordonnées
VAN CAESTER JURGEN

Adresse
SLEISTRAAT 8 9550 WOUBRECHTEGEM

Code postal : 9550
Localité : Woubrechtegem
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande