VAGECO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VAGECO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 628.792.008

Publication

05/05/2015
ÿþr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor behoud aan hi Seigle

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 2 APR. 2015

AFDELING DE(3lIONDE



Ondernemíngsrtr 6.21 `432-. 00 $

Benaming

(voluit) VAGECO

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Hoogstraat 61 pro, 9260 Schellebelle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

OVEREENKOMST TOT OPRICHTING VAN EEN VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Tussen de ondergetekenden :

1. Mr. Van Geert Dimitri., NN 86.07.29-121-88

wonende te 9260 Schellebelle, Bellekouterlaan 60

2. Mr. Verstraeten Kristof , NN 85.05.08-109-16

wonende te 9260 Schellebelle, Dendermondsesteenweg 50

3. Mr. Vermeulen Bram, NN 91.08.21-133-40

Wonende te 9260 Serskamp, Wettersesteenweg 23

4. Mr. Coppens Johan, NN 77.04.06-235-66

Wonende te 9260 Schellebelle , Hoogstraat 61

wordt een Vennootschap Onder Firma opgericht, genaamd VAGECO, met maatschappelijke zetel te

9260 Schellebelle, Hoogstraat 61 pro.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeduizend euro (2.000,00 ¬ ) en is verdeeld in honderd (200) aandelen met een nominale waarde van tien (10 ¬ ) euro elk.

Op deze aandelen wordt als volgt ingeschreven door de oprichters :

1. door Mr. Van Geert Dimitri , voornoemd, bij wijze van storting ten belope van duizend honderd ( 1.100,00 ¬ ) Euro in ruil voor honderd en tien (110) aandelen.

2. door Mr. Verstraeten Kristof , voornoemd, bij wijze van storting ten belope van driehonderd ( 300,00 ¬ ) Euro in ruil voor dertig (30) aandelen.

3. door Mr. Vermeulen Bram, voornoemd, bij wijze van storting ten belope van driehonderd ( 300,00 ¬ ) Euro in ruil voor dertig (30) aandelen.

150 3 72~

j

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(n)n(erc) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegerw,ioordigen

Verso ° Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

4. door Mr Coppens Johan, voornoemd, bij wijze van storting ten belope van driehonderd

( 300,00 ¬ ) Euro in ruil voor dertig (30) aandelen.

STATUTEN

ARTIKEL 1

De vennootschap draagt de naam : VAGECO Vennootschap onder firma

ARTIKEL 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9260 Schellebelle, Hoogstraat 61 pro.. Die zetel kan naar een andere gemeente verplaatst worden door besluit van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder(s) beslissen over het oprichten van bedrijfszetels in het gehele Belgische grondgebied.

ARTIKEL 3

De vennootschap heeft tot doel

-het uitvoeren, plaatsen en herstellen van pleisterwerken, chapewerken, tussenwanden in gipsplaten, zowel binnen als buiten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden

-het uitvoeren van isolatiewerken, gevelreiniging en voegwerken

-het uitvoeren van klusjes in de meest algemene zin van het word

-handel in bouwmaterialen

-het vervaardigen van producten in beton, gips, cement en dergelijke

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen , laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, onder dat deze verrichtingen een activiteit alsvastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen og groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

ARTIKEL 4

De vennootschap begint op heden en is opgericht voor onbepaalde duur; zij kan slechts om wettige redenen of bij unanieme beslissing van de vennoten ontbonden worden.

ARTIKEL 5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en wordt gevormd door de totale nominale waarde van alle door de vennoten onderschreven aandelen. De nominale waarde van ieder aandeel is vastgelegd op twintig (20,00 E) euro.

ARTIKEL 6

De aandelen zijn ondeelbaar en op naam. De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel voor de uitoefening jegens haar van de rechten eraan verbonden. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de naakte eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst totdat één persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent. Deze persoon dient te voldoen aan de voorwaarden vennoot te worden.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber, dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

ARTIKEL 7

Voor iedere overdracht tussen vennoten is steeds de voorafgaande toestemming van de meerderheid van de vennoten vereist.

ARTIKEL 8

Het overlijden van een vennoot heeft de ontbinding van de vennootschap niet tengevolge. Bij overlijden van één van de vennoten kunnen de overblijvende vennoten de aandelen van de erfgenamen overnemen tegen de waarde per aandeel vastgesteld in de notulen van de laatste vergadering der vennoten, voorafgaand aan het overlijden.

Zo er na het overlijden van een vennoot nog slechts één vennoot overblijft, staat het deze vrij de vennootschap te ontbinden dan wel een derde partij de aandelen van de erfgenamen te laten overnemen tegen de waarde per aandeel vastgesteld zoals supra vermeld,

ARTIKEL 9

De vennoten of hun rechtverkrijgenden kunnen in geen geval de verzegeling vorderen van de voorwerpen die tot het vermogen van de vennootschap behoren, noch een inventaris doen opmaken, noch om het even welke maatregel vorderen die de normale werking van de vennootschap kan verhinderen.

ARTIKEL 10

Is de vennoot van de vennootschap : ieder die zich akkoord verklaard heeft met de statuten, minstens één aandeel heeft onderschreven en als zodanig aanvaard. aanvraag tot opname als vennoot of onderschrijving van een aandeel betekenen tevens volledig akkoord met de statuten.

ARTIKEL 11

Over de aanvaarding van een nieuwe vennoot wordt beraadslaagd door de vergadering der vennoten, die moet beslissen bij gewonen meerderheid der aanwezige leden.

ARTIKEL 12

De volgende persoon wordt als zaakvoerder benoemd : Mr Van Geert Dimitri

De vennoten en de zaakvoerders die in naam en voor rekening van de vennootschap de activiteiten en handelingen binnen het kader van het statutair doel hebben verricht, kunnen hiervoor bezoldigd worden.

De zaakvoerders kunnen worden ontslagen door een beslissing van de aandeelhouders bij gewone meerderheid. De zaakvoerders kunnen vrijwillig ontslag nemen door opzegging aan alle vennoten. Voor de uitwerking van dit ontslag is geen statutenwijziging vereist.

Ieder ambtsbeëindiging en infunctietreding als zaakvoerder wordt openbaar gemaakt overeenkomstig artikel vierenzeventig van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 13

De zaakvoerders zijn gezamelijk bevoegd om de vennootschap bij alle handelingen te vertegenwoordigen.

ARTIKEL 14

Voor" gehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wettelijke voorschriften inzake boekhouding en de jaarrekening van ondernemingen en het wetboek van vennootschappen.

De rekeningen van de vennootschap worden ieder jaar op éénéndertig december afgesloten. De zaakvoerders maken de inventaris, de balans en de resultatenrekening op.

De jaarrekening van de vennootschap wordt goedgekeurd door de vereniging der vennoten ten laatste zes maanden na de afsluiting van het boekjaar,

ARTIKEL 15

Over de toewijzing van de winsten van de vennootschap zal de vergadering der vennoten vrij kunnen beslissen.

ARTIKEL 16

De vergadering der vennoten wordt jaarlijks gehouden op de laatste donderdag van de maand juni om 19u en indien deze dag een feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2017.

Zij zal verslag houden over de maatschappelijke aangelegenheden, kennis nemen van de rekeningen, deze goed-of afkeuren en stemmen over de te geven kwijting aan de zaakvoerder(s).

ARTIKEL 17

Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daaropvolgend. Het eerste jaar begint op heden en eindigt op 31 december 2016.

ARTIKEL 18

Alle bepalingen van de artikelen 1832 tot en met 1872 van het Burgelijk wetboek, alsmede van de bepalingen van het wetboek van vennootschappen waarvan bij deze statuten niet op een geldige wijze is afgeweken zijn van toepassing. Ingeval van nietigheid van één of meer clausules van deze akte blijven alle overige bepalingen ervan de partijen tot wet strekken.

Schellebelle, 31 maart 2015

Van Geert Dimitri Verstraeten Kristof

Oprichter Oprichter

Vermeulen Bram Coppens Johan

Oprichter Oprichter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)nteni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

03/07/2015
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staa na neerlegging ter griffie van de a Mod Word 11.1

aken kopie

ECHTBANK

e KOOPHANDEL GENTAN l

18111111111111111111111111111

*15094751*

Ondernemingsnr ° 0628.792.008 Benaming

(voluit) : VAGECO

(verkort) :

2 4 JUNI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Hoogstraat 61 pro, 9260 Schellebelle

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming zaakvoerder - toevoeging vennoten - herschikking aandelen - bevoegdheden

In een bijzondere algemene vergadering samengekomen op 1 mei 2015 met volgende agendapunten :

1) benoeming zaakvoerder

2) toevoeging vennoten

3) herschikking van de aandelen

4) beperking bevoegdheden

Er werd beslist met onderling akkoord het volgende :

1) de heer Verstraeten Kristof , wonende Dendermondsesteenweg 50 te 9260 Schellebelle wordt vanaf 01 mei 2015 benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur. De heer Verstraeten aanvaardt zijn benoeming.

2) de heer Baeckelandt Alex wondende Puithoeksstraat 27 te 9700 Oudenaarde NN 78.03.04.055-29 en de heer Duquet Bram wonende te Wurmstraat 24 te 9940 Sleidinge NN 83.06.23.041-84 worden toegevoegd als vennoot , met als gevolg een herschikking van de aandelen

3) de aandelen , totaal van 200 (tweehonderd) worden als volgt herschikt en zijn vanaf 1 mei 2015 in bezit van volgende vennoten

- de heer Van Geert Dimitri , vennoot en zaakvoerder, bezitter van 102 (honderd en twee) aandelen van de totaal 200 aandelen,

- de heer Verstraeten Kristof , vennoot en zaakvoerder, bezitter van 50 (vijftig ) aandelen van de totaal 200

aandelen,

- de heer VermeulenBram , vennoot , bezitter van 12 (twaalf) aandelen van de 200 aandelen,

- de heer Coppens Johan , vennoot , bezitter van 12 ( twaalf) aandelen van de 200 aandelen,

- de heer Baeckelandt Alex , vennoot , bezitter van 12 (twaalf) aandelen van de 200 aandelen, - de heer Duquet Bram, vennoot , bezitter van 12 (twaalf) aandelen van de 200 aandelen,

4) beperking bevoegdheden

- enkel de zaakvoerders zijn bevoegd contracten te ondertekenen

- er wordt in onderling overleg beslist de bevoegdheden van de zaakvoerders te beperken . Meer bepaald voor aankopen , contracten en/of investeringen die de 2.000,00 ¬ (tweeduizend euro) overstijgen, is ereen gezamelijke handtekening vereist van de twee zaakvoerders. Een zaakvoerder kan wel alleen tekenen als hij daarvoor toestemming heeft volgens beslisising van de meerderheid van aandelen.

Van Geert Dimitri

Zaakvoerder

Cio cie laatste biz. van Edik B vermelden : Recto : t' aarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. netzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAGECO

Adresse
HOOGSTRAAT 61 9260 SCHELLEBELLE

Code postal : 9260
Localité : Schellebelle
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande