V.D.D. INTERIEURAFWERKING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V.D.D. INTERIEURAFWERKING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.263.586

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 22.07.2014 14321-0008-012
03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.03.2013, NGL 02.07.2013 13243-0505-012
14/06/2013
ÿþ Mal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

NtÀttibrLt.iàU I kK tanll-I" It Gtti nCun 'orme VAN K04PHANOEt.TE DENDERMONDE OP

- 5 JUNI 2013

DE OriffeRiFFIER



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0894263586

Benaming

(voluit) : V.D.D. INTERIEURAFWERKING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Zetel : 9200 Dendermonde (Oudegem), Lambroeckstraat, nummer 103. (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging (uitbreiding) doel van de vennootschap - ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder - wijziging datum van de jaarvergadering van de vennoten van de vennootschap - kapitaalverhoging door incorporatie van overgedragen winst(en) van de vennootschap - volledige herwerking van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en), de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht, en ingevolge voorstel van het bestuursorgaan van de vennootschap - machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissing(en) - volmacht(en):

ln het jaar tweeduizend dertien. Op vier juni.

Voor Ons, Meester Benjamin VAN HAUWERMEIREN, notaris te Lede (Oordegem).

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte. Aansprakelijkheid "V.D.D. lnterieurafwerking", met zetel gevestigd te 9200 Dendermonde (Oudegem),, Lambroeckstraat, nummer 103, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0894.263.586 RPR: (rechtspersonenregister) Dendermonde.

Opgericht blijkens akte verleden door notaris Jean Van der Bracht, destijds te 9340 Lede (Oordegem), op elf. december tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig; december daarna, onder referentie nummer 07186908, en waarvan de statuten tot op heden niet gewijzigd' werden, aldus verklaard.

Het Voorzitterschap wordt waargenomen door: de Heer VAN der DONCKT Didier Leon Freddy Marthe, nagenoemd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn alhier aanwezig, de volgende vennoten van de vennootschap:

1) De Heer VAN der DONCKT Didier Leon Freddy Marthe, geboren te Gent op vier juli negentienhonderd; éénenzestig, wonende te 9200 Dendermonde (Oudegem), Lambroeckstraat, nummer 103, echtgenoot van' Mevrouw TEUCHER Dons Erna, nagenoemd, met wie hij gehuwd is onder het stelsel van de wettelijke gemeenschap ingevolge huwelijkscontract verleden door notaris Michel De Gheest, te Aalst, op zestien: september negentienhonderd tweeëntachtig, eenmalig gewijzigd met behoud van het bestaand huwelijksstelsel blijkens akte verleden door ondergetekende notaris Benjamin VAN HAUWERMEIREN, op achttien april: tweeduizend en twaalf, aldus verklaard.

Dewelke verklaart eigenaar te zijn van honderd tachtig (180) aandelen van de vennootschap.

2) Mevrouw TEUCHER Doris Erna, geboren te Aalst op één februari negentienhonderd tweeënzestig,; echtgenote van de Heer VAN der DONCKT Didier Leon Freddy Marthe, voornoemd, en eveneens wonende te; 9200 Dendermonde (Oudegem), Lambroeckstraat, nummer 103.

Dewelke verklaart eigenares te zijn van zes (6) aandelen van de vennootschap,

Voornoemde verschijners, beiden alhier aanwezig, vertegenwoordigend de totaliteit van de; maatschappelijke aandelen van voormelde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid V.D.D." Interieurafwerking", zijnde honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, verklaren vervolgens te weten dat de wet straffen stelt op het zich wetens aanmelden als eigenaar van aandelen welke hen niet toebehoren en aldus deel te nemen aan de stemming in de vergadering.

Samenstelling van het huidig bestuursorgaan van de vennootschap:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

-De Heer VAN der DONCKT Guillaume Jacques Nathalie Luc, alhier medeverschenen, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, geboren te Aalst op zeven juni negentienhonderd achtentachtig, thans nog wonende te 9200 Dendermonde (Oudegem), Lambroeckstraat, nummer 103, werd bij voormelde oprichtingsakte van de vennootschap benoemd tot enige niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap; het benoemingsbesluit ervan werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad zoals voorzegd,

-Hogergenoemde Heer VAN der DONCKT Didier Leon Freddy Marthe werd, bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato vierentwintig januari tweeduizend en acht, benoemd tot bijkomende niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap; het benoemingsbesluit ervan werd gepubliceerd in de Bijsage tot het Belgisch Staatsblad van vijf februari daarna, onder referentie nummer 08020345.

DE VOORZITTER ZET VERVOLGENS UITEEN EN DE VERGADERING ERKENT:

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda: AGENDA VAN DE VERGADERING:

1) Ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

2) Wijziging datum van de jaarvergadering van de vennoten van de vennootschap.

3) Voorlegging en voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap de dato drie juni tweeduizend dertien, ter verantwoording van de door te voeren wijziging (uitbreiding) aan het doel van de vennootschap, met aangehechte staat van actief en passief, niet ouder dan drie maanden - vervanging bestaande statutaire omschrijving van het doel van de vennootschap.

4) Kapitaalverhoging met tweeëndertigduizend EUR (¬ 32.000,00), om het kapitaal van de vennootschap, hetzij achttienduizend zeshonderd EUR (¬ 18.600,00), te verhogen tot vijftigduizend zeshonderd EUR (¬ 50.600,00), en dit door inlijving van overgedragen winst(en), zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen  vaststelling dat de kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt is.

5) Volledige herwerking van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en), de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht, en op voorstel van het bestuursorgaan van de vennootschap.

6) Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissing(en) -volmacht(en).

B) Verzaking:

Voornoemde vennoten en de twee zaakvoerders van de vennootschap, allen alhier aanwezig, hebben voor zoveel als nodig bij deze enfof voorafgaandelijk dezer verzaakt aan de oproepingsformaliteiten en termijnen en aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, alsmede aan de nietigheidsgrond, zoals bedoeld in artikel 64 van zelfde Wetboek.

C) De Voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en dat er geen commissaris in functie is.

D) Aangezien de leden van deze vergadering de totaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen en samen met de twee zaakvoerders van de vennootschap alhier aanwezig zijn, kan de vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over gemelde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda.

Na deze vaststellingen, die juist worden bevonden door de leden van deze vergadering, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met éénparigheid van stemmen genomen:

AFHANDELING AGENDA:

Punt 1: Ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap:

-De vergadering beslist met ingang vanaf heden een einde te stellen aan het mandaat van de volgende niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, met name: de Heer VAN der DONCKT Guillaume Jacques Nathalie Luc, geboren te Aalst op zeven juni negentienhonderd achtentachtig, thans nog wonende te 9200 Dendermonde (Oudegem), Lambroeckstraat, nummer 103, die met dit ontslag instemt.

-De vergadering verleent hierbij aan zelfde Heer VAN der DONCKT Guillaume Jacques Nathalie Luc kwijting over zijn beheer, eveneens te rekenen tot heden.

-De vergadering beslist niet in zijn vervanging te voorzien.

Punt 2: Wijziging datum van de jaarvergadering van de vennoten van de vennootschap:

De vergadering beslist om de huidige datum van de jaarvergadering van de vennoten van de vennootschap, hetzij de laatste zaterdag van de maand maart om elf (11) uur, vanaf heden te verplaatsen naar de laatste zaterdag van de maand juni, eveneens om elf (11) uur,

-De eerstvolgende jaarvergadering zal bijgevolg gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni van het jaar tweeduizend dertien, om elf (11) uur.

-De statuten van de vennootschap worden dienovereenkomstig aangepast, zoals hierna vermeld.

Punt 3: Voorlegging en voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap de dato drie juni tweeduizend dertien, ter verantwoording van de door te voeren wijziging (uitbreiding) aan het doel van de vennootschap, met aangehechte staat van actief en passief, niet ouder dan drie maanden - vervanging bestaande statutaire omschrijving van het doel van de vennootschap:

-De vergadering verklaart voorlezing gekregen te hebben van het voorgelegd verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, waarin het voorstel tot navermelde wijziging van het doel van de vennootschap ingevolge bijkomende activiteiten wordt toegelicht de dato drie juni tweeduizend dertien, met aangehechte staat van activa en passiva, niet ouder dan drie maanden.

Zij heeft hierover geen opmerkingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge 6 -Alle leden van de vergadering verklaren eveneens voorafgaandelijk dezer een afschrift van gezegd verslag van het bestuursorgaan ontvangen te hebben, met aangehechte staat van activa en passiva niet ouder dan drie maanden.

-De vergadering beslist vervolgens de bestaande statutaire omschrijving van het doel van de vennootschap volledig te vervangen door de volgende, nieuwe statutaire omschrijving, met name:

Nieuwe statutaire omschrijving van het doel van de vennootschap:

"De vennootschap heeft de volgende activiteiten tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon: -binnenafwerking en inrichting in de meest uitgebreide zin zoals in het bijzonder:

454102: de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort in hout of kunststof;

4542103: de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort in hout en kunststof;

45432: plaatsen van vloerbekleding van hout of andere materialen;

4532001: het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

4533101: installatie in gebouwen en andere bouwwerken van apparatuur en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling;

4545004: overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen,

-fabricatie, aankoop, verkoop en plaatsen van bouwmaterialen, onder meer akoestisch en thermische afzondering voor plafond, muur- en vloerbedekking; ten einde deze adviseren, ontwerpen en monteren; -plaatsen van behang en vloerbedekking en wandbekleding van andere materialen;

-schrijnwerk;

-het plaatsen van buiten- of binnenschrijnwerk van hout, kunststof, metaal of andere materialen zoals: binnen- en buitendeuren, geblindeerde deuren, brandwerende deuren, venstens, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort;

-installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort, in metaal;

-montage van serres, veranda's in hout, kunststof of metaal;

-installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort, in metaal;

-installatie van binnendeuren, scheidingswanden enzovoort, van glas;

-plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

-onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, laten verfraaien, in huur, erfpacht, opstal of leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen, die voor de uitbating van de vennootschap noodzakelijk, voordelig of nuttig zijn, doch alleen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

-aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen voor éigen rekening, evenals de werking ervan;

-alle financiële, commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doei of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken;

-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen, het nemen van deelnemingen of het verrichten van investeringen;

-het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, mandaten van vereffenaar, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

-het verstrekken van waarborgen ten gunste van derden;

-de vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig;

-de vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Deze opsomming is niet limitatief en moet louter exemplatief worden opgevat,

Aldus;

-mag de vennootschap onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten (inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst, enzovoort) in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van die aard is dat de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook;

-kan zij ook een functie van bestuurder, directieraadslid of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen;

-zal zij in het algemeen aile handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maat-schappelijk doel, of handelingen mogen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van dat doel te vergemakkelijken;

-kan zij tevens op rechtstreekse als op onrechtstreekse wijze, als op de wijze voorzien door artikel 1861 Burgerlijk Wetboek, deelnemen in andere vennootschappen, deelgenootschappen aangaan, leningen verstrekken en opnemen en verder alle andere verrich-'tin-'gen als commissio-'vair, makelaar en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

tussenpersoon in het algemeen, financiële verrichtingen stehlen, die op directe of indirecte wijze met deze doelstelling verbonden zijn of deze doelstelling kunnen helpen verwezenlijken;

-kan zij eveneens dienstverlenende activi-'teiten van financiële, commerciële, technische, administratieve en sociale aard verrichten;

-mag zij daarenboven alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alsmede alle handelsverrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de bevoegdheid het doel te interpreteren."

-De statuten van de vennootschap worden dienovereenkomstig aangepast, zoals hierna weergegeven.

Punt 4: Kapitaalverhoging met tweeëndertigduizend EUR (¬ 32.000,00), om het kapitaal van de vennootschap, hetzij achttienduizend zeshonderd EUR (¬ 18.600,00), te verhogen tot vijftigduizend zeshonderd EUR (¬ 50.600,00), en dit door incorporatie van overgedragen winst(en), zonder uitgifte van nieuwe kapitaafaandelen - vaststelling dat de kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt is:

-De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap, hetzij achttienduizend zeshonderd EUR (¬ 18.600,00), te verhogen met tweeëndertigduizend EUR (¬ 32.000,00) en dit tot vijftigduizend zeshonderd EUR (¬ 50.600,00).

-De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van overgedragen winst(en) van de vennootschap, en dit ten belope van tweeëndertigduizend EUR (¬ 32.000,00), zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

-De vergadering stelt vervolgens vast en verzoekt ondergetekende notaris akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging door incorporatie van overgedragen winst(en), ten belope van tweeëndertigduizend duizend EUR (¬ 32.000,00) daadwerkelijk is verwezenlijkt, waardoor het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap gebracht wordt op vijftigduizend zeshonderd EUR (¬ 50.600), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) kapitaalaandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

-De statuten van de vennootschap worden dienovereenkomstig aangepast.

Punt 5: Volledige herwerking van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en), de recente

wijzigingen aan het vennootschapsrecht, en op voorstel van het bestuursorgaan van de vennootschap:

-De vergadering heeft bij deze kennis genomen van het voorstel van het bestuursorgaan van de

vennootschap om, in het kader van de tegenwoordige buitengewone algemene vergadering, de daarbij

genomen beslissing(en), de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht, en rekening gehouden met de

onderlinge verhouding tussen de vennoten van de honderd zesentachtig (186) aandelen van de vennootschap,

de bestaande statuten van de vennootschap volledig te herwerken.

-Na bespreking en beoordeling van voormeld voorstel, beslist de vergadering om de bestaande statuten van

de vennootschap volledig te herwerken als volgt:

STATUTEN:

Artikel één - naam:

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid.,

Zij draagt de naam "V.D.D. lnterieurafwerking".

Artikel twee - maatschappelijke zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde (Oudegem), Lambroeckstraat, nummer

103.

De zetel van de vennootschap mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de

Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, worden overgebracht naar iedere andere plaats in Vlaanderen of tweetalig

Brussel.

De vennootschap mag ook bij beslissing van de zaakvoerder(s) exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel drie - doel:

De vennootschap heeft de volgende activiteiten tot doe! zowel in België ais in het buitenland, voor eigen

rekening of voor rekening van derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

-binnenafwerking en inrichting in de meest uitgebreide zin zoals in het bijzonder:

454102: de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds,

enzovoort in hout of kunststof;

4542103: de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort in hout en

kunststof;

45432: plaatsen van vloerbekleding van hout of andere materialen;

4532001: het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal,

isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

4533101: installatie in gebouwen en andere bouwwerken van apparatuur en leidingen voor verwarming,

ventilatie, koeling en klimaatregeling;

4545004: overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

-fabricatie, aankoop, verkoop en plaatsen van bouwmaterialen, onder meer akoestisch en thermische

afzondering voor plafond, muur- en vloerbedekking; ten einde deze adviseren, ontwerpen en monteren;

-plaatsen van behang en vloerbedekking en wandbekleding van andere materialen;

-schrijnwerk;

Annexes du Moniteur belge -het plaatsen van buiten- of binnenschrijnwerk van hout, kunststof, metaal of andere materialen zoals: binnen- en buitendeuren, geblindeerde deuren, brandwerende deuren, venstens, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 -installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort, in metaal;

-montage van serres, veranda's in hout, kunststof of metaal;

-installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort, in metaal;

-installatie van binnendeuren, scheidingswanden enzovoort, van glas;

-plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

-onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, laten verfraaien, in huur, erfpacht, opstal of leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen, die voor de uitbating van de vennootschap noodzakelijk, voordelig of nuttig zijn, doch alleen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

-aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening, evenals de werking ervan;

-alle financiële, commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakketijken;

-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen, het nemen van deelnemingen of het verrichten van investeringen;

-het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, mandaten van vereffenaar, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

-het verstrekken van waarborgen ten gunste van derden;

-de vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig;

-de vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Deze opsomming is niet limitatief en moet louter exemplatief worden opgevat.

Aldus:

-mag de vennootschap onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten (inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst, enzovoort) in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van die aard is dat de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door, inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook;

-kan zij ook een functie van bestuurder, directieraadslid of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen;

-zal zij in het algemeen elle handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maat-schappelijk doel, of handelingen mogen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van dat doel te vergemakkelijken;

-kan zij tevens op rechtstreekse als op onrechtstreekse wijze, als op de wijze voorzien door artikel 1861 Burgerlijk Wetboek, deelnemen in andere vennootschappen, deelgenootschappen aangaan, leningen verstrekken en opnemen en verder alle andere verrich-'tin-'gen als commissio-'nair, makelaar en tussenpersoon in het algemeen, financiële verrichtingen steilen, die op directe of indirecte wijze met deze doelstelling verbonden zijn of deze doelstelling kunnen helpen verwezenlijken;

-kan zij eveneens dienstverlenende activiteiten van financiële, commerciële, technische, admini-'stratieve en sociale aard verrichten;

-mag zij daarenboven alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alsmede alle handelsverrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de bevoegdheid het doel te interpreteren.

Artikel vier, duur:

De vennootschap is opgericht voor ONBEPAALDE DUUR,

Artikel vijf - maatschappelijk kapitaal:

Het kapitaal bedraagt vijftigduizend zeshonderd EUR (¬ 50.600,00) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/honderd zesentachtigste (11186e) deel in het kapitaal.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, behoudens andersluidend akkoord tussen hem en de vruchtgebruiker.

Artikel zes - aandelen en effecten:

De aandelen en effecten zijn op naam en ondeelbaar.

Er wordt op de zetel een register van aandelen gehouden met de juiste aanduiding van elke vennoot, van het getal hem toebehorende aandelen en van de gedane stortingen.

Indien een aandeel of een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel of effect is aangewezen, behoudens de toepassing van artikel tweehonderd zevenendertig van het Wetboek van Vennootschappen bij overlijden van de enige vennoot.

Alle rechten, verbonden aan met vruchtgebruik bezwaarde aandelen of effecten zullen, ten opzichte van de vennootschap, door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend.

Nochtans zal het stemrecht in algemene vergadering, die moet besluiten over verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, uitgeoefend worden door de blote eigenaar.

Artikel zeven - overdracht en overgang van aandelen:

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met de toestemming van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste driefvierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgemaakt:

1) aan een medevennoot;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater.

Indien de overdracht van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig de voorgaande bepalingen, zal (zullen) de zaakvoerder(s) op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of in geval van overdracht ingevolge overlijden de erfgenaam (erfgenamen) of rechtverkrijgen-Tde(n) van de overleden vennoot, een algemene vergadering samenroepen teneinde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de andere vennoten binnen de twee (2) maanden de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd aan te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezit-'ten, behoudens onderling afwijkend akkoord over een andere verde-ling.

De prijs van de overdracht wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste goedgekeurde jaarrekening, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen.

De aandelen die binnen de twee (2) maanden van de weigering tot goedkeu-'ring niet door de andere vennoten zouden zijn ingekocht, worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen.

c De weigering van overdracht onder levenden goed te keuren, zal nooit aanleiding kunnen geven tot een ge-rrechtelijke procedure.

De weigering een erfgenaam of legataris van de aandelen aan te nemen zal worden geregeld overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel acht - bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd in de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité, , van een directieraad of van een raad van toezicht, dan benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door een enkele kennisgeving gericht aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zi n

P P~ g11

opvolging kan worden voorzien.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van één van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het

pq bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Artikel negen - bevoegdheid van de zaakvoerder(s):

iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van 1) die handelingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, 2) beperkingen opgelegd in de statuten,

of 3) beperkingen opgelegd bij zijn benoeming.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of méér zaakvoerders zijn, wordt er een college van zaakvoerders gevormd dat een voorzitter

aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

verweerder,

De zaakvoerder(s) mag (mogen) zich in zijn (hun) betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder

zijn (hun) persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van zijn (hun) keuze, op voorwaarde nochtans dat

deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn; indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze

vohmacht steeds gezamenlijk gegeven te worden.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, regelen zij onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel tien - bezoldiging van de zaakvoerder(s):

Het mandaat van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van en/of

bevestiging van de algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap.

De vennoten die geen zaakvoerder zijn, doch daadwerkelijk in de vennootschap werken kunnen eveneens

bezoldigd worden.

Deze bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk eveneens door de algemene vergadering bepaald worden. Zij

kan ten allen tijde worden aangepast.

Artikel elf - controle:

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de

algemene vergadering van de vennoten:

-hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

-hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel twaalf - algemene vergadering:

1) Algemene beginselen:

De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de

vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent de enige vennoot de bevoegdheden uit die aan

de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De algemene vergadering heeft het recht zijn statuten uit te leggen.

2) Bijeenroeping:

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijri, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde (115e) van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen, het vragen.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien (15) dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de

vennoten, de cornmissaris(sen) en de zaakvoerder(s).

3) Volmachten:

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde

formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Het bestuursorgaan mag de vorm van de volmachten bepalen.

4) Bureau:

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de oudste in jaren aanwezige zaakvoerder, zit de algemene

vergadering voor.

De voorzitter stelt een secretaris aan, die buiten de vennoten mag worden gekozen. De vergadering kiest

twee (2) stemopnemers indien zij dit nuttig of nodig acht.

De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau,

Het bureau onderzoekt de geldigheid van de samenstelling van de vergadering en bepaalt, aan de hand van

de aanwezigheidslijst, het aantal stemmen waarmee iedere vennoot deelneemt aan de stemming.

5) Verloop van de algemene vergadering

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De voorzitter leidt de vergadering waarbij elk op de agenda geplaatst voorstel na beraadslaging ter

stemming wordt gebracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen waarvan de

opgevraagde stortingen niet gedaan zijn, is geschorst.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden warden ondertekend door één of meer zaakvoerders,

zoals bepaald in de statuten.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden

vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven per brief, fax of e-mail met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aire vennoten en de commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet te zijn genomen; hebben bepaalde voorstellen wel doch andere niet de unanieme goedkeuring van de vennoten gekregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

6) Gewone algemene vergadering;

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de

laatste zaterdag van de maand juni, om elf (11) uur.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris(sen) en behandelt de

jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de

aan de zaakvoerder(s) en commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen waarvoor aan de

stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van een gewone en een bijzondere algemene vergadering worden genomen bij gewone

meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

7) Buitengewone algemene vergadering:

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten.

Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie (3) maanden voordien is vastgesteld. De commissaris(sen), indien benoemd, brengt (brengen) afzonderlijk verslag uit over die staat. De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwodrdigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden (3/4den) van de stemmen heeft verkregen, of vier/vijfden (4/5den) wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of de rechtsvorm van de vennootschap. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel dertien - boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari, om te eindigen op eénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar zal (zullen) de zaakvoerder(s) een inventaris en een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel veertien - winstverdeling:

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent (5 %) wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve één/tiende (1/10e) van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen.

Artikel vijftien - ontbinding:

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde, dit alles onder voorbehoud van bevestiging of homologatie door de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Artikel zestien - woonstkeuze:

Iedere houder van aandelen op naam, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die zijn woonplaats en of zetel in het buitenland heeft, wordt geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hen alle handelingen geldig kunnen worden betekend of bekendgemaakt, zonder dat de vennootschap een andere verplichting heeft dan deze ter beschikking van de geadresseerde te houden. Een kopie van deze betekeningen en bekendmakingen zal eveneens ter informatie worden verzonden aan de woonplaats van de geadresseerde in het buitenland.

Artikel zeventien - verwijzing:

De vennoten zullen zich gedragen naar de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen mochten deze in strijd zijn of komen met deze statuten en naar de aanvullende bepalingen van zelfde Wetboek voor zover daarvan niet wordt afgeweken in de statuten.

Punt 6: Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissing(en) - volmacht(en):

-De vergadering machtigt hierbij het bestuursorgaan van fde Vennootschap tot uitvoering van alle genomen beslissingen.

-De vergadering verleent hierbij aan ondergetekende notaris alle machten om voor zoveel als nodig de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap (volledige herwerking) op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

-De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de hiernavolgende (rechts)persoon, en dit voor zoveel als nodig, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Identiteit van de lasthebber:

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid AB-Consult, te 9300 Aalst, Marcel De Bisschopstraat, nummer 15, niet ais ondernemingsnummer BE 0831.633.656 RPR (rechtspersonenregister) Dendermonde.

De vergadering verklaart bovendien dat zij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

BEVESTIGING VAN IDENTITEIT:

Ondergetekende notaris bevestigt dat de namen, voornamen, datum en plaats van geboorte voor de natuurlijke personen en/of de naam, de oprichtingsdatum en de maatschappelijke zetel voor de rechtspersonen gelijkvormig zijn aan de meldingen in de officiële stukken hem vertoond. De rijksregistemummers werden vermeld met uitdrukkelijke instemming van de betrokkenen, die tevens de juistheid van de voormelde identiteitsgegevens bevestigen.

KOSTEN:

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, van welke aard ook, die ten laste van de vennootschap vallen ingevolge onderhavige akte, bedragen in totaal de som van duizend vierenvijftig EUR en éénenzeventig CENT (¬ 1.054,71), Belasting over de Toegevoegde Waarde inbegrepen.

SLOTBEPALINGEN:

1) De verschijners in deze erkennen dat ondergetekende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 paragraaf 1 alinea's twee en drie van de Organieke wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over, de rechten, verplichtingen en tasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen.waarbij zij betrokken zijn en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

2) De verschijners in deze bevestigen dat ondergetekende notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de

rechten, verplichtingen en tasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad

heeft verstrekt.

Aangezien voormelde agenda uitgeput is, wordt de vergadering gesloten.

Voor ontledend uittreksel,

Benjamin VAN HAUWERMEIREN, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte akte wijziging statuten;

-coördinatie statuten;

-verslag bestuursorgaan van de vennootschap;

-staat van actief en passief, niet ouder dan drie maanden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoutten dan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.05.2012, NGL 29.05.2012 12143-0371-009
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 23.06.2011 11202-0130-009
14/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.04.2010, NGL 06.05.2010 10112-0106-009

Coordonnées
V.D.D. INTERIEURAFWERKING

Adresse
LAMBROECKSTRAAT 103 9200 OUDEGEM

Code postal : 9200
Localité : Oudegem
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande