UPGRADE ESTATE BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UPGRADE ESTATE BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.966.837

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 30.04.2014 14104-0570-009
17/04/2014
ÿþ Mac' Mol 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1101111,11.111111,1111111j11.1111111

be! a B( SU-

NEERGELEGD

O? APR. 2014

RECH pape

KOH VAN

OPAIRtbel..sTE GEHT

Ondememingsnr : 0894966837

Benaming

(voluit) FLAN DERS ESTATE GROUP

(verkort):

Rechtsvorm - Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: T'Stuk 21101 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte: Naamswijziging

Uit een akte verleden voor Meester Jeroen Uytterhaegen, geassocieerd notaris te Wetteren, op 27 maart: 2014, blijkt dat de volgende beslissingen werden genomen op de buitengewone algemene vergadering van! gemelde vennootschap op zelfde datum

1) Wijziging van de naam van de vennootschap in "Upgrade Estate Belgium"

2) Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissing door schrapping van de woorden "Flandersi Estate Group" en vervanging ervan door de woorden "Upgrade Estate Belgium",

3) Invoering van een college van zaakvoerders wijziging bevoegdheden zaakvoerder(s)/college van zaakvoerders en aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen door de tekst van artikelen 20 tot en met 22 van de statuten te wijzigen en te vervangen door volgende tekst

"Artikel 20.- BESTUURSORGAAN,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

' Zij worden benoemd in de statuten of door de algemene vergadering,

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger nie ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en; voor eigen rekening zou vervullen.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der: uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van eer( zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van. ; de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om éèn of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Zo er maar één zaakvoerder is, heeft deze de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te, verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, besturen zij in college,

Dit college vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwills als het belang van de vennootschap het, vereist, alsook binnen de 14 dagen na een daartoe strekkend verzoek van een zaakvoerder.

Het college wordt voorgezeten door de voorzitter, of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de, aanwezige zaakvoerders. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden go:Re Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproepingsbrief. Deze bevat de agenda

Over punten die daarin niet zijn vermeld, kan slechts worden beraadslaagd als alle zaakvoerders aanwezig zijn en ermee instemmen. De instemming wordt geacht gegeven te zijn wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

Het college van zaakvoerders kan slechts dan rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Zijn besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen zo het college bestaat uit meer dan 2 zaakvoerders waarbij bij staking van stemmen de voorzitter de doorslaggevende stem toekomt, en, met unanimiteit zo het college bestaat uit slechts 2 zaakvoerders.

De zaakvoerder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telex of telefax volmacht geven aan een van zijn collega's maar slechts voor één vergadering tegelijk.

Nochtans kan een zaakvoerder slechts één medelid van het college vertegenwoordigen.

Met een besluit van het college staat gelijk een gedagtekend stuk dat door aile zaakvoerders ondertekend is en waarvan in het notulenregister aantekening is gedaan.

Van de besluiten van het college worden notulen gehouden, die worden ondertekend door de zaakvoerder(s).

Afschriften en uittreksels worden eveneens ondertekend door de zaakvoerder(s).

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder mits inachtneming van de hierna opgenomen bevoegdheidsbeperking.

Voor navolgende rechtshandelingen die de vennootschap verbinden is de handtekening nodig van minstens 2 zaakvoerders van de vennootschap :

a: het verkrijgen en vervreemden, huren en verhuren en het opzeggen

van huurcontracten;

b: het aangaan van geldleningen ten leste van de vennootschap;

c: het ter leen verstrekken van gelden van de vennootschap;

d: het deelnemen in andere ondernemingen, het vestigen en opheffen

van filialen;

e: het aangaan van verplichtingen die strekken tot de aankoop van

activa, waaronder auto's en inventarisgoederen waarvan de waarde

een bedrag van 2.500,00 euro te boven gaat;

f: het voeren van rechtsgedingen (met uitzondering van

rechtsmaatregelen die geen uitstel kunnen tijden), het berusten in

rechtsvorderingen, het aangaan van dadingen, compromissen of

akkoorden, het opdragen van de berechting van geschillen met

derden aan scheidslieden of bindend adviseurs;

g: het aangaan van rechtshandelingen, anders dan hiervoor genoemd,

waarvan het belang of de waarde een bedrag van 2.500,00 euro te

boven gaat, waaronder niet begrepen het opnemen van beschikbare

gelden bij de bankier van de vennootschap; splitsing van de

overeenkomst teneinde de werking van deze bepaling te ontgaan is

daarbij niet toegestaan.

Partijen erkennen erover ingelicht te zijn dat dergelijke beperking niet, zelfs niet indien bekendgemaakt, aan derden kan worden tegengeworpen.

De zaakvoerders mogen zich in hun betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid .door lasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn."

4) Benoeming tot bijkomende zaakvoerders van

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VDB-CONCEPT', met zetel te Laame, Termstraat 53, ondernemingsnummer 0475.624.852, RPR Dendermonde, die, alhier vertegenwoordigd door haar niet-statutair zaakvoerder, benoemd bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 21 november 2011, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 december daarna, onder nummer 2011-12-22/0192144, te weten

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fegepro, met zetel te Gent, Keizer Karelstraat 175, ondernemingsnummer 0448.815.238, RPR Gent, op haar beurt vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordigen de heer BELSACK Koenraad Renatus Agnes Marie, wonende te 9270 Laame, Termstraat 53, verklaard heeft zelfde mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet; zij heeft aangeduid als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van haar mandaat genoemde heer Koenraad Belsack, die hier aanwezig, verklaard heeft zelfde mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet;

-de gewone commanditaire vennootschap "421 Concepts", met maatschappelijke zetel te 8790-Waregem, Lindestraat 29, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met als ondernemingsnummer 0.823.359.952, die, alhier vertegenwoordigd door haar beherend vennoot/zaakvoerder, benoemd naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap te weten : Nils Paul Muriel Vanhauwaert, geboren te Waregem op 15 maart 1983, wonende te Lindestraat 29, 8790-Waregem, verklaard heeft zelfde mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.,

5)Benoeming tot voorzitter van het college van zaakvoerders : genoemde heer Belsack.

, 6)Bljzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan: de Burgelijkevennootschap onder de

vorm van een CVBA Botidi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met nome, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp,

wonende te Goudberg 49 te 8530 Flarelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle,

;

eo dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze

vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend onclememingsloket naar keuze, aile wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van j Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-coördinatie der statuten

Voor-behaiden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden *, Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mqd Word 11.1

In de bijlagen bij het Beigisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~~~ NEERGELEGD

3 0 JUNI 2014

BE..GlSCH STAATS 3LAD RECHTeaAifiX VAE43

Knnpi-iANDEL TE GENT

1

2014

AONfTEUR

3 i '-07-

Ondernemingsar : 0894.966.837

Benaming "

(voluit) : UPGRADE ESTATE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvore : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 'T STUK 2 BUS 101  9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de zaakvoerders d.d. 23/06/2014, blijkt dat werd beslist om de maatschappelijke zetel met ingang vanaf 04/07/2014 te verplaatsen naar 9000 Gent, Burggravenlaan 31/301.

De heer Koenraad Belsack

Zaakvoerder

30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 29.04.2013 13100-0068-009
30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 27.04.2012 12096-0601-009
01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 26.03.2011, NGL 31.03.2011 11072-0390-010

Coordonnées
UPGRADE ESTATE BELGIUM

Adresse
'T STUK 2, BUS 101 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande