TRISKELION

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TRISKELION
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 844.596.123

Publication

02/04/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ RGELEGD

2 r «I 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAN E ,. E GENT

I~VII'I~I~~II~IInNll~fll~l

*120 6910*

08)`.k G it),~

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : TRISKELION

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Bijenkorf 9, 9960 Assenede (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

De volgende comparanten hebben besloten dat onder hen op datum van 8/03/2012 een vennootschap onder firma opgericht words:

1. De heer Pierre BREES, geboren te Gent op dertien april negentienhonderd eenenvijftig, wonende te 9960 Assenede, Bijenkorf 9 (RR 510413-035-92)

2. Mevrouw Caroline CREVE, geboren te Zetzate op vijfentwintig oktober negentienhonderd negenenzestig, wonende te 9960 Assenede, Bijenkorf 9 (RR 691025-302-79)

STATUTEN

Naam:

De vennootschap is een handelsvennootschap onder vorm van een vennootschap onder firma, opgericht

onder de naam: TRISKELION.

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Bijenkorf 9, 9960 Assenede.

Hij kan, zonder statutenwijziging, door de beslissing van de zaakvoerder, overgebracht worden naar elke

andere plaats in hetzelfde taalgebied of tweetalige gebied in België. Elke verplaatsing van de zetel van de

vennootschap zal bekendgemaakt worden In de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

" Het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van maritieme aangelegenheden, publiciteit en marketing, alle diensten van financiële, technische, commerciële en administratieve aard.

" Consultancyopdrachten in de maritieme sector.

.De activiteiten m.b.t. de toeristische Informatiediensten, zoals ondermeer de activiteiten van gidsen en

reisleiders.

" De activiteiten van grafisch vormgever/ontwerper.

-Het beheren van onroerend en roerend vermogen onder meer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zowel roerende als onroerende, materiële als immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen.

" De vennootschap mag haar activiteit zowel in het binnen- als in het buitenland uitoefenen, in gelijk welke plaats in het binnen- of buitenland, filialen, bijhuizen, burelen, exploitatiezetels, administratieve zetels, verkoopburelen, agentschappen of hoe dan ook genoemd, oprichten; de uit te baten instellingen in huur nemen, aankopen, onderverhuren, doorverhuren, zelf exploiteren of laten exploiteren door derden; aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen deelnemen die een gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zouden kunnen zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken van haar maatschappelijk doel; zowel in het binnen- als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en

Op de laatste blz. van Luik g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4 4



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

onroerende handelingen verrichten waaronder koop en verkoop, huur en verhuur en de commissiehandel, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel dat zij nastreeft.

De vennootschap mag zich tevens borgstellen, aval verlenen of haar goederen in hypotheek geven of andere warborgen toestaan, zelfs gebeurlijke zakelijke panden. Zij mag eveneens obligatieleningen uitgeven. Deze opsomming is slechts aanwijzend en niet beperkend,

De vennootschap mag zelf of door tussenkomst van derden, alle mogelijke handels, nijverheids, financiële, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel, of welke dit doel op welke wijze ook kunnen bevorderen.











Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd,

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ¬ 1.000,00 en is bij de oprichting volledig geplaatst.

Het wordt vertegenwoordigd door 1000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Als vergelding voor hun inbreng, wordt aan de comparanten het volgend aantal aandelen toegekend:

aan comparant sub 1 500 aandelen

aan comparant sub 2 500 aandelen

Elk aandeel werd volledig betaald, zodat het kapitaal volgestort is en ter beschikking staat van de

vennootschap.

Bestuur & vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, door de algemene vergadering benoemd voor een onbepaalde termijn. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te venichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor de algemene vergadering alleen bevoegd is.

Algemene Vergadering:

Elk jaar op de vierde maandag van de maand juni om 18.00 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de zetel van de vennootschap.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge







Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

TITEL III - SLOTVERKLARINGEN



1. Het eerste boekjaar begint op datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 31 december 2012.

2. Tot zaakvoerder worden benoemd voor een onbepaalde duur:

- de heer Pierre BREES, voornoemd

3. Volmacht:

De zaakvoerder stelt bij deze aan ais zijn bijzondere mandataris, met recht van substitutie: mevrouw Godelieve Janssens, wonende te 1981 - Hofstade, Buntgrasstraat, 15, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving  met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap - via de ondememingsioketten in de Kruispuntbank van Ondernemingen/ltechtspersonenregister en voor haar registratie en mogelijke latere wijzigingen als BTW-belastingsplichtige.

4. Overneming van de verbintenissen

De oprichters-comparanten sub.1 & 2 verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de Vennootschappenwet de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de heer Pierre Brees, met betrekking tot bankverrichtingen, contracten en bestellingen in naam van de vennootschap in oprichting.





(get.) Pierre BREES zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik.B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TRISKELION

Adresse
BIJENKORF 9 9960 ASSENEDE

Code postal : 9960
Localité : ASSENEDE
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande