TRANSPORTAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRANSPORTAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 400.179.339

Publication

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 08.07.2013 13293-0358-028
16/08/2012
ÿþi Mod Wood 11.1

.,r~ [~r~-~~r~~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

6 -08= 2012

RECHTBANK VAN KOOPHANlielffRE GENT

Ondernemingsnr : 0400.179.339

Benaming

(voluit) : Transportai

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrieweg 148, 9030 Mariakerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Op de statutaire algemene vergadering van vrijdag 8 juni 2012 werd benoemd tot commissaris voor een duur van drie jaar (tot en niet het boekjaar eindigend op 31 december 2014) de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Manars Bedrijfsrevisoren  Réviseurs d'Entreprises", met maatschappelijke zetel te 1200 Brussel, Marcel Thirylaan 77, bus 4, ingeschreven in het RPR te Brussel onder het nummer 0428.837.889. De heer Alain De Quick wordt aangeduid als vertegenwoordiger van de vennootschap.

Voor.,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111111111!111.1!11A1111111IIII

Nolten Groep BV

vertegenwoordigd door de heer Diederik Nolten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedancgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 21.07.2012 12342-0412-013
13/10/2011
ÿþMotl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NFFRGEL EGD

-3 -10- 2011

RECHTBANK VAN

, KOOPHANDELGIleGENT



gui uiuiii ii ~ allo ium lui

+11154576*

Ondernemingsnr : Banarning

(voluit) 0400179339

TRAPdSPORTAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

~

~

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Industrieweg 148 - 9030 Gent (Mariakerke)

Wijziging boekjaar - Wijziging datum jaarvergadering -

Overgangsbepalingen - Aanpassing van en/of wijziging aan de statutan naar aanleiding van de genomen beslissin(en) - coördinatie statuten - Machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen Volmacht(en)

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren :

HET JAAR TWEEDU1ZEND EN ELF.

Op achtentwintig september.

lS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TRANSPORTAL", met zetel gevestigd te 9030 Gent (Mariakerke), Industrieweg, nummer 148, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0400.179.339 RPR (rechtspersonenregister) Gent.

Oorspronkelijk opgericht onder de vorm van een Personenvennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid blijkens akte verleden door notaris Louis Kesteloot, destijds te Zele, op zesentwintig september negentienhonderd tweeënzestig, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen oktober daarna, onder referentie nummer 27755.

Omgezet in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid blijkens akte verleden door notaris Jan Gheeraert, destijds te Drongen, op veertien augustus negentienhonderd negentig, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig augustus daarna, onder referentie nummer 900831-244, en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden blijkens akte verleden door notaris Christof Gheeraert, te Gent (Drongen), op zeventien december tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig december daarna, onder referentie nummer 07187941.

Het Voorzitterschap wordt waargenomen door: de Heer NOLTEN Diederik, nagenoemd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn alhier aanwezig, de volgende vennoten van de vennootschap:

1) De Besloten Vennootschap naar Nederlands recht "NOLTEN GROEP BV", nagenoemd, alhier vertegenwoordigd door de Heer NOLTEN Diederik Christoffel, nagenoemd, handelend in zijn hoedanigheid van directeur van deze vennootschap, met bevoegdheid om alleen te handelen.

Dewelke verklaart eigenares te zijn van één (1) aandeel van de vennootschap.

2) De Naamloze Vennootschap "NEB1M", met zetel gevestigd te 1570 Galmaarden-Vollezele, Ninoofsesteenweg, nummer 19, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0436.033.806 RPR (rechtspersonenregister) Brussel, alhier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, zijnde de Besloten Vennootschap naar Nederlands recht "NOLTEN GROEP BV", nagenoemd, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, zijnde de Heer NOLTEN Diederik Christoffel, eveneens nagenoemd; deze Besloten Vennootschap naar Nederlands recht in voormelde hoedanigheid benoemd bij beslissingen van zeven december tweeduizend en zeven, voor een periode van zes jaar, en waarvan de benoemingsbesluiten werden gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf februari tweeduizend en acht, onder referentie nummer 08020072.

Dewelke verklaart eigenares te zijn van zevenhonderd negenenveertig (749) aandelen van de vennootschap.

Voornoemde verschijnende partijen, vertegenwoordigend de totaliteit van de maatschappelijke aandelen van voormelde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TRANSPORTAL", zijnde zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam en zonder vermelding van nominale waarde, verklaren te weten dat de wet straffen stelt op het zich wetens aanmelden als eigenaar van aandelen welke hen niet toebehoren en aldus deel te nemen aan de stemming in de vergadering.

HUIDIGE SAMENSTELLING VAN HET BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP:

---~

Op de Iudiste vii Luik :j 4 iTcllj'cïi : : Naem fi hcedanigheid van ifi3truii 5,-í.arer,Ci; Ilcicris. heizil van de ,cersv(o)iî(an)

be'Ice.yd LF ïecr!i3HerscCi? `l:.ii 'lâli dein i9 ver?sÇeiî'v+locrdiÿ:an

~ÍBíâC : !1?i t;t?I{,>îln4.

Onderwsrn sixte. :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

De Besloten Vennootschap naar Nederlands recht "NOLTEN GROEP BV", met zetel thans gevestigd te 5481 XT Schijndel (Nederland), Putsteeg, nummer 12, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Limburg onder het nummer 12060332, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer NL815476146B01, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, zijnde de Heer NOLTEN Diederik Christoffel, geboren te 's-Gravenhage (Nederland) op veertien juli negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 5481 XT Schijndel (Nederland), Putsteeg, nummer 12, werd bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van één april tweeduizend en elf benoemd tot enige zaakvoerder van de vennootschap; het benoemingsbesluit ervan werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig april daarna, onder referentie nummer 11064738.

DE VOORZITTER ZET UITEEN EN DE VERGADERING ERKENT:

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda: AGENDA VAN DE VERGADERING:

1) Wijziging boekjaar - wijziging datum jaarvergadering - overgangsbepalingen.

2) Aanpassing van en/of wijziging aan de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) - coördinatie statuten.

3) Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht(en).

B) Verzaking:

Voornoemde vennoten en de enige zaakvoerder van de vennootschap hebben voor zoveel als nodig bij deze en/of voorafgaandelijk dezer verzaakt aan de oproepingsformaliteiten en termijnen en aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, alsmede aan de nietigheidsgrond, zoals bedoeld in artikel 64 van zelfde Wetboek.

C) De Voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en dat er geen commissaris in functie is.

D) Aangezien de leden van deze vergadering de totaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen en samen met de enige zaakvoerder van de vennootschap alhier aanwezig zijn, kan de vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over gemelde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda.

Na deze vaststellingen, die juist worden bevonden door de leden van deze vergadering, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met éénparigheid van stemmen genomen:

AFHANDELING AGENDA:

Punt 1: Wijziging boekjaar - wijziging datum jaarvergadering - overgangsbepalingen:

-Het boekjaar van de vennootschap vangt voortaan aan op één januari, om te eindigen op éénendertig december van ieder jaar.

-Als overgangsmaatregel wordt beslist dat het huidig boekjaar van de vennootschap, dat eindigt op dertig september tweeduizend en elf, wordt verlengd en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend en elf.

-De datum van de jaarvergadering van de vennoten wordt gewijzigd als volgt: deze vergadering zal voortaan gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni, om achttien (18) uur.

-De eerstvolgende jaarvergadering zal bijgevolg gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

-De statuten van de vennootschap worden dienovereenkomstig aangepast, zoals hierna vermeld.

Punt 2: Aanpassing van en/of wijziging aan de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) - coördinatie statuten:

Om de statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met voorafgaande genomen beslissing(en), beslist de vergadering de volgende aanpassingen van en/of wijzigingen aan de statuten door te voeren en over te gaan tot de coördinatie ervan, met name:

Artikel 14:

In dit artikel wordt het tekstgedeelte "de tweede vrijdag van de maand december" vervangen door de volgende, nieuwe tekst, namelijk 'de tweede vrijdag van de maand juni".

Artikel 16:

De bestaande tekst van dit artikel wordt integraal vervangen door de volgende, nieuwe tekst, met name:

"Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari, om te eindigen op éénendertig december van ieder jaar."

Punt 3: Machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht(en):

-Het bestuursorgaan van de vennootschap wordt alhier gemachtigd tot uitvoering van de genomen beslissing(en).

-Aan ondergetekende notaris worden alhier alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

-De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de hiernavolgende (rechts)persoon, en dit voor zoveel als nodig, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Identiteit van de lasthebber:

Mevrouw LIPPENS Lisette, wonende te 9032 Wondelgem, Helmkruidstraat, nummer 4.

De vergadering verklaart bovendien dat zij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening,

voorwerp van voorgaande volmacht.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd :

-uitgifte akte

-codrdinatie der statuten

r,." p 13at3ta biz. van Luik r:rmalden : e4caiï; :n i1Cë<;âillgilaid vl~n i^_trti_'rn8niar_nda rlC" i Earis" f$iZi) Vaal Cc

f2" ~'M54Ef3Gcy; aanzien van d_íid':.:i i9 veriwgeritNcord!g2i3

Vars:. . ii$ain3r,ilandtSi!a:ling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

28/04/2011
ÿþMai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1..... _

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0400.179.339

Benaming

ivol ic) : TRANSPORTAL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrieweg 148, 9030 Gent (Mariakerke)

Onderwerp akte : Einde mandaat zaakvoerder en ontslag en benoeming zaakvoerders

Het mandaat van zaakvoerder Claude Van Moerkerke, Akker 8/A te 9060 Zelzate nam op 9 november 2010 een einde ingevolge zijn plotselinge overlijden.

Op de bijzondere algemene vergadering van 1 april 2011 werden volgende personen ontslagen als:

zaakvoerder:

- de heer Van Moerkerke Marc, Derbylaan 7411, 8450 Bredene.

- de heer Van Moerkerke Rik, Papdijk 12, 9180 Moerbeke-Waas.

Op de bijzondere algemene vergadering van 1 april 2011 werd benoemd tot zaakvoerder :

- Nolten Groep BV, met maatschappelijke zetel Putsteeg 12 te 5481XT Schijndel (Nederland) met als vast

vertegenwoordiger de heer Nolten Diederik C., wonende Putsteeg 12, 5481XT te Schijndel (Nederland).

Het mandaat is onbezoldigd.

Nolten Diederik C.

zaakvoerder

NEERGELEGD

15 APR, 2011

REC:I-ii'I is,1\r, 1A.Y ._KOOPWr11` Di~ri#ire(: I; NT

Voor- 11ll Dhl liD lint 11111 1ill liii lli1 in ii

behouden "11064738"

aan het

Belgisch Staatsbla,





Op de laatste bi z. van Luik B verrneiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende rotans hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 10.12.2010, NGL 17.02.2011 11039-0152-013
16/07/2010 : GE142111
04/02/2010 : GE142111
30/01/2009 : GE142111
31/12/2007 : GE142111
30/04/2007 : GE142111
08/08/2006 : GE142111
25/05/2005 : GE142111
28/04/2005 : GE142111
06/05/2004 : GE142111
13/05/2003 : GE142111
07/08/2002 : GE142111
16/06/2001 : GE142111
24/05/2000 : GE142111
01/01/1997 : GE142111
31/08/1990 : GE142111

Coordonnées
TRANSPORTAL

Adresse
INDUSTRIEWEG 148 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande