THYNX


Dénomination : THYNX
Forme juridique :
N° entreprise : 896.689.378

Publication

08/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 30.07.2014 14395-0165-030
28/10/2014
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van daliedieRECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

[.1 1-fat(

- - -

[1111P1191J

V

beh

aa

Bel

Ste

11



II

17 OKT. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0896.689.378

Benaming (voluit) : THYNX

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Nederwijk 267

9400 Ninove

Onderwero akte :Ontbinding en vereffening

Un het proces-verbaal verleden voor Jeroen PARMENTIER, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "DE l; GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 3 oktober 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "THYNX", met maatschappelijke zetel te !: 9400 Ninove, Nederwijk 267, is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van !: stemmen heeft genomen

1, ONTBINDING EN VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP

;. De voorzitter leest het verslag de dato 30 september 2014 van de raad van bestuur voor. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap.

Bij dit verslag is een staat van activa en passive van de vennootschap gevoegd vastgesteld op 26 september 2014, zijnde minder dan 3 maanden voor deze.

Verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de ontbinding

!i De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag de dato 30 september 2014 van de bedrijfsrevisor over de staat van activa en passive, gevoegd bij het voormeld verslag van de raad van bestuur.

Het besluit van dit verslag luidt ais volgt:

il "7. Besluit

.;

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, i! heeft het bestuursorgaan van de vennootschap NV THYNX met zetel te 9400 Ninove, Nederwijk 267, een boekhoudkundige staat afgesloten op 26 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 35.642,80 EUR en een, netto-actief (eigen vermogen) van 35.542,80 EUR In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van! vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden voor de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte, zoals; voorzien in artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, werden elle schulden ten aanzien van; derden op datum van ondertekening van dit controleverslag terugbetaald.

!: Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normenil kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 26 september 2014 de toestand van dei !; vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.[Voorbehoud inzake realisatievooruitzichten:Op grond van dei controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wiji bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 26 september 2014 op juiste wijze voortvloeit uit dei boekhouding van de vennootschap. Anderzijds lijken de vooruitzichten van de vereffening ons, gezien de aard; van de activa en de passive, uitermate aleatoir, zodat het niet mogelijk is op een redelijke wijze te bepalen inj welke mate deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig eni getrouw weergeeft.]

!! Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader vani i! de voorgenomen ontbinding van de NV THYNX en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 30 september 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA!

Vertegenwoordigd door Veerie CATRY"

De voormelde verslagen en de staat van activa en passive worden samen met een uitgifte van dit procesverbaal mee neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 mod 11.1



Voor-behoudeia

aan het

Belgisch Staatsblad



De vergadering stelt vast dat er op de voormelde verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders en zij beslissen zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

Ontbinding van de vennootschap en sluiting van de vereffening in één akte

Na Kennisname en bespreking van de voormelde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen te rekenen van heden.

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten en termijnen voorzien in artikel 194 van het W. Venn. en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap n toepassing van artikei 184 § 5 van het Venn. De voomaarden zoals Yfliel en in adikei 184 § 5 van het W. Venn. luiden als volgt;

Er wordt geen vereffenaar aangeduid;

Aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd en desgevallend werd in het besluit van het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor melding gemaakt van de terugbetalingen of consignaties betreffende deze schulderg

Alle aandeelhouders dienen op de vergadering aanwezig te zijn of geldig vertegenwoordigd te zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten OM de ontbinding en vereffening in één akte te doen;

De terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf.

De vergadering verklaart dat in dit kader aan aile voorwaarden van artikel 184 § 5 van het W. Vent is voldaan, en beslist vervolgens dat onmiddellijk tot sluiting van de vereffening kan worden overgegaan.

Beëindiging mandaat van de bestuurders - kwijting

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de bestuurders, zijnde de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Lynn Benelux en de heer Geraats Wilhelmus Henricus, geboren te Weed (Nederland) op 27 juli 1963, wonend te 6002 Weert (Nederland), Vrakkerstraat 37.

De vergadering besluit om kwijting te verlenen voor de uitoefening van het mandaat dat gelopen heeft van 1 janueri 2014 tot op heden.

Goedkeuring verdeling netto liquidatiesaldo en terugname resterend actief

De vergadering besluit om op basis van de staat van actief en passief per 26 september 2014, over te gaan tot de toebedeling aan en de terugname door de aandeelhouders van alle nog resterende activa welke zich thans in het patrimonium van de vennootschap bevinden, onder last om eventuele nog opduikende vereffeningskosten te dragen en te betalen.

Voormelde toebedeling aan de aandeelhouders gebeurt pro rata aan het aandelenbezit en wordt uitdrukkelijk goedgekeurd.

Vaststelling van de sluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn. Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar de voormelde balans van 26 september 2014 en de bijkomende bevestiging ervan in het voormelde revisoraal verslag.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van cie vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders.

De vergadering stelt vast dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft en beslist derhalve de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap THYNX definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen warden neergelegd en gedurende ten minste 5 jaren bewaard worden op volgend adres: 9400 Ninove, Nedeiwijk 267,

De vergadering stelt vast dat aile gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

Machtiging tot schrapping en administratieve volmacht

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan mevrouw Annick Delmaire, Myriam Dietens, Martine De Vrieze en Ann De Wilde, alleen handelend en met bevoegdheid tot incleplaatsstelling, allen woonst kiezend ten kantöre van BOD, te 9820 Merelbeke, Guidensporenpark 100 blok K, om aile formaliteiten inzake de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket en KBO, alsmede bij de Administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde of enige andere administratie en om daartoe alles te verklaren en te ondertekenen wat nodig of nuttig is.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Samen hiermee neergelegd:

-de expeditie van het proces-verbaal

het bijzonder verslag van het bestuursorgaan de dato 30 september 2014 overeenkomstig artikel 181 §1 van het W. Venn, waarbij een verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt gegeven. BU dit verslag wordt een staat gevoegd van de activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 26 september 2014.

het verslag van de bedrilfsrevisor de dato 30 september 2014 overeenkomstig artikel 181 §1 van het W. Venn. over de staat van activa en passiva, gevoegd bij het voormeld verslag van het bestuursorgaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudee

aan het

Belgisch

Staatsblad

01/07/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.11.2012, NGL 26.06.2013 13222-0307-040
14/12/2012
ÿþII

Mo Wo<d l/.l

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 201799*

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

0 5 DEC 2012

DENCUMMt}NDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0896.689.378

Benaming

(voluit) : THYNX

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Nederwijk 267, 9400 NINOVE

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag van een bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 27 november2012.

Uit deze notulen blijkt het ontslag door de algemene vergadering van de BVBA SYNERTO, met zetel te 9080 Lochristi, Charles Vuyistekehof 27, RPR Gent, BTW BE 0455.216.050, vast vertegenwoordigd door de heer Yves BLANCQUAERT, ais bestuurder van de vennootschap met ingang van 27 november 2012.

LYNN BENELUX B.V., gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door de heer Iwan KUIJPERS

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.10.2012, NGL 28.11.2012 12648-0565-049
22/12/2011
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ui

` ;~t;~ " rt~f~iD~

~ __._ -O>tiffie-----

r.,1" _

 ~v~~~~t~" ~J,-I%~Ii~MI~''" "

~.,~---"

97 ~

7 I~9q

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

*11192133'

Onderttemingsnr : 0896.689.378

Benaming (voluit) : THYNX

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nederwijk 267 9400 Ninove

1, het oprichten van een vennootschap of het toetreden tot een joint-venture (overeenkomst),:î

(personen)associatie, of andere soortgelijke overeenkomst;

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Statutenwijziging

" Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Christan Van Belle te Gent op vijfentwintig november; tweeduizend en elf, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders is': bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen : VASTSTELLING VAN DE VERPLAATSING VAN DE HUIDIGE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist artikel twee van de statuten aan te passen aan de zetelverplaatsing naar de huidige' maatschappelijke zetel te 9400 Ninove, Nederwijk 267, beslist door de raad van bestuur de dato 30 september;; 2011 en bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 oktober daarna, onder het nummer:: 11162352, door de eerste zin in de tekst van artikel twee integraal te vervangen door de volgende tekst: "De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9400 Ninove, Nederwijk 267."

AANPASSSING VAN DE MATERIËLE FOUT IN DE STATUTEN MET BETREKKING TOT DE DUUR VAN:: DE VENNOOTSCHAP EN BIJGEVOLG WIJZIGING VAN ARTIKEL 4 VAN DE STATUTEN

De vergadering stelt vast dat er een materiële fout staat in de statuten met betrekking tot de duur van de': vennootschap. De vergadering beslist om de tekst van artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter,; griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte."

WIJZIGING VAN DE BEWOORDING VAN DE STATUTEN IN "TITEL III  BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING  TOEZICHT"

De vergadering beslist om de term "toezicht" in "TITEL III  BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING  ; TOEZICHT" te wijzigen door de term "controle" en bijgevolg om titel III en de desbetreffende artikelen aan te! passen.

WIJZIGING VAN DE SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN BIJGEVOLG WIJZIGING VAN ARTIKEL 11 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist om de samenstelling van de raad van bestuur aan te passen naar vier bestuurders en" bijgevolg de eerste en tweede alinea van artikel 11 van de statuten te wijzigen door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit vier bestuurders. De bestuurders worden'; benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen te allen tijde door haar worden,' ontslagen."

TOEVOEGING VAN EEN CLAUSULE BETREFFENDE DE VASTE VERTEGENWOORDIGER BIJ EEN'' BESTUURDER-RECHTSPERSOON EN BIJGEVOLG AANVULLING VAN ARTIKEL 11 VAN DE STATUTEN De vergadering beslist om de benoeming te voorzien van een vaste vertegenwoordiger bij de benoeming van;: een rechtspersoon als bestuurder en beslist om volgende tekst aan het einde van artikel 11 toe te voegen: "Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze;, onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt;. met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon."

WIJZIGING VAN DE BEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN BIJGEVOLG WIJZIGING VANS' ARTIKEL 17 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist om de bevoegdheid van de raad van bestuur te wijzigen.

De vergadering beslist bijgevolg volgende tekst toe te voegen aan artikel 17 van de statuten: "

"De Raad van Bestuur heeft de voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering van aandeelhouders'; van de vennootschap nodig voor de volgende besluiten, met uitzondering van besluiten die expliciet zijnï opgenomen in het goedgekeurde Businessplan:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

2. het beëindigen/opheffen van de onderneming van de Vennootschap;

3. het brengen van een essentiële wijziging in de aard of het geografische gebied van de activiteiten van de Vennootschap of het uitoefenen van andere werkzaamheden dan de normale bedrijvigheden;

4. het uitoefenen van stemrecht op aan de Vennootschap toebehorende, niet ter beurze genoteerde, aandelen in andere vennootschappen;

5. het vaststellen en het wijzigen van het vastgestelde Businessplan;

6. het aangaan van overeenkomsten of andere verplichtingen:

a. waarvan de kosten voor de Vennootschap gedurende de termijn van de overeenkomst of de verplichting, wanneer zij worden samengevoegd met alle andere soortgelijke overeenkomsten of verplichtingen gedurende een doorlopende periode van twaalf (12) maanden, groter zijn dan EUR 25.000,00; of

b. waarvan de termijn langer is dan drie (3) jaar,

7. het geven van voorschotten of leningen onder de vorm van een rekening-courant of anderszins, aan Aandeelhouders of aan leden van het Bestuur van de Vennootschap of met hen verwante (rechts)personen;

8. alle beslissingen omtrent juridische geschillen (dagvaarding, conclusies, hoger beroep, arbitrage, minnelijke schikking);

9. het vervreemden, bezwaren of leasen van onroerende goederen en rechten daarop;

10. het aangaan van een transactie waarbij een tegenstrijdig belang speelt van hetzij een lid van het Bestuur, hetzij een aandeelhouder;

11. het aangaan, wijzigen of beëindigen van een Managementovereenkomst;

12. het overgaan tot fusie, splitsing, of daarmee gelijkgestelde verrichtingen, en het overgaan tot een overdracht of inbreng van een bedrijfstak of algemeenheid van de vennootschap;

13. het wijzingen of goedkeuren van de boekhoud- en/of waarderingsregels;

14. het afsluiten van kredietovereenkomsten en/of het toestaan van leningen voor een bedrag van meer dan EUR 25.000;

15. het geven van welkdanige zekerheden ook, andere dan de zekerheden die in het kader van een normale bedrijfsvoering worden gesteld;

16. de aan- of verkoop van aandelen en/of effecten in andere vennootschappen en de aan- of verkoop van andere financiële vaste activa;

17. de aan- of verkoop van vaste activa met respectievelijk een aanschaffingswaarde en een bruto boekwaarde hoger dan EUR 25.000;

18. het verkrijgen of het vervreemden van vlottende activa voor een totale tegenwaarde (per transactie) groter dan EUR 25.000;

19. toekenning van aandelenopties;

20. toekenning van (interim )dividenden indien het Bestuur daartoe statutair gemachtigd is.

Indien en voor zover de vennootschap de directie voert over andere ondernemingen en/of: rechtspersonen waarin zij middellijk of onmiddellijk deelneemt, heeft de Raad van Bestuur eveneens de goedkeuring nodig van de algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap voor alle in dit artikel genoemde bestuursbesluiten die zij namens de vennootschap als bestuurder van die andere ondernemingen en rechtspersonen neemt. In dat geval zal iedere referentie in dit artikel naar de term 'vennootschap' worden opgevat als een referentie naar de betreffende onderneming en/of rechtspersoon waarover de vennootschap de directie voert."

WIJZIGING VAN DE REGELING VAN DE EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN BIJGEVOLG WIJZIGING VAN ARTIKEL 18 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de regeling betreffende de externe bevoegdheid te wijzigen.

De vergadering beslist vervolgens de tekst van artikel 18 integraal te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt of door twee bestuurders samen, waarvan één van hen ook de titel van financieel directeur draagt."

WIJZIGING VAN DE REGELING BETREFFENDE HET DAGELIJKS BESTUUR EN BIJGEVOLG WIJZIGING VAN ARTIKEL 19 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de regeling van het dagelijks bestuur te wijzigen door de tekst van de eerste alinea van artikel 19 te schrappen en te wijzigen door de volgende tekst:

"De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur."

' AANPASSING VAN DE REGELING BETREFFENDE DE VERTEGENWOORDIGING EN BIJGEVOLG WIJZIGING VAN ARTIKEL 24 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de regeling betreffende de vertegenwoordiging aan te passen en bijgevolg de eerste zin

" van artikel 24 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst, welke bepaling ingang zal vinden na het verlijden van deze akte.

"ledere eigenaar van aandelen kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die tevens aandeelhouder dient te zijn, of advocaat of notaris, behoudens uitdrukkelijk akkoord van alle overige aandeelhouders dat een andere derde een aandeelhouder vertegenwoordigt."

WIJZIGING BETREFFENDE DE REGELING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING EN BIJGEVOLG WIJZIGING VAN ARTIKEL 26 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de regeling van de datum van de jaarvergadering te wijzigen en bijgevolg de tweede alinea van artikel 26 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de voorafgaande werkdag."

f Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~.~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

WIJZIGING VAN DE REGELING OMTRENT HET STEMRECHT EN BIJGEVOLG WIJZIGING VAN ARTIKEL' 30 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de regeling omtrent het stemrecht te wijzigen en bijgevolg de tweede alinea van artikel 30 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

Alle besluiten van de algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap kunnen slechts rechtsgeldig genomen worden met een meerderheid van meer dan drie kwart (75%) van de uitgebrachte stemmen in een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap waarin ten minste de helft ; van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigd is tenzij dwingendrechtelijke wetgeving of bepalingen in een aandeelhoudersovereenkomst die alle aandeelhouders verbindt, een grotere meerderheid vereisen.

Een besluit strekkende tot (de goedkeuring van) een eigen aanvraag van het faillissement van de Vennootschap en een besluit strekkende tot kapitaalsverhoging kan uitsluitend genomen worden met een versterkte meerderheid van negentig procent (90%) van de uitgebrachte stemmen in een vergadering waarin tenminste vijftig procent (50%) van het geplaatste aandelenkapitaal van de vennootschap aanwezig of vertegenwoordigd is.

BENOEMING BESTUURDERS EN BEVESTIGING VAN EEN EVENTUELE BEZOLDIGING

De vergadering neemt nota van het ontslag als bestuurder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Yves Blancquaert", voornoemd, en de benoeming bij coöptatie van de heer Wilhelmus Geraats, voornoemd, als bestuurder, zoals beslist door de raad van bestuur de dato 30 september 2011 en gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 oktober daarna, onder nummer 11162352.

De vergadering bekrachtigt deze beslissing en beslist vervolgens te benoemen als bestuurder van de vennootschap met ingang van 21 maart 2011 voor een termijn die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015:

de voornoemde vennootschap naar Nederlands recht "Lynn Benelux B.V.", met als vaste vertegenwoordiger, de heer Kuijpers, Iwan Johannes Jacobus, geboren te Budel (Nederland), op 23 december 1972, van Nederlandse nationaliteit, nummer paspoort NU669L010, gedomicilieerd en verblijvende te 5591 EA Heeze (Nederland), Geldropseweg 43. Het bestuursmandaat van de voornoemde vennootschap "Lynn Benelux B.V." wordt niet vergoed.

de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Synerto", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9080 Lochristi, Charles Vuylstekehof 27, BTW BE 0455.216.050, RPR Gent, met als vaste vertegenwoordiger de heer Blancquaert, Yves,

voornoemd. Het bestuursmandaat van de voornoemde vennootschap "Synerto" wordt vergoed. "

- de heer Geraats, Wilhelmus Henricus, die tevens de functie van financieel directeur van de groep draagt,-geboren te Weert (Nederland), op 27 juli 1963, van Nederlandse nationaliteit, nummer paspoort 1H5B39B62, gedomicilieerd en verblijvende te 6002 AT Weert(Nederland), Vrakkerstraat 37. Het bestuursmandaat van de heer Geraats wordt niet vergoed.

BENOEMING COMMISSARIS

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de besloten vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100, blok K, te benoemen tot commissaris voor een periode van 3 jaar. Het mandaat vervalt op de algemene vergadering van 2014 die zich zal uitspreken over de jaarrekening van boekjaar 2013. De voornoemde vennootschap "BDO Bedrijfsrevisoren" stelt mevrouw Veerle Catry aan als permanente vertegenwoordiger. De mandaatprijs wordt vastgelegd op 3.120 EUR. Deze mandaatprijs wordt jaarlijks onderworpen aan de index van de consumptieprijzen en is exclusief BTW en onkosten (IBR bijdrage, verplaatsing en dergelijke).

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal, inbegrepen 4 volmachten tot vertegenwoordiging;

- gecoördineerde statuten

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2011
ÿþ Mod Word 13.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2. 12, 2011

I o niNDE jMtJraDE

nnnblVnlfll~llln0

V ter ae Be Sta:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Qndernemingsnr : 0896.689.378

Benaming

(voluit); THYNX

(verkort)*.

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nederwijk 267, 9400 Ninove

(volledig adres)

i Onderwerp akte : Ontslag gedelegeerd bestuurder & voorzitter van de raad van bestuur - benoeming gedelegeerd bestuurder

(Uittreksel uit het proces-verbaal van de vergadering van de Raad van Bestuur dd. 25 november 2011)

De vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag met onmiddellijke ingang van de BVBA Pascal;

' Nuyttens, met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Vichtseweg 48, vast vertegenwoordigd door de heer; Pascal Nuyttens als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en als voorzitter van de Raad van Bestuur.; Alle machten verleend aan de BVBA Pascal Nuyttens binnen deze mandaten worden hierbij onmiddellijk; ingetrokken.

De vergadering beslist de besloten vennootschap naar Nederlands recht Lynn Benelux, met:

maatschappelijke zetel te Nederland, met maatschappelijke zetel te 5591 EA Heeze (Nederland),:

Geldropseweg 43, vast vertegenwoordigd door de Heer Iwan KUIJPERS, wonende te Nederland, 5591 EA: Heeze, Geldropseweg 43, te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit met; onmiddellijke ingang voor een termijn van zes jaar. De B.V. naar Nederlands recht "Lynn Benelux", vast; vertegenwoordigd door de heer Kuijpers, aanvaardt dit mandaat.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Lynn Benelux BV

Gedelegeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Iwan Kuijpers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.02.2011, NGL 03.11.2011 11594-0532-016
26/10/2011
ÿþ.J4

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vi

aar UllIflhI II IIII1 N 1111111 11

° *11167357*

uFjÏi-F-lÉ YiEC;H I BANK VAN KOOPHANDEL

1 4. 10. 2011

DEgeRMONDE

Ondernerningsnr : 0896.689.378

Benaming

(voluit) : THYNX

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industriepark-West 75, bus 10, 9100 Sint-Niklaas

Onde eri) asje : Ontslag & benoeming bestuurder - Verplaatsing maatschappelijke zetel

(Uittreksel uit het proces-verbaal van de vergadering van de Raad van Bestuur dd. 30 september 2011)

De vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag als bestuurder & gedelegeerd bestuurder gegeven door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Yves Blancquaert", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 75, bus 10, vertegenwoordigd door de heer Marc Peeters in zijn hoedanigheid als curator, ingevolge het faillissement dd. 15 november 2010.

Om te voorzien in de vacature en teneinde het functioneren van de Raad van Bestuur verder mogelijk te maken, beslist de vergadering, conform artikel 519 W.Venn., in de vervanging van de BVBA Yves Blancquaert, te voorzien en bijgevolg de volgende persoon als bestuurder te coöpteren:

-De heer Wim GERAATS, wonende te Nederland, 6002 AT Weert, Vrakkerstraat 37.

De heer Geraats, hier aanwezig, aanvaardt dit mandaat en verklaart dat er geen maatregel bestaat die zich verzet tegen deze benoeming.

De eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders zal overgaan tot de definitieve benoeming van dhr. Geraats.

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar `9400 Ninove, Nederwijk 267" en dit met onmiddellijke ingang.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Valérie Meulebroeck, en mevrouw Kathleen De Schepper, die allen keuze van woonplaats doen te B-9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 (blok K), alleen' handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij een Ondernemingsloket, de BTW-Administratie en de Administratie van de Directe Belastingen en de sociale kassen.

Pascal Nuyttens BVBA

Gedelegeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Pascal Nuyttens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

tiaren

28/09/2011 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/09/2011 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/08/2011 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 23.07.2010 10326-0596-016
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 29.09.2009 09777-0252-012

Coordonnées
THYNX

Adresse
NEDERWIJK 267 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande