THOBIS

Divers


Dénomination : THOBIS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 505.976.942

Publication

09/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

tuinbouwproducten en gewassen in al zijn toepassingen en aanverwanten;

De uitbating van een biologisch landbouwbedrijf en alle hiermee aanverwante takken, zuivelproducten, groenten en fruit, conserven van producten uit de biologische landbouw, en alle hieraan verwante takken;

Het kweken en houden van pluimvee, schapen, paarden, koeien, varkens en alle andere aan een hoeve verwante dieren.

Het nemen van participaties onder welke vorm ook in alle vennootschappen in België of in het buitenland, bestaande of op te richten, door middel van inbreng; onderschrijvingen, overdrachten of ruilingen, al dan niet om er het bestuur van te controleren of om er gewoon een aandeel in te hebben; zij mag in dit verband alle participaties valoriseren, evenals bestuurders - en vereffeningsmandaten uitoefenen;

Het beleggen, het beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden; het nemen en aanhouden van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen of ondernemingen;

Alle hoegenaamde bedrijvigheid betrekkelijk onroerende goederen, gebouwd of ongebouwd, en alle hoegenaamde handelingen betreffende onroerende rechten, dit alles voor eigen rekening of noodwendigheid als met het oog op vervreemding of voor rekening van derden of in deelname met derden. De vennootschap mag aldus, en zonder dat deze opsomming beperkend is, alle onroerende goederen, gebouwen en gronden aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, verkavelen en uitbaten, in waarde brengen, beheren, toezicht uitoefenen, alle onroerende goederen opmeten, afpalen, schatten. Als bouwpromotor alle studies, ontwerpen, en plannen opvatten, maken en uitwerken, optreden als verzekeringsagent of makelaar, als verhurings- of verkoopagent, alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken, alle aannemingen van werken, zo private als openbare, aanvaarden en uitvoeren. Deze bovenvermelde uitvoeringen zelf verrichten zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, voor zover de nodige attesten en vergunningen worden bekomen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, economische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake belegging en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, informatica, technische handelingen en raadgevingen of andere eender op welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

Het waarnemen van alle bestuurders- en zaakvoerdersmandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

Het verlenen van concessies als geïntegreerd onderdeel van globale dienstverlening aan derden met aanbieding van een totaalpakket aan diensten.

Het optreden als tussenpersoon in alle soorten handel, hetzij als agent, makelaar,

vertegenwoordiger, verdeler, zaakwaarnemer, concessionaris alsmede alle andere vormen.

Het organiseren van vorming, van seminaries en aanverwante sessies in de brede zin van het woord. Zij zal commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn, de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag zich namelijk betrekken door middel van inbrengsten, onderschrijving en financiële tussenkomsten of op elke andere wijze in alle vennootschappen of ondernemingen, dewelke van die aard zijn om de uitbreiding of ontwikkeling ervan te bevorderen.

De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd een en negentig en zijn gebeurlijke

wijzigingen. Zij mag geen handelingen stellen waarvoor een voorafgaande vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten, FSMA vereist is.

-8/ De jaarvergadering: Ieder jaar, de EERSTE MAANDAG van JUNI om NEGENTIEN UUR moet een jaarvergadering gehouden worden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingsbrieven.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de EERSTE MAANDAG van JUNI 2016.

-9/ Stemrecht  Voorwaarden voor toelating tot de vergadering:

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

-10/ Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Voor zover de wet het toelaat en in de mate dat de wet het toelaat kunnen in uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, de besluiten van de zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders.

Statutaire zaakvoerders : De heer CALLEWAERT Thomas, oprichter voornoemd en de heer CALLEWAERT Daniël, oprichter voornoemd, zijn beide benoemd als statutaire zaakvoerders van de vennootschap, en hebben aanvaard. De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om ernstige redenen.

1) Bestuursbevoegdheid.

Elke zaakvoerder, zelfs alleen handelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en het bestuur van de vennootschaop alleen voeren, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De aandacht wordt er op gevestigd dat volgens de wet de statuten de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen beperken maar dat zodanige beperking niet aan derden kan worden tegengeworpen, ook niet al ze zijn openbaar gemaakt.

2) Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder, zelfs als er meerdere zijn en zelfs alleen handelend, vertegenwoordigt geldig de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen. Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

De beslissingen van de zaakvoerder(s) worden vastgelegd in notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de zaakvoerder(s) die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen. De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door één zaakvoerder.

-11/ Boekjaar: Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar gaat in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en vijftien (31/12/2015).

-12/ Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

-13/ Vereffeningssaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

-14/ Volmachten:

DKF Fiduciaire naamloze vennootschap te 8500 Kortrijk, Kasteelstraat 29A en haar medewerkers of een van hen of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

-15/ Overname van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds EEN OKTOBER TWEEDUIZEND EN VEERTIEN, door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte

" uittreksel van de akte

" volmacht

Getekend, Christine Callens, notaris

23/07/2015
ÿþ!Md 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i



NEERGELEGD

t 3 JULI 2015

fRECRIeRISf VAN

t(OO :D Z.1" ,+,;T

Ondernerningsnr : 0505976942

Benaming

(voluit) : THOBIS

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Bijlokehof 20, 9000 Gent

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerders wordt de maatschappelijke zetel vanaf 25 mei 2015 overgebracht naar:

II

*15106207*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Hulstemolenstraat 47 8860 LENDELEDE

Callewaert Thomas (Zaakvoerder)

Callewaert Daniël (Zaakvoerder)

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
THOBIS

Adresse
Zetel : Bijlokehof 20, 9000 Gent

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande