TER SMEDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TER SMEDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.881.750

Publication

17/04/2014
ÿþ MQd Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14083591*

V beh 1111111

aai

Bel Staa

Iii

NEERGELE5-1

- 7 APR. 201it

RE 17,1-R \VNT"'

KOOPHNDI, TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingsnr : 0459.881.750

Benaming

(voluit) : Ter Smede in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Schave 55 - 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte: Sluiting vereffening

Na het verslag van de vereffenaar te hebben gehoord, heeft de bijzondere algemene vergadering,; gehouden op 13 maart 2014, de door de vereffenaar opgestelde rekeningen van de vereffening, afgesloten op> 31 augustus 2013, goedgekeurd. De rechtbank van koophandel heeft zich akkoord verklaard met het voorgelegde plan van verdeling van de activa in haar zitting van 25 oktober 2013.

De algemene vergadering verleent kwijting aan de vereffenaar voor de door haar vervulde opdracht.

De algmene vergadering heeft verklaard dat de vereffening afgesloten is en dat de vennootshap definitief heeft opgehouden te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende tenminste 5 jaar bewaard worden door dhr, Van Compemolle Ignace, Schave 55 - 9800 DeInze.

Eventuele of voorziene toekomstige tegoeden komen toe aan de vennoten.

Van Compemolle Ignace

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

27/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In :7-;.z_°' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



A

*12025565*

Dt

B St

NEERGELEGD

' 1 7 JAN. 2012

g RmCk- Ei IT BA iCOOPr ~, L TE CE \T

Ondernemingsar : 0459881750

Benaming

(voluit) : TER SMEDE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schave 55 te 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR - ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

VAN DE VENNOOTSCHAP - BENOEMING VEREFFENAAR - BEVOEGDHEDEN EN VERGOEDING VAN DE VEREFFENAAR

Bij akte verleden voor Notaris Nicolas Verstraete, ter standplaats Tielt op 22 december 2011, geboekt te Tielt, registratiekantoor, 3 bladen, geen verwijzingen, op 23 december 2011, Reg.: 5, boek 433, blad: 98, vak: 10, ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR).Getekend: de EA Inspecteur ai. Chantal VANKEIRSBILCK Fiscaal Deskundige blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TER SMEDE", met zetel te 9800 Deinze, Schave 55, RPR GENT 0459.881.750.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-Marie Viaene te Tielt (Aarsele) op 24 januari 1997, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 februari daarna, onder nummer 970218170. Waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jean-Marie

Viaene, voornoemd, op 28 januari 2004, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 februari 2004 onder nummer 04031959.

De zetel werd overgebracht naar het huidig adres krachtens een beslissing van de zaakvoerder de dato 15 december 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 januari 2009, onder nummer 09003189.

En dat navolgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing

Verlenging van het huidig boekjaar (huidig boekjaar lopende tot 31 december 2011) tot en met 30 september 2012.

Tweede beslissing

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder(s) dat het voorstel tot in vereffeningstelling van de vennootschap toelicht, en van het verslag de dato 9 december 2011, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de Heer POUSEELE Bruno, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder(s), over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 oktober 2011, hetzij minder dan drie maanden oud; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van beide verslagen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennnootschap BVBA TER SMEDE met zetel te 9800 Deinze, Schave 55, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 oktober 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 39.752,95 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 36.152,95 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 oktober 2011 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BijlagenTiij TiCf Bélgisch SfaifsbIid -2710IIZ012 - Annexes dülVlnnitéür bëlgè

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van voorgenomen ontbinding van de BVBA TER SMEDE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 9 december 2011.

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE.

De verslagen van de zaakvoerder(s) en van de bedrijfsrevisor zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, tezelfdertijd als een expeditie van deze akte.

Derde beslissing

De algemene vergadering beslist tot de ontbinding van deze vennootschap en stelt deze in vereffening, dit alles vanaf heden.

Vierde beslissing

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerders, met name van de Heer VAN COMPERNOLLE Ignace en Mevrouw VERBEKE Sofie.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

Wordt tot vereffenaar benoemd: De Heer VAN COMPERNOLLE Ignace, voornoemd, onder opschortende voorwaarde van de homologatie of bevestiging van de benoeming van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. de Heer VAN COMPERNOLLE Ignace, voornoemd, wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc, teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar te ondertekenen. De opdracht van vereffenaar wordt niet bezoldigd.

De Heer VAN COMPERNOLLE Ignace, hier aanwezig, verklaart de zijn verleende onbezoldigde opdracht van vereffenaar te aanvaarden.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de Recht-bank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de Rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de Rechtbank van Koophandel wordt desgevallend samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Zesde beslissing

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De handelingen voorzien in artikel 187 van zelfde Wetboek mogen worden gesteld zonder de goedkeuring van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze zou vereist zijn.

In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ont-bindende

vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Deze opsomming is exemplatief en niet limitatief.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden. De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Zevende beslissing

De vergadering verleent ontlasting aan de zaakvoerders, met name de Heer VAN COMPERNOLLE Ignace en Mevrouw VERBEKE Sofie, betreffende de uitoefening van hun mandaat gedurende het

lopende maatschappelijk jaar, onder het voorbehoud evenwel van hetgeen uit het verslag van de

vereffenaar zou kunnen blijken ten hunne laste te zijn.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Notaris Nicolas VERSTRAETE

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte van 22 december 2011

Verslag zaakvoerders en staat van activa en passiva

Verslag bedrijfsrevisor

Kopie vonnis aanstelling vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 31.08.2011 11479-0357-008
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 30.08.2010 10496-0574-009
21/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 18.08.2009 09589-0018-011
06/01/2009 : BG085741
03/09/2008 : BG085741
31/08/2007 : BG085741
07/08/2006 : BG085741
22/07/2005 : BG085741
15/07/2004 : BG085741
25/02/2004 : BG085741
01/10/2003 : BG085741
03/08/2002 : BG085741
18/02/1997 : BG85741

Coordonnées
TER SMEDE

Adresse
SCHAVE 55 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande