TEGELS VAN DEN BERGHE INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEGELS VAN DEN BERGHE INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.355.670

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 23.07.2014 14336-0018-010
19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 12.06.2013 13178-0063-012
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 24.08.2012 12450-0214-014
19/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 12.09.2011 11542-0440-013
22/07/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 427.355.670

IN III IIII I IA I I U I I II I I I I III

" iiiiassa"

be a BE sta

;. "A"-Fi=FIÉ RÉCt-ITDAN:C

} VAN KOOP;-I,0il\iprL

11. 07. 7011

DENqe1ef ON DE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming : TEGELS VAN DEN BERGHE

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Letterveldweg 18

9320 Aalst (Erembodegem)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - UITBREIDING MAATSCHAPPELIJK DOEL - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Stéphane MEERT, geassocieerd notaris met standplaats Erpe op 27 juni 2011 dat door de vennoten van "TEGELS VAN DEN BERGHE" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, de volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING : KAPITAALVERHOGING.

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de Voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder en van de DBW bedrijfsrevisoren, te 9320 Aalst (Erembodegem), Industrielaan 27 bus 2, handelend over de hierna omschreven inbreng in natura, aangezien de vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en ervan kennis te hebben genomen.

De besluiten van het bedrijfsrevisoraal verslag, gedagtekend van 19 mei 2011, luiden als volgt:

Tot besluit van haar onderzoek verklaart de burgerlijke coöperatieve bedrijfsre-visorenvennootschap DBW, vertegenwoordigd door haar vennoot Alain De Quick, bedrijfsrevisor, dat naar aanleiding van de inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Tegels Van den Berghe te 9300 Aalst dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de

Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

3. de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal vermenigvuldigd met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat deze inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 35.484 nieuwe aandelen van de vennootschap, zonder vermelding van nominale waarde. Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van deze verrichting.

De beide verslagen zullen nedergelegd worden op de grif-fie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal, thans bepaald op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) te verhogen met achthonderdtachtigduizend euro (¬ 880.000,00), en het aldus te brengen op negenhonderdtweeënveertigduizend euro (¬ 942.000,00), door creatie van 35.484 nieuwe aandelen die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

Inbreng in natura

De echtgenoten Karel Van Den Berghe-Stalpaert Simonne verklaren in te brengen in de vennootschap DE VOLLE EIGENDOM van de hierna beschreven beschreven onroerende goederen te Aalst en te Erpe-Mere.

STAD AALST - 20 afdeling - (voorheen eveneens stad Aalst) EN GEMEENTE ERPE-MERE - 1° afdeling - (voorheen gemeente Ereei

Op de laatste btz van Lurk a vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de persoioln,en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Een perceel grond, gelegen:

- deels te Aalst aan de Gentse Steenweg, gekend volgens titel sectie C, nummers 3671R, 367/S en 367/P en gekend volgens huidig kadaster sectie C, nummer 367/T, met een oppervlakte volgens huidig kadaster van 11 are 14 centiaren (11a 14ca);

- deels te Erne aan de Gentse Steenweg, gekend volgens titel en huidig kadaster sectie B, nummers 2131G, 2051A, 2131H en 2131K, met een oppervlakte volgens huidig kadaster van vierendertig aren drieëntwintig centiaren (34a 23ca).

Voorschreven perceel grond met een totale oppervlakte volgens meting in titel van zevenenveertig aren achtennegentig centiaren en achtentwintig decimilliaren (47a 98ca 28dma) en met een totale oppervlakte volgens huidig kadaster van vijfenveertig aren zevenendertig centiaren (45a 37ca)

Vergoeding voor de inbreng in natura.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de verschijners verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden aan de echtgenoten Karel Van Den Berghe-Stalpaert Simonne, die verklaren te aanvaarden, vijfendertigduizend vierhonderdvierentachtig (35.484,00) aandelen van de BVBA TEGELS VAN DEN BERGHE toegekend.

TWEEDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN VERWEZENLIJKING VAN KAPITAALSVERHOGING EN AANPASSING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN.

De leden van de vergadering verzoeken ons, ondergetekende Notaris, te akteren dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op negenhonderdtweeënveertigduizend euro (¬ 942.000,00).

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van deze statuten te vervangen door de volgende tekst: "Het kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderdtweeënveertigduizend euro (¬ 942.000,00) en wordt vertegenwoordigd door zevenendertigduizend negenhonderdvierentachtig (37.984) aandelen

zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/ zevenendertigduizend

negenhonderdvierentachtigste (1/37.9845) van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen. De aandelen zijn volstort".

Derde beslissing : Uitbreiding doel

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het ' verslag van zaakvoerder dat het voorstel tot uitbreiding van het maatschappelijk doel toelicht, met een samenvattende staat waarop het aktief en passief van de vennootschap werden samengevat afgesloten per 31 maart 2011, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

Ieder aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van dit verslag. Gemeld verslag van de raad van bestuur en staat van activa en passiva zal samen met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met navolgende activiteiten geformuleerd als volgt :

De vennootschap mag alle onroerende goederen, kunst en antiek, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren vervaardigen, overdragen of ruilen. De vennootschap mag eveneens alle roerende goederen, kunst en antiek, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren overdragen of ruilen, importeren of exporteren en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: onderneming in onroerende goederen; makelaarij, aankoop, verhuur, verkoop en expertises van onroerende goederen, het verlenen van financieringen, het optreden als bemiddelaar in verzekeringen, geld-plaatsingen en het beheer van roerende goederen in, het algemeen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap kan borg staan met haar patrimonium ten gunste van derden.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zr] mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op ander wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vergadering beslist dien overeenkomstig artikel 3 van de statuten aan te passen.

Vierde Beslissing: Wijziging maatschappeliike benaming.

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijziging in " Van den Berghe

Invest".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Luik B - vervolg .

De vergadering beslist dien overeenkomstig artikel 1 van de statuten aan te passen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

BIJLAGEN: Afchrift van de akte  verslag bedrijfsrevisor  verslagen zaakvoerder  Staat

van activa en passicoordinatie statuten

Getekend Stéphane Meert, geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam eri handte cen!ng

25/08/2010 : DE053776
10/06/2010 : DE053776
27/07/2009 : DE053776
18/09/2008 : DE053776
18/07/2008 : DE053776
29/08/2007 : DE053776
31/07/2006 : DE053776
02/08/2005 : AA053776
20/08/2004 : AA053776
13/08/2003 : AA053776
07/08/2002 : AA053776
02/08/2002 : AA053776
12/12/2000 : AA053776
07/01/1986 : AA53776
29/06/1985 : AA53776

Coordonnées
TEGELS VAN DEN BERGHE INVEST

Adresse
LETTERVELDWEG 18 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande