T KINDT-DELBEKE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : T KINDT-DELBEKE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 476.096.289

Publication

18/07/2014
ÿþf

mod11.1

Ce :1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*14140082*

O

UI

Gent

Afdeting Oudenaarde

Griffie ° JULI 2014

Ondernemingsnr : 0476.096.289

I), Benaming (voluit) : TIKINDT-DELBEKE

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Boskant 12

9790 Wortegem-Petegem

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD (ART 537 WIB) - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op twintig juni 2014, geregistreerd op het eerste registratiekantoor Oudenaarde op 3 juli 2014, 15 bladen geen verzendingen. Boek 05, bled 63, vak 11. Ontvangen: vijftig euro. Getekend, de ontvanger, S. DE SMET, blijkt het volgende:

EERSTE BESLISSING - Kennisname van het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato 03/06/2014.

De vergadering neemt kennis van het verstag van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden op 3 juni 2014 waarin werd beslist in toepassing van artikel 537, 10 lid Wetboek Inkomstenbelasting (WIB) over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend, betaalbaar op 3 juni 2014, voor een brutobedrag van een miljoen honderdentienduizend euro (¬ 1.110.000,00), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing ten belope van tien procent, zijnde honderdentienduizend euro (¬ 110,000,00), in totaal negenhonderdnegenennegentigduizend euro (¬ 999.000,00) netto-dividend, uit te keren aan de aandeelhouders als volgt:

- aan heer 'T Kindt Rudo: een netto-dividend ten belope van negenhonderdtweeëntachtigduizend achthonderdzevenentachtig euro tien cent (¬ 982.887,10);

- aan heer 'T Kindt Frans: achtduizend zesenvijftig euro vijfenveertig cent (¬ 8,056,45); aan mevrouw Delbeke Christiane: achtduizend zesenvijftig euro vijfenveertig cent (¬ 8.056,45);

.; De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIS, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Elk van de aandeelhouders verklaart het toegekende dividend overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

TWEEDE BESLISSING Kapitaalverhoging door inbreng in geld.

a/ De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB met negenhonderdnegenennegentigduizend euro (¬ 999.000,00) om het te brengen van honderdvierentwintigduizend euro 124,000,00) op een miljoen honderddrieëntwintigduizend euro (¬ 1.123,000,00).

; De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen en bijgevolg mits stijging van de fractiewaarde van ; de 124 bestaande aandelen zonder nominale waarde, met dien verstande dat latere doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

b/ Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging.

Zijn hier tussengekomen:

- De heer 'T Kindt Rudo,

- De heer' T Kindt Frans,

Mevrouw Delbeke Christiane,

die allen verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de

vennootschap.

Aile aandeelhouders verklaren voor zoveel als nodig te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht

zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

De heer 'T Kindt Rudo, verklaart dadelijk in te schrijven op de kapitaalverhoging ten belope van

negenhonderdtweeëntachtigduizend achthonderdzevenentachtig euro tien cent (¬ 982.887,10);

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

m'ad 11,1

'

$

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De heer 'T Kindt Frans, verklaart dadelijk in te schrijven op de kapitaalve-r-hoging ten belope van achtduizend zesenvijftig euro vijfenveertig cent (¬ 8.056,45);

Mevrouw Delbeke Christiane, verklaart dadelijk in te schrijven op de kapitaalverhoging ten belope van achtduizend zesenvijftig euro vijfenveertig cent (¬ 8.056,45);

De inschrijvers verklaren dat de in te brengen bedragen, zijnde in totaal 999.000,00 euro, gestort zijn op een bijzondere rekening met nummer BE77 3631 3539 2842 op naam van de vennootschap bij de bank ING, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 5 juni 2014 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet, cl Vergoeding voor de inbreng.

De vergoeding voor deze inbreng bestaat Iouler uit een stijging van de fractiewaarde van de honderd vierentwintig (124) bestaande aandelen. Er worden aan de aandeelhouders geen nieuwe aandelen toegekend gezien aan volgende voorwaarden is voldaan:

- aile aandeelhouders zijn op heden aanwezig of vertegenwoordigd;'

- alle aandeelhouders hebben de kapitaalverhoging goedgekeurd;

- de inbreng gebeurt pro rata het bestaande aandeelhouderschap.

DERDE BESLISSING - Vaststelling verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging ten belope van negenhonderdnegenennegentigduizend euro (¬ 999.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op een miljoen honderddrieëntwintigduizend euro (¬ 1.123.000,00), vertegenwoordigd door honderd vierentwintig (124) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VIERDE BESLISSING - Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen (zie nieuwe statuten).

VIJFDE BESLISSING - Aanname nieuwe statuten

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap volledig te herwerken om deze aan te passen aan de gewijzigde wetgevingen en hoger vermelde beslissingen.

De vergadering beslist dat de statuten voortaan als volgt luiden, aile hoger vermelde wijzigingen inbegrepen: TITEL NAAM - DOEL - ZETEL - DUUR.

Artikel 1.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar benaming luidt: 'TKINDT-DELBEKE".

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9790 Wortegem-Petegem, Boskant 12.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of in het buitenland oprichten.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

zowel in België als in het buitenland, onder welke vorm ook, participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Zij kan de participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het besturen het toezicht van de ondernemingen en vennootschappen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen in hun operationeel beheer.

De handel van grond-, hulpstoffen en de toelevering inzake voedingsnijverheid, doch met uitzonderin van deze activiteiten enverrichtingen die door de wet zijn gereglementeerd en hierdoor zen voorbehouden aan personen die houder zijn van de wettelijk voorgeschreven attesten en vergunningen, in welk geval het de vennootschap slechts toegelaten is deze activiteiten en verrichtingen uit te oefenen, mits aan de beperkende voorwaarden te voldoen in verband met attesten en vengunningen.

De vennootschap kan tevens aile mogelijke vormen van bijstand of ondersteuning op bedrijfseconomisch, commercieel, financieel, administratief of technisch vlak verlenen aan ondernemingen, alsook op louter contractuele basis het operationeel beheer ervan waarnemen.

Ook kan de vennootschap in het raam van haar thesauriebeheer, rechtstreeks of via vestigingen î België of in het buitenland, financiële activa verwerven of verkopen, tradingen deviezenoperaties uitvoeren en tussenkomen in de overname en de plaatsing van aandelen, obligaties en effecten allerhande voor zover als wettelijk toegelaten.

De vennootschap mag geenzins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede, van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van, of die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of verwante doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

De vennootschap kan persoonlijk of zakelijk borgen stellen in het voordeel van derden.

Artikel 4.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" t Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL lk KAPITAAL AANDELEN.

Arlik -1 5.  Maatschappeliik kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen honderddrieëntwintigduizend euro (¬ 1.123.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd vierentwintig (124) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één/honderd vierentwintigste (1/124ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Artikl6. VoorkeunechtVl_eoindoorinbreninsecie





.. "

Arlik -1 7.  Kapitaalverhoging door inbreng in nature

"

Artikel 8. Oproeping tot biistorting

" " "

Artik -19.  Aard van de aandelen

Artikel 10.  Overdracht van aandelen, converteerbare obligaties en warrants



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Arlik -111 .  Verkrijging van eigen aandelen of certificaten

Artikel 12.  Aandelen zonder stemrecht

Ar" tikel 13. Obligaties, warrants en certificaten

," "

TITEL BESTUUR EN TOEZICHT.

Artik -114. - Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat ten allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule vermeld onder artikel 15 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de terme van zijn mandaat is verstreken, blet in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende vergadering geplaatst. De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders,

Artik -1 15.  Bijeenkomsten  beraadslaging en besluitvorming

Ar" tikel 16.  Bestuursbevoegdheden van de raad bestuur

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder en aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. He omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen,

Artik -I 16 bis. - Directiecomité

Arª% tikel 17.  Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur.

Arª% tikel 19.  Controle

H" oofdstuk IV - Algemene aandeelhoudersvergaderingen

Artikel 20.  Jaarrekening  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van december om 12 uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

h

=d 11.1

Indien we«rdt-geopterd Vddi de procedure Van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in ártikel-32bis van - deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist«

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op Iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld. Artikel 21. - Oproeping

Artikel 22. - Ter beschikking stellen van stukken

Artikel 23. - Deponerinq van de effecten

Artikel 24. - Vertegenwoordiging

Artikel 25. - Aanweziaheidsliist

Artikel 26. - Samenstelling van het bureau notulen

Artikel 27. - Antwoordolicht bestuurders / commissarissen

Artikel 28. - Verdaging

Artikel 29. - Beraadslaginaen - aanwezigheidsquorum

" ,"

Artikel 30. - Stemrecht

Artikel 31. - Aanwezigheidsguorum en meerderheid

" " "

Artikel 32. - Buitengewone algemene veraadeting

Artikel 32bis. - Schriftelijke besluitvorming

Artikel 33. - Afschriften en uittreksels van notulen

Hoofdstuk V- Boekjaar-jaarrekeningen dividenden - winstverdeling

Artikel 34. - Boekjaar- jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande

uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. De documenten worden overeenkomstig de wet

opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een

persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van

Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de

vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1' van het Wetboek van

Vennootschappen.

Artikel 35. - VVins(verdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van

het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van

de nettowinst.

Artikel 36. - Uitkerin_a

" 11.

Artikel 37. - lnterimdividenden

Artikel 38. - Verboden uitkering

Hoofdstuk VI- Ontbinding en vereffening

Artikel 39. - Verliezen

a) Wanneer, ten gevolge van een geleden verlies, het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om ln voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen« De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld,

b) Wanneer het nettoactief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden vvanneerzij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

0) Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. ln voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 40.  Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. eehoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van Dun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in stnjd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaarkan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging ervan is ingediend.

Oe vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van het kapitaal.

Artikel 41.  Vereniging van aile aandelen in een hand

Het in één hand verenigd zijn van aile aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden. Indien binnen één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of haar ontbinding.

Het gegeven dat alle aandelen in één hand verenigd zijn, alsmede de identiteit van de enige aandeelhouder moeten worden vermeld in het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De enige aandeelhouder oefent de aan de algemene vergadering toegekende bevoegdheden uit. Hif mag die bevoegdheden overdragen. De beslissingen van de enige aandeelhouder die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. De tussen de enige aandeelhouder en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, ingeschreven in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

Hoofdstuk VII Algemene en overgangsbepalingen

Artikel 42 Keuze van woonplaats

ZESDE BESLISSING  Volmacht tot coördinatie.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

à

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten

van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank

van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ZEVENDE BESLISSING  Machtiging.

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

, ,

. , . ,... Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2013 : OU047583
23/12/2014 : OU047583
16/01/2013 : OU047583
03/02/2012 : OU047583
17/05/2011 : OU047583
24/12/2010 : OU047583
28/12/2009 : OU047583
30/12/2008 : OU047583
24/12/2007 : OU047583
31/01/2007 : OU047583
19/12/2006 : OU047583
20/12/2005 : OU047583
03/01/2005 : OU047583
28/01/2004 : OU047583
24/01/2003 : OU047583
29/11/2001 : OUA006034
29/12/2015 : OU047583
12/06/2017 : OU047583

Coordonnées
T KINDT-DELBEKE

Adresse
BOSKANT 12 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Wortegem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande