SUPERSCREEN

Société en commandite simple


Dénomination : SUPERSCREEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 521.679.559

Publication

12/02/2014
ÿþ~.~ Mod PCF 71.7

In de b" na nee bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ateEi.ran de akte



-02- 201~ ~ . :_w_

CH STAATSBLqp~

;ECHá .tfiMIC VAN

{" í~OPHANn ENT

 , ~ ~-~"

15 Ja 2014

D LG1

Ondernerningsnr 0521.679.559

Benaming (voluit) : Superscreen

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Pannestraat 67, 9000 Gent, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Kapitaalverhoging

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 30/12/2013:

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal, thans bepaald op vijfhonderd euro (¬ 500), te verhogen met achttienduizend honderd euro (¬ 18.100) om het kapitaal te brengen op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600).

Door deze kapitaalverhoging worden drieduizend zeshonderd twintig (3.620) nieuwe aandelen gecreëerd die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de voorzitter te notuleren dat de kapitaalverhoging ten bedrage van achttienduizend honderd euro (¬ 18.100) volledig werd onderschreven door een inbreng in geld en dat bijgevolg het kapitaal werd verhoogd tot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) verdeeld in drieduizend zevenhonderd twintig (3.720) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om ten gevolge van de voormelde kapitaalverhoging artikel 5 van de statuten van de vennootschap te vervangen door:

"fletmaatschappellkkapitaalbedraagtachttienduizendzeshonderdeuro( 18.600). Net wordt vertegenwoordigd doordrieduizendzevenhonderdtwintig (3.720) gelgelijkeaandelen op naam en zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/drieduizend zevenhonderd twintigste (1/3.720ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

(gel.) Jeroen Lemaire, zaakvoerder

I e_at tdic. rnolvee- Vlo lul e , Pº% v . " rAce . e3 o1 l 2 t (s

Op de laatste bE Van ~Luiik $ vermeitden: Réctói T~liiro ënhóéilániigheid vin dé instrùmënterendé"riotáris:hetilj vin dë pei à(6)ri(eii)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij, het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/03/2013
ÿþ Mao PDF 7 L1

J-r.r .I .) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

lit ! I

309122

+

Y~+.,,....~........,,~ ~~.,,

+ " ~ ~ :-: G L p

~. L V D

]tECH-i~i~

L KOOPHANDFT re r,wr.

Voor-behoudei aan het Beigiscl" Staatsbia

Ondernemingsnr : QÇ9-t , i eeS . 55?

Benaming (voluit) : Superscreen

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Pannestraat 67, 9000 Gent, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst

Uit een onderhandse akte, dd. 9 februari 2013 blijkt de oprichting van de gewone commanditaire vennootschap met de benaming "Superscreen".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Pannestraat 67.

De gecommanditeerde vennoot is de heer Jeroen Lemaire, wonende te 9000 Gent, Pannestraat 67.

De vennootschap heeft tot doel:

a) het technisch ontwikkelen van mobiele en online websites, applicaties en bijhorende technologieën alsook grafisch design in de ruime zin van het woord;

b) de creatie, ontwikkeling, verbetering, installatie, verkoop en/of aankoop , distributie, commercialisering, programmering en onderhoud van mobiele en online websites, applicaties en bijhorende technologieën, logo's, grafisch beeldmateriaal, publiciteit, en databasebestanden. Dit voor zowel eigen ontwikkeling als voor derden;

c) het verlenen van adviezen en consulting van strategische, financiële, technische, commerciële, operationele en administratieve aard in de ruimste zin;

d) aile mogelijke advies- en of dienstenfuncties op het vlak van marketing, communicatie, informatie, public relations, strategiebepaling, mediabeheer, technische implementaties, marktonderzoek en elk ander onderwerp dat betrekking heeft op bovenstaande doelomschrijving;

e) rekrutering en selectie, HR advies en consultancy in de ruimste zin van het woord;

f) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en opdrachten in vennootschappen en verenigingen en in het algemeen het uitoefenen van alle opdrachten en functies;

g) het verlenen van administratieve prestaties;

h) het geven van opleiding, training en coaching van particulieren en bedrijven inzake alle aspecten van de bedrijfsvoering in haar ruimste betekenis;

j) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren en huren van onroerende goederen;

k) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heg van de persï(ó)ncen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad Luid - vervolg

raac PDF 11.1

rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt;

I) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt achten. Deze bepalingen zijn niet beperkend doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd euro (¬ 500). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen op naam en zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder Mn/honderdste (1j100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het is volledig onderschreven en valstort door inbrengen in geld.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar

zal lopen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en zal lopen tot 31 december 2013. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de nettowinst na belastingen van de vennootschap. Die winst kan ofwel in de vennootschap gereserveerd worden met het oog op de verdere verwezenlijking van het maatschappelijk doel, ofwel als dividend uitgekeerd worden aan de vennoten. De uitgekeerde winst wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot het aandelenbezit.

Dividenden en rente kunnen evenwel enkel genomen worden uit de werkelijke winst van de vennootschap. Niettegenstaande het bepaalde in artikel 7, kunnen de stille vennoten door derden worden verplicht de hen uitgekeerde rente en dividenden terug te betalen, indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap. Is er evenwel in dit geval bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de gecommanditeerde vennoten, dan kunnen de stille vennoten hen vervolgen tot betaling van wat ze hebben moeten teruggeven.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

De vennootschap wordt ontbonden door besluit van de algemene vergadering met

goedkeuring van drie vierde van het aanwezige of vertegenwoordigde kapitaal en mits er twee derden van het kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van gecommanditeerde vennoot dienen te hebben. Behoudens in het geval waarin de de algemene vergadering hen een bezoldiging toekent, oefenen zij dit mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht om terugbetaling te vragen van de kosten die zij maken ten behoeve van de vennootschap.

Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad - 12/03/201 A,nneus du_A nitnur_belge_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L'et Et - vervolg

Mod POF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de

algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan worden de beslissingen genomen met gewone meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap heeft thans één gecommanditeerde vennoot die tot zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaald duur, namelijk de heer Jeroen Jemaire, voornoemd.

Voor een eensluidend uittreksel bestemd voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel en de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

(get.) Jeroen Lemaire, gecommanditeerde vennoot - zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening.

Coordonnées
SUPERSCREEN

Adresse
PANNESTRAAT 67 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande