STIJN MANAGEMENT AND CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STIJN MANAGEMENT AND CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.291.986

Publication

12/03/2013
ÿþMal Word 11.1

^' , . _f~ _ +-~--'"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



LIU 111111











~

NEERGELEGD

0 1 202

-~..~..._

j

RECHTB h V~;~~ ~~ie~-r ',~'~

Ondernemingsnr : 0884.291.986

Benaming

(voluit) : STIJN MANAGEMENT AND CONSULTING - IN VEREFFENING (verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BEEKSTRAAT 66 TE 9090 MELLE

(volledig adres)

Onderwar " akte : SLUITING VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op 28-02-2013:

1° Beslissing tot gehete en volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserves aan de vereffenaar, de heer, VELDEMAN Stefaan, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

2° Sluiting van de vereffening en vaststelling dat de BVBA Stijn Management and Consulting - in vereffening, ingeschreven in het RPR Gent onder het nummer 0884,291,986, defintief opgehouden heeft te, bestaan met ingang van 28 februari 2013. Het verdeelplan van de vereffening werd goedgekeurd door de, Rechtbank van Koophandel te Gent op datum van 21 januari 2013.

34 De boeken en bescheiden van de vennootschap, zoals voorgeschreven in het Wetboek Vennootschappen, zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij wet verplichte termijn op het adres te 9090 Melle, Beekstraat 66.

4° Volmacht werd verleend aan de BV-CVBA DE DECKER & Co, met maatschappelijke zetel te Dendermonde, Vosmeer 1, ingeschreven in het RPR Dendermonde onder het nummer 0479.812.775, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor ontleend uittreksel,

VELDEMAN Stefaan,

vereffenaar

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- afschrift van de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 28 februari 2013.

- kopie van het vonnis van de rechtbank van koophandel te Gent dd. 21-01-2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.06.2012, NGL 21.02.2013 13044-0444-011
20/10/2011
ÿþ mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie , na neerlegging ter griffie van de akte

Voo1 II IA IY IIIIIIIIIIIIIII

behoui *iiiseoas*

aan h Belgis Staatst







r NEERGELEGD

1 0 OKT. 2011

REC K VAN

KCOPHAMICETEGENT

Ondernemingsnr : 0884.291.986

Benaming : STIJN MANAGEMENT AND CONSULTING

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beekstraat 66

9090 Melle

Onderwerp akte :INVEREFFENINGSTELLING - AANSTELLING VAN VEREFFENAAR - MACHTEN - COORDINATIE STATUTEN - VOLMACHT

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Christiaan Van den Bossche,notaris te Buggenhout,notaris-plaatsvervanger van Notaris ANNE VANDER DONCKT te Dendermonde,daartoe benoemd bij beschikking van de rechtbank van eerste aanleg te Dendermonde de dato 6 ;september 2011 en zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Notaris Anne Vander Donckt' op 13 september 2011, geregistreerd vier bladen geen verzending te Dendermonde 1 op 14 september 2011, Reg.5 Boek 119 Blad 35 Bak 17, ontvangen: vijfentwintig euro (25 E), De Ontvanger (handtekening), :dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Ebesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `STIJN `MANAGEMENT AND CONSULTING',met maatschappelijke zetel te 9090 ;:Melle, Beekstraat 66,met ondernemingsnummer 0884.291.986; Opgericht

akte verleden voor notaris Pascale Van Den Bossche te Aalst,be 'kendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig oktober tweeduizend en zes onder nummer 20061024-0162836, tot op heden ongewijzigd; De zetel werd verplaatst naar huidige ;zetel bij besluit van 28 maart 2007,bekendgemaakt in voormelde bijlagen op 30 april 2007 onder nummer 20070430/063393, met eenparigheid van stemmen heeft beslist:

EERSTE RESOLUTIE

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaak-:voerders dat het voorstel tot ontbinding toelicht,samen met een ':;staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2011.

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van de Heer ;Bedrijfsrevisor Willy De Neef voornoemd over gemelde staat van activa en passiva. Het besluit van het rapport van de Heer :Bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"Ondergetekende,de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid,De Neef & Partners,bedrijfs-revisoren,Parklaan 71 te 9100 Sint-Niklaas,vertegenwoordigd door de i'Heer Willy De Neef,bedrijfsrevisor, aangesteld om het verslag op te ;!stellen overeenkomstig art. 181 &1 W. Venn.,verklaart dat:

- in het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het vennootschapsrecht,de zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STIJN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

mcd 2.1

MANAGEMENT AND CONSULTING" een staat van activa en passiva per 30 juni 2011 hebben opgesteld,die rekening houdend met

de vooruitzichten van ontbinding van de vennootschap:

" een balanstotaal heeft van drie miljoen tweehonderd tweeëntachtigduizend negenhonderd zesenzestig euro en zes cent (3.282.966,06)

" een netto-actief vermeldt van twee miljoen negenhonderd en vierduizend achthonderd en tien euro en achtennegentig cent (2.904.810,98)

- uit de controlewerkzaamheden,die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen,blijkt dat deze staat van actief en passief de toestand van de vennootschap- behoudens de kosten met betrekking tot de ontbinding- volledig, getrouw en juist weergeeft,dit in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

- er geen verdere inlichtingen zijn welke onontbeerlijk zijn ter voorlichting van vennoten en/of derden.

Sint-Niklaas,9 september 2011.W. De Neef."

Een exemplaar van deze verslagen zal tegelijk met de expeditie en het uittreksel van deze akte worden neergelegd zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen.

Wettigheidsverklaring

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris,na onderzoek,het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap,met toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, voorafgaandelijk het besluit tot

ontbinding, gehouden is.

Ontbinding

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, besluit de vergadering met éénparigheid van stemmen de vennootschap te ontbinden, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van koophandel te Gent van de benoeming van nagemelde vereffenaar, zoals vermeld onder resolutie 3 van onderhavige buitengewone vergadering.

Voor zover als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen (resoluties 2-4) van onderhavige buitengewone algemene vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van nagemelde vereffenaar door de rechtbank van koophandel van Gent ;overeenkomstig artikel 184 &1 Wetboek van vennootschappen.

TWEEDE RESOLUTIE

De vergadering verleent décharge aan de zaakvoerders voor het door hen tot op heden gevoerde bestuur.

Voor zover als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat,vermits ook het besluit tot ontslag en décharge ;van de zaakvoerders is genomen onder de onder resolutie 1 vermelde ;opschortende voorwaarde, de zaakvoerders tot aan de vervulling van :deze voorwaarde actief het bestuur van de vennootschap blijven waarnemen,en dat hun ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van :de homologatie van de benoeming van de vereffenaar. De eerste :algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van Hde zaakvoerders zal zich uitspreken over de décharge voor de ;uitoefening van hun mandaat in de periode tussen vandaag en het ;definitief worden van het ontslag.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod27

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

DERDE RESOLUTIE

De vergadering besluit als vereffenaar aan te stellen: de Heer :VELDEMAN STEFAAN,rijksregisternummer 78.10.08-083.27 wonende te

9200 Dendermonde,Prateveld 5,aan wie volledige individuele :bevoegdheid verleend wordt om alleen handelend namens de vennoot-

schap op te treden in rechte en jegens derden.

"

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de ;artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van !het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een vooraf-;gaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing

;verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of ;andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag :zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en :bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen ;aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Bijzondere volmacht

De vergadering geeft bijzondere volmacht aan de Heer Veldeman Stefaan voornoemd om het verzoekschrift met betrekking tot de :bekrachtiging van de aanstelling van de vereffenaar namens de vennootschap in te dienen bij de bevoegde rechtbank.

VIERDE RESOLTIE

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, ibesluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in 'functie van de cobrdinatie,rekening houdend met de nieuwe toestand 'van de vennootschap.

Alle artikelen,behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven iis worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1: De vennootschap,opgericht onder de vorm van een 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in ivereffening.Haar benaming luidt: STIJN MANAGEMENT AND CONSULTING.

Artikel 2: de vennootschap bestaat nog enkel voor haar :vereffening.

Artikel 3: de vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,organisatie,efficiëntie en toezicht,het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding enzovoort;

- het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning,organisatie, efficiëntie,enzovoort;

- managementactiviteiten van holding: het tussenkoomen in het dagelijks bestuurhet vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

- Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verschillende economische sectoren;

- Algemene coordinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf,00k deze door uitvoering van werkzaamheden door ondernaannemers;









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge















- De bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 2.1

deur";

- De projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken;

- Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen;

- Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van: commerciële,en industriële centra,hotels,industrizones en markten,jachthavens,autowegen,wintersportcentra,enzovoort;

- De handel in eigen onroerend goed:flatgebouwen en woningen,niet voor bewoning bestemde gebouwen,grond;

- De verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen;

- De exploitatie van onroerend goed in de vorm van timesharing;

- De verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen,handelspanden,tentoonstellingsruimten, enzovoort;

- De verhuur van garageboxen en staanplaatsen voor auto's;

- De verhuur van grond en terreinen,00k indien bebouwd voor landbouwdoeleinden;

- De bemiddeling bij aankoop,verkoop en verhuur van onroerend goed;

- Het verlenen in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars van alle diensten,die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen (residentiële gebouwen en niet-residentiële gebouwen).Het innen van de huur (niet residentiële gebouwen)

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap zal dit doel kunnen verwezenlijken

'voor eigen rekening en voor rekening van derden,op de wijze die haar het meest geschikt lijkt.

"

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, :commerciële,financiële,roerende en onroerende handelingen mogen ;stellen,onder meer kopen,verkopen,huren,verhuren,bouwen of ruilen

van alle onroerende en roerende goederen,toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare,samenwerken met dergelijke vennootschappen,en dit door inbreng,een samen-werkingsverband,borgstelling of hoe dan ook in één woord,alles doen

;wat van aard is om haar doel te bereiken of de verwezenlijking :ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

" De vennootschap kan ook belangen nemen,hetzij door °inbreng,een samenwerkingsverband,inschrijving of op andere wijze in ;alle ondernemingen.

Zij kan ook de functies van vereffenaar,bestuurder of izaakvoerder,al dan niet bezoldigd, in andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 4: De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige ;beslissing van de vereffenaars gehomologeerd overeenkomstig artikel ;183&3 van het Wetboek van vennootschappen,gevestigd in om het even

welke plaats in België.

Artikel 5: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien-

duizend zeshonderd euro (18.600,00-EUR) en is verdeeld in honderd !vijftig(150) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale Hwaarde,die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere :vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend lom namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de :artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen,

zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de 'algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mx 12.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden -

aan het

Belgisch Staatsblad

Artikel 7: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder volgend kalenderjaar.

Artikel 8: De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden .de twintigste november van elk jaar op de zetel van de vennootschap.

Artikel 9: Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen :die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10: De jaarrekening wordt opgesteld, aan de ,jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd,door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks .conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11: In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige 'toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van 'koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten,de uitgaven en He uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden. Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per ;jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden. Deze staten worden bij het vereffeningsdossier ;gevoegd.

Artikel 12: Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen ide vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de 'verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van ;koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar 'zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening,in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te `beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving. Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij :ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht,waarbij zij zich kunnen laten bijstaan ;door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt ;aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening !gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de :boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard. Stemming

Al deze beslissingen worden met éénparigheid van stemmen genomen.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de ;cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kantoor De Decker & Co,met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer A.,om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te =vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde :daar alle verrichtingen te doen,verklaringen af te leggen,nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van

Op de kaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Ondernemingen,en in het algemeen,alles te doen wat nodig of nuttig

is voor de uitvoering van deze opdracht.

Slot

De vergadering wordt opgeheven om negentien uur.

Bevestiging identiteit

Ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de

comparanten haar werd aangetoond aan de hand van hoger gemeld

bewijskrachtig identiteitsbewijs.

WAARVAN PROCES--VERBAAL.

Opgemaakt en verleden te Dendermonde,ter studie,datum als ten

hoofde.

En na integrale voorlezing en toelichting aan partijen, hebben

deze met ons,notaris,genaamtekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Notaris Christiaan Van den Bossche

Buggenhout

\' )" -eAd\OCi ke-f-fLceeld Q>CDe,UR,

LOB

C oó rC tea - rba cLke -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.08.2011, NGL 29.09.2011 11562-0256-013
12/04/2011
ÿþMutl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai







" 110gs~11"

Ondernemingsnr : 0884.291.986

Benaming

(voluit) : STIJN MANAGEMENT AND CONSULTING

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BEEKSTRAAT 66 TE 9090 MELLE

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 01-10-2009 dat tot zaakvoerder wordt benoemd met ingang van 01-10-2009: de heer Veldeman Toon, wonende te 9050 Ledeberg, Frans De Mildreef 4. Hij aanvaardt zijn mandaat.

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 01-01-2011 dat tot zaakvoerder wordt benoemd met ingang van 01-01-2011: de heer heer Veldeman Gert, wonende te 9200 Dendermonde, Breestraat 34. Hij aanvaardt zijn mandaat.

De huidige zaakvoerders van de vennootschap zijn thans:

- de heer Veldeman Stijn, wonende te 9090 Melle, Beekstraat 66;

- de heer Veldeman Stefaan, wonende te 9200 Dendermonde, Vriesenrot 30;

- de heer Veldeman Toon, wonende te 9050 Ledeberg (Gent), Frans De Mildreef 4;

- de heer Veldeman Gert, wonende te 9200 Dendermonde, Breestraat 34.

GETEKEND

VELDEMAN Stijn,

zaakvoerder

VELDEMAN Stefaan,

zaakvoerder

VELDEMAN Toon,

zaakvoerder

VELDEMAN Gert,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERÇELEGD

31 ~AAR~ 201f

RECH1 BANK VAN

KOOPHANIIDEL. TE GENT

Me

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.11.2010, NGL 24.01.2011 11016-0025-014
22/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 20.11.2009, NGL 12.02.2010 10045-0060-014
05/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.11.2008, NGL 30.12.2008 08878-0379-013

Coordonnées
STIJN MANAGEMENT AND CONSULTING

Adresse
BEEKSTRAAT 66 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande