STEMICH

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STEMICH
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 453.947.528

Publication

29/07/2014
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ml 11111 li Ht HI I 111111 Q l 1H III

*14145638*

Ondernerningsm: 0453947528

Benaming

(voluit) : STER/11CH

Rechtsvorm NV

Zetel: te 9890 Gavere, Legen Heirweg 18

Onderwerp akte REGIME ARTIKEL 537 WB KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Geertrui VAN der PAAL te GAVERE, op 18/6/2014.

Inhoudende buitengewone algemene vergadering van de NV "STEMICH", te 9890 Gavere, Legen Heirweg

18.

A. dat de vergadering geldig was samengesteld.

B. dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen getroffen heeft: EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal van 2.600.000 BEF om te zetten in 61.973,38 EURO.

TWEEDE BESLUIT

a)Verslaggeving

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter eveneens van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding

De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze beslissing, een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren geen opmerkingen op deze verslagen te willen formuleren.

Met betrekking tot deze inbreng in nature werd door de Heer Jacques Steyaert, bedrijfsrevisor, te 9051 , Gent, op 11 april 2014 een verslag opgemaakt, waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavig proces-verbaal, en een afschrift van het verslag van het bestuursorgaan, zal worden neergelegd op' de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De besluiten van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"De aandeelhouders van de NV" STEMICH " hebben de intentie geformuleerd om een kapitaalverhoging door te voeren door een inbreng in nature.

Het betreft de inbreng van de schuldvorderingen die zullen ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van 300.000,00 EUR onder afhouding van 10% roerende voorheffing in. toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Het netto dividend bedraagt bijgevolg 270.000,00 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bederevisoren inzake de inbreng in nature.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding' van de inbreng in natura;

De inbreng wordt niet vergoed door nieuwe aandelen, doch het kapitaal wordt verhoogd mits evenredige; verhoging van de fractiewaarde per aandeel

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijk opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders hun! reeds uitgedrukte intentie om over te gaan tot de kapitaalverhoging, ook daadwerkelijk zullen uitvoeren.

' Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de aandeelhouders niet wensen over te gaan tot de:

kapitaalverhoging, zal het kapitaal niet verhoogd worden.

De conclusies in dit verslag zijn dus enkel van toepassing als wordt voldaan aan de opschortende: voorwaarde van de goedkeuring van de voorgestelde dividenduitkering door de algemene vergadering

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, onder voorbehoud van feiten die zich zouden hebben voorgedaan na de laatst neergelegde jaarrekening per 30,06.2013 verklaren wij:



Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering is in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord ;

-de weerhouden methode van waardering leidt echter niet tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de ais tegen de inbreng in nature uit te geven aandelen, gelet op het feit dat er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven;

-de inbreng in nature is niet overgewaardeerd.

Door de inbreng in nature zal het kapitaal verhoogd worden met 270.000,00 EUR om het te brengen van 61.973,38 EUR naar 331.973,38 EUR.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

b)Beslissing tot kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 VVIB, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van 90% van het tussentijds dividend, zijnde een netto-verhoging van E 270.000 om het van E 61.973,38 te brengen op E 331.973,38, zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen, door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIS.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde 90% van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap, en welke uitvoering beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

DERDE BESLUIT

a) Tussenkomst

Zijn alhier tussengekomen, de aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap, dewelke uitvoerig staat beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

b)Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Na deze uiteenzetting verklaren de aandeelhouders, 90% van deze schuldvordering ten belope van E 270.000 in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10% ais roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

o) Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogd, aangezien deze kapitaalverhoging is gebeurd zonder creatie of uitgifte van nieuwe aandelen,

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 W1B, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren,

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast, en verzoekt de ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van E 270.000 daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op E 331.973,38, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder nominale waarde, die iedere 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voormelde beslissing tot kapitaalverhoging, beslist de vergadering de eerste paragraaf van artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende bepaling:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd één en dertigduizend negenhonderd drie en zeventig euro acht en dertig cent (331.973,38 EUR).!!

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist volgende zin te schrappen uit artikel 16 van de statuten:

"De bestuurders kunnen niet zonder toestemming van de algemene vergadering besluiten tot enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan zevenendertigduizend honderd vierentachtig euro drie cent (37.184,03 EUR)."

ZEVENDE BESLUIT "

De volledige statuten worden vervangen door een nieuwe tekst, aangepast aan de wijzigingen die voorafgaan, en aan de nieuwe procedure bij ontbinding van vennootschappen, zonder wijzigingen aan te brengen aan naam, duur, doel, bestuur en vertegenwoordiging, datum algemene vergadering en boekjaar.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, en in het bijzonder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10% van hoger vermeld tussentijds dividend.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Door Notaris Geertrui VAN der PAAL, GAVERE,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- verslag raad van bestuur

- verslag beciresrevisor

- gecoördineerde tekst der statuten



:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Pp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.12.2013, NGL 11.12.2013 13683-0245-012
14/03/2013
ÿþMod Word 11,1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

be

a

13( 1111111

*1309 630

NEERGELEGD

-- 5 HAM' 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAN DWfg_ENT

Ondernemingsnr : 0453.947.528

Benaming

(voluit) : STEMICH

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Legen Heirweg 18 te 9890 Gavere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging mandaten

Uit de notulen van de jaarlijkse gewone algemene vergaderring van aandeelhouders, gehouden op 15 december 2012 op de maatschappelijke zetel, blijkt dat er unaniem wordt beslist de volgende bestuurders te herbenoemen voor een nieuwe periode van zes jaar: periode die een aanvang neemt op 21 december 2012 en die loopt tot 20 december 2018:

- de heer Alain Decabooter, wonende te 9700 Oudenaarde, Ganzendries 8

- mevrouw Heidi Hardy, wonende te 9700 Oudenaarde, Ganzendries 8

De bestuurders aanvaarden hun mandaat. Onmiddellijk komt de raad van bestuur bijeen en worden de heer Alain Decabooter en mevrouw Heidi Hardy benoemd tot gedelegeerde bestuurders. Ze aanvaarden dit mandaat.

Aldus opgesteld te Gavere op 15/12/2012.

Heidi Hardy, Alain Decabooter,

gedelegeerd bestuurder gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.12.2012, NGL 19.12.2012 12672-0151-012
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.11.2011, NGL 22.12.2011 11647-0267-012
20/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 14.12.2010, NGL 15.12.2010 10633-0600-012
22/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.11.2009, NGL 16.12.2009 09891-0380-012
19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 12.12.2008, NGL 15.12.2008 08850-0375-012
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 14.12.2007, NGL 18.12.2007 07838-0374-010
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 20.12.2006, NGL 12.01.2007 07013-3659-013
20/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 19.12.2005, NGL 12.01.2006 06013-3590-013
07/02/2005 : GE175425
17/01/2005 : GE175425
09/01/2004 : GE175425
13/02/2003 : GE175425
26/01/2002 : GE175425
02/02/2000 : GE175425
26/01/1999 : GE175425
22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 12.12.2015, NGL 14.12.2015 15689-0376-012
03/04/1997 : GE175425
24/12/1994 : GE175425

Coordonnées
STEMICH

Adresse
LEGEN HEIRWEG 18 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande