STAL DE BRUYNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STAL DE BRUYNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.123.802

Publication

23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 21.10.2013 13633-0255-015
22/10/2013
ÿþ ~ ~~ l~~ 3 ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te m Mod Word 11.1

~ ~~s~ en kopie

~



na neerlegging ter griffie y n '~~P,1GELEGD



11111111 liii Il!Il 111111 1 1 ET. 2013

*131fi0300*

bel

aa

Be

Sta

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT



Griffie



Ondernemingsnr : 0843.123.802

Benaming

(voluit) : STAL DE BRUYNE

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moleneinde 10 9940 Evergem

(volledig adres)

Onderwerp akte : quasi inbreng

Bijzonder verslag van de zaakvoerder en revisoraal verslag met betrekking tot de overdracht van vermogensbestanddelen in uitvoering van artikelen 220-222 van het Wetboek Vennootschapsrecht. Ingevolge een beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 30 september 2013 wordt de overdracht van de vermogensbestanddelen goedgekeurd.

Patrick De Bruyne

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/02/2012
ÿþ'1 Mod Woed 11.1

~3J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J11111I~II~~Y~VWM33eia*

vc beh!

am

Beli Staa

\_,NEERGELEGD 2 6 JAN. 2012

MAN

KOOPHAN~~ ENT

Ondememingsnr : d 2,1 3 . 21. eo 2

Benaming

(voluit) : STAL DE BRUYNE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9940 Evergem, Moleneinde 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Uit een oprichtingsakte verleden voor notaris Jan Verstraeten te Assenede op 24 janauri 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt: OPGAVE DER VENNOTEN:

De Heer DE BRUYNE Patrick, geboren te Sint-Amandsberg op 19 november 1969, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijk samenwonen te hebben afgelegd, wonende te 9940 Evergem, Moleneinde 10.

NAAM : De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "STAL DE BRUYNE".

DUUR : onbeperkt.

ZETEL : 9940 Evergem, Moleneinde 10.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel : zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of door deelname van deze : het uitbaten van een paardenmanège, aan- en verkoop van paarden, het fokken van veulens, het trainen van paarden, het uitbaten van een pensionstalling voor paarden, berijden en verzorging van door eigenaars gestalde paarden, het africhten van paarden, het verzorgen van opleidingen in het berijden en verzorgen van paarden, het verzorgen van opleiding in het poetsen van paarden en hun stalling, organisatie van sportevenementen in het bijzonder het organiseren van paardenritten, deelname aan wedstrijden, hoefsmid, het keuren van paarden, landbouw. De vennootschap kan binnen haar activiteiten een cafetaria uitbaten.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap heeft daarenboven als doel: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen, Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen en ondernemingen. Het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt.

Het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, gemandateerde of gevolmachtigde in andere ondernemingen en vennootschappen.

Het deelnemen in Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, door inschrijving, inbreng, ruil, koop, afstand, fusie of op welke andere wijze ook.

Het beleggen, beheren, valoriseren en cederen van roerende waarden en bezittingen, onder meer van participaties in andere vennootschappen. Het aankopen, verkopen en beheren van onroerende goederen.

Het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen en het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap kan zich borg stellen voor derden.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het is verdeeld in honderd vijftig (150) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

-Bijlagen bij fie Befgisc$ Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

waarop werd ingeschreven in geld door de oprichter. De oprichter verklaart dat op deze aandelen twaalfduizendi vierhonderd euro (¬ 12.400,00) werd gestort.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, at dan niet vennoot.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de Heer Patrick De Bruyne, voornoemd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING : moet ieder jaar worden bijeengeroepen op eerste zaterdag van de maand juni om 14.00 uur ; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op eerste zaterdag van de maand juni 2013 om 14.00 uur.

Elk aandeel heeft één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BOEKJAAR - JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 31 december 2012.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal bedraagt. "

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de

daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd

of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De oprichter verklaart dat alle verrichtingen welke zij stelde vanaf 1 januari 2012 met betrekking tot deze,

gedaan werden voor rekening van de vennootschap en door deze laatste worden overgenomen.

VOLMACHT

De oprichter verleent volmacht aan Mevrouw Ingrid Van Speybroeck, wonende te 9991 Adegem, Albert De

Keselstrat 2, om in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen in verband met de ;

Kruispuntbank voor Ondernemingen, de BTW-administratie en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JAN VERSTRAETEN TE ASSENEDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een afschrift van de oprichtingsakte;

- het bankattest.

Op de laatste btz. van Lu'sk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

flijlagen.bi Tiet Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden

" ,ean he Belgisch Staatsblad 4

Coordonnées
STAL DE BRUYNE

Adresse
MOLENEINDE 10 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande