SKGS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SKGS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.762.966

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.04.2014, NGL 30.04.2014 14104-0449-011
31/12/2014
ÿþ~. . Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

cRiri"IC REcI ITCAPtY. VAN

KOOPHANDEL GENT

16 BEC. 2014

AFDELING DI`I068MONDE

INMNI~IIN~~81~IM

*1923

Ondernemingsnr : 0891.762.966

Benaming

(voluit) : SKGS

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Oostakkerstraat 4, te 9260 Wichelen - Schellebelle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - Benoeming zaakvoerder

Op 5 decmeber 2014 te 20,00 uur werd op de maatschappelijke zetel van de vennootschap de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden. Er werden met éénparigheid van stemmen, volgende beslissingen genomen:

Het ontslag van de heer Schuddinck Stefaan woonachtig te Kleine Kouterstraat 4, 9290 Uitbergen als zaakvoerder, wordt aanvaard. Dit ontslag gaat in vanaf heden, 5 december 2014.

De benoeming van mevrouw Herregods - Van De Pontseele Esmeralda woonachtig te Brugstraat 9, 9570 Lierde, als zaakvoerder wordt aanvaard. De benoeming gaat in vanaf heden, 5 december 2014.

Deze beslissingen worden genomen met algeheelheid van stemmen.

Schuddinck Stefaan

Ontslagnemend zaakvoerder

Herregods - Van De Pontseele Esmeralda

Zaakvoerder

Schuddinck Kristof

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 26.04.2013, NGL 22.05.2013 13127-0301-010
07/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 27.03.2012, NGL 30.04.2012 12103-0108-011
18/02/2015
ÿþmod 11.1

~ - ~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~~".~( ~



2144979 na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0891.762.966

Benaming (voluit) : SKGS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ii Zetel : Oostakkerstraat 4

(volledig adres) 9260 Wichelen

Onderwerp(en) akte : KAPITAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN AAN DE VIGERENDE WETGEVING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vábr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel] te Gent, afdeling Dendermonde.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse,i notaris te Antwerpen, op 29 januari 2015, blijkt het volgende:

1. Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met honderddrieënzestigduizend honderdzevenenzeventig: euro tachtig cent (¬ 163.177,80) door inbreng in natura, mits aanmaak en uitgifte van achtduizend:

3i zevenhonderddrieënzeventig (8.773) aandelen, van hetzelfde type als de bestaande aandelen, die dezelfde: rechter' en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf 29 januari 2015, en mits betaling van een uitgiftepremie van in totaal tweehonderdeenentachtigduizend: achthonderdtweeëntwintig euro twintig cent (¬ 281.822,20).

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap met handelsvorm: onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY",; met zetel te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, luidt: ais volgt:

"BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met; Beperkte Aansprakelijkheid SKGS door middel van inbreng van een geheel van activa, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en! duidelijkheid

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering! bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura t.b.v. 445.000,00 EUR bestaat In 8.773 aandelen van dei vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid SKGS, ZONDER vermelding van een; nominale waarde, met creatie van een uitgiftepremie t.b.v. 281.822,20 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 31 december 2014

BV oW BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IIHIII~uii~iu751~nuu

02fi

i N

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

0 6 FEB, 2015

APDELIiUDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-fiehouihn

aan het

Belgisch Staatsblad

ri

Dhr. Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

2. De vergadering besliste het kapitaal te verhogen met tweehonderdeenentachtigduizend achthonderdtweeëntwintig euro twintig cent (¬ 281.822,20) door incorporatie van uitgiftepremies ten belope van dit bedrag en zonder creatie van nieuwe aandelen.

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging is totstandgekomen en dat dientengevolge het kapitaal werd vastgesteld op vierhonderddrieënzestigduizend zeshonderd euro (¬ 463.600,00).

3. De regeling inzake de externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt; "iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen."

4. De regeling inzake de toelatingsvoorwaarden en voorwaarden tot uitoefening van het stemrecht in algemene vergaderingen werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt; "Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht."

5. De regeling inzake vervroegde ontbinding en invereffeningstelling werd gewijzigd zodat artikel 24 van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 24: Ontbinding - Vereffening

De vennootschap kan vervroegd ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering beraadslagend en besluitend zoals voor een statutenwijziging behoudens andersluidende wettelijke bepalingen.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, regelt de algemene vergadering, op voorstel van het bestuursorgaan de wijze van vereffening.

Behoudens in geval van ontbinding en vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184, §5, van het Wetboek van Vennootschappen, za! de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Hun benoeming moet ter bevestiging aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank worden voorgelegd overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd; zij zullen evenwel slechts als actieve vereffenaar in functie treden nadat hun mandaat als vereffenaar werd bevestigd door de voorzitter van de bevoegde rechtbank overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Tenzij bij hun aanstelling anders wordt bepaald, beschikken de vereffenaars over de meeste uitgebreide machten als voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en mogen zij alle in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde handelingen stellen zonder de voorafgaande toelating van de algemene vergadering te moeten vragen in de gevallen zulks vereist is.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden worden rechtsgeldig ondertekend door iedere vereffenaar. De vereffenaars mogen lasthebbers aanstellen en hen bijzondere en in tijd beperkte machten voor bepaalde verrichtingen toekennen.

Aile stukken uitgaande van de vennootschap in vereffening vermelden dat zij in vereffening is.

De algemene vergadering blijft bevoegd om gedurende de vereffening de statuten van de vennootschap, met uitzondering van de naam, te wijzigen. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de rechtbank.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

6. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten

zal gelden.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte

- verslag zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 01.02.2011, NGL 29.04.2011 11098-0099-011
11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 09.04.2010, NGL 30.04.2010 10109-0275-011
04/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 25.04.2009, NGL 30.04.2009 09125-0111-011

Coordonnées
SKGS

Adresse
OOSTAKKERSTRAAT 4 9260 SCHELLEBELLE

Code postal : 9260
Localité : Schellebelle
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande