SCHEPENS-MICHIELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHEPENS-MICHIELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.895.434

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 22.07.2014 14320-0314-011
01/09/2014
ÿþOndernemingsar : 0424.895.434

Benaming

(voluit) : SCHEPENS-MICHIELS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9420 Erpe-Mere (Erondegem), Kuilstraat, nummer 76,

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITDRUKKING KAPITAAL IN EUR - AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN - BEVESTIGING EN BEKRACHTIGING GEGEVEN ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER - ONTBINDING EN

INVEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP, ZONDER

BENOEMING VAN (EEN) VEREFFENAAR(S) - VERSLAGEN VAN HET BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP EN DE EXTERNE ACCOUNTANT - ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING - NEERLEGGING EN BEWARING VAN DE BOEKEN EN BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP - VOLMACHT(EN):

In het jaar tweeduizend veertien.

Op dertien augustus.

Voor Ons, Meester Benjamin VAN HAUWERMEIREN, notaris te Lede (Oordegem),

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SCHEPENS-MICHIELS", met zetel gevestigd te 9420 Erpe-Mere (Erondegem), Kuilstraat, nummer 76, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer 0424.895,434 RPR (rechtspersonenregister) Dendermonde.

Opgericht blijkens akte verleden door notaris Charles MEERT, destijds te Erpe-Mere (Erpe), op acht. december negentienhonderd drieëntachtig, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie, januari negentienhonderd vierentachtig, onder referentie nummer 21-9, en waarvan de statuten gewijzigd werden blijkens akte verleden door notaris Daniel MEERT, te Erpe-Mere (Erpe), op tweeëntwintig augustus negentienhonderd negentig, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van elf september daarna, onder referentie nummer 900911-316.

Het Voorzitterschap wordt waargenomen door: de Heer SCHEPENS Petrus Oscar, nagenoemd, SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn alhier aanwezig, de volgende vennoten van de vennootschap:

1) De Heer SCHEPENS Petrus Oscar, met Belgische nationaliteit, geboren te Vlierzele op dertig augustus negentienhonderd negenenveertig, wonende te 9420 Erpe-Mere (Erondegem), Kuilstraat, nummer 76, echtgenoot van Mevrouw MICHIELS Paula, nagenoemd,

Dewelke verklaart eigenaar te zijn van honderd vijfentwintig (125) stemgerechtigde aandelen van de vennootschap.

2) Mevrouw MICHIELS Paula, met Belgische nationaliteit, geboren te Erondegem op éénentwintig februari negentienhonderd vijftig, eveneens wonende te 9420 Erpe-Mere (Erondegem), Kuitstraat, nummer 76, echtgenote van de Heer SCHEPENS Petrus Oscar, hogergenoemd.

Dewelke verklaart eigenares te zijn van honderd vijfentwintig (125) stemgerechtigde aandelen van de, vennootschap.

Voomoemde verschijners, beiden alhier aanwezig, vertegenwoordigend de totaliteit van de maatschappelijke aandelen van voormelde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid' "SCHEPENS-MICHIELS", zijnde tweehonderd vijftig (250) aandelen op naam, verklaren vervolgens te weten ' dat de wet straffen stelt op het zich wetens aanmelden als eigenaar van aandelen welke hen niet toebehoren en aldus deel te nemen aan de stemming in de vergadering.

HISTORIEK VAN HET BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Motl Word 11.1

77;13

"

ic d

end te maken kopie

ECHTBANK VAN1 ANDEL GENT

In de bijlagen bij het Belgi na neerlegging ter griffie V : n

HhI1

Vt bah( aar Bef! Staa

i

i

111INE11!

21 AUG. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

9.{ 4 a) Mevrouw MICHIELS Paula, voornoemd, werd bij hogervermelde oprichting de dato acht december negentienhonderd drieëntachtig voor onbepaalde duur benoemd tot enige statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Het benoemingsbesluit ervan werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad zoals hogeraangehaald.

b) Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van één mei tweeduizend en acht, werd de Heer SCHEPENS Petrus Oscar, voornoemd, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap; het benoemingsbesluit ervan werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van elf augustus tweeduizend en acht, onder referentie nummer 08132858.

c) Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van één februari tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig februari tweeduizend en elf, onder referentie nummer 11031761, werd met éénparigheid van stemmen voornoemde Mevrouw MICHIELS Paula, ontslagen als statutair zaakvoerder van de vennootschap vanaf achtentwintig februari tweeduizend en elf, en werd aan haar eveneens gelijktijdig décharge verleend voor haar mandaat; dit ontslag werd door Mevrouw MICHIELS Paula aanvaard.

De statuten van de vennootschap werden, naar aanleiding van voormeld ontslag van de statutaire zaakvoerder, evenwel daarna nooit bij notariële akte aangepast.

DE VOORZITTER ZET VERVOLGENS UITEEN EN DE VERGADERING ERKENT:

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda: AGENDA VAN DE VERGADERING:

1) Uitdrukking kapitaal in EUR - afschaffing nominale waarde aandelen.

2) Bevestiging en bekrachtiging van het gegeven ontslag aan de statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

3) Besluit tot vervroegde afsluiting van het lopend boekjaar.

4) Kennisname en bespreking van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, inhoudende voorstel tot ontbinding van de vennootschap - staat van activa en pasiva niet ouder dan drie maanden.

5) Kennisname en bespreking van het verslag van de, door het bestuursorgaan van de vennootschap aangewezen externe accountant, inhoudende verslaggeving over het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, vermeld onder punt 4) van de agenda.

6) Ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap zonder benoeming van (een) vereffenaar(s), overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

7) Onmiddellijke sluiting van de vereffening - bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap.

8) Volmacht(en) voor de administratieve formaliteiten.

B) Verzaking:

Voomoemde twee vennoten en de enige niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, allen alhier aanwezig, hebben voor zoveel als nodig bij deze en/of voorafgaandelijk dezer verzaakt aan de oproepingsformaliteiten en termijnen en aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, alsmede aan de nietigheidsgrond, zoals bedoeld in artikel 64 van zelfde Wetboek.

C) De Voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en dat er geen commissaris in functie is.

D) Aangezien de leden van deze vergadering de totaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen en samen met de enige niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap alhier aanwezig zijn, kan de vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over gemelde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda.

Na deze vaststellingen, die juist worden bevonden door de leden van deze vergadering, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met EENPARIGHEID VAN STEMMEN genomen:

AFHANDELING AGENDA:

Punt 1: Uitdrukking kapitaal in EUR - afschaffing nominale waarde aandelen:

-De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap uit te drukken in EUR: het bedraagt voortaan achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig EUR en één CENT (¬ 18.592,01).

-De vergadering beslist de nominale waarde van de tweehonderd vijftig (250) bestaande aandelen van de vennootschap af te schaffen: elk aandeel vertegenwoordigt voortaan een fractiewaarde van het kapitaal, ten belope van één/tweehonderd vijftigste (1/250e) deel ervan.

Punt 2: Bevestiging en bekrachtiging van het gegeven ontslag aan de statutaire zaakvoerder van de vennootschap:

-Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van één februari tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig februari tweeduizend en elf, onder referentie nummer 11031761, werd met éénparigheid van stemmen voornoemde Mevrouw MICHIELS Paula, ontslagen als statutair zaakvoerder van de vennootschap vanaf achtentwintig februari tweeduizend en elf, en werd aan haar eveneens gelijktijdig décharge verleend voor haar mandaat; dit ontslag werd door Mevrouw MICHIELS Paula aanvaard.

De statuten van de vennootschap werden, naar aanleiding van voormeld ontslag van de statutaire zaakvoerder, evenwel daarna nooit bij notariële akte aangepast.

~ :f Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge -De vergadering bevestigt en bekrachtigt hierbij dit gegeven ontslag en Mevrouw MICHIELS Paula bevestigt alhier nogmaals dit ontslag te hebben aanvaard.

w Punt 3: Besluit tot vervroegde afsluiting van het lopend boekjaar:

De vergadering beslist tot vervroegde afsluiting van het lopend boekjaar.

Punt 4: Kennisname en bespreking van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, inhoudende voorstel tot ontbinding van de vennootschap - staat van activa en passiva niet ouder dan drie maanden:

Met betrekking tot de formaliteiten die door de vennootschap moeten vervuld worden, stelt de Voorzitter vast dat op veertien juli tweeduizend veertien door het bestuursorgaan van de vennootschap een verslag werd opgesteld, inhoudende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en dit overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij dit verslag werd ook een staat van activa en passiva gevoegd die niet méér dan drie maanden oud is.

De leden van de vergadering beslissen vervolgens de Voorzitter te ontslaan van de voorlezing van voorzegd verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap en de eraangehechte staat van activa en passiva, en voorafgaandelijk dezer hiervan een afschrift ontvangen te hebben.

Punt 5: Kennisname en bespreking van het verslag van de, door het bestuursorgaan van de vennootschap aangewezen externe accountant, inhoudende verslaggeving over het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, vermeld onder punt 4) van de agenda:

Met betrekking tot de formaliteiten die door de vennootschap moeten vervuld worden, stelt de Voorzitter eveneens vast dat op elf augustus tweeduizend veertien door de Heer DE SCHRIJVER Freddy, accountant-belastingconsulent, kantoor houdende te 9300 Aalst, Leo de Béthunelaan, nummer 119, zijnde de door het bestuursorgaan van de vennootschap aangewezen externe accountant een verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, met navolgende besluitvorming:

"Besluit

De Staat van activa en passiva met name de toestand van de vennootschap:

BVBA SCHEPENS-MICHIELS met zetel te 9420 Erondegem, Kuilstraat 76, op basis waarvan de vereffening-ontbinding in één akte wordt voorgesteld, geeft naar mijn oordeel op volledige, getrouwe en juiste wijze de toestand van de vennootschap op die datum van 14 juli 2014 weer.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Aile schulden ten aanzien van derden zijn vereffend. De Liquidatietaks is betaald aan de dienst Voorafbetaling belastingen en de provisie sluitingsakte en kbo aanpassingen werden betaald aan de derde rekening van de Notaris."

De leden van de vergadering beslissen vervolgens de Voorzitter te ontslaan van de voorlezing van voorzegd verslag van de, door het bestuursorgaan van de vennootschap aangewezen externe accountant en voorafgaandelijk dezer hiervan een afschrift ontvangen te hebben.

Voormelde twee verslagen, alsmede de staat van activa en passiva niet ouder dan drie maanden, zullen bewaard blijven in het vennootschapsdossier van ondergetekende notaris.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris vervolgens dat alle door de wet voorziene formaliteiten werden nageleefd.

Overeenkomstig artikel 181 §4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is.

Punt 6: Ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap zonder benoeming van (een) vereffenaar(s), overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen:

a) De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, voor wat de vereffeningsprocedure betreft tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld wetsartikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan, namelijk:

"1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met éénparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig artikel 181, §1, derde lid, maakt het verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf."

b) Na vaststelling dat 1) onder meer de nog te vestigen vennootschapsbelastingen en kosten die verband houden met de ontbinding en vereffening van de vennootschap integraal werden voorafbetaald, dat 2) er geen passiva (schulden) meer zijn luidens voormelde staat van activa en passiva, en dat 3) aan alle Niervoren andere aangehaalde voorwaarden werd voldaan, BESLIST DE VERGADERING TOT DE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP MET DADELIJKE INVEREFFENINGSTELLING, ZONDER BENOEMING VAN (EEN) VEREFFENAAR(S).

c) De leden van de vergadering erkennen uitdrukkelijk dat ondergetekende notaris hen daarbij gewezen heeft dat de niet-benoeming van (een) vereffenaar(s) tot gevolg heeft:

M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

!!dart behouden aan het Belgisch Staatsblad

-dat de zaakvoerder(s) ten aanzien van derden ais vereffenaar(s) wordt (worden) beschouwd;

-dat, bij toepassing van artikel 198 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, alle rechtsvorderingen tegen de vereffenaars als zodanig of, bij ontstentenis van vereffenaars, tegen de personen die krachtens artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen als vereffenaars worden beschouwd, pas verjaren nà verloop van een termijn van vijf jaar, welke verjaringstermijn begint te lopen vanaf de bekendmaking van de afsluiting van de vereffening overeenkomstig de artikelen 67 en 73 van het Wetboek van Vennootschappen.

d) Er wordt bij deze eveneens vastgesteld dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap, het mandaat van de enige niet-statutaire zaakvoerder, zijnde de Heer SCHEPENS Petrus Oscar, van rechtswege een einde neemt.

e) De vergadering stelt ook nog vast dat de bepalingen van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing zijn, aangezien onderhavige vereffening plaatsvindt overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, en dat het resterend actief van de vennootschap door de twee vennoten van de vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

f) De vergadering geeft bij deze uitdrukkelijk volmacht aan voornoemde Heer SCHEPENS Petrus Oscar, wonende te 9420 Erpe-Mere (Erondegem), Kuilstraat, nummer 76, op de financiële rekeningen van de vennootschap, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten van de vennootschap.

g) Voor zover nodig zou blijken, bevestigen de twee vennoten van de vennootschap dat zij bereid zijn om alle eventuele toekomstige rechten en verplichtingen, die pas tot uiting zouden komen nà de sluiting van de vereffening van de vennootschap te vervullen.

Punt 7: Onmiddellijke sluiting van de vereffening - bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap:

a) De vergadering beslist, gezien al het voorgaande, de vereffening van de vennootschap onmiddellijk te

sluiten.

Vervolgens wordt vastgesteld dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

b) De vergadering beslist in het kader van de sluiting van de vereffening dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgend adres, namelijk te 9420 Erpe-Mere (Erondegem), Kuilstraat, nummer 76.

Punt 8: Volmacht(en) voor de administratieve formaliteiten:

-De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de hiernavolgende (rechts)persoon, en dit voor zoveel als nodig, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, aile wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren.

Identiteit van de lasthebber:

De Heer DE SCHRIJVER Karel, geboren te Aalst op negentien februari negentienhonderd éénentachtig, wonende te 9300 Aalst, Leo de Béthunelaan, nummer 119.

BEVESTIGING VAN IDENTITEIT:

Ondergetekende notaris bevestigt dat de namen, voornamen, datum en plaats van geboorte voor de natuurlijke personen en/of de naam, de oprichtingsdatum en de maatschappelijke zetel voor de rechtspersonen gelijkvormig zijn aan de meldingen in de officiële stukken hem vertoond. De rijksregistemummers werden vermeld met uitdrukkelijke instemming van de betrokkenen, die tevens de juistheid van de voormelde identiteitsgegevens bevestigen.

SLOTBEPALINGEN:

1) De verschijners in deze erkennen dat ondergetekende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 paragraaf 1 alinea's twee en drie van de Organieke wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dal elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die " voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken zijn en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze " raad verstrekken.

2) De verschijners in deze bevestigen dat ondergetekende notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de

rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad

heeft verstrekt.

Aangezien voormelde agenda uitgeput is, wordt de vergadering gesloten.

Voor ontledend uittreksel,

Benjamin VAN HAUWERMEIREN, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte PV buitengewone algemene vergadering dd. 13 augustus 2014;

-verslag externe accountant;

-verslag bestuursorgaan van de vennootschap;

-staat van actief en passief, niet ouder dan drie maanden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2014
ÿþMod Wmd 1 i.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i NI

*14056784*

Ondernemingsnr: 0424.895.434

Benaming

(voluit) : SCHEPENS- MICHIELS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kuilstraat 76 te 9420 Erpe-Mere

(volledig adres)

Onderwerp akte : onbezoldigd zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 30 augustus 2013 werd met unanimiteit beslist dat het

mandaat van de zaakvoerder Schepens Petrus vanaf heden onbezoldigd en ten kosteloze titel is.

Hij verklaart deze beslissing te aanvaarden.

Schepens Petrus

zaakvoerder

Op de laatste t}Iz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening,

~

,C4~-~iIt F11-~- I~Ff`H i Í-sAidK

VAIVKOOPHANDEL

2 5 FEB. 20W

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.08.2013, NGL 09.08.2013 13406-0399-011
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.06.2012 12232-0081-010
09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 07.06.2011 11142-0400-010
28/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'11031761*

Ondernemingsnr : 0424.895.434

Benaming

(voluit) : Schepens - Michiels

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kuilstraat 76 te 9420 Erondegem

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 01/02/2011 werd met unanimiteit beslist: Mevrouw Paula Michiels wonende Kuilstraat 76 te 9420 Erondegem als zaakvoerder te ontslaan met ingang vanaf 28/02/2011. Tevens werd décharge verleend voor haar mandaat. Zij verklaart het ontslag te aanvaarden.

Aldus te Erondegem,

Schepens Petrus, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur. belge

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

16. 02. 2011

DEN DRrlie1101pNDE

V beh

aa

Bel Star

23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.07.2010, NGL 22.07.2010 10320-0490-011
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 03.07.2008 08338-0190-010
31/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 29.05.2007 07160-0008-011
08/05/2007 : DE052233
28/07/2006 : DE052233
15/06/2005 : AA052233
15/10/2004 : AA052233
18/09/2003 : AA052233
28/11/2002 : AA052233
21/06/2000 : AA052233
07/07/1999 : AA052233
01/01/1992 : AA52233

Coordonnées
SCHEPENS-MICHIELS

Adresse
KUILSTRAAT 76 9420 ERONDEGEM

Code postal : 9420
Localité : Erondegem
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande