RUBBENS WICHELEN

NV


Dénomination : RUBBENS WICHELEN
Forme juridique : NV
N° entreprise : 427.210.764

Publication

02/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.07.2014, NGL 29.08.2014 14500-0008-016
09/10/2013
ÿþmod 11.1

!Lei ç j j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

KQÓi~NÁ~DÉLK

3Q SEP. 2013 DENDgMONDE

*13153224*

Ondernemingsnr: 0427.210.764

Benaming (voluit) : RUBBENS WICHELEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bohemen 101

9260 Wichelen

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA  DOELSWIJZIGING AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op vierentwintig september tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

1.: De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato twee september tweeduizend en dertien en van het revisoraal verslag de dato vierentwintig september tweeduizend en dertien met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging.

2.: het kapitaal van de vennootschap met driehonderd zeventigduizend euro te verhogen, ais volgt:

Deen verhoging van het kapitaal voor een bedrag van driehonderd zeventigduizend euro, mits de uitgifte van vierduizend zeshonderd vijfentwintig nieuwe aandelen zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten;

om het kapitaal te brengen in totaal van driehonderd vijftigduziend euro op zevenhonderd twintigduizend euro, vertegenwoordigd door negenduizend aandelen zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/negenduizendste van het kapitaal.

Op de kapitaalverhoging van driehonderd zeventigduizend euro wordt ingeschreven door de heer Beck Dirk, voornoemd, door inbreng van een deel van zijn rekening-courant in de vennootschap ten bedrage van driehonderd zeventigduizend euro, waarvoor hem in totaal vierduizend zeshonderd vijfentwintig aandelen worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden. De heer Beck Dirk, voornoemd, verklaart bij deze onherroepelijk afstand te doen van voormelde lopende rekening, doch slechts ten bedrage van driehonderd zeventigduizend euro.

De heer De Cauwer Daniël verklaart hierbij uitdrukkelijk en onherroepelijk afstand te doen van zijn voorkeurrecht om op deze kapitaalverhoging in te tekenen.

Verslagen

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door Saskia Luteijn bedrijfsrevisor burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vertegenwoordigd door mevrouw Saskia Luteijn, bedrijfsrevisor, op vierentwintig september tweeduizend en dertien een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met een afschrift van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

onderhavige akte en een kopie van het 'voormeld verslag van de raad van bestuur, bij deze eveneens overhandigd, zal worden neerge"legd ter griffie.

De besluiten van dit verslag van mevrouw Saskia Luteijn, voornoemd, luiden letteir-lijk; "...6.BESLUITEN:

De inbreng in natura bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de schuldvordering welke de heer Dirk Beck, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Baarstraat 32 heeft op de NV Rubbens Wichelen (BE0427.210.764). De inbreng bedraagt ¬ 370.000,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

De beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

De voor de Inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomische verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 4.625 nieuwe aandelen van de NV Rubbens Wichelen (BE 0427.210 764), zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Daar de buitengewone algemene vergadering plaats zal vinden op vierentwintig september tweeduizend en dertien kan er niet voldaan worden aan de termijnen voorzien in artikel 570 van het Wetboek van Vennootschappen, alsook aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in artikel 535 van het Wetboek van Vennootschappen. De aandeelhouders zijn hiervan in kennis gesteld.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van

Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden."

De algemene vergadering beslist eenparig de onderge-'tekende notaris te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur en van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

3.: ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de raad van bestuur de dato twee september tweeduizend en dertien, waarin deze de hierna door te voeren wijziging van het doel verantwoordt, evenals van de staat van activa en passiva van eenendertig juli tweeduizend en dertien.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag en van deze staat van activa en passiva.

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van artikel 3 der statuten aan te vullen met de tekst zoals vermeld onder punt 1 van het agenda.

4.; de tekst der artikelen 3 en 5 statuten aan te passen als volgt op grond van de voormelde genomen beslissingen. Deze artikelen zullen voortaan luiden als volgt:

~w Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



ARTIKEL DRIE:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor reke-ning van derden, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere

natuurlijke of rechtspersoon of in onderaanneming :_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

-de bereiding van geestrijke dranken, aperitieven, gist, cider, wijn en schuimwijn, fruitwijn en schuimwijn van fruit, bier, mout en derivaten, limonade, kunstmatig mineraalwater en spuitwater, en alle andere mogelijke dranken, ethylalcohol voor alle gebruik ;

- rectificatie van alcohol ;

- groothandel en kleinhandel in wijn, alcoholische dranken, gist, bier, limonade, waters en dergelijke ;

- het onderhouden, inrichten, uitbaten van alle opslagplaatsen betreffende de bovenvermelde producten, alle vervoermiddelen daarvoor, evenals het doen van alle vervoer voor deze en andere producten, het fabriceren, onderhouden, verwerken en alle handel in alle inpak en verpakproducten en materiaal, evenals van alle fabricagemiddelen en methodes voor het bovenstaande.

- alle beheer van onroerende en roerende goederen, en ook de beschikking erover, zoals onder meer het vervreemden, het verhuren, huren, aanko-pen, verpanden en hypothekeren ervan, het uitvoeren of laten uitvoeren van alle werken dienaangaande zijnde onder meer alle onderhoud, afbraak, verandering, inrichting, opbouw en afwerking van alle voormelde goederen ;

- alle activiteiten als verzekeringsagent of verzekeringsmakelaar en van syndicus; -alle activiteiten van handelaar en makelaar in onroerende en roerende goederen.

-De uitbating van tavernes, brasseries, cafetaria's, drankhuizen, bars, feestzalen, restaurants, hotels, verbruiksalons, ijssalons, friethuizen;

-De aankoop, verkoop, het verhuren van alle keuken- en tafelmateriaal;

-de aankoop, verkoop, in- en uitvoer van allerhande dranken, meer specifiek wijnen en champagne.

-De bereiding (ook ter plaatse), de groot- en de kleinhandel, de aankoop en de verdeling van koude en warme maaltijden, met inbegrip van ijscrème van alle soorten.

-De bereiding, de groot- en kleinhandel van vlees, vleesbereidingen, gevogelte en wild, kaas en andere zuivelproducten, fruit en groenten en conserven;

-Het uitoefenen van traiteurwerkzaamheden, klaarmaken en leveren van bereide schotels, koken aan huis.

-Het uitbouwen van een museum van de oorspronkelijke brouwerij, teneinde de beschikbare materie levendig te bewaren voor de huidige en toekomstige generaties.

Bovendien mag de vennootschap deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het ver-wezenlijken van haar doel, of de uitbreiding ervan vergemakkelijken, verrichtingen van industriële, financiële, commerciële, roerende of onroe-rende aard.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door inbreng, deelname of anderszins, in aile bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen in België of in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

ARTIKEL VIJF: KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zevenhonderd twintigduizend euro.

Het is volledig volstort. Het maatschappelijk kapitaal is gesplitst in negenduizend aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel één/negenduizendste deel van het kapitaal vertegenwoordigd.

Voorkeurrecht

Hel wettelijk voorkeurrecht voor de aandeelhouders Is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld en bij de uitgifte van converteerbare obligaties en warrants.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van_ de openstelling van de inschrijving

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

é Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ mod 11.1



Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

De nieuwe aandelen die de blote eigenaar met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe. Evenwel is hij ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik waarmee het voorkeurrecht is bezwaard.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker op de nieuwe aandelen Intekenen niet eigen middelen. De aandelen die deze laatste alzo verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe. Evenwel Is hij ertoe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van het voorkeurrecht.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de aandeelhouders, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de aandeelhouders die geinteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht eenstemmig een andere verhouding is overeengekomen Alleen wanneer ook laatstgenoemden geen aandelen meer wensen op te nemen en er dan nog aandelen niet zijn opgenomen, kunnen derden intekenen op de uit te geven nieuwe aandelen.

VOO' = . _ 'END UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: expeditie akte en gecoördineerde statuten

Dirk Smet, notaris

2 Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d~e{~ akte C/~'JT ç~r1!

eet WF1E , LECH 1 ~NK VAN KOOPHANDEL

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

131 5913"

ilim

-1 JULI 2013 DENDERMONDE

Griffie

pndernemingsn r : 0427.210.764

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : RUBBENS WICHELEN

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Langemuntstraat 3

9240 Zele

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING  AANPASSING VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op vierentwintig juni tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

1.: - Rechtzetting van artikel 5 van de gecoördineerde statuten

Uit een akte verleden voor notaris Bernard Maertens te Brugge op negentien maart tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien april tweeduizend en zeven onder nummer 07057028, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders alsdan heeft beslist dat het kapitaal van twee miljoen vijfhonderd duizend Belgische Frank (en per vergissing was geschreven : twaalf miljoen Belgische Frank) in euro wordt omgezet zodat het kapitaal bedraagt `tweehonderd zeven en negentigduizend vierhonderd twee en zeventig euro twee en twintig cent.' Dit was een materiële vergissing, bedoeld was 61973,38 euro)

Voormelde beslissing van de Algemene vergadering dient gerectificeerd te worden als volgt, door aanpassing van deze materiële vergissing in alinea een van dit artikel dat zal luiden :

ARTIKEL VIJF: KAPITAAL

" Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één en zestigduizend negenhonderd drie en zeventig euro acht en dertig cent (61.973,38 EUR).

Het is volledig volstort. Het maatschappelijk kapitaal is gesplitst in vierduizend tweehonderd zeven en zeventig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel één vierduizend tweehonderd zeven en zeventigste deel van het kapitaal vertegenwoordigd.

2.: De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur van 10 juni 2013, opgemaakt in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en van het revisoraal verslag van 21 juni tweeduizend dertien met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging.

3.: het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd acht en tachtigduizend zes en twintig euro twee en zestig cent (¬ 288.026,62) om het te brengen van één en zestigduizend negenhonderd drie en zeventig euro acht en dertig cent (¬ 61.973,38) op driehonderd vijftigduizend euro (¬ 350.000,00) ), door uitgifte van acht en negentig (98) nieuwe aandelen.

Op de laatste big. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsb lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Verslagen

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd mevrouw Saskia Luteijn, bedrijfsrevisor, optredend namens de BV BVBA Saskia Luteijn, kantoor houdende te 1730 Asse, Hoogstraat, 2 d op één en twintig juni tweeduizend dertien een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavige akte en een exemplaar van het voormeld verslag van de Raad van Bestuur, bij deze eveneens overhandigd, zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophan-+del te Dendermonde.

De besluiten van dit verslag van mevrouw Saskia Luteijn, luiden letterdijk: ".., BESLUIT

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door te vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van e inbreng in natura.

De beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 98 nieuwe aandelen van de NV Rubbens Wichelen (BE0427.210.764), zonder vermelding van nominal waarde.

De algemene vergadering beslist eenparig de ondergetekende notaris te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de Raad van Bestuur en van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

De heer De Cauwer Daniël verklaart hierbij uitdrukkelijk en onherroepelijk afstand te doen van zijn voorkeurrecht om op deze kapitaalverhoging in te tekenen.

4.: de eerste alinea van de tekst van artikel 5 aan te passen aan de genomen beslissing. Dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

ARTIKEL VIJF: KAPITAAL

" Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderd vijftigduizend euro (350.000,00 EUR).

Het is volledig volstort. Het maatschappelijk kapitaal is gesplitst in vierduizend driehonderd vijf en zeventig aandelen (4.375) zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel één vierduizend driehonderd vijf en zeventigste deel van het kapitaal vertegenwoordigd.

5.:  schrapping van artikel 2 van de statuten  vervanging.

De buitengewone algemene vergadering beslist met een-'parigheid van stemmen, tot schrapping van artikel 2 van de statuten en te vervangen door volgende tekst:

ARTIKEL TWEE:

De zetel mag bij loutere beslissing van de raad van bestuur naar elke plaats in België worden overgebracht.

Bij verandering van de zetel zal deze door de zorgen van de raad van bestuur bekendge-'maakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mits naleving van de taalwetgeving aan-'gaande de vennootischappen.

De vennootschap mag daarenboven bestuurlijke en uitbatingsze-tels vestigen, agentschappen en bijhuizen, zowel in België als in het buitenland, oprichten en dit door de loutere beslissing van de raad van bestuur.

6.:  coördinatie statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 07.11.2012 12634-0445-014
06/01/2012
ÿþ mod 2.1

~--~ ~

0

~ d

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoude IfIYI NIWIIVIIYINVIIIIIV~

aan het *1]009828+

Belgisci

Staatsbit



GRIFFIE 1^EGi-ir!tr',NK

VAN KOOPHAND KOOPHANDEL

? 6. 12. 2011

DENDeeigetP,¬ DE

Ondernemingsnr : 0427.210.764

Benaming : RUBBENS WICHELEN

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Langemuntstraat 3

9240 Zele

Onderwerp akte : OMZETTING IN AANDELEN OP NAAM - AANPASSING VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op eenentwintig december tweeduizend en elf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist:

1.: de aanwezige aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en de statuten in die zin aan te passen.

Invoeging in de statuten van de mogelijkheid tot dematerialisatie van effecten en vervanging van artikel 8 door de nagemelde tekst:

"De aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam.

Effecten kunnen eveneens gedematerialiseerd worden, binnen de beperkingen voorzien door de wet. De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten. Het gedematerialiseerd effect wordt vertegen-woordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten."

id 2.: het artikel 25 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst: ;? "Artikel vijfentwintig - Ontbinding - Vereffening - Verdeling liquidatiesaldo

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen,

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere

;£ mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

3.: de tekst van de statuten aan te passen aan de hiervoor vermelde beslissingen en de tekst van de statuten te coördineren.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 15.11.2011 11609-0205-014
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.07.2010 10364-0567-034
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 29.06.2009 09341-0182-034
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 03.07.2008 08361-0179-041
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.06.2007, NGL 29.06.2007 07321-0354-035
17/04/2007 : DE039052
06/04/2007 : DE039052
04/05/2006 : DE039052
27/03/2006 : DE039052
05/07/2005 : DE039052
23/06/2005 : DE039052
05/04/2005 : DE039052
06/07/2004 : DE039052
15/07/2003 : DE039052
26/07/2002 : DE039052
23/07/2002 : DE039052
12/07/2001 : DE039052
26/08/2000 : DE039052
07/07/1994 : DE39052
02/07/1993 : DE39052
18/02/1993 : DE39052
25/04/1990 : DE39052
27/01/1990 : DE39052

Coordonnées
RUBBENS WICHELEN

Adresse
BOHEMEN 101 9260 WICHELEN

Code postal : 9260
Localité : WICHELEN
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande